Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

I <3 Kate Moss!

Monday, April 27, 2009

I <3 Kate Moss!

Tampereelta tuli kaikenlaista kivaa kotiin tuomisiksi... Ensinnäkin goodie-bagistä löytyi uskomaton määrä tavaraa ja yksi pieni ostoskin tuli tehtyä.

Tykkäsin kovasti myös itse goodie-bagistä, Nanson reilun kaupan kangaskassista, ja se saikin palvella kotimatkalla tietokonelaukkuna.
Kassissa on hauska, mutta ei liian huomiota herättävä painatus ja materiaali on hiukan tukevampaa kuin normaali kangaskassilörttöpuuvilla.

Saamamme John Friedan hiustuotteet on ollut esillä jo monessa blogissa. Olen ihan täpöinnoissani, että sain juuri kiharille hiuksille tarkoitetut aineet. Kiinnostava päästä kokeilemaan, kun niin monet (tai ainakin Nelliina...) näistä tuntuvat pitävän.
Yksi ongelma lahjuksiksi saaduissa laatutuotteissa on. Tulin nimittäin aikaisemmin täysin mainiosti toimeen halvoilla markettishampoilla, mutta nyt kun olen tosissaan huomannut, millaisen eron hyvillä tuotteilla saa aikaiseksi, en mitenkään haluaisi palata halpojen perustuotteitten käyttäjäksi. Mutta kalliiksihan se tulee, koska riittoisatkaan putelit eivät Mintun metripörrön kanssa kestä kovinkaan kauan...

Spontaania hihkumista blogibileissä aiheuttanut Nelly.comin lahjakortti pitäisi käyttää ihan muutaman päivän sisällä.

Aamupäivällä iskin silmäni jo yhteen alennuksessa olevaan mekkoon, joka olisi kustantanut vain hitusen enemmän kuin lahjakortin summa. Äsken, kun ajattelin käydä klikkaamassa sen ostoskoriin, niin eipäs niitä sitten enää ollutkaan. Saan kyllä itkupotkuraivarin, jos se löytyy jonkun muun lahjakortin saajan blogista lähipäivinä... (no en oikeesti!! ;DD)

Sisi Stock
oli sujauttanut söötit Cosabellan pikkarit lahjasäkkiin.
Saman sarjan hauskoja alusasuja oli viittä vaille siirtymässä kassan kautta kotiinkin. Lopulta kuitenkin päätin, että koska en löytänyt kokonaisia settejä omaa kokoani, on parempi jättää ihanuudet muiden metsästettäväksi.

Nanso oli sponssannut kaikille vielä kivat Lempivaate -vetimet. Omasta pussukastani paljastui murretun vihreä tuplatunikahässäkkä.
Väri sopii yllättävänkin hyvin ja uskon, että kivan mallista jutskaa tulee pidettyä paljonkin. Materiaali on ihan käsittämättömän pehmoista ja koko viritys tuntuu mielettömän mukavalta ja rennolta päällä.

SiSi Stock päätyi välittömästi lauantaisen ensivisiitin jälkeen pakolliseksi Tampereen reissujeni vierailukohteeksi!
Miten sitä voisi vastustaa edullisia merkkivaatteita, kenkiä, koruja, alusasuja, laukkuja...

Melkein nimesimme Dark Musen teepparit viralliseksi muotibloggaripaidaksi, sen verran usealle tarttui mukaan joko keskaria näyttävä Heidi Klum tai nakupelle Kate Moss.
Heidi Klum -paita on tosi cool, mutta vannoutuneena Kate Moss -fanina ei ollut muuta vaihtoehtoa kiikuttaa superkuuma tyyli-ikoni kassalle.
Hmm... nojoo, ei ehkä ihan työhaastatteluun sopiva paita. Mutta toisaalta - en ole kyllä mihinkään sellaiseen menossakaan. :)

Mitäs tykkäätte saaduista lahjuksista ja hankkimastani teepparista?

