Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Minttu testaa: Maybelline Minerals

Friday, March 06, 2009

Minttu testaa: Maybelline Minerals

Aika monen muun bloggarin tavoin sain minäkin oman paketin Maybellinen kosmetiikkaa testattavaksi. Osa meikkipaketin sisällöstä päätyi heti Karkin ja Peetun takavarikoimaksi - tietenkin!

Muutaman viikon testailun jälkeen on helppo antaa arvio kahdesta ahkerassa käytössä olleesta tuotteesta: mineraaliposkipunasta ja -meikkivoiteesta.

Pakkaukset ovat pienet ja siksi suhteellisen näppärät myös meikkipussissa. Mitään luksusfiilistä purnukat eivät välitä, mutta siihen Maybelline ei käsittääkseni pyrikään. Ja toisaalta juuri mineraalimeikkiin sopii maanläheinen yksinkertaisuus. Pakkauksien suhteen ainoa miinus on tulee meikkivoiteen lasipullosta. Kiireessä, aamutokkurassa ilman piilareita on putoillut niin monta putelia lattialle, että lasipullot ovat päätyneet täysin pannaan Mintun meikkihyllyllä.

Jauhemaista poskipunaa on helppo käyttää, eikä se pölise pitkin kämppää niinkuin ensin pelkäsin. Tykkään myös kovasti saamastani "Moonlight Mauve" -sävystä, joka on luonnollinen, mutta kuitenkin selvästi vaaleanpunainen. Liian ruskeat sävyt tähän aikaan vuodesta vain vanhentavat. Miinuspuolelle pitääkin sitten ihan keksimällä keksiä sanottavaa. Edes punan pieni kimallus ei itseäni haittaa... Mutta ehkä kuitenkin valitsisin saman tuotteen ilman kimallusta, mikäli mahdollista.

Nestemäinen mineraalimeikkivoide tulee kätevässä ja hygieenisessä lasipullossa. Lasista annettiinkin jo miinukset. Itse meikkivoide on ohutta ja levittyy mainiosti. "Light Beige" -sävy on ehkä aavistuksen liian tumma, mutta toimii vaalean puuterin kanssa ihan ookoo. Koostumukseltaan voide on makuuni ehkä vähän liiankin ohutta. Varsinkin talvikuivan ja -kelmeän ihon kanssa saisi meikkivoidekin olla asteen täyteläisempi ja peittävämpi. Oman kuivan ihoni tuote pitää kyllä hiunosti kiillottomana koko pitkän päivän.

Oikeasti hyvää meikkivoidetta on kyllä ihan tajuttoman vaikea löytää... Terv. nimim. "Kokemusta on!" :)

Labels: ,


Comments:
mulla on ollut jo varmaan 5 putelin verran diorin meikkivoiteita, muutamaa erilaista, ja olen tykännyt todella paljon. varsinkin pure light on kevyt ja kuulas mutta peittää tarpeeksi :) ja lasipurkit on kestäneet tippuiluja kyllä :D
 
maybelline testaa eläinkokeilla raaka-aineitaan.
 
Ruu: No niitähän pitää siis testata! Dioria en ole varmaan koskaan kokeillutkaan.

Myrkkyä: Ai?? Tuota en tiennytkään!
 
Hyvä osoite on myös www.glossy.fi, sieltä näkee mitkä on ollut parhaimmat ja suosituimmat meikkivoiteet! (Löytyyhän sieltä myös paljonpaljon muuta)
 
Tää tuli just passeliin aikaan. Oon miettiny ostaako vai eikö ostaa toi meikkivoide, kiitos :D
 
Omalle pintakuivalle iholleni ihan parasta on ollut Body Shopin kosteuttava meikkivoide, ei kuivata, mutta sisältää silti riittävästi pigmenttiä peittääkseen mm. tummat silmänaluset. Ollut suosikki jo muutaman vuoden, ja ennen sitä kokeilin mm. Lumenea, Lancomea ja Biothermeä.
 
Tuo meikkivoide on huippu! Ensimmäinen kokonainen pulloni meikkivoidetta ikinä on tuota. Kiitos Maybellinen.:) Peittävyyttä saa useammalla kerroksella.

Ja noista eläinkokeista sen verran, että Maybellinen tuotteiden raaka-aineet on testattu aikoinaan eläinkokeilla. Tämä on siis aivan eri kuin se, että jokainen uusi tuote testattaisiin eläinkokeilla...
 
Sanoit tuon poskipunan sävyn olevan "Midnight Mauve", tarkoitit kai "Moonlight mauve"?(:
 
Tsädää: Totta! Olinkin ihan unohtanut tuon Glossyn.

Kichinea: No mahtavaa, jos tästä oli hyötyä! :)

Virba: No kiva kuulla, Body Shopia en myöskään ole koskaan testannut! :)

MouMou: Tuo eläinkoejuttukin on kyllä sellainen viidakko, että siitä on hyvin hankala ottaa selvää ilman tolkutonta perehtymistä... :)

WishMeLuck: Ah, joo... ei pitäisi tehdä postauksia niin kiireellä! Kiitos korjauksesta! :)
 
Ei mitään. Pikku juttuhan tuo, pisti vain silmään ;)
 
Ai hitsi, meikkivoiteen löytäminen on kyllä maailman vaikeinta. Mulla on a) kuiva b) vaalea c) herkkä iho, joten se jo rajoittaa aika hyvin. Oon miettiny noita mineraalimeikkejä mut viel en oo uskaltautunu kokeilemaan vaikka muuten oonkin monta merkkiä käyny läpi :) Toistaiseksi oon käyttänyt Joe Blascoa (ehkä päivämeikiksi kuitenkin hitusen liian peittävää), Lancomen Color Idealia (vähän liian kevyt) ja MaxFaxtorin Color Adaptia (kelpo "halpis"). Se paras on siis vielä hakusessa! Täytyy seurata blogiasi ja kokeilujasi, josko täältä saisi kivoja vinkkejä :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?