Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Enkeliteeppari

Monday, March 30, 2009

Enkeliteeppari

Ihana Heaven Devil enkulipaita on mun, MUN!! En tiedä johtuuko lapussa mainitusta Sea Wash -pesusta vai mistä, mutta teeppari on pehmoisin ja ihanin, mitä ikinä. Ja tuo värikin on aivan meren sininen... Vaikuttaa toisin sanoen pakolliselta matkakumppanilta Iltalian reissulle.
Enkelin sarviin on ommeltu pienet kivet aitoa vuorikristallia. Kristallien tarkoitus on muistuttaa, että enkelinkin kannattaa ja pitää löytää sarvensa, kun niitä tarvitaan.
Tässä samalla päivän asu, joka kuvastaa hyvin päivän aktiviteetteja - elikkä tietokoneen äärellä kököttämistä ja inspiraation pusertamista on kuulunut Mintun maanantaihin... I say no more!

Päivän soundtrack (oh yes!):

Labels: ,


Comments:
Onpa suloinen enkelipaita! :)
 
Heippa,

Voi että tuo paita on ihana! Ihailin itsekin noita siellä nettisivuilla. Mutta en löytänyt mistään sieltä sivuilta koko-ohjeita (olenko sokea kenties vai eikö siellä oikeastikaan ole sellaisia, hmph)! Minkä kokoinen tuo omasi on? Sanoisitko, että noissa on suht normaalit koot vai kenties naftit? On kyllä aivan ylkkäsöpö, varmaan pakko hankkia jossain vaiheessa. :)
 
Sofia D: Kiitti - tykkään itsekin siitä hirmuisesti!

Shira: Mun paitani on kokoa M, jota käytän tavallisestikin. Tosin olen sitä mieltä, että tuo on mitoitukseltaan aikas nafti - eli normaalisti M on mulle hiukan väljempi. Eli jos haluat sellaisen rennon fiiliksen, kannattaa ottaa yhtä kokoa isompi.
 
En ole ennen tilannut, mutta nyt kyllä teen tämänkin liikkeen ensi kertaa.

Väri on ihana!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?