Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Mahdoton yhtälö?

Monday, April 06, 2009

Mahdoton yhtälö?

Pientä pakkausangstia täällä...

Tässä on melkein kaikki kamat, jotka haluaisin mukaan Italian reissulle:
Ja tässä on matkapakaasini:

Onko kellään hyviä ideoita (mahdottoman) yhtälön ratkaisuksi?

Labels:


Comments:
Ratkaisu on helppo: heivaa pois kaikki vaatteet - se maa on täynnä makeita kuteita ja aivan poskettoman edulliseen hintaan. Markkinoilta saa laadukkaita ja muodikkaita käyttövaatteita halvemmalla kuin täällä käytettyjä kirppareilta. Minä en ota mukaan kuin yhdet vaihtovaatteet. Jos ei tarttis roudata työkamoja, voisin matkustaa mennessä pelkän käsilaukun kanssa.
 
heei minne päin italiaa olette menossa , kenen kanssa ja kauan olette ? = )
 
vaatteet saat pieneen tilaan kun rullaat ne!
 
Motskarimimmit laittaa likaiset vaatteet postitse kotiin. Osta uusia ja muodikkaita tilalle. Mulla oli kahden viikon matkalla kokonainen toinen motskarin sivulaukku omille tavaroille!
Hyvää matkaa!
Dodo
 
hauskaa että olet menossa italiaan - minä lähden myöskin huomenna kophti roomaa. sieltä menen firenzeen ja vielä bolognaankin! tuskailen saman ongelman kanssa - en millään saa mukaani kaikkea, minkä haluaisin.
 
Helppo homma.
Kaikki vaatteet pois, paikki pikkarit ja hammasharja. Tarttet vaan passin ja rahaa, muu on turhaa roinaa. Jätä myös laukku pois, senkin voit ostaa paljon makeemman kuin toi (sori!) samalta reissulta. Maddaleena on täysin oikeassa, olen 100 % samaa mieltä. Ainoo måste rahan ja passin lisäksi on geoxin kengät jos liikkuu kävellen paljon. Ja geoxeja saa Italiasta joka kadunkulmasta.

Ulla Urcula

joka entisessä elämässään (lue ennen lapsia) matkusti todella paljon ja aina tyytyväinen tällä metodilla
 
Ihanaa, itsekin lähdössä parin viikon päästä Italiaan ! Kattavaa matkakertomusta ja shoppailuvinkkejä odotellaan :)
-Piret
 
Tyhjiöpakkaaminen. Jättikokoiseen minigrippiin vaatteita, purista ilmat ulos (esim. istumalla päällä) ja sulje. Eivät edes pahemmin ryppyynni. Näin saa ainakin rinkkaan mahtumaan uskomattomia määriä kamaa.
 
Ihanaa matkaa! Kiitos vaatepaketista, kivoja ja pehmoisia mukavuusvaatteita! Ei kai siellä päin järistellyt minne menet?
 
Maddaleena: Aika villi ehdotus... :DD Ehkä seuraavalla reissulla sitten! Näin ekakertalaiselle riittää pieni karsiminen. :)

Anonymous: Olen menossa tapaamaan vanhaa ystävääni, joka asuu Reggio Calabriassa ihan Etelä-Italiassa. Reissu kulkee Rooman kautta.

AnnieSuperstar: Hyvä vinkki, kyllä menikin pieneen tilaan. Hitsi, kun kenkiä ei voi rullata...

Dodo: Mielettömän hyvä idea! Laatupostia kotiväelle!! ;DD

Minni: No jos käy niin hassusti, että satut tunnistamaan mut ihmisvilinässä, niin tule ihmeessä moikkaamaan! Huominen menee mullakin Roomassa. :)

UllaUrcula: No hei - tuo on Peetun partiorinkka! Ei kai se nyt voi kovin magee olla.. ;DD haha! Ehkä mulla on vähän liikaa kamaa mukana, mutta puolet melkein jäi kyllä pois! Terv. nimi. "optimisti"

Piret: Yes! Yritänpä saada aikaiseksi jotain, mikä hyödyttäisi muitakin! :)

Seeds: Pelkkä rullaaminenkin teki jo ihan terää... Hyvä homma, että suurin osa puvustosta on joko trikoota tai farkkua.

Tuike: Kiitos!! Aamulla olin Jaanan kanssa chatissä, eikä silloin ainakaan ollut mitään puhetta järistyksistä. Luin vasta illalla, kun olin postissa käymässä iltapäivälehden lööpistä, että jotain oli sattunut...

Kiva, jos tilaamasi vaatteet oli mieluisia! :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?