Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

DinSko syys 09

Wednesday, May 20, 2009

DinSko syys 09

Vielä pitää laittaa vähän syksyjuttuja, vaikka lempparivuodenaikani kevät-kesä onkin ihan just parhaimmillaan. DinSkon syysmallisto vaikuttaa niin lupaavalta, että kenkulit ansaitsevat ihan oman postauksen. Positiivista on lisäksi, että halpojen tekonahkakenkien hovivalmistaja on ryhtynyt käyttämään enemmän ja enemmän myös aitoa nahkaa.

Ketjuilla pimpatut remeliavokkaat ovat sen verran särmät, että puolikorkeat korotkin saavat hyväksyvän arvosanan. Yleensä valintani kun on joko ihan tasapohjaiset tennarit/bootsit/ballerinat tai vähintään 12 cm korot. Pitäisihän sitä garderobissa olla edes yhdet korot, joilla pystyy oikeasti kävelemään...
Kiilakorot ja solkiyksityiskohdat. Not bad at all!
Huippukorkeita korkoja DinSkolta ja lisko pitää pintansa.
Kannasta avoimet peeptoet näyttävät ainakin tukevilta ja hyviltä kävellä. Varsin potentiaalinen vaihtoehto käyttökoroiksi.
Sisäänrakennettu platform ja särmät remelit maryjaneissa. Uudelta ja raikkaalta tuntuu myös kenkien napakasti suippeneva ketunnenäkärki. Me likes!
Muillakin valmistajilla näkyi todella paljon kapenevia kärkiä. Ihmeteltiin muutaman muun kanssa, millä nimellä tuota "uuden" muotoista kapeutta pitäisi kutsua. Lähinnä olisi kai tärkeä erottaa muoto ysärin pitkistä suipoista (*sigh*) kävelykelvottomista kengänkärjistä. Mielestäni malli muistutta ketun nenää, joten sillä mennään. :)
Valloittavat hapsubootsit. Malli on niin moneen kertaan jo kopioitu, että alkuperäistä inspiraation lähdettä on tarpeetonta mainita.
Jostain käsittämättömästä syystä ihastuin myös näihin järeisiin korkoprätkäbootseihin. Vaikka oikeasti en kyllä tiedä onko ne ihanat vai kamalat!

Mikä on tuomiosi Dinskon syysmallistosta? Iskeekö vai jätätkö väliin?

Labels: , ,


Comments:
Taidankin säästää lahjakorttini syksyyn!<3
 
Eiks toi oo mantelikärki?
 
Tuo kutsumasi "ketunenäkärki" on mielestäni aivan loistava! Tuo kenkään jotain jujua, vaikka muuten olisivat hieman yksinkertaisemmat. =)
 
yleensä dinskon korot (ainakin mitä kotikaupunkiini päätyvät) ovat turhan maltillisia, just sitä ahdistavaa 5-7 cm! nyt näyttää kuitenkin lupaavalta. toivottavasti oikeasti korollisissa olisi paljon niitä nahkaisia kenkiä :)
 
Kengät ovat toki <3, mutta tämä ei liity aiheeseen. Olisin vain tiedustellut sitä, onko sinulla kokemusta Topshopin kokoluokittelusta? Kun nuo UK:n koot tuntuvat olevan isommanpuolisia, niin ovatko myös Topshopin vaatteet sitä samaa kastia?:)
 
Ikävä kyllä sanoa, mutta minusta taas näyttää siltä että Reberbahnin näkymät ovat siirretty kaupallisesti tavisnaisten jalkoihin. Ennen tämäntyylisiä kenkiä näki vaan iloluonteisilla naisilla.

Sanokaa vaan oonko ihan kalkkis ja konservatiivi :)

UU
 
Ehkä tuo ketunnenäkärki voisi olla muodoltaan vaikkapa manteli? :D
 
Iskee hyvinkin, juuri nuo viimeiset saappaat ovat nii-iin kuolattavat. Olkoonkin, että joku "kalkkis ja konservatiivi" moisia poposia saattaa paheksua :)
-Maria-
 
MouMou: No maltatko!? :D

Anonymous: Voisipa hyvin ollakin! :)

RagDoll: Muoto tuntuu tosiaan raikkaalta ja jotenkin piristävältä!

Ruu: 5-7 cm on tosiaan rasittava ja hyvin DinSkomainen koron korkeus - ei oikein mitään... Nyt siihen näyttäisi olevan tulossa muutos. :)

Rudong: Onpa hyvinkin! Mielestäni TopShopin koot ovat aika pieniä mitoitukseltaan. Ostan yleensä sieltä kokoa isomman kuin esim. H&M:ltä tms.

UU: Hih! Saahan sitä olla eriäviä mielipiteitä! Ja muodin tarkoitus on aina jossain määrin kuitenkin pikkuisen ärsyttää ja provosoida... :)

Z: Niinhän tuolla joku muukin jo sanoi. Mutta eikö ketunnenä kuullosta paljon kivemmalta?

-Maria-: No, pieni paheksuntahan on elämän suola!! :D
 
Ihania! Mulle kyllä nuo ekan kuvan kengät ja sitte ne ketun nenä maryjanet jaaa sitte ne hapsusaappaat :p en omistakkaan vielä mitään missä ois hapsuja. Ois kyllä jo aika ostaa jotain :D
 
Näissä löytyi jo enemmän omaan silmääni miellyttäviä yksityiskohtia: kiilakorkoa, solkea, piiloplatoa, kunnon korkoa... jotenkin näissä oli enemmän sitä jotain kuin edellisessä ensi syksyn kenkätrendejä esitelleessä postauksessasi. Siinä mikään ei säväyttänyt, oli niin turvallisen näköistä. Näissä oli enemmän uskallusta!

Ja jos se todella pitää paikkansa, että keinonahka on korvattu aidolla nahalla, niin ehkä minunkin pitää mennä kerrankin Diskohon - siis syksyllä!
 
ISKEE JA KOVAA. onneksi rahat säästyvät sillä, että DinSkota ei kotikaupungistani löydy... pakko kyllä jotkut on saatava !
 
Iskee ja lujaa! Ei toki kaikki mallit, mutta oli noissa kuvissa useampi kenkäpari, jonka kelpuuttaisin omaan kaappiini!
 
Sirpa: Ketunnenämaryjanet on piinannut mua siitä lähtien, kun näin ne. Ihan pakko saada! Eikä hapsubootsitkaan ollut yhtään hassummat... :D

Vimps: Mullekin kyllä toimii paremmin pikkuisen uskaliaampi tyyli. Kaikenlainen "turvallinen käytännöllisyys" kun on vaan niin kuolettavan tylsää!

LAURR: No varmaan pääset retkeilemään johonkin DinSko-kaupunkiin??

Pinja: Yllättävän hyvältä ja melko hyvälaatuiseltakin vaikuttaa tosiaan. Oli siellä ihme mokkajäljitelmävirityksiäkin ja muuta perusdinskota, mutta niistä en ottanut edes kuvia... :D
 
Uu, jos tarjolla on aitoa nahkaa, niin hittolainen, sitähän voi pian sortua noihin ihanuuksiin! Upeaa, mahtavaa! :)
 
tosi kivannäköisiä kenkiä:) aika huimia korkoja vaan..haluis käyttää tollasia korkoja mut ku ei vaan pysty:/
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?