Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Matthew Williamson for H&M ostokset!!

Thursday, April 23, 2009

Matthew Williamson for H&M ostokset!!

Suhteellisen siedettävä oli ryysis tänään aamusella H&M:n isoimmassa putiikissa Hamngatanilla, kun Matthew Williamson for H&M -mallisto lanseerattiin. Jonoa oli jonkun verran ja ekat urheat olivat kuulemma olleet paikalla jo seitsemältä (!!). Tappelu kamoista kävi kuitenkin kuumana ja sievää riikinkukko-clutchia oli jengillä isoina pinoina sylissään. Olin miettinyt etukäteen, että malliston mustankiiltelevä hame löytäisi hyvin paikkansa garderobissani ja suunnistin suoraan hamepinon luokse. Sovituskopissa ilo oli satakertainen, kun söpöliini vielä istui kuin valettu!

Saanko esitellä, täydellinen hamonen:

Image and video hosting by TinyPic

Materiaali on jotain viskoosin ja asetaatin sekoitusta ja kiiltelee kivasti, mutta ei liikaa. Kuvissa hame näyttää aina ihan mustan ja harmaan sävyiseltä, mutta livenä se siftaa hiukan yönsiniseen.

Image and video hosting by TinyPic

Laskokset ja sivutaskut antavat ilmettä ja lisäävät käyttömukavuutta. Eikös tuo istukin aivan kuin olisi mittojen mukaan tehty? No?

Image and video hosting by TinyPic

Me so happy!! Nytpähän ei tarvitse enää pähkäillä ja stressata, mitä laittaisi päälle lauantain mahtaviin Blogibileisiin Tampereella!

Harhailin tietty vielä tankojen välissä tsekkailemassa tilannetta ja kuinka ollakaan käteeni osui hameen pariksi pikkuruinen jakkunen. Ensin ajattelin, etten moista tarvi ja ettei se ehkä ole oikein tyylisenikään, mutta vetäisin sen kuitenkin päälleni. Ja tajusin, että en voi elää ilman sitä!

Image and video hosting by TinyPic

Vähän farkkutakkimainen leikkaus, vajaamittaiset hihat ja muut kivat yksityiskohdat ovat just makuuni. Särmää ja ilmettä, muttei liikaa.

Image and video hosting by TinyPic

Blogibileisiin heitän varmaan päälle koko setin, mutta muuten ajattelin, että jakku olisi parhaimmillaan farkkujen kanssa. Yhdessä hameen kanssa kokonaisuudesta tulee niin kovin puku. Vaikka kyllähän sellaistakin aina silloin tällöin tarvitaan.

Eikä siinä vielä kaikki...

Tangosta eteeni hyökkäsi ihan väkisin yksi ihana pinkki cocktail-mekko...

Image and video hosting by TinyPic

Jahkailin tosi tosi pitkään, että tuonko mekkoa ollenkaan kotiin. Väri on herkullinen, mutta omaan tyyliini ehkä vähän too much. Ja vaikka monenlaista häppeningiä onkin usein merkattu kalenteriini, ne ovat aivan liian harvoin sen luokan pukeutumista vaativia, että mekko olisi paikallaan. Mutta sitten taas toisaalta... Malli on aivan ihana, rakastan varsinkin tulppaanin muotoista helmaa ja kyllähän sitä aina jotain juhlia tulee.

Image and video hosting by TinyPic

Mekko on superkaunis myös selkäpuolelta. Peppukin näyttää jotenkin kivalta leikkauksen ansiosta. Jos nyt etsimällä pitää etsiä vikoja, niin yläosa tuntuu yllättävän tiukalta, vaikka en varsinaisesti ole sillä tavalla etupainoitteinen. Tosin hengittäminen ja muut pikkuasiat hoituvat kyllä ihan hyvässä järjestyksessä. Mitähän ihmettä tekisin tuon kanssa? Pitäisinkö vai palauttaisin??

