Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Indiskan kevät

Thursday, February 12, 2009

Indiskan kevät

Tsekkasin eilen myös Indiskan tulevan kevät/kesämalliston. Yleisvaikutelma on hyvin indiskamainen ja tulossa on paljon kivoja pikku neuleita, pehmeästi etnohenkisiä mekkoja ja mukavan oloisia paituleita. Parhaimmillaan Indiska on onnistunut mielestäni yksityiskohdissa ja asusteissa. Huhti-kesäkuun aikana putiikkeihin tulevan malliston TOP 5 á la Minttu:

Perinnepuukengät
Melkein samanlaiset kuin omani, mutta takuuvarmasti edullisemmat. Pitää varmaan hankkia varapari Indiskasta, sillä vanhat ovat olleet niin kovalla käytöllä, että tuskin kestävät koko ensi kesää.

Massiiviset korut
Indiskasta löytyy hauskoja koruja, jotka ovat todella hintansa väärtejä. Osassa etnoilu menee vähän Mintun hilseen yli, mutta esimerkiksi kuvan rannepanssari on tosi särmä!

Vähän vähemmän perinteiset puukkarit
Korkeakorkoiset puukengät - did I say SUMMER!?

Liukaspintaiset haaremipökät
Salamalla kuvattuna nuo ovat kuin avaruusasema Alfalta, mutta oikeasti pöksyt ovat vain himmeästi kiiltävää liukasta kangasta. Löytyvät myös mustina. Kesäbileasustus numero uno!

Kirjailtu liivi
Joku romatiikka-kausi varmaan menossa, kun hempeilyt miellyttävät silmää... Ihastuttava kermanvärisin ja kullankeltaisin lasihelmin kirjailtu lyhyt pikku liivi pomppasi tajuntaan ensimmäisenä, kun astuin sisään showroomiin. Tulossa myös melko tumma turkoosi vaihtoehto. Lisää vain risaset rähjäshortsit, printtiteeppari, lipsut ja isot aurinkolasit!

Kesä, kesä, kesä!!!

Labels: , ,


Comments:
Kiiltäväpintaiset haaremihousut kiinnostaa!!!! Samoin mua kiehtoo nyt vähän hipahtava materiaali, sellainen Anita Pallenberg Marokossa -osasto, mutta jotenkin Indiskan laatu ei ole onnistunut vakuuttamaan...

(Plus oon nähnyt yhden tosi ahdistavan dokumentin tyypeistä, jotka värjäsivät terveytensä kaupalla tekstiiliä Indiskan alihankkijoille. En kyllä yhtään tiedä, millä tolalla firman eettinen meininki on nykyään, ja toisaalta, miten reiluja kankaita/värejä/työtapoja kalliimmatkaan puljut käyttää... Voi taas maailmantuskaa :/)
 
Voi kääk noita haaremihousuja.. :D Mä en kyllä varmaan koskaan lämpene niille.
 
Heh, en voi mitään Aladdin-mielikuvilleni tuon liivin suhteen... :')
 
Yes, kesäkesä!! Indiskalla oli jo viime keväänä kivoja trikoisia haaremihousuja, ostin silloin heti kahdet, jotka päätyivät molemmat treenipöksyiksi (ihanan rennot tanssiessa!). Tuommoset mustat himmeästi kiiltävät olis kyllä pop - täytyy ainakin käydä kokeilemassa!
 
Sugar Kane: Mun mielestä Indiskan laatu vaihtelee aika paljon tuotteittain - eli löytyy ihan hyvääkin, mutta tarkkana täytyy saumat syynätä. Ja käsittääkseni he kyllä yrittävät pitää huolta, että myös alihankkijoiden työntekijöillä on säälliset oltavat, mutta onhan se aika haaste, kun hinnat ovat kuitenkin niin alhaiset...

Micci: Hihi! Katotaan vaan... Jotkut hyvät mustat sulle, niin mieli muuttuu! ;DD

Molla-Maija: Ihan totta! Hauska mielleyhtymä! :)

Duussi: Mun haaremikausi alkoi lämmetä vasta loppukesästä, mutta ensi kesä menee takuuvarmasti pelkissä lökäpöksyissä... :D
 
Voi mä ostin just oliko se lokakuussa Moheda-puukengät Ruotsista (tollaiset mustat just kuin kuvassa) enkä ole vielä ehtinyt niitä käyttää, kun on ollut niin huonot (syys-talvi)säät. Tulisi jo kevät, että pääsis käyttämään niitä!!! :)
 
Niinpä, Minttu, itseasiassa noi isot ruotsalaisketjut taitavat nykyään olla esimerkillisimmästä päästä noiden asioiden suhteen, koska ovat kovan tarkkailun alla. Ja laaduntarkkailu on kyllä kuluttajaparan harteilla vähän joka puljussa.

Valon lisääntyessä mun luksus-hippi-tunnelmat lisääntyvät hämmentävää vauhtia, syytän lerppahattuani!
 
KesäVesa haluaa tuon rannepanssarin! =)
 
Toi rannepanssari on ainoa, mikä noista kiinnostaa. Kirjaillut liivit ja noi perinnekengät, yh! Mutta en olekaan koskaan pahemmin Indiskan asiakas ollut. Nuorempana inhotti mennä liikkeeseen sisään sen hajun vuoksi, mutta nykyään oon päässyt yli siitä.
 
Johanna Stadista: No tosiaankin riittää jo pikkuhiljaa tätä talvea! :)

Sugar Kane: Sun lerppahattu onkin ihan timantti!

Silver: Sopis kyllä sulle!! :)

Pinja: No ei ole munkaan tullut Indiskasta oikeasti ostettua muuta, kuin jotkut korvikset tässä viimeaikoina.
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?