Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ellos syys -09

Thursday, May 14, 2009

Ellos syys -09

Ellos esitteli toissapäivänä ensi syksyn mallistojaan. Ensivaikutelma oli varsin positiivinen. Iskin silmäni varsinkin muutamiin kenkiin. Lisäksi takkiosastolla oli useampiakin erittäin tyylikkäitä uutukaisia.

Mustalla pitsillä päällystetyt avokkaat eivät ehkä ole maailman sofistikoituneimmat, mutta sopivassa asukokonaisuudessa varmasti hauskat bailukengät.
Skottiruutuiset maryjanet ovat kerrassaan herkulliset! Yhdistettynä simppeliin mustaan asukokonaisuuteen tai vaikka risaisiin pillifarkkuihin toimivat ihan täydellisesti.
Perinteistä biker-takkia hillitympi rotsi löytyy sekä mustana että kuvan tummanharmaana. Kauniisti istuva, hiukan vartaloa myötäilevä leikkaus.
Kaksirivinen väljästi leikattu villakangastakki saattaa johtaa elämäni ensimmäiseen Ellos-tilaukseen! Malli on juuri oikealla tavalla pikkuisen maskuliininen ja kuivapintainen tummanharmaa materiaali tyylikäs kuin mikä.
Kivasti epäsymmetrisesti leikattua neuletakkia on tulossa myös vähän pidempänä versiona, värivaihtoehtoja on kaksi harmaa ja armeijanvihreä.

Labels: ,


Comments:
Heip Minttu!

Ihanilta nyttää nuo skottiruutu-korkkarit<3 kuuluvat ehdottomasti listaan pakkohankinta! Epäilen että noista saattaa tulla ens syksyn seuraavat "muotibloggarikorkkarit" ovat sen verran muikeat!
 
Hei, osaatko kertoa, milloin syksyn tuotteet tulevat myyntiin? Tuohon nahkatakkiin, mustana ehkä, haluaisin mielelläni tutustua tarkemmin :) Ja varmistaa, että olen ajoissa liikkeellä!

Kiitos hyvästä blogista muuten! Löysin blogisi muutama kuukausi sitten, olen vaan laiska kommentoimaan...
 
Ui että tuo harmaa neuletakki vinoilla napeilla. Etenkin jos se tulee pidempänäkin. Ihan pakkohankinta!
 
Oi, toi neuletakki vinolla napituksella iskee lujaa!
 
Nea: Hih, viralliset "muotibloggarikorkkarit"! Saattavatpa hyvinkin olla! :)

Shoegal79: Ihan tarkkaan en osaa sanoa, mutta eikös ensimmäiset syysuutuudet tule jo viimeistään elokuun alussa?

Ava: Juu sitä oli tosiaan toinen, pidempi versio samoissa väreissä eli harmaana ja armeijanvihreänä. :)

Pinja: Kyllä vain! :)
 
Aww, just hankin uuden nahkatakin tummanharmaana, oli hieman tuon mallinen kuin tuossa kuvassa tuo, tosin kuitenkin hieman erilainen. Ei noin ihania taskuja esim. Mutta nytpä iski hirveä himotus saada tuollainen syksyn mallistosta mustana! Olisiko hieman päheä, mutta sillein sopivan maltillisella tavalla :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?