Mitä mieltä olet ostoksistani?
Löysitkö sinä jotain kivaa Matthew Williamson for H&M -mallistosta?

Labels: ,


Comments:
Ihana on tuo pinkki mekko. Ehdottomasti olen sitä mieltä että pidät sen. Upea!

Kuinka mahtoi olla tämän malliston kokojen laita? Oliko koot mielestäsi melko normaalit vai pitääkö mahdollisesti ottaa sitä isompaa kokoa? Tuota mekkoa itsekin kas havittelen. ;)
 
kateellinen! :D jakku ja hame (mekkokin kyllä) ovat tajuttoman hyvännäköiset. se vivahde yönsinistä tuo sitä jotain. olen jo keksinyt miljoona täydellistä yhdistelmää tuolle jakulle, se olisi ihana heittää kesäillan bilevaatteiden päälle...

sitä riikinkukkolaukkua itse yritän eniten vielä havitella, ehkä myös vöitä :)
 
Coco: Koot olivat mielestäni ihan normaaleja. Mekko on 38, mitä käytän normaalistikin. Jakkupuvun otin itseasiassa kokoa 36, eli saattaa olla, että koot ovat suorastaan vähän reiluja.

Ruu: Olisin napannut riikinkukkolaukun kanssa mukaani, mutta sellaista en päässyt edes hipelöimään... :D
 
Pidät!

BTW, kuka on tämä Matthew? Kun en ole ikinä kuullutkaan :)
 
Miksi ihmeessä blogisi nimi on muutettu?!:D
 
Minttu minttu! Netistä niitä saa kohta tilattua! (Riikinkukko clutcheja siis!)
 
Juuri tuohon mekkoon rakastuin ELLE-bileissä kun näin sen Annen päällä! Enkä päässyt tänään kauppoihin joten JOS vain MITENKÄÄN haluat siitä luopua, niin olen tulossa Tukholmaan 6.5. ja teen kanssasi kaupat erittäin erittäin mielelläni... :D
 
Pinkki mekko on upea. Ehdottomasti pidät sen.

Mustanpuhuva hame on kaunis mutta mekossa on sitä jotain :)
 
Hööh! Mä luulin että tuo Williamsonin malliso tulisi tänä yönä nettiin myyntiin, mutta ei sitten?!! Törkeän hienot löydöt Mintulla:)
 
ps. sain laukun! <3
 
Pidä mekko, se on upea! Ja minä en yleensä lämpenen "jakkupuvuille" yhtään, mutta tuo on mahtava!:)
 
OOH, molemmat kaikki ostoksesi ovat todella onnistuneita! :) En itse niin lämmennyt niille kirjaville kuoseille, mutta juuri tuo pinkki mekko ja housupuku miellyttivät silmää. Ja näköjään tuo harmaan sävyinen jakkupukukin on todella toimiva. Onneksi olkoon kivoista löydöistä! Itsehän en laiskana jaksanut lähteä jonottelemaan. :)
 
Emelia: brittisuunnittelija, tsekkaa style.comista, jos kiinnostuit. :)

MouMou: Ai on vai??? Mikä se on nykyään?

Anonymous: Jesh!! :)

Kristina: Mekko on kokoa 38 - eli taitaa olla teikäläiselle iso... Mutta harkitsen vielä, toisaalta tekisi kyllä mieleni pitää se. Ehkä sen myötä alkaa kutsuja tipahdella myös vähän cocktailimpiin tilaisuuksiin? ;D

Laura: Hmmh... Ehkä pidänkin... :D

Anonymous: No eikö se sitten tullut? Itse en jaksanut roikkua nettiputiikissa. :)

Ruu: Onneksi olkoon!!! :)

Sofia D: Taidan kallistua mekon pitämisen puolelle...

