Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Synttäriarvonta!!

Monday, February 16, 2009

Synttäriarvonta!!

Go 4 it vol 2 -blogi täyttää 2 vee. Jee jee jee!!

Juhlan kunniaksi huikea SYNTTÄRIARVONTA! Palkintopotissa on peräti neljä Max Factorin upeaa Backstage Party -meikkipussia!!

Palkinto sisältää sähäkän glitteri-meikkipussin lisäksi messevän läjän trendikkäitä meikkejä:

1. False Lash Effect Mascara, musta normaalikokoinen ripsari.
2. Colour Collection Lipstick Mini, sävy Midnight Plum 710
3. Earth Spirits Eyeshadow, sävy Onyx 110 normikoko - smokey eyes, smokey eyes!!
4. Kohl Pencil Mini, musta
5. Lasting Performance Foundation 15 ml, sävy natural beige 106
6. Kätevä pieni taskupeili
Elikkäs aika mukava paketti meikkejä odottaa neljää onnekasta voittajaa!!
Arvontakysymys:

Mikä on tämän kevään tärkein muoti/vaate/tyyli/asuste -hankintasi?


Arvonnan säännöt:

Labels:


Comments:
Tämän kevään tärkein hankinta tulee olemaan ylppärimekko - se on jotain, johon ajattelin sijoittaa vähän enemmänkin. Sandilla on kivoja, henkäyksenohuita mekkoja.
 
Ehdottomasti erilaiset printtipaidat ( ja oikein iso musta nahkainen laukku!)
 
Miu Miun laukkua olen harkinnut :)
 
Mitä tahansa, missä on niittejä! Vöitä löytyy jo, mutta tarkoitus olisi virittää eräs vanha veska uuteen kuosiin irtoniiteillä - heti kun onnistun niiden tilaamisen kanssa...
 
Joku ihanan raikas ja piristävä juhlamekko. Häitä sun muita juhlia tulossa keväällä ja kerrankin ajattelin panostaa. Jospa joku mahtavuus löytyisi :)
 
Balmainin koko mallisto toimii inspiraationa, joten taidan ostaa body con/bandagemekon,jota olen havitellut jo kauan. Ja linkitän blogiini! Täytyy sanoa vielä, että yhden käyttökerran perusteella tuo ripsari on ihana!
 
Kaikki raikkaat raidalliset trikoot raikastamaan mustia ja harmaita vaatteita.
 
Tärkein "hankinta" tulee luultavasti olemaan uusi leikkaus ja/tai väri hiuksiin :)

Hippiäinen
 
Tärkein? Hmm. En sano mitään yksittäistä. Sanon vain, että värikkäät vaatteet. Tänä keväänä aion käyttää muutakin kuin mustaa tai puhtaita värejä.
 
Oma tärkein hankintani on varmaankin jotkut hieman kalliimmat balleriinat. Useana vuonna on tullut ostettuu monet halpis-kesäkengät jotka on myös suht nopeaan tahtiin hajoillut, joten tänä vuonna ajattelin kokeilla josko esim. Marc Jacobsin tai Miu Miun ballerinat kestäisi vähän paremmin käyttöä!! :)
 
Aivan ehdottomasti maiharit, mielellään DocMartensit. Liian kauan aikaa vierähtänyt maihareiden käytöstä. Vielä harkinnassa on tosin se, uskaltaako ne jalassa lähteä töihin...
 
Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, jne..!

Tämän kevään tärkein hankinta on varmaankin joko Dinskosta hankkimani kengät tai Vilasta hankkimani kevättakki. Ellen sitten löydä täydellistä laukkua, joka on tuntien itseni hankala löytää. Kilpailu on jo linkitetty blogiini! :)
 
Tennarit! :)
 
Mielessä ovat olleet tehokkaasti kesäkengät - hyvät jalassa, ultrakhuulit ja sellaiset, etteivät jalat väsy. Korko olisi plussaa, mutta hankaloittaisi merkittävästi jalkojen hyvinvointia kävelymaratoneilla...

Tuplaan! :)
Ja onnittelut kaksivuotiselle blogille!
 
Kyllä se on ehdottomasti farkkulegginsit, sekä isot nahkaiset laukut! <3 pistänpä linkkiä blogiin.
 
Haaremihousut! Muistan, kun niitä edellisen kerran näkyi katukuvassa ja kavereiden kanssa naureskeltiin "munapussihousuille! :D. Näin se mieli muuttuu vuosien aikana ;). Hävettää kertoa kavereille, että aion ostaa munapussihousut :D. Kun vaan vielä löytäisin hyvät. Ne Indiskan versiot oli ihan kivat, mutta normaali kokoni oli pohkeista liian tiukka ja kokoa isompaan mahtuisin sitten vyötärön puolesta varmaan raskaanakin :D
 
Voi voi, mene ja tiedä trendeistä, mutta oman tyylini takuuhankinnat tälle keväälle ovat trenssi ja purjehduskengät (no, ehkä ne ovat enemmänkin kesälle, mutta silti!).
Onnea blogillesi!
 
Takin lisäksi (minkä löytäminen tulee todella olemaan haastavaa) paljon hameita ja värejä pitää hankkia!
 
Ajattelin ostaa kunnolliset mustat nahkaiset ballerinat - ensimmäistä kertaa ikinä.

