Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Mustaa mustalla...

Tuesday, February 10, 2009

Mustaa mustalla...

Olen juuri lähdössä seuraamaan tuoreen suunnittelijalupauksen Nina Jarebrinkin muotinäytöstä verhoutuneena kiirestä kantapäähän ainoaan oikeaan fäshion-väriin elikkä mustaan. Ihana ihana Whyredin paita tallentuu luvattoman huonosti "filmille", mutta lupaattehan kuvitella smokkirypytetyn ihka ohuen villamusliinin, kankaalla päällystetyt pikku napit ja leveät mansetit. Kontrastina himmeästi kiiltävä nahkahame. Jotta kokonaisuus ei olisi vaivaannuttavan seriöösi, piti laittaa Henkan täplikkäät pitsisukkikset jalkaan. :)

Image and video hosting by TinyPic

Ah, mutta tuo tukka on kyllä kamala!! Onneksi sain ajan jo ensi viikolle. Katsotaan maltanko olla katkaisematta koko helahoitoa... Eikö mulle sopisikin sellainen pidempi Kate Moss -polkka??

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Labels:


Comments:
tuolla shopin puolella näky olevan tosta eiffel-paidasta enää m ja l kokoja (ylläri!), osaatko sanoa onko tuo m kuinka iso s kokoiselle vai voisko käydä ihan ok sellasena vähän löysempänä teepparina? tekis niin kauheesti mieli tilata!
 
Toi paita vaikuttaa tosi kivalta. Ai että se muuten onkin rasittavaa, kun on joku ihana vaate, jota ei vain onnistu vangitsemaan valokuvaan niin, että ihanuus pääsisi oikeuksiinsa.
 
Aija: I'm so sorry... nyt tuo Pariisi-paita on jo ihan kokonaan loppunut!

Pinja: Mustat ja erikoisen väriset tummat vaatteet on just sellasia, että niistä ei kyllä mitenkään voi saada hyvää kuvaa, vaikka livenä olisivat miten ihania. :)
 
Oikein kivannäköinen asu! Ja musta on aina hyvä ja tyylikäs valinta, vaikka onkin tosiaan vaikea kuvattava. Mullahan siitä kokemusta tosiaan riittää... :D
 
Micci: Joo, muistan, että sä oot tuskaillut kanssa mustien kokonaisuuksien kuvaamisen kanssa. Eilen oli vielä ihan suhteellisen valoisa päivä, eli en tosiaan tajua, miksi nuo kuvat ovat taas tuollaisia... ;D
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?