Labels: ,


Comments:
tosi kiva toi kate moss paita, kuinkakohtan paljon oli hintaa ? :)
 
Laura: Parikymppiä suunnilleen. Häpeän tunnustaa, mutta en nyt muista ihan tarkkaan... ;D
 
Ostin itsekin taannoin samaa sarjaa olevan paidan Bangkokista, mutta hintaa oli vain 2 euroa.Kate Moss rulettaa ;) (Hyvä ostos silti)
 
Tämä asia tarkistetaan vielä, mutta käsittääkseni se kortti on voimassa vuoden loppuun. Se yks lahjakorttiin liittyvä saitti meinaan aukeaa juurikin tuon kortissa olevan päivämäärän tienoilla, joten kuvittelisin, ettei sitä ennen pysty tuolla ostamaan. :)

Kiva, että lahjukset osui nappiin!:O)
 
Tää sopuli vois muuten hankkia ton Mossy-paidan, sen verran ihana ja rohkea se on!
 
On muuten periaatteessa aika helppoa päätellä tuo koodi tosta sun lahjakortista... suosittelisin sensuroimaan hiukan tarkemmin, ettei joku vie sun lahjaa... :/
 
Kirsi: Thaimaassa kaikki on kyllä halpaa... :D

Anna-Maria: Lahjukset olivat aivan loistavat! Niinkuin koko häppeningi muutenkin. Tuosta Nanson tsydeemistä tulee meillä vielä tappelus...

Luin tarkemmin tuon lahjakortin ja tosiaan 31.5. on tuossa merkitty lahjakortin "ostopäiväksi" eikä suinkaan viimeinen käyttöpäivä. Mun sisälukutaito on näköjään vähän ruosteessa... ;D

Kate rules!

Anonymous: Kiitti vinkistä! Fiksailin kuvaa vähän lisää, vaikka kai sen joku hakkeri tuostakin osaa bongata... :)
 
Lahjukset on yyberihania ja teepparissa on asennetta! Tosi hyviä juttuja :)
 
Hulppeita lahjuksia kyllä :) Varsinki Nanson tunikamekkojutut ja tuo Nellyn lahjakortti on kyllä melkoisia, ja mitä on muitaki blogeja lukenu, niin mukavaa että kaikille on valittu omantyyliset vaatteet Nansolta. Hienoa, että sää suosi teitä Tampere-reissulaisia niin hyvin.
 
Ellie: No niin kyllä munkin mielestäni! Tänään aion testailla uutta shampoota ja hoitoainetta. :)

Majayna: Oli tosiaan ihan tajuttoman hieno ilma! Toivotaan, että kelit pysyy vielä vapunkin yli. :)
 
Pyysin ihan sun kikkuratukan vuoksi muutaman kiharapäille tarkoitetun hiustuotteen mukaan :))) Itsellä ollut nuo samat tuotteet kokeilussa alkukeväällä ja ne on kyllä hyvät, sopi mun pörröpäälle aivan mahtavasti, toivottavasti tykkäät.
 
Toi teeppari on ihan paras :) Heidi Klum ehkä vielä parempi kun Moss.. :)
 
ihania kuvia ja vaatteita. ja tapaaminen kuulosti tosi nastalta.

sit kysymys: myykö joku todella suomessa cosabellaa? sehän on mahtava uutinen. satut sä vielä tietämään, et löytyykö helsingistäkin?
 
Nelliina: Oi, oot niin ajattelevainen - IHANA!! Jo nyt tuntuu, että tuun jäämään ihan koukkuun... :D

Riikka: Heidi Klumin keskarissa ja ilmeessä on kieltämättä hyvää vetoa, mutta Kate Moss on Kate Moss. Ei voi mitään. :)

Emma: Toi SiSi Stock myi kaikenlaisia mahtavia merkkejä, mm. American Apparellia, joita ei saa muualta Suomesta. Just Cosabellasta en nyt tietty voi mennä vannomaan...
 
Tuohon marketti- vs. kampaamotuoteasiaan kommentoisin, että olen omassa käytössä huomannut kampaamotuotteiden kestävän itse asiassa markettituotteita paremmin. Laadukkailla tuotteilla saman vaikutuksen saa aikaiseksi vähemmällä määrällä ja esim. hoitoainetta ei kulu läheskään niin paljoa.

Omat pitkät luonnonkiharani eivät ole omat itsensä ilman Paul Mitchellin Instant Moisture -tuotteita. Netistä tilaamalla niitä saa onneksi alle puoleen hintaan kampaamoiden tuskanhikeä nostattaviin hintoihin verrattuna.

Mikä muuten on sun suosikkimuotoilutuotteesi?
 
John Friedan hiustuotteissa on onneksi se hyvä puoli, että niitä voi ostaa marketeista.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?