Lisään linkin omaan blogiini vähän myöhemmin :)
 
Tämän kevään tärkein hankinta, hmm... no, ostoslistalla on useampikin juttu, niistä ehkä tärkeimpänä & käytännöllisimpänä laadukkaat mustat perusballerinat. Ne sopivat kaiken kanssa, ja ovat mukavat!
Tuplaan :)
 
Ehdottomasti tärkein hankinta on rippimekko. (Kyllä, minä olen niinkin juniori vielä :<) Toivottavasti löytyy hyvä, että voisi sitten muissakin juhlatilaisuuksissa käyttää, ellei mekko ole liian juhlava.
Onnea blogille! Upeat palkinnot.
 
Mahdollisimman kulahtaneet farkkushortsit joihin voin sitten vielä itse kipata klooria päälle! Kesällä yleensä vaan hikoilen kiltisti, mutta nyt meinasin hommata jotain ihan oikeasti käytännöllisiä vaatteita.
 
Varmastikin se on lyhyt biker-henkinen kevättakki joka menee niin tennareiden kuin korkojenkin kanssa.
 
Hankintalistaa on tullut tässä pyöriteltyä ja kärjessä on tällä hetkellä laadukas ja ajaton nahkalaukku. Laukku voi olla vintagelöytö tai uusi, kunhan se miellyttää minua täysin!
 
chinot! odotan, että pääsem yhdistämään ne löysän t-paidantai jonkun hienon hupparin ja tennareiden kanssa.
 
Kevään tärkein hankinta tulee olemaan täydellisesti istuvat ja erittäin hyvännäköiset farkut. Olen valmis uhraamaan hankintaani vaikka kahden kuun palkan. :)
 
Tärkeimpinä hankintalistalla ovat kengät ja laukku.
 
Onnea Mintulle!

Kaikkein mieluimmin haluaisin harmaan nahkatakin, ei vaan kevääksi vaan seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi, tai miksei loppuelämäksi.
 
Mustaa nahkaa..Mieluiten Bikermallinen liivi niiteillä
 
Vaaleat kulutetut ja vähän reikäiset farkut. :)
 
päättäjäismekko 8)
 
Valtavasti onnea synttäreiden johdosta! :)

Ja minun tämän kevään tärkein hankintani on beiget chinos-pöksyt, jotka itse asiassa olen hankkinutkin jo. :) Lisäksi haaveilen edelleen siitä suuresta ja täydellisestä mustasta nahkalaukusta, jota en ole vielä onnistunut löytämään.
 
Haaremihousut ja vaihteeksi kokouimapuku rannalle :)
 
Graafisen tyylikäs ja ajaton pitkä mekko, joka päällä käydä kevään ja kesän juhlat.
 
Tärkeimpiä ovat ne jo hankitut hapsut!<3
 
Muutama ihana juhlavampi mekko on ostoslistalla! Kevät ja alkukesä tuo tullessaan tälle suunnalle paljon juhlia ja ihanan tekosyyn shoppailla uusia liehuvia helmoja :)
 
Tämän kevään tärkein hankinta on nilkkanilkkurit ja laadukas musta villatakki. Kesäksi tahdon ostaa kaksi sellaista hametta, jotka sopivat vartalolleni... Aiemmissa hameissa on aina ollut vähän väärä malli, ja ne ovat jääneet lähes täysin vaille käyttöä. Nyt aion panostaa sellaisiin hameisiin, joita tulee varmasti myös käytettyä... :)
 
Mikä on tämän kevään tärkein muoti/vaate/tyyli/asuste -hankintasi?

Hmm, tää on vaikea. Ehkä kuitenkin kallistun jonnekin farkkupuolelle ja sanon, että farkkutakki, revityt farkut (hankittu jo) tai joku kloorivalkaistu juttu. Ja uudet bikinit on kans pakko saada!
 
Haaremihousut tai nahkalaukku. Haaremihousuja ei ole vielä löytynyt mieleisiä. Mangossa testailin yksiä puoleen sääreen ulottuvia mutta niistä tuntui kuitenkin puuttuvan se jokin. Nahkalaukku on jo tiedossa. Musta ihana Janet&Janetin nahkainen pussukkamalli lyhyellä ja pidemmällä olkahihnalla. Must have! ainakin omaan kaappiin. :)
 
Tärkein hankinta tulee luultavasti olemaan ylioppilasjuhlamekko.
 
mulla se tulee kyllä ehdottomasti olemaan revityt, vaaleat farkut!
 
Ehdottomasti vaaleat farkut, joihin on kulutettu sopivasti reikiä. En ole vielä päättänyt ostanko ne valmiina vai uskallanko tuunata itse. :)
 
Kesämekko, värikäs, keveä, kaunis siis täydellinen, se on tärkein kesähankintansi
Ira
 
Uudet ballerinat ja matalat gladiaattorisandaalit.
 
motorbike-mallinen nahkatakki
 
Bikinit =) Olen jo parisen viikkoa treenannut ja pitänyt huolta ihostani. Haluan kesällä mahtua bikineihin
 
Aleksi13:n alennusmyynnistä ostamani BlendShe:n tummanharmaat kiilaplatosaappaat, joissa on vetoketju ja kolme koristeremmiä. Hintaa aidoille nahkasaappaille jäi 60 €. Ulkomuodossa on viitteitä Owensin ponikenkiin... Ja huomasin pari viikkoa sitten, että Carin Westerin näytöksen puhutuimmat räyhäkät saappaat ovat yllättävän samannäköisiä omien blendsieni kanssa :DDD
 
Suunnitelmissa on pienet kesähäät eli hankintalistalla on mm. hääpuku.
 
