Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Action again!

Wednesday, June 24, 2009

Action again!

Muutama päivä on mennyt lähinnä bikineissä, mutta tänään on taas kaikkea kivaa oikeiden vaatteiden päälle pukemista edellyttävää ohjelmaa. Ensinnäkin The Local Firm pitää näyttelyn avajaiset Richen Lilla Barenissa. Kannattaa muuten pistää muistiin Riche ja varsinkin Lilla Baren, joka on hyvä paikka tsekkailla Tukholman muoti-, musiikki- ja mediamailman ihmisiä. Etenkin alkuillasta meno on just sopivan chilliä...

Lisäksi tänä iltana olisi tarkoitus treffata pari kaveria Mosebackenilla, joka tällaisena käsittämättömän upeana päivänä on yksi Tukholman ehdottomia ykköspaikkoja.

Melkein aloin angstata, että vaatekaapista ei löydy mitään, yksinkertaisesti mitään, mikä rimmaisi helteen, auringon ja omien fiilisten kanssa. Halusin jotain kesäistä ja rentoa, mutta kuitenkin "puettua" ja silti riittävän nonchalanttia... Onneksi silmiin osui MTWTFSS:n rennontyylikäs mekko. Just what I needed! Kengät on ehkä vähän rouvat, mutta halusin laittaa korot, joilla kykenen suoriutumaan tuskitta illan kävelyosuuksista. Kävelyä ja seisoskelua on todennäköisesti tiedossa aika paljon ja Zaran nudeissa mokkasandaaleissa on kenkävarastoni inhimillisimmät korot.

Image and video hosting by TinyPic

Kynsilakka on tainnut sivuuttaa sen tarkoituksenmukaisesti-rock-ja-coolisti-kulunut -tason ja olla vain yksinkertaisesti räjähtäneen näköinen. Oh well. Aina ei voi olla täydellinen. :)

Image and video hosting by TinyPic

Tässä kuvassa yritin muistuttaa mahdollisimman paljon Saaran musta tekemää muotokuvaa. Erittäin isot silmät ja maailmannaisen vino hymy... Nojaa, ehkä täytyy harjoitella vielä vähän lisää.

Image and video hosting by TinyPic

Teh shoez...

Labels:


Comments:
Oletpas taas niin nättinä! :) Hymyilytti tuo kynsilakkajuttu, kun tuli mieleen, miten meillä molemmilla oli juuri sellaiset coolisti rispaantuneet lakat kynsissä, kun kävimme illastamassa. ;D
 
Hyvännäköinen kokonaisuus taas, nainen ja asu. Määritelmä maltillisimmat korot huvittaa, mulla taitaa tosin olla korkojen suhteen melko sama tilanne. Noi on kauniit kyllä!
 
Sä olet todella kaunis nainen. Toivoisin että itsekkin säilyisin noin nuoren näköisenä. En nyt tarkoita että todellakaan olisit mikään ikäloppu, mutta itse vain olen aika paljon nuorempi. :D
 
Ei noi kengät ole yhtään liian rouvat tai mitään, vaan ihanat! Muistan kun esitelit ne joskus täällä blogissa :D
 
Micci: Oltiin kyllä ruoka- ja juomasamisten lisäksi kynsilakkasamikset!! :D

Sugar Kane: Voi kiitti! Onhan sitten niitä ihan lättänöitä lipsuja ja ballerinoja, mutta ei niillä aina viitsi...

Miina: Hihi! Livenä olen kyllä ihan oikeasti tasan itseni ikäisen näköinen. :)

Z: Kiitti, tykkään kanssa kovasti noista sandaaleista. En tiedä, mikä tuolloin iski... :D
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?