Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Synttäriarvonnan voittajat!

Monday, February 23, 2009

Synttäriarvonnan voittajat!

Mikä huikea määrä osallistujia Go 4 it vol. 2 -blogin virallisessa Suuressa Synttäriarvonnassa!! Yli 500 henkeä osallistui merkkipäiväbiletykseen ja kun vielä lasketaan kaikki "tuplat", niin osallistujiahan oli siis suorastaan ziljoona!

Kevään tärkeimpien hankintojen lukeminen inspiroi suorastaan miettimään omia ykköshankintoja. No, risafarkut löytyvät samoin kuin nahkatakkikin, mitkä tuntuvat olevan monen ostoslistalla. Sen sijaan kiva juhlamekko pitäisi hankkia Karkin lakkiaisia varten ja kyllähän sitä muutakin pientä aina... :)

Synttäriarvonnassa onnettaren suosikiksi päätyivät nimimerkit:

Styledrop
Vimps
ilona1
jiiiz


Hurjasti onnea voittajille!! Ja kiitos kaikille osallistujille!

Voittajat voisivat lähettää yhteystietonsa osoitteeseen: go4itvol2@gmail.com, niin laitan glamour-pussukat matkaan! Laittakaa viestin otsikoksi "Synttäriarvonta", etteivät vaan huku muun postin joukkoon!

Labels:


Comments:
pistin sähköpostia, jeee kerrankin arpa suosi minua :)))
 
Miten ihmeessä minä en voita IKINÄ mitään yhtään mistään :---D En blogiarvonnoista, en myöskään muista netissä olevista arvonnoista joihin osallistun välillä hyvin ahkeraankin. Dammit.
 
Ilona1: Osoite tuli perille! Laitan palkinnot postiin, kun kaikki 4 voittajaa on ilmoittautunut. Onneksi olkoon vielä kerran!

Anonymous: No ei mullakaan käy ikinä tuuri... ;D
 
Lähetin eilen osoitteeni sinulle sähköpostiin. Toivottavasti viesti tuli perille :)
 
Jiiiz: Perille tuli! Yhden voittajan yhteystiedot vielä puuttuvat. Kunhan saan ne, niin laitan palkinnot postiin. :)
 
Uuh, EI VOI OLLA TOTTA! Pääsin työreissusta vasta koneen ääreen, ja onnetar oli suosinut minua?! Mahtavaa, en tahdo edes tajuta tätä.

Osoitetiedot paukahtavat sähköpostiin ihan juuri!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?