Onnea! Tärkein hankinta tulee olemaan hyvän näköinen kevät rotsi.
 
Hankin beigen trenssin, Longchampin kaurapuuronvärisen mokkalaukun, mustan villakankaisen Jackie Onassis-nappisen ja -leikkauksisen takin, Mascaran ballerinoja erityisesti käärmeennahkaiset sellaiset ja luultavasti myös leopardikuvioiset. kaikkea kaurapuuronväristä tekee mieli.

UllaUrcula Lehtovuoresta
 
Tärkein kevään vaatehankintani taitavat olla jotkin vaaleat kuluneet farkut. Ne ovat aina miellyttäneet minua ja kuuluvat olennaisena osana kesään. :)

Ehkä voisin ostaa myös jonkin uuden laukun, mutta laukkuja minulla on jo liikaakin, joten taidan vain ihastella kevään karkkivärisiä laukkuja. :D
 
Kotimaisuus, ekologisuus ja eettiset arvot on aina in. Nyt näkyvämmin kuin koskaan aiemmin. Aion suosia kotimaista merkkejä ja näin ollen satsata omaan tuotantoon, joka on ekologista ja eettistä! Ekologisuutta lähden metsästämään lauantaina UFF:n €uron päiville. Tavoitteena on haalia mukava kasa materiaalia kesämekkoon (johon mahdollisesti tulee röyhelöä, in kesällä?). Eettisyyttä aion edustaa ruoskimalla ainoastaan itseni hikoilemaan ompelukoneen ääreen.

Blogista löytyy linnkiä!
 
Onnittelut!
Tärkein hankinta... Tylsästi suorat mustat housut.
 
Kevään tärkein vaatehankinta on jakku, joka sopii moneen menoon. Olen pohtinut mustaa samettijakkua, jota käyttäisin takkina keväällä ja kesällä. Ei vain tunnu löytyvän mistään... Vinkkejä anyone? Vai eikö sametti ole in tällä hetkellä, kun ei löydy kaupoista..?
 
Jotkut hyvännäköiset farkut, jotka sopii just mun vartalolle :)
 
Tämän kevään tärkein hankintani on varmaankin kasarityyppinen minimekko jota nyt talven jälkeen uskaltaa käyttää kuviosukkisten kanssa ilmojen alkaessa lauhtua. Tuo kummasti kevääseen pientä flirttiä ;)
 
Chinot ja jotkut ihanat kengät :)
 
Tahtootahtootahtootahtoo bnoiden meikkien lisäksi sellaisen kaksirivisen sinisen seiloritakin.

Tuplaan ihan ehottomasti, triplaankin, jos annat mahikset ;D
 
Kevättakki, tai sitten kengät. Hmm...Luultavasti kengät on ne tärkeimmät. :)
 
This comment has been removed by the author.
 
Kevään tärkein hankinta on kyllä varmasti musta kellohelmainen hame, ja aion vihdoin hankkia jotain värikästä, ehkä muutaman t-paidan :)

Ja tosiaan, tuplaan.
 
Maltillisesti jotain nudea kesärusketusta korostamaan. :) Niitit myös edelleen viehättävät kaikissa muodoissaan. :)
 
Pakko saada oliivinvihreä, puolipitkä ja tyttömäinen maihinnousutakki! :D
 
Tänä keväänä on pakko saada jonkinlainen jumpsuit, ehkä satiinia tai eläinkuvioita :)
 
Kevään tärkein hankinta on jokin ihanan värikäs hame, joka menee niin juhlissa kuin arkenakin :)
 
Tänä keväänä aioin panostaa laatuun, ja satsata hyvin kestäviin perusvaatteisiin. Myös väriä kaipaan vaatekaappiini. Ja sellaset korolliset gladiaattorikengät on pakko saada! :)
 
Nahkainen sateenvarjo! Ihan must have.
 
Yllätin itsenikin ostamalla aikuisvaatteen, tylsän beigen trenssin, mutta sille tulee kyllä oikeasti paljon käyttöä ja se on kaunis ja siisti, kelpaa vähän edustavampaankin käyttöön!
 
T-paidat, koska ainoa oikea kesäasu on valkea tee ja farkut :)
 
ehdottomasti trenssitakki, puolipitkä ja vaalea!
 
Kevättakki pitäisi uusia ajan tasalle :)
 
Ehdottomasti chinot!

Terveisin: PikkuMasu
 
Tärkein hankinta tulee varmaan olemaan pari sellaisia kivan rouheita nilkkureita. Korkoa saa ja pitää olla, mutta koron on oltava jämäkkä, että kävely ei ole tuskallista. Yksityiskohtia sopivasti, vetoketjua, niittiä tai jotain muuta hieman rockia (muttei liian) Aito nahka olisi pelkkää plussaa, mutta kelpuutan kyllä keinonahankin. Ja toinen sitten saman tyylinen musta isohko laukku.
 
Joko Filippa K:n neuletakki tai Biancon värikkäät ballerinat. :) Aika suuri hintaero, mutta muuten keväälle ei ole mitään erikoisempia hankintoja tiedossa.
 
