Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Minttu testaa: S Factor One Curl At A Time Curl Serum

Wednesday, March 11, 2009

Minttu testaa: S Factor One Curl At A Time Curl Serum

Blogimiitin pursuilevasta lahjakassista löytyi monen muun herkun lisäksi myös eräänkin suosikkibloggarin ylistämä Tigin S Factor -sarjan One Curl At A Time Serum. Luonnonkiharaiset kutrini muistuttavat erittäin helposti ennemminkin purettua hamppuköyttä kuin södesti sotkuisia laineita. Suurin syy on tietty se, että olen erinomaisen laiska tekemään hiuksille yhtikäs mitään ylimääräistä - mukaanluettuna perusharjaus tai muu nössöily...

Tilanne tänään aamulla oli lähestulkoon katastrofaalinen. Kävin eilen illalla pitkähköllä lenkillä ja pesin sen jälkeen hiukset ihan normaalissa järjestyksessä. Kello oli kuitenkin jo niin paljon, että hiivuin nukkumaan ennenkuin tukka oli ehtinyt kuivua kokonaan. Mikä oli tietenkin äärimmäinen virhe, koska tänään piti parin palaverin vuoksi yrittää näyttää ihmiseltä eikä luolamieheltä... Hiukset voi toki aina laitta ponnarille tai hutaisten sitaistulle pikanutturalle, mutta One Curl At A Time Serum hyppysissäni päätin antaa avoimille hiuksille mahdollisuuden.

Tuote on todella seerumia - eli vähän vesilitkua vahvempaa. Pullon kyljessä lukee, että se tulisi laittaa kosteisiin hiuksiin... No, Honey Junkien esimerkkiä seuraten iskin sitä suoraan kuivaan aamuiseen sotkuun.

Positiivista on miellyttävä raikas mieto tuoksu ja ei-tahmainen koostumus. Miinuspuolelle tulee merkintä litkun lähes olemattomasta vaikutuksesta. Lisäsin ainetta parikin eri kertaa ja silti yleisilme jäi kuivanhamppuiseksi - kiharoiden innostumisesta nyt puhumattakaan. En ottanut erikseen tukkakuvia, mutta tämän päivän päivänasu-kuvissa näkyy vaikutus - tai sen puuttuminen hyvin. Tsekkaa erityisesti kolmas kuva.

Ilmeisesti on niin, että jos kuontalossa on pituutta ja volyymiä suht runsaasti ei One Curl At A Time -seerumissa oikein potku riitä. Lyhyemmissä hiuksissa toiminee ilmeisesti silti erinomaisesti. Itse aion pysytellä edelleen suosikiksi nousseessa Tigin Foxy Curls -suihkeessa, joka antaa juuri sopivasti elastisuutta ja ihanan rentoja beach babe kiharoita.

Labels: ,


Comments:
Innostuin tästä tuotteesta Honey Junkien innoittamana. Laitoinkin tänään juuri tuotteen tilaukseen eräästä nettikaupasta ja katsotaan mitä se tekee luonnonkiharalleni.

Tämä pehkoni kun tosiaan meinaa näytää välillä hamppukasalta kun ihanalta kiharalta.. Mulla on kyllä olkapäille ulottuva tukka joten se voi toimia paremmin :)
 
Ellie: Musta tuntuu, että tuo tuote sopii paremmin nimenomaan vähän lyhyemmille hiuksille kuin mitä omani ovat! :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?