Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hyvää hellepäivää!

Sunday, May 31, 2009

Hyvää hellepäivää!

Suurkiitos kaikille ihanille blogini lukijoille runsaasta kannustuksesta ja tsemppaavista onnentoivotuksista! Ilman teitä maratonini tuskin olisi sujunut yhtä iloisissa merkeissä!!

Eilinen maratoni sujui yksinkertaisesti yli odotusten! Juoksu kulki tosi pehmeästi ja pikkuriikkistä 32 km kohdalla iskenyttä väsähdystä lukuunottamatta tuntui, että jaloissa riittää mainiosti potkua ihan viime metreille asti. Maalissa olo oli pirteä ja euforinen. Loppuaika, 4.56, ei riitä ihan maailmanennätystasolle, mutta paransin kuitenkin omaa edellistä aikaani kahden vuoden takaa noin 40 minuuttia - ja se on paljon se!!

Tänään ohjelmassa on lähinnä softailua helteessä. Mukavat kiristämättömät vaatteet ja varpaat vapaaksi jättävät lipsut hemmottelevat eilisestä koitoksesta hellänä olevia jäseniä.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Päivän soundtrack: :)

Labels:


Comments:
MAHTAVAA MINTTU! Onnea hyvästä parannuksesta! :)

Ihana tuo hame... tahdon sen kyllä vielä harmaanakin... :)

-Maria
 
Yksi kaikkien aikojen parhaimpia kesäbiisejä ikinä! :D

Mahtava sporttisuoritus! Että jotkut jaksaa...
 
Mä en IKINÄ selviytyisi maratonista! Jo tunnin juostuani olen jo niin kyllästynyt koko hommaan että tekee mieli saada vaihtelua tekemiseen. Saati sitten jos tietää edessä olevan viitisen tuntia pelkkää jolkottelua. Apua! Mutta mahtava suoritus Minttu, onnea! Ja 2010 parannat aikaa taas 40 min. ;)
 
Maria: Kiitos kiitos!! Tykkään tuosta harmaasta kovasti, vaikka musta on kyllä klassikko!

Adelheid: No eikö! Tuo biisi soi juuri ennen maratonin starttia.. :)

NinaV: Olen kyllä rehellisesti sitä mieltä, että kuka tahansa (nainen), joka kestää 6 tuntia "kaupungilla" selviää kyllä maratonistakin... :D
 
Tuo hame on aivan ihana!:-)
 
E: Eikö olekin!! :)
 
Onnea hienosta juoksusta, Tukholma on niiiin kaunis - sinun lisäksesi siis!

;)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?