Korkeet ja siistit platformkorkkarit! Vähän jotain gladiaattorivibaa vois olla;)
 
Chinot :) Aluksi en tykänny niistä yhtään, mut nyt... pakko saada!
 
Vaaleat, rennot pillifarkut, joihin voisin repiä muutaman reiän (:
 
Gladiaattorisandaalit ilman korkoa (ja ehkäpä toiset koron kanssa ;)
 
Hankintalistalla ovat etunenässä laadukkaat mustat nahkaiset korkokengät ja rennonlöysä raidallinen mekko.

Onnea kaksivuotiaalle! :)
 
Vaikea kysymys! Ehkäpä jotkut kauniit kevätkengät. En ole hirveästi innostunut tämän hetken muodista: tuntuu, että kaikkialla on vain niittejä ja legginssejä, not for me...
 
kevääksi on pakko saada korkealla puukorolla varustetut gladiaattorihenkiset sandaalit. saattavat olla menneiden talvien lumia, mutta minä haluan ne NYT. :)

tuplaan - linkkasin arvonnan blogiini.
 
Taitaa olla chinot!

Onnea blogille!
 
Tärkein hankinta on varmastikin YO-mekko ja sinne sitten myös lisänä jotkut kauniit kengät.

Muutan tärkein kevään arkijuttu onkin varmaan jo kaapissa eli biker jacket, johon olen ihan hirmuisen ihastunut. :)

Linkitän tämän tänään heti seuraavaan postaukseen. :)
 
Tennarit, esimerkiksi Converset jotain ihanan hempeenharmaata sävyä ja siihen sitten "kustomointi", esimerkiksi jokin sopiva tekokukka tai kangasmerkki nilkkaan. Ja narut niin löysälle, ettei tartte joka kerta solmia :)
 
Tämän kevään tärkeimmät hankinnat tulevat olemaan uudet talukat (=ihanat kengät, jotka ovat täysin turmiolliset jaloilleni) ja uusi palmikkoneuletakki.
 
Villi kesämekko ja nahkainen niittivyö!!
 
Gladiaattori sandaalit olisi pakko vihdoin saada! Niin korollisina kuin ilman korkojakin, oioi! :> Hempeät värit myös ovat mieleeni keväällä.

Tuplaan! :>
 
tärkein 'hankinta' tulee
olemaan kiharat tukkaan kunhan
se tästä kesää kohden kasvaa. ♥
kunhan tukka on ensin kuosissa niin
sitten voi taas palata haaveilemaan
vaatteista. :-)
 
kengätkengätkengät! Jostain syystä muhun on iskenyt ihan mieletön himo uusien kenkien suhteen. Eli kesäksi on ihan ehdottomasti hankittava uusia kenkiä! Ja toki myös vähän jotain muutakin..
Tuplaan vinkkaamalla omassa blogissa.
 
printtiteepparit ja joku rento kesälaukku :)
 
Onnea kaksivuotiaalle! :))

Kysymykseen: hmm, olisikohan ollut jumpsuit tai haaremipantsit, chinot, gladiaattorit sun muut hankin jo viime kesänä :) Linkitän!
 
Ehdottomasti sandaalit! Jotkut kivat nahkaiset, ruskeat. :>
 
Uudet Converset on kyllä ykkösenä hankintalistalla! :)
 
Kevään hankintoihin kuuluvat kulutetut farkkushortsit, läjä valkoisia t-paitoja, harmaa boyfriend-jakku, asenteelliset kengät ja isot aurinkolasit..:)nimim.emelia
 
Näin auringon paistaessa tulee mieleen uudet tyylikkäät ja laadukkaat aurinkolasit...
 
Luultavastikin jotain melko arkista, kuten printtipaidat ja uudet farkkulegginsit. Myös jotain tyttömäistä röyhelöhepenettä on pakko ostaa. :)
 
Paljon onnea!

Tärkein hankinta on tietysti ylioppilasmekko! Mitään visiota siitä ei vielä ole, mutta täydellisen mekon metsästys on jo käynnissä!

Tuplaan vielä tänään
 
Vaaleat farkut/leggings :)
 
Alexander Wangin laukku!
 
Musta, laadukas nahkalaukku ja hyvin istuva jakku, vaaleasävyinen mieluiten. Ballerinojakaan ei kai ikinä voi olla liikaa... :)
 
Minulla ei vieläkään ole nk. gladiaattorisandaaleja. EhkPa ihan sellaisia "tyypillisiä" en tarvitsekaan, mutta korkeat, mustat, mukavat nahkasandaalit joissa olisi jotain asennetta, tulee jostain löytää. Fashion statement tälle keväälle löytyy mielestäni edelleen mustasta pitsistä, esimerkiksi pitkän mekon muodossa ; sellainen jo on, ja sen puen perfecton ja konjakinväristen avokas/sandaaleiden kera (vähän niin kuin Anne Kukonhovi jossain Me Naiset-kuvassa vastikään).
 
Tämän kevään tärkein hankintani on uusi laukku. Lempparilaukkuni alkaa vedellä viimeisiään, eikä melko mittavasta laukkuvalikoimastani mikään tunnu pääsevän sen paikalle. Laukku on nimittäin maailman paras: siinä on sopivasti pikkutaskuja, minkä lisäksi sinne mahtuu Ihan Kaikki Mitä Ihminen Voi Tarvita Luistimista Lakanoihin, mutta kuitenkin ilman, että näyttäisin siltä, että raahaisin mukanani jääkiekkokassia.