Jenni: En jaksanut minäkään jonottaa, mutta olin jokatapauksessa kaupungilla just tuolloin ja tosiaan, koska Hamngatanilla ei ollut mikään ihan törkeä ryysis, päätin mennä testaamaan onneani. :D
 
joo, pidä pinkki mekko. lisää siihen se särmä sille jollain niittivyöllä, mitä hm käytti mainoskuvissaan myös, niin ei ole liian tyttömäinen sinulle.
 
Tuo "jakkupuku" on tosi makee. Silmäilin itsekin tuota hametta, mutta eipä sitä näkynyt eilen aamulla Tampereen Hennesillä laisinkaan. Itse ostin pinkin nittivyön, joka on kyllä niin bling bling, että muun asun saa jättää aika simppeliksi. Mutta on se kuin karkki. :) Tuo pinkki mekko on kyllä ihana ja sopii mielestäni sulle todella hyvin. Sanoisin että pidä, jos se tuntuu omalta. Eikö sulla ollut jotain ylppäreitä tulossa? Ja aina sitä jotain juhlia on :)
 
Tuosta magentan värisestä mekosta vielä.. Anne Kukkohovillahan oli tuo kyseinen mekko siis ELLE-gaalassa päällään, mutta nyt vasta huomasin, että hän oli jättänyt siitä nuo olkaimet kokonaan pois! Toimisiko tuo sama sinullekin, jos se tuntui vähän hankalalta päällä?
 
Mekko on tosi kaunis, itseasiassa vielä upeampi ilman leveää vyötä, kun leikkaukset tulevat paremmin esiin.

Itse olen innostunut enemmän niistä vilahduksista, joita olen kesämallistosta nähnyt. Tästä mallistosta tilasin kokopinkin kirjaillun topin.
 
Tuo mekko on kyllä ihana. Itselle ei siitä löytynyt kokoja joten en saanut sitä mukaan. Muutenkin näytti aika tiukalta yläosasta eli en tiedä olisinko siihen oikeasti mahtunut. Tuo jakkupuku muuten sopii sinulle tosi hyvin, itsekin sitä katselin muttei istunut omaan tyyliin.

Mutta sain sen himoitun laukun :) Eli siihen olen tyytyväinen. Ostin myös neuletakit ja huivin.
 
Men gosh, vad snyggt!!!! Kjolen skulle jag gärna ha men hade ingen lust att sitta upp på natten och försöka få den på nätet....Klänningen var litet för sockersöt för min smak, men fin på dig!
 
Anonymous: Joo, kyllä mä sen taidan pitää. En vaan haluaisi näyttää ihan suoraan H&M:n mainoksesta revityltä.. ;D

Ouna: No sen pinkin vyön olisin kyllä kanssa halunnut! Just sopiva piristys johonkin yksinkertaiseen yksiväriseen asuun!

Kristina: Kiitti vinkistä - täytyypä kokeilla! :)

Roxie: Ainiin - se kesämallistokin on vielä tulossa. Auts... Saisinko yhden lottovoiton kiitos! ;D

Suklaasydän: Onnellinen - sait sen laukun! Ja neuletakki oli vähintään sata kertaa kauniimpi livenä kuin kuvissa. Pakko oli vaan vähän rajottaa hamstraamista.. :D

B-M: Hej, det var länge sen!! Klänningen är så klart på gränsen för sött för mig också, men jag tror jag behåller den ändå. Ibland har man behov att vara så söt att det gör ont i tänderna! ;DD
 
onko sulla tatuointi, vai mikä tuola yläselässä näkyy? :)
Söpö pinkki mekko!
 
Siis tuota Muotiblogi-päätettä tarkoitin. Älä nyt sano, että se on ollut jo kuukausia siinä!:D
 
Toi pinkki mekko näyttää sun päällä aivan todella upealta, oikein hehkut se päällä. Joten pidä ihmeessä se!
 
sä oot kyllä ihan pirun upee, en voi kuin kadehtia kroppaasi ja ylipäätään ulkonäköäsi.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?