Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Helmikuun lista

Monday, February 02, 2009

Helmikuun lista

Mikä ihmeen logiikka on siinä, että jossain kuukausissa on 31 päivää, joissain 30 ja helmikuussa sitten yhtäkkiä vain 28? Tosiruotsalainen olisi ehdottomasti sitä mieltä, että helmikuuta mobataan ja ne joilla on 31 voisivat hyvin antaa omastaan niin, että kellään ei olisi selkeästi vähempää kuin muilla...

Keksin niin monta mahtavaa, upeaa tai muuten vaan ihan mielettömän kivaa juttua helmikuusta, että päätin pitkästä aikaa pistää pystyyn kuukauden listan. Eli tässä tulee Mintun Helmikuun TOP 5:

1. Åren reissu
Koko perheen yhteinen talviloma, jota on odotettu syksystä asti. Peetu missaa koulussa ruotsin valtakunnalliset, mutta äiskä on sitä mieltä, että sieluakin on ravittava ja uusi Burton kaipaa päästä kunnon mäkeen. Reissusta on tulossa todella mahtava - ja juuri sinä olet tervetullut mukaan tunnelmaan täällä blogin sivuilla!

2. Mahoton synttärisuma
Sekä Go 4 it vol. 2 -blogin että -blogiputiikin synttärit osuvat helmikuulle! Niitä juhlitaan tietysti perusteellisesti. Putiikin puolelle on tulossa sekä uutta kampetta huippuhinnoilla että yksi ihan mieletön synttärijuhlakampis, josta en kerro vielä sen enempää... ;D

Blogissa olisi tarkoitus tehdä kunnon fashionista-temppu ja pyörtää pyhät päätökset ynnä muut vannomiset - elikkä luvassa on vanha kunnon arvonta ja hienot palkinnot! Niin, ja helmikuuhun osuu Mintun omatkin synttärit... Synttärilahja taisi tosin tulla jo hankittua - kiitoksia vaan ihan kauhiasti flunssan kourissa tuskailevalle Sugar Kanelle!

3. Party party!!

Helsinkiin oon tulossa. I SAY NO MORE!!!

4. Talvi loppuu
Helmikuu on viimeinen virallinen talvikuukausi - eli voimme julistaa talven päättyneeksi. Jahuu! No tiedetään, että maaliskuussakin voi olla vielä kylmä ja huhtikuussa sataa lunta... mutta periaate ratkaisee. Sitäpaitsi päivät ovat helmikuussa pidentyneet jo niin paljon, että eron huomaa ihan selvästi. Optimismia, optimismia hyvät ihmiset!

5. Sanikat pääsevät jälleen käyttöön
Tiedetään - jotkut ovat sitä mieltä, että aurinkolaseja voi käyttää näillä harvinaisen pimeillä leveysasteillakin täysin luontevasti ja tyylikkäästi myös vuoden valottomimpana aikana. (Did someone say P. Diddy???) Helmikuinen kevätaurinko ja mahdollisesti hohtavat hanget legitimoivat meille muillekin ever-so viileän sanikoiden käytön. Varsin vähäiseen käyttöön toistaiseksi päätyneet Karl Lagerfeldini kuumottelevat kotelossaan aurinkoa odotellessa.

Mitä kivaa sinun helmikuuhusi kuuluu?

Labels:


Comments:
This comment has been removed by the author.
 
Voih ihana Minttu, toivottavasti kengät ovat niin ihanat kuin toivot! (Kyllä ne on!) (Nelliina lupas huolehtia ne perille, jee!)

Kiitos muistamisesta, t. flunssapotilas, jonka helmikuu näyttää pahalta, mutta ainahan voi tapahtua jotakin ihanaa!
 
Olispa mullakin helmikuu täynnä odotettavaa :D Mutta joo, eihän siihen muu auta kuin suunnitelmien tekeminen ;)
 
Helmikuussa ei tapahdu oikeen muuta kun hiihtoloma, jonka aikana varmaa käyään sambon kanssa tallinnassa ja sit reissataan helsingin ja itäsuomen väliä.. mut onpahan lomaa. Ja en valita, viihdyn koulussakin nykysin nii hyvin.
 
Helmikuussa tapahtuu monenlaista. Mukavan haastavia töitä, mies täyttää pyöreitä, laskiaispullaa, ystävänpäivän viettoa ja kevään odotusta.. Eilen tajusin "yllättäen" töistä lähtiessäni, että -Haa!- nythän on vielä valoisaa!
 
Helmikuussa ehdottomasti parasta on päivän piteneminen ja valon lisääntyminen! Eikä runebergintortuissakaan ole mitään vikaa... Tänään Helsingissä paistoi aurinko, ihanaa!
 
hiihtoloma! :D se on koko kuukauden kohokohta. ;)
 
Sugar Kane: Kengät ovat takuuvarmasti juuri niin ihanat kuin miltä kuvissa näyttävät! Pikaista paranemista sulle!

Anni: Juu, suunnitelmia kehiin vaan!

Pipa: No se onkin kaikkein parasta, jos viihtyy arkipäivässään... Sitä kun on aina kaikkein eniten. :)

MJ: Kyllä siis valon määrän lisääntyminen on joka vuosi aina juhlan paikka!

Vimps: Voi, Runebergin torttua en olekaan maistanut vuosikausiin, vaikka se on ihan lempparini... Täytyykin yrittää tehdä asialle jotain. :)

Evelina: Jeps - kyllä loma on mahtavaa! :)
 
Haha, kylläpä osui ja upposi tuo tosiruotsalaiskommentti! Päivän naurut siitä, kiitos sinulle hienosta blogista ja piristävistä jutuista!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?