Haussa siis suuri mutta söötti arkilaukku.
 
Unohtui mainita, että TUPLAAN. :-)
 
Tärkein hankinta kaikenmoisen elintärkeän peruskrääsän lisäksi taitaa olla jonkinsortin mekko ylioppilasjuhliin. Toistaiseksi ei kyllä ole kamalasti visioita sen suhteen, mutta ehtiihän tässä vielä miettiä!

- nooras-[at]hotmail.com
 
mekko. täydellinen mekko, etsin sitä koko viime vuoden, ja etsinnät jatkuvat yhä. siitä pitäis löytyä semimuhkea pallohelma, imarteleva leikkaus ja mukava kaula-aukko. ja ennenkaikkea väri, joku ihanan keväinen tai kesäinen. Oih. Harmi ettei näillä tuntomerkeillä tunnu löytyvän sopivaa :)

aryah
 
chinot ja kunnon vetoketjullinen kesäkassi :)
 
Nyt olisi tarkoitus metsästää itselleni ne täydelliset chinot kun viime kesänä sellaisia en vielä onnistunut löytämään.. ja korolliset gladiaattorit on myös ihan must hankinta :)
 
Haikailen kovasti uuden mustan nahkalaukun perään. Yksinkertaisen, rennon, mutta tyylikkään.
Chinot on myös hankintalistalla, jostain syystä olen blogissa esiintyvistä kuvista johtuen niille lämmennyt. Totuus, eli miltä ne näyttävät itsellä, voi olla sitten karumpi =0)

Susanna
 
Tän kesän hankinta on ehdottomasti gladiaattorkengät, niitä on joka paikassa ja nyt sitten minäkin ihastuin niihin. Toinen ihan pakko saada vaate on uusi kesämekko, joku liehuva kevyt raikas... Voi rahapussini pohja näkyy jo nyt, ei auta kun mennä äitiltä pyytämään rahaa :D
 
uusi koululaukku, tämän hetkisen pohjan läpi tippuu harpit ja muut :D
 
Uusi kevättakki, mieluiten näyttävillä vetskareilla ja muutamalla niitillä varustettuna.
 
Eiköhän joku uus kiva kesämekko oo hankinnassa ja printtipaitoja!

Tuplaan blogissani! =)
 
Tämän kevään tärkein hankinta tulee olemaan tatuointi käsivarressani. Se myös tulee todennäköisesti tulevaisuudessa muokkaamaan paljon vaatetustani. Saapi nähdä!
 
Oh mitä palkintoja taas :)

Tärkein hankinta tulee olemaan keltaiset/oranssit/punaiset korkokengät. Mieluiten keltaiset. Muutama vaatteeni huutaa sellaisia :)

Tuplaan blogissani tietenkin!
 
tärkein hankinta tulee olemaan hapsulaukku:) nyt vain metsästämään sopivaa yksilöä:)
 
Kevään tärkein hankinta tulee olemaan laadukas ja istuva musta jakku. Sitä voi yhdistää niin farkkujen kuin hameenkin kanssa ja sopii töihin ja vapaalle.
 
Onnea kaksivuotiaalle blogille!

Tänä keväänä on kaikenlaista kivaa, joka inspiroi: stone wash -farkut, risat farkut, niitit, vetoketjut... eniten kuitenkin tällä hetkellä viehättävät vaaleat värit, valkoiset ja puuterinväriset teepparit. Ja voi kun kelit lämpenisivät niin, että tarkenisi taas bleiserillä!
 
Mun on aina pakko pukeutua keväällä turkoosiin, joten tämän kevään olennaisin hankinta on turkoosi paita ja takki. :)
 
Ihan ehdoton näillä keleillä (reilu -20astetta..) ois sellainen mielettömän iso ja lämmin baskeri :)
 
jotkut hassun hauskat aurinkolasit jotka toisivat piristystä muillekin kuin itselleni :D esimerkiksi sydämenmuotoisia olen jo hetken metsästellyt tässä.
 
Suuri ruskea vyö jonka voit lisätä asuun kuin asuun mm. takin päälle,mekkoon,lantiolle,piristämään norm.paitaa jne. siihen vielä saman sävyiset saappaat niin on hyvä.
 
Hmm, ehdottomasti (vihdoin ja viimein) gladiaattorisandaalit. Niiden ostoa oon miettinyt jo lähemmäs 4 vuotta (omg!!), joten eiköhän olisi aika. :D
 
Hmmm...Varmaan farkkutakki ja hapsulaukku ja -kengät! Ja linkitin :)
 
Ehdottomasti vaaleat revityt farkut päätyvät tänä keväänä ostoskoriini. Ja en pistäisi pahakseni, jos täydellisen malliset haaremihousut kävelisivät vastaan, edullisesti hinnoiteltuna ja mustina, tottakai.
 
This comment has been removed by the author.
 
Hapsukengät ja farkkulegginssit ovat varmaankin tällä hetkellä ykkösinä listallani.

Tuplaan!
 
