Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Marc Jacobs Fall Winter 2009/2010 Full Show

Friday, February 27, 2009

Marc Jacobs Fall Winter 2009/2010 Full Show

Marc Jacobs todistaa, että "naisellinen" ei tarkoita samaa kuin romanttinen pehmoilu eikä feminiinisten linjojen tarvitse antaa lainkaan lällyä vaikutelmaa. Kannattaa tsekata koko kymmenminuuttinen näytös. Respect!



Miten tuoreelta ja raikkaalta näyttääkään kiiltävän mustan liitto himmeän asfaltin kanssa, terästettynä kirpeällä sitruunankeltaisella. Keltainen ei ole koskaan ollut lempivärini pukeutumisessa, mutta ehkä juuri siksi se tuntuu nyt kaikkein kiehtovimmalta sävyltä. Pitäähän pukeutumisessa olla vähän haasteita!

Labels: , ,


Comments:
Hmmn, katsoin koko näytöksen läpi, mutta mua ei kyllä oikein napannut nuo aivan järkyttävät joko kasari- tai avaruurvivahteiset takit ja keepit :-D Muuten oli kyllä muutamia erittäin kauniita mekkoja ja hameita ja muita arkisempia käyttövaatteita, mutta en mä kyllä silti ollut kamalan vakuuttunut..
 
Piu: No, kaikki ei voi pitää samasta. Minä tykkäsin kovasti, vaikka en nyt tietenkään kaikkea ajattele omaan käyttööni. Mallisto kokonaisuutena oli kuitenkin kaunis ja ehjä. Ja kyllä tosi monta asua olisi tervetullut vaatekaappiini, jos sellainen mahdollisuus olisi. :)
 
Huhh, pitää sanoa että vaikka kevät ja kesä onkin tuloillaan niin Marc Jacobsin näytöstä katsellessa teki mieli päästä jo ostamaan ensi syksyn ja talven vaatteita..! Kaunista, ei voi muuta sanoa:) Minttu minäkin mieluusti ottaisin melkeinpä koko malliston vaatekaappiini jos mahdollisuus olisi;)
 
Heii minttu, katoin blogger-profiiliasi ja huomasin, että lempileffoissasi oli mm. Arvottomat! En tiennyt, että törmäisin siihen ikinä blogosfääreissä, mutta näemmä törmäsin! Sussa on muuten jotain Veera-vibaa ;D
 
Anna: Kelpaisi kyllä mullekin! :)

Anonymous: No voi suurkiitos! Arvottomat on yksi niistä "tämä elokuva muutti elämäni" -leffoista! Olen nähnyt sen ainakin ziljoona kertaa... :)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?