Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kuuminta hottia: Jumpsuit!

Wednesday, March 11, 2009

Kuuminta hottia: Jumpsuit!

Jumpsuit - tai kotoisemmin ihan vaan haalari - on tehnyt tuloa ykköstrendiksi jo muutamia sesonkeja. Tänä keväänä etenkin hihaton pitkälahkeinen versio kipuaa väistämättä kuumintahottia-listan kärkisijoille. Ajankohtaisimmillaan jumpsuit on joko työstetty versio busines lookista tai rento haaremihousutyylinen huitula.

Catwalkille haalareita marssitti kevään näytöksissä useampikin suunnittelija. Mintun suosikit löytyvät Proenza Schoulerin ja Stella McCartneyn mallistoista.
Proenza Schoulerin silkinkiiltävä jumpsuit asustuu siveellisten kaulusten kanssa helposti keväisen asialliseksi työasuksi. Toisaalta on helppo kuvitella, että ilman alla olevaa paitaa ja hiukan toisenlaisen stailauksen avulla olisi rento juhla-asu valmis.
Läpikuultavuus ei ehkä sovi ihan virkamies-tyyliin, mutta muuten Stella McCartneyn tulkinta haalari-teemasta on silkkaa power dressingiä. Ja miten helppoa, kun ei tarvitse miettiä asun ala- ja yläosien keskinäistä yhteensopivuutta!

Luksusnettikauppojen äiti Net-a-porter tarjoaa monenmoista herkkua haalarinnälkäiselle.
Mikäli niitä kuuluisia budjettirajoitteita ei olisi, ostoskoriin kilahtaisi hetkeäkään empimättä Chloén pehmeänasiallinen jumpsuit. Epäsymmetrinen napitus, hihattomuus ja täydelliset, hieman vajaamittaiset puntit olisivat ihan täydelliset.

Toki budjettivaihtoehtojakin löytyy...
H&M:n seeprahaalari on vähän vähemmän business like, mutta herkullinen runsas leikkaus ja hilpeä seeprakuosi miellyttävät kyllä silmää. Irl voisi kyllä jäädä Mintulla kategoriaan ihana, mutta ei ikinä käyttöä...
Olen varmasti maailmanhistorian ainoa muotibloggari, joka ei ole ikinä tilannut mitään Asokselta. Kuvan haalari saattaapi saada kunnian olla ensimmäinen - sen verran tyylikkäältä se näyttää kuvissa. Tosin en saa mielestäni Chloé-tyyppisiä puntteja ja ajatuskin, että tilausta pitäisi ensimmäisenä alkaa tuunailla, tökkii kyllä pahasti.

Overall is all over!

Mitä mieltä olet toimiiko haalari/jumpsuit, vai jätätkö trendin muiden riesaksi?

Labels: , ,


Comments:
Juu ei mulle haalaria! Sellaisia olen kyllä joskus muutaman omistanut..krhm.
Eilen bongasin kirpparilla yhden mustan, vähän haaremihousutyyppisen, hihattoman haalarin. Siitä sais joku trendivaatteen halvalla! :D
 
Tuo viimeinen on noista ainoa, joka ei aiheutta yökkäilyä :D Varsinkin eläinkuosisina haalarit ovat jotain niin kaameaa: miksi kukaan yli 5-vuotias haluaa kulkea haalareissa?! Haaremihousuja en myöskään käsitä...
 
Heh, en ole minäkään tilannut asokselta mitään. En vain pidä Nettitilaamisesta,blaah.
 
olen tuota asoksen haalaria kuolaillut, mutta vastaanotin juuri misssixtyn shortsiversion joten ehkä yksi riittää? :D joka tapauksessa olen onnellinen että olen haalarini löytänyt :>
 
Nää on tosi spuukin näkösiä noilla laihoilla malleillakin, saati sitten tavis kansalla.

No way! Säästäkää ihmiset tältä landsplågalta!
 
Micci: Kuullostaa ihan mun haalariltani... et viittis... No ei vais, vähän on itsellänikin ristiriitaiset ajatukset tuon trendin suhteen. :)

Inka: Mun mielestä kyllä tuollainen business-like haalari olis tosi näpsäkkä toimistoasu.. Tosin ei täällä mun koti-"toimistossa". haha :DD

Styledrop: Oon kyllä tilannut aika monesta muusta paikasta, mutta Asos on jäänyt kokeilematta...

Ruu: Shortsiversio on varmasti tosi suloinen!!

Anonymous: Hihi - voi olla, että tää vielä just sellaiseksi muodostuu! :)
 
Maastohaalari saa jäädä viimeiseksi...:). Näyttäisin ylikasvaneelta tanakalta vauvalta - mutta olihan nuo esille nostamasi pari kokopukua ihan jees, noiden mallien päällä.
 
Nuohan on nähty jo joskus ammoisella kasikytluvulla... en tykänny silloin (vaikka oli nuori, hoikka ja nätti kroppa ;)) enkä tykkää sen vertaa nyt.
Oli trendi tai ei, niin thumps down!
 
Anna mun kaikki kestää... onko tämäkin hirvitys palaamassa? Siis eikö sen 80-luvun voisi jo työntää jonnekin syvälle itteensä..?
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?