Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tukholman muotiviikko - tärkeimmät trendit

Wednesday, February 04, 2009

Tukholman muotiviikko - tärkeimmät trendit

Poikkeuksellisen monet tyylit ja trendit tuntuivat toistuvan lähes kaikissa Tukholman muotiviikoilla esittellyistä mallistoista. Tässä niistä mielestäni keskeisimmät:

1. Maskuliininen housupuku

Prässihousut ja bleiseri - monen virkanaisen perusasu on kuumempi kuin pitkään aikaan. Maskuliininen yleisilme, jota pehmennetään korkeintaan naisellisella paitapuserolla. Kuvassa vasemmalla Whyred oikealla Rodebjer.

2. Lyhyt jakku
Kaulukseton laatikkomainen jakku, joka lyhyimmillään on melkein boleromittainen yhdistetään selkeälinjaiseen kotelopukuun. Pyöreä pääntie ja piilonapitus alleviivaa simppeliä tyylikkyyttä. Vasemmalla Minimarket, oikealla Tiger of Sweden.

3. Savupiippukaulushuppu
Mikäli ruotsalaisiin suunnittelijoihin on luottaminen on vihdoinkin aika heivata grunge-mössykkä mäkeen ja siirtyä käyttämään shaalimaista hupuksi leviävää savupiippukaulusta. Vasemmalla Dagmar, oikealla The Local Firm.

4. Ruututakit
Puoleen reiteen ylettyvä, melko väljälinjainen villakangastakki vapaavalintaisesta ruutukuosista on varma valinta. Ja mikä ettei, klassiset ruudut ovat hyvä keino tuoda vähän vaihtelua helposti kovin harmaaseen talvikauden ulkopukeutumiseen. Vasemmalla Cheap Moday, oikealla Hope.

5. Sametti

Sileä sametti nappaa pitsin ja paljettien aseman juhlavamman pukeutumisen ykkösmateriaalina. Vasemmalla Carin Wester, oikealla Dagmar.

Labels: , , ,


Comments:
Ai hitsi, miksi mä jätin sen lyhyen, laadukkaan jakun alennusmyyntihyllyyn? Ilman näitäkin uutisia olen katunut tekoani syvästi ja tämä se vain lisää tuskaa. Olisikohan se vielä tarjolla, vaikka kys. kaupan alet ovatkin jo päättyneet?
 
Telkkarista näkyi ilmaiseksi maksukanavat pari päivää, eilen tuijottelin ruotsin tv3 mainoksi ja näin SFW:llä kuvatun insertin, jossa oli kuvaa Kia-automerkin ja joidenkin suunnittelijoiden yhteistyönäytöksestä, ellen ihan väärin nähny niin vilahtikohan Minttu ko. mainoksessa :D ? Ainakin oli kovasti samaa näköä!
 
Mulla on tullut hirveä himo samettiin viime aikoina! Löysin just kirpparilta Polan lyhyen mustan samettijakun, se oli kyllä huippulöytö! Erityisesti toi Dagmarin hame näyttää upealta, mikähän siinä on kun nyt jo vaaleanpunainenkin sametti uppoais? :)
 
Aah, sametti on ihana materiaali:) Samoin nuo lyhyet jakkuset näyttävät todella kivoille...
 
Sametti... <3 Ei tähän muuta voi sanoa!
 
MJ: Aina kannattaa testata!

Anonymous: No olin kyllä paikalla siellä, joten eihän tuo ihan mahdotonta olisi! :)

Maria: Polan lyhyt samettijakku kuullostaa aivan täydelliseltä!!

PupuLihavisto: Sametti on tosiaan kaunis ja naisellinen materiaali. Värit pääsevät jotenkin erityisesti oikeuksiinsa.

Micci: Jes! :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?