Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Italian ostokset

Thursday, April 16, 2009

Italian ostokset

Takaisin kotona!

Ihan ihana olla taas kotona, vaikka kyllähän sitä reissussakin olisi vielä jaksanut olla. Onneksi Tukholmassa oli vastassa upea auringonpaiste - ei tullut ihan niin kovat vieroitusoireet. Tosin lämpöasteita taisi olla vain puolet Roomaan reiluun pariinkymmeneen asteeseen verrattuna.

Lupaan palata ruotuun bloggarina ja vastailla kaikkiin kommentteihin ja Tukholman shoppailua koskeviin kysymyksiinne heti huomenna. Nyt pikaisesti esittelyssä Italian reissun ostokset. Eihän niitä paljon kertynyt, mutta ovat sitäkin rakkaampia!

Kamera ei mitenkään osaa toistaa Baci-merkkisten mokkasandaalien upean syvää violettia sävyä. Korkoa on kerrankin tarpeeksi ja punainen pohja lisää tanssituskerrointa. Näitä tulette ihan varmasti näkemään täällä kyllästymiseen asti erilaisiin asuihin yhdisteltynä!
Turkoosi-violetti mekko Zarasta. Vähän mielikuvituksetonta shoppailla Italiassa Zarassa, mutta ei voi mitään. Mekkoon oli kiinnitetty nimilappu "Mintulle", joten pakkohan se oli ostaa... ;D
Kengät ja mekko rimmaavat ihan täydellisesti!! Valokuva ei tosiaankaan toista värejä kunnolla (ja mekkokin on ihan ryppyinen...hmh), mutta uskokaa pois - yhdistelmä on tosi herkullinen. Sitäpaitsi nämä olivat ihan pakkohankinta, koska olimme menossa paikkaan, johon bilevaatteeksi suunnittelemani AA-mekko oli aivan liian arkinen.
Käsin tehty hopeinen rannepanta Franco Caterinin käsialaa. Simppeli ja elegantti koru istahti niin täydellisesti ranteeseeni, että erilaiset niitti-, nahkanauha- sun muut ranneröykkiöt alkoivat tuntua kertaheitolla jotenkin tunkkaisilta.
Uusi elämänvaihe, uusi tuoksu! Burberryn The Beat on edellistä tuoksuani raikkaampi ja kepeämpi - suorastaan kesäisen aurinkoinen, mutta kuitenkin tarpeeksi pehmeä ja aavistuksen makea istahtaakseen tyyliini.

Labels:


Comments:
hei olen katsellut suomessa samaa mekkoa, luulisin, ja värit eivät näköjään tosiaankaan toistu, paljon kivampi violetti siinä oli minkä näin :) kuosi on kiva. ja muutenkin, hienot ostokset!
 
oih mitkä kengät!!!
kurkkaa mun uusimpia prinsessakorkkareita blogistani ;)
 
Nuo kengät ovat aivan täydellisen ihanat :)
 
Ihanat kengät!!!Nilkkaremmit on just täydelliset ja väri herkullinen.
 
Aivan ihanat kengät! Mistä ne olikaan hankittu?
 
Oh my, rakastuin noihin kenkiin :D upeat!
 
Ruu: Kiitti!! Tosi vaikeita saada tietyt sävyt onnistumaan tavallisella pokkarilla. Violetti varsinkin näyttää ihan hailakalta kuvissa.

Emelia: Eikö!! :)

Ellie: Kiitos - taidan laittaa ne lauantaina jalkaani... :)

Nuheila: Hetken mietin, että mustat voisivat olla monikäyttöisemmät... mutta nuo nyt vain oli ihan täysin pakko saada!

Aarre-07: Ne on ostettu Mauro Giulio -nimisestä kenkäkaupasta.

Maija: Hih! Kiitti!! :)
 
Burberryn, The Beat on mahtava hajuvesi! Olen itse käyttänyt sitä vuoden verran, enkä ole kyllästynyt. Sun täytyy Minttu laittaa tänne kuva, missä sulla on päällä tuo ihana mekko ja nuo namukengät, tahtoo nähdä!

-Sade
 
Sade: Yes - ilman muuta on tulossa kuvia mekosta ja kengistä!! Olen tosi tyytyväinen tuoksuvalintaani - sopii ihan täydellisesti, enkä varmasti kyllästy! :)
 
Mekko on upea ja sopii sinulle tosiaankin täydellisesti. Ja tuoksu on samainen, jossa itsekin olen viimeiset kuukaudet viihtynyt, tykkään!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?