Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pieni alemuistio

Sunday, January 04, 2009

Pieni alemuistio

Tällä viikolla ajattelin vihdoin pistäytyä tsekkaamassa, onko Tukholman alennusmyynneillä mitään annettavaa. Virheostojen ja alebakiksen välttämiseksi yritän pitää mielessäni muutