Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uutta putiikissa!

Monday, March 30, 2009

Uutta putiikissa!

Johan tätä on odotettukin ja kommenttiboksissa peräänkuulutettu! Ilokseni voin kertoa, että Go 4 it vol. 2 -blogiputiikkiin on saapunut ihania kevätuutuuksia!!

Omia suosikeita on vaikea listata - koska kaikki uutuudet ovat mielestäni vähintäänkin käyttökelpoisia, mahtavia tai muuten vaan ihan just sitä, mitä garderobini tänä vaikeana kevään ja talven taitekohtana on kaivannut. Eli pikkuisen pilkahduksen raikasta väriä ja jotain kivaa ja erilaista, mitä talvella ei tulisi mieleenkään käyttää. Kuten esimerkiksi stailit farkkushortsit tai hehkuva pelargonian punaisen neulepaidan.

Muutamat jo havaitsivatkin, että tyylikäs uutuus Tyra-bleiseri päätyi edustamaan radioreissulle. Ensi lauantain Mediapäivien esiintymisasu on vielä hakusessa, mutta jotenkin tekisi mieleni vetää päälle cool Patti girl teeppari...

Kaikki uutuudet löytyvät putiikin Uutta !! -kategoriasta ja ovat tilattavissa tarjoushintaan tämän viikon ajan eli lauantaihin 4.4.2009 asti.

Lisäksi pitää vielä kertoa, että yksi putiikin ensimmäisistä tuotteista, Susanna cardigan, on nyt saatavilla perusmustan ja -harmaan lisäksi sähäkän pinkkinä (Festival fuchsia) ja herkän roosana (Nostalgia rose).

Ja eikun shoppailemaan!

Labels:


Comments:
Nyt on kyllä pakko tarkistaa: onko sen Marissa-topin alehinta oikeasti kalliimpi kuin normaalihinta?? Siis yliviivattuna 29,95 ja nyt 39,95??? Kysyypi uteliaana Ami
 
Ami: Oi, mulle on tullut näköjään pieni virhe tuossa!! Suurkiitokset tarkkasilmäiselle lukijalle! Korjaan tuon aivan samantien!! :)
 
No nyt on hinnat korjattu oikein päin! :)
 
Oleppa hyvä ja kiitos! Nyt sitten pitäis vaan päättää väri. ÄÄH, tahtois molemmat...
 
Kun nyt kerran aloitin niin viilaan pilkkua vieläkin. Onko Betty shortsit tarkoitettu kääpiöille vai onko vyötärönauhan pituudessa virhe? 40 cm on niiiiin kovin vähän.....;)) Niin, ja noista shortseista olisi kiva saada kuva takaapäin myös farkkuisena. Näkisi paremmin taskutilanteen.
 
miten tää sun nettikauppa toimii käytännössä?:) ostatko siis vaatteita eri koissa itsellesi varastoon ja myöt niitä sitten sieltä vai mikä on homman nimi?:D
 
Ami: Ohnoes! Juu kyllähän tuo vyörärökaitale on tosiaan 80 cm! Eikai kenenkään vyötärö sentään 40 cm ole... Taisin olla pikkuisen hätäinen päivitystä tehdessäni. Sori!! :)

Girzi: Voit mennä sinne putiikin sivuille ja lisätä sieltä haluamasi tuotteen/tuotteet ostoskoriin valitse koko ja väri pudotusvalikosta. Tilausvahvistuksessa tulee ohjeet maksamisesta ja lähetän vielä meiliä, kun paketti on matkalla! :)
 
en tarkoittanut sitä miten sulta tilataan vaan että mistä SINÄ saat noi tuotteet?:) onko sulla siis isot varastot noita täynnä vai käytkö ostamassa niitä esim monkista kun joku tilaa jotain? en osaa näköjään esittää tätä kysymystäni oikein:D
 
Girzi: Oi, katos vaan - taisin lukea kyssärisi vähän huonosti! Sori! Juu kyllähän kaupan pitäminen tuohon tapaan toimii. :)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?