Tärkein hankinta on nahkatakki, jonka olen jo itse asiassa löytänyt (laahaan ehkä hiukan perässä tämän muodin kanssa, mutta onneksi nahkikset on vieläkin pinnalla, koska niitä on kauppoihin tullut aika lailla). Toinen tärkeä hankinta ovat kiilakorot! Mieluiten sellaiset kärjestä avoimet, esim. ne sellaiset Vagabondin nauhalliset ovat aivan jumalaiset. :)

Ja paljon onnea blogille!
 
Tärkein hankinta.. tulee varmaan olemaan uudet kengät! Jotkut vähän laadukkaammat tällä kertaa:) Sekä tietenkin rippimekko!
ainiin, tuplaan!
-elli
 
Tärkein hankinta tänä keväänä oli chinot, jotka onneksi jo löysin! Tuplaan mahdollisuuteni, pakko kun on näin mahtava palkinto! :)
 
Uudet kengät, mielummin ainakin kahdet. Ja uusi laukku
 
Uusia keväisempiä hameita ja mekkoja voisi ostaa, nykyiset hameet kun on niin syksyisen synkkiä.
 
Chinot. Olen jo bongannut yhdet ihanat.:)
 
Farkkulegginssit! Vaikka olen niitä kyllä koko talvenkin käyttänyt.. Mutta kivempaa sitten, kun ei tarvita alle kauheita sukkahousukerroksia. Nams ^^.
 
Aion panostaa mustaan satiiniseen korsettiin. Olen harkinnut asiaa riittävän pitkään, samalla ostanut muutamia rimpuloita, jotka kalpenevat teräsluutetun kaunokaisen rinnalla!
t:Netta
 
Tämän kevään tärkein hankinta tulee olemaan omalla kohdallani erilaiset hiuskoristeet ja muut tukkajutut :) Olen vasta äskettäin huomannut kuinka paljon yksinkertaiseen asuun saa väriä ja/tai piristettä kun laittaa hiuksiin nätin korun tai väkertää jotain muuta kivaa tukkajuttua. (Olipas selkeästi selitetty....)
 
Mustat rouheat gladiaattorihenkiset korkkarit.
 
Pitäisi löytää musta laukku, jota voisi käyttää myös koulussa. Vielä en ole löytänyt sellasta josta tykkäisin ja jolla oisi kohtuullinen hinta :D
 
Onneksi olkoon!!

Itse aion ostaa kevääksi ehdottomasti t-paitoja yms. seeprakuosilla =)
 
Tärkein hankita on tullut jo kai tehtyä, revityt farkut. niissä aijon pomppia koko kesän, kun ne tulivat sopivasti vastaan zarassa. toki ihan hyödyllinen hankinta olisi rippimekkokin..
 
Haaveilen kiilakorkoisista peep toe- sandaaleista, joissa olisi hieman gladiaattorikenkätyylinen nyöritys edessä :) Tähän asti parhaimmat bongaamani ovat olleet Bronxin.
 
Nyt ois kovassa etsinnässä farkut, eli ehkä ne.
 
Vaaleat farkut, joko valmiiksi revityt tai sitten revin itse jotkut vanhat.
 
Yhden hankinnan olen jo kesää varten tehnyt, nimittäin leveälahkeiset farkut:) Vielä olisi ostoslistalla joki ihanan sävyinen (pinkki/persikka) ohuen ohut trikoopaita!

Linkitän arvonnan tämän päivän postaukseeni!
 
Meikä tarvii ehdottomasti jotkut jykevät ja korolliset sandaalit!

Ja moottoripyörän, eikö sekin oo asuste?:)
 
hankinnassa on kaikkea ihanaa eläinkuvioista, bikerjacket tai joku muu kiva nahkatakki ja ohkaisia hempeän värisiä paitoja :-)
 
kevään tärkein hankinta tulee olemaan ylppärimekko :)

tuplaan!
 
farkkushortsit! tuplaan linkkaamalla!
 
Tärkeimmät hankinnat ovat luultavasti jakku ja kengät, ja olenkin jo löytänyt molemmat! Jakku oli alerekissä ja pitkään haaveillut Vagabondin korkkarit löytyvät viimeinkin kenkähyllystä! :)

Voisin lisätä listaan vielä nahkatakin, joka on vielä etsinnässä.
 
Mekkoja, mekkoja! paljon ja erivärisiä. (eli oikeesti ostan siis jotain farkkuja ja trikoopaitoja)
 
jonkinlainen printtipaita on hankittava täksi kevääksi!

eppis

sähköpostini on eppis@mymail.fi, jos satun voittamaan :)
 
klooripestyt farkut ! ja ehdottomasti kiilakorot :-)
 
Farkkushortsit, joku kiva mekko ohuesta kankaasta ja puuteri/nudesävyisiä t-paitoja ja toppeja. Aion myös ostaa kunnolliset ballerinat ja panostaa hiuksien- ja ihonhoitoon. Ja varmaan joku kiva kesälaukku pitää myös hankkia. Sellainen sopivan iso mihin mahtuu rantakamat. Ja ja ja.. :D
 
Chinot, jotka aion löytää äidin tai siskon vaatemomerosta, ja muokata mun kropalle sopivaksi.

Linkkasin blogiin: http://vaatekomero.blogspot.com/
 
kauniisti leikattu kevättakki. edellistä olen rakastanut kauan ja hartaasti mutta nyt se alkaa olla jo sen verran kulunut että voisin TARVITA uuden. en panisi pahakseni suurta nahkaista laukkua jos sellaiseen törmäisin.
 
Tavoitteena on löytää Se täydellinen mekko. Mieluusti hyvin yhdisteltävä.
 
Tämän kevään hankinta on wetlook legginssit.
 
Kevääksi ja kesäksi hameita ja mekkoja! ja koitan myös saada uudet vaaleammat hiukset kesään mennessä. ja tietenkin paljon kenkiä :))

Linkitin sinut blogiini :)
 
Täydellinen kesämekko olisi etsinnässä, jota voisi käyttää niin arkena kuin juhlissakin.

Onnea 2v blogille :)
 
Tärkein hankinta tulee olemaan täydelliset farkkulegginsit, vielä ei ole tärpännyt.

Onneksi olkoon mahtavan blogisi synttäreiden johdosta:>
 
Vaaleat rennot farkut ihan ehdottomasti! Kivipestytkään ei olis pahitteeksi.. tuplaan :-)
 
Parikin ehdokasta on, mutta ainakin olisi mukava löytää täydelliset gangsterikengät sekä ehkä mokkasiinit. Ja haluan löytää sellaisen kevyen, ohuen kevätmekon, jossa on kiva, hempeä kuosi. :-)

Ja ehdottomasti tuplaan. ;)
 
En tiedä tärkeimmästä vielä, kun ollaan "vasta" helmikuussa (kevättähän riittää vaikka kuinka pitkälle vielä!), mutta silmäilen valikoimia sillä silmällä, että kaapistani löytyisi jossain vaiheessa musta nahkalaukku. Sellainen monikäyttöinen, jossa on ripaus asennetta ja kyky nielaista sisuksiinsa viikonloppureissun kamat. :)
 
Olen tämän syksyn ja talven aikana pitkän housuvaiheen jälkeen tehnyt uudestaan tuttavuutta hameisiin ja mekkoihin... joten niitä ehkä tulee hankittua muutama. Kunpa vaan tulisi se kevät ja lämpö! Aurinko jo vähän pilkistelee ja lupailee, mutta pakkaset on jatkuneet vähän liian pitkään. Ei jaksaisi enää pukea montaa kerrosta vaateetta.
 
Kevään tärkein hankitani tulee olemaan Minna Parikan kengät:)
 
aiva ihananainen kukkahamonen, jonka sain alesta tosi halvalla. mutta se vaan on ihana!
 
Nahkalaukku. Tällä hetkellä mulla on vaan värikkäitä laukkuja ja välillä tuottaa pientä ongelmaa löytää sopivat asusteet, joten musta nahkalaukku ratkaiskoot ongelman. Se ratkaisee myös koko ongelman, kaikki laukkuni ovat isohkoja niin niitä ei kehtais aina raahata matkassa, joten laukun tulee olla kätevän kokoinen, mihin mahtuu puhelin, rahapussi ja muuta pientä.
 
tainneet mennä jo muodista pois, mutta hankinnassa olisi haaremihousut ja gladiaattorisandaalit! :--)
 
Mikä tahansa (no melkein) vaatekappale joka on joko leopardi- tai seeprakuosia.
 
Ajattelin ostaa mun rippijuhliin mustan paljettimekon. Se olis vaan niin ihana ja voishan sitä käyttää sitten myöhemminkin! Ja sitten paljettimekon lisäks Chinot. Ei niitä pastellin värisiä, koska ne ei sovi mulle.. No, kuitenkin ne chinot ja mielelläähn beiget tai tummansiniset.
 
Enemmän väriä! Musta, harmaa ja valkoinen on ollut kovassa käytössä näin talvella, tarvitsen enemmän piristystä näin kevättä ja kesää ajatellen ;) Värikkäät converset ois aika ihanat. Ja tietysti uusi laukku, takki, huivi jne... :D
 
Tärkein hankintani on toivon mukaan mammahousut :) Eli mukavat, ei-puristavat ja sievät äitiyshousut, jos tuo maha tuosta alkaa kasvaa ;)Toisena tulee äitiysmekot. Haluan mielummin näyttää massuni kuin piilotella sitä.

Pallukka
 
Tän kevään ehdoton hankinta tulee olemaan ruskea suuri nahkalaukku jota oon himoinnut jo kauan!
 
Laadukkaita ja kestäviä perusneuletakkeja tarvitsisin useamman värisenä, sillä ne sopivat erinomaisesti kaveriksi t-paita-arsenaalini jäsenien kera :)
 
Tänä keväänä aion panostaa johki oikeasti laadukkaisiin kenkiin.
 
Tärkein hankintani tulee olemaan uudet farkut, jahka löytäisin sopivat jostain, vaikeaa on.
 
Mikä on tämän kevään tärkein muoti/vaate/tyyli/asuste -hankintasi?

Matalat gladiaattorisandaalit jossain keväisessä sävyssä, mun tapauksessa siis vaaleanpunaisena. :)

Ja tuplaan blogissani!
 
Sopivan rennot ja reikäiset vaaleat farkut. Lämpenin noille vähän myöhässä, mutten kuitenkaan aio vielä luovuttaa täydellisen parin metsästyksen suhteen. Jos ei sopivia kandidaatteja löydy, täytyy varmaan tuunata jotkut lupaavat yksilöt itse.
 
Tärkein hankinta taitaa jo löytyä kaapista odottamassa sulia kelejä. Ihanan korkeat nahkaiset platform-nilkkurit <3. Kunhan toi jää tosta sulaa, niin uskaltaa lähteä liikkeelle! Ja tietysti sitä ikiaikaista keväthankintaa voi taas yrittää pitää silmällä, täydellistä trenssiä nimittäin!
 
Mikä on tämän kevään tärkein muoti/vaate/tyyli/asuste -hankintasi?

- Mittavan ballerinakokelmani takia koetan panostaa korkoihin. Lisäksi keveän-keveä silkki materiaalina houkuttaa.

Kongreettiset hankinani lienevät tummanpuhuvat gladiaattori-sandaalit ja tilava, ruskea perusnahkalaukku. Viimeksimainittuun se suurempi summa humahtanee..


maarianhamina(at)jippii.fi
 
Onnittelut!

Hankintalistalla ovat gladiaattorisandaalit ja joku kiva pieni liivi. Vaaleita farkkuja harkitsen vielä.. Saa nähdä, keväthän on vasta edessäpäin!
 
Ehdottomasti joku ihana kesämekko :)
 
Olen pitkään haaveillut kiiltävistä, hopeisista leggareista, joita käyttää minarin kanssa. Tarkoituksenani olisi nyt kevään korvilla satsata sellaisiin.
 
Tämän kevään ja kesän tärkein hankinta on ehdottomasti helppokäyttöinen, "jokapäivän" kukkamekko. Mustaan tyköistuvaan nahkatakkiin, balleriinoihin ja valkoisiin helmiin yhdistettynä voisi hyvin juhlistaa kevään alkua:)
 
Gladiaattorisandaalit on must-have! :)
 
Joitakin hankintoja olen jo tehnyt (mm. kevättakin, hameen ja paitoja), mutta vielä hankintalistan ykkösenä on kengät. Tarkemmin sanottuna mustat (no ylläri!), mielellään platopohjaiset sandaalit, joissa olisi niittejä tai solkia. Myös nilkkurit olis kivat, mutta sandaaleja tarvitsisin kipeämmin.

Ja blogissani on linkki arvontaan! :)
 
Hmm en oikein tiedä.. Tällä hetkellä tarvisin uudet housut! Niin ja siskon ylppäreihin pitäis jostain löytyä mekko:) Laitan maininnan seuraavaan postaukseen, mutta koska en tee sitä vielä, laitan tänne myöhemmin linkin. Ok?
 
Onnea kaksivuotiaalle:)
Kevään tärkein hankintani on rouheat korkkarit, remmiä ja niittiä, ehkä gladiaattori vaikutteita.Poikaystäväni päästi kauhunhuudon nähdessään yhden version näistä unelmieni kengistä:D:D
 
Onnea, onnea:D
Ja vastaus on tennarit! Tosin etsintä on vasta aluillaan...
 
Mikä on tämän kevään tärkein muoti/vaate/tyyli/asuste -hankintasi?

-Tärkeimpiä hankintoja minulle ovat jo oikeastaan olleet uudet kengät, joita on tarttunut tämän vuoden puolella mukaan 11 paria, koska kenkävalikoimani on ollut melko suppea aikaisemmin, about luokkaa parit kengät / vuosi. :D Sama on käynyt pienempien laukkujen kanssa.
 
Ehdottomasti korallin väriset vaatteet sekä asusteet :)
 
Kyllä yksi tärkeä hankita tulee ainakin olemaan väljähkö laadukas perusneuletakki, laatikkomaisehko ja mahdollisesti musta. Toinen tärkeä ostos olisivat mustat korkeakorkoiset avokkkat. Niillähän sitä pääsisikin jo aika pitkälle..
 
Kyllä se on varmaan jotku kivat kesäkengät. Varmaankin jotku matalat ja mukavat ballerina -tyyppiset.

-Marika-
 
Ehottomasti jakku/bleiseri, käy niin arkeen kuin juhlaan ja saa arkivaatteetkin näyttämään vähän paremmilta! :> Myös remmi-korkkaritkin ois aika kova juttu!

Ja onnittelut :>
 
Hankintalistan ykkösenä taitaa olla gladiaattorisandaalit. Vielä viime kesänä lähinnä inhosin niitä, mutta vuoden mittaan mieli on muuttunut täysin päinvastaiseksi! ;)
 
Elämäni ensimmäinen trenssi. Vasta nyt koen olevani siihen tarpeksi vanha. On jo hankittu, kiitos Englannin alennusmyyntien ja punnan kurssin.
 
Ehdottomasti kevään tärkein hankinta on haaremihousut ja tolppakorkkarit:D
 
paljon onnea. :-)
hmm, hankintoja olisi kyllä niin paljon, mutta varmaankin jotkut tosi kivat kesäkengät. tai joku uusi laukku. ehkä sittenkin rippimekko.. hmm. ;-D
ja tuplaan, linkittelen seuraavaan postaukseen blogissani.
 
haaremihousut sellaset polveen yltävät ja joku musta laukku
 
This comment has been removed by the author.
 
Hmm. Varmaan uudet kengät tulee olemaan tärkein hankinta, jotku kivat kesäkengät, ehkä balleriinat. :)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?