Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vihdoinkin - Lisen Organics!

Saturday, March 14, 2009

Vihdoinkin - Lisen Organics!

Melkoisen pitkäksi venyneen odotuksen jälkeen voin ilokseni kertoa, että laadukkas orgaaninen luonnonkosmetiikkasarja Lisen Organics on vihdoin saapunut Go 4 it vol. 2 -blogiputiikkiin!

Kaikki tuotteet on valmistettu herbalogiksi ja homeopaatiksi kouluttautuneen Lisen Sundgrenin kehittämien reseptien mukaan. Lisenin filosofian mukaisesti elämä on nauttimista varten ja puhtaiden luonnontuotteiden käyttäminen auttaa avaamaan aistit ja löytämään tien omaan hyvinvointiin.

Putiikin valikoimissa on esimerkiksi Kehäkukkaöljy, joka toimii erinomaisesti vartalovoiteena kuivalle iholle. Öljyn kevyt koostumus pehmentää ihoa ja eteeristen öljyjen mieto luonnollinen tuoksu virkistää mieltä. Öljyä voi myös lisätä muutaman tipan kylpyveteen jolloin iho tuntuu kimmoisalta ja joustavalta kylvyn jälkeen.

Kehäkukalla on parantumista edistäviä ominaisuuksia.


Valikoiman todellinen monitoimivoide on ekologiseen mehiläisvahaan pohjautuva Mehiläisvahavoide.

Mehiläisvahalla on luonnostaan hoitava ja desinfioiva vaikutus ja voiteen sisältämä kehäkukkauute edistää paranemista. Sopii niin kuivien käsien hoitoon, huulirasvaksi kuin pakkasvoiteeksikin. Kehäkukka rauhoittaa auringossa palanutta ihoa ja kuivaksi koppuraksi kovettuneet kantapäät saavat kyytiä Mehiläisvahavoiteen avulla.

Luonnonmukainen vaihtoehto 8 Hour Creamille toisin sanoen!


Kasvojen herkän ihon kauneudeksi Lisen on kehittänyt runsaasti luonnon vitamiinejä sisältävän ekologisen Kasvojenhoitoseerumin. Ruusun ja ja nerolin tuoksuinen seerumi kosteuttaa ja ravitsee sekä tekee ihon pehmeäksi ja kimmoisaksi.

Sopii käytettäväksi aamuin illoin ja se sopii myös silmänympäryksen herkälle iholle!

Lisäksi valikoimissa on virkistävä ja raikastava ruusun ja appelsiininkukkien tuoksuinen kasvovesi ja ekologisesta mehiläisvahasta sekä oliiviöljystä valmistettu huulivoidesarja, jossa on neljä houkuttelevaa vaihtoehtoa.

Tutustumistarjous!!


Kaikki Lisen Organics tuotteet on tilattavissa tutustumishintaan muutaman päivän ajan! Tarjous on voimassa ensi tiistaihin eli 17.3. asti.

Labels: , ,


Comments:
Ihanaa! Hienoa että otit nämä valikoimiisi! :)
 
Jonna: Kiva, että olet sitä mieltä!! Tuotteet ovat kyllä ihan mahtavia! :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?