Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

It ain't over 'till the fat lady sings!

Friday, March 27, 2009

It ain't over 'till the fat lady sings!

Useimmat odottelevat tietty jo kevättä ja toivovat lumihommelit sinne missä ei kasva edes se... Hekumallisin snoukkasesonki auringonpaisteisine rinteineen on kuitenkin juuri nyt ja tässä! Ja jos tosissaan haluaa, ei sesonki lopu ikinä. Todisteena kuva Mintusta Saas Feessä 4. heinäkuuta (tosin vuosi taisi olla 2004 tai jotain, silloin bootcut-farkut ja café-sanikat olivat ihan in. Oikeasti!).

Lisää havaintoja rinnemuodista voi lukea täältä: In Style with Minttu: Laskettelumuotia Åressa

PS. Kuvan saa klikattua isommaksi! Tosi hieno kuva, vaikka tukka onkin ihan kamala... :)

Labels: ,


Comments:
Mitä järkeä ikinä on laskea farkuilla? Oli muoti mikä hyvänsä. :)
 
Bootcut-farkut on aina in, muodista viis! Ja jos ne näyttää omalla kropalla hyvältä, niin miksei pitäis? Toi pillivillitys on ihan karseeta.... vaik oli mullaki 13-vuotiaana sellaset - jaiks!
 
Tuo kuva sinusta on oikeasti ihana!! :) <3 niin raikas ja vaaleansininen on aina sporttinen... sopii Mintulle kuin nenä päähän :) Ja nuo bootcutitkin näyttää varsin kivoilta!!
 
Ihana kuva ja auringonpaisteen kanssa on ihana olla rinteessä :)
 
Anonymous: No kun katsot kuvan päivämäärää (heinäkuussa), niin ehkä selviää, ettemme varsinaisesti olleet lumilomalla, vaan lähinnä aika ex-tempore päätimme lähteä testailemaan kesärinteillä laskemista. :)

Anonymous: Bootcut on tosiaan ehdottomasti naisen vartaloa eniten imarteleva malli!

Heini: Tykkään kanssa kuvasta ihan hirmuisesti! Päivä oli muutenkin ihan mielettömän onnistunut ja jäänyt hyvin mieleen... :)

Ellie: Tosi erikoinen fiilis olla rinteessä, kun ilma on ihan kesälämmin. Miäs snoukkasi shortseissa - itse olin sen verran nössö, että pidin sentään farkut päällä. :D
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?