Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Chanel AW 2009/2010

Friday, March 13, 2009

Chanel AW 2009/2010

Chanel on samoilla linjoilla monen muun kanssa ensi syksyn linjoista. Tarjolla on peittävää, aikuista ja perinteistä lookia ilman kulmakarvojakohottavaa mielikuvituksellisuutta tai ylenpalttista nousukausi-irrottelua. Vaikka Mintun sydämessä on aina - kulloisenkin malliston sen hetkisestä erinomaisuudesta riippumatta - Chanelin mentävä aukko, tuntuu vahvasti siltä, että perinteitä kunnioittava linja saa legendaarisen merkin parhaat puolet esiin.

Syksyn suosikkiasuksi nuossee musta takkimekko valkoisin tehostein ja korkealle kaulaan nousevat kaulukset. Voin myös jo sieluni silmillä nähdä, miten erilaiset viktoriaaniset röyhelöt paitojen kauluksissa ja hihansuissa rantautuvat ketjuputiikkien valikoimiin ennenkuin kukaan ehtii kuiskata Karl Lagerfeld...

Pääosin musta tai musta-valkoinen mallisto on lievästä gootti-flirtistä huolimatta raikas ja klassisen naisellinen. Erittäin pariisilainen...
Karl Lagerfeld on pukenut malleille satiininkiiltävät paksut sukkikset. Näinkö pian kiiltokoivet palaavat takaisin? Ihan elegantiltahan nuo näyttävät, vaikka juuri tökin kaikki satiinisukkikset laatikon takimmaiseen nurkkaan.
Perinteinen Chanel tweed-puku päivitettynä versiona. Erityisesti silmää miellyttää asukokonaisuuden mittasuhteet - lantiolle päättyvä räätälöity jakku, erittäin korkeavyötäröinen hame ja leukaan asti nouseva pöyheäröyhelöinen valkoinen paita.
Edellisen jakkupuvun jadevihreän lisäksi ainoa mallistossa esiintynyt väri on haalea pesty vaaleanpunainen. Aika yllättävä väri syksyyn! Paksut vaaleat sukkikset vaaleissa kengissä toimivat erinomaisesti ja antavat illuusion loppumattoman pitkistä sääristä.
Kapeahko vinoonleikattu musta satiinihame pitkä hame syksyn juhliin.
Tai unelmaisesti heiluva sifonkihelma...
Karl Lagerfeldin mukaan vyön on aika pudota jälleen pois vyötäröltä. Etenkin kapealinjaisissa kokonaisuuksissa vaikutelma lantiovyön kanssa onkin ihan tuore.
City-reppu anyone?? Onnistuin kyllästymään muka fiksuihin city-reppuihin edellisellä ysärin kierroksella niin perusteellisesti, että odotan kyllä kauhunsekaisin tuntein trendin leviämistä. :D
Näytöksen merkillisin innovaatio oli pakata Chanelin laukku ja muuta laukun sisältöä lelupakkausmaiseen prässättyyn muoviin. Aika ironinen heitto keisarilta, jos saan sanoa. Vai mitä pitäisi miettiä siitä, että kaikki naisen "viralliset" attribuutit on pakattu yhdeksi Chanel-setiksi, joka assosioituu lähinnä niihin halppisromulelupaketteihin, joita ei saa auki kuin räjäyttämällä?
Vaikka mallisto vaikuttaakin varsin klassiselta ja hillityltä - mikä Chanelin tapauksessa on siis vain positiivista - aiheuttaa rinkulakorkoiset kengät lievää huimausta.

Labels: , ,


Comments:
Aikamoiset korot!;)
 
Sofia D: Olisi hauska saada kokeilla, miltä tuollaiset tuntuvat käytössä. Vaikka visuaalinen efekti on varmasti suurempi kuin todellinen...
 
Nuo kengät - oho :D mulla loksahti leuka auki! :D
 
Taas yksi upea mustavalkopainoitteinen mallisto Chanelilta, kyllä Lagerfeld osaa hommansa : ) Olis vielä vähän enemmän rahaa, niin ostaisin kaikki malliston vaatteet(ainakin melkein)

Noi korot on kyllä aika jännät : )
 
Maija: Aika jännät tosiaan!

Jenna: Kyllä mullekin kelpaisi!! :)
 
huh mitkä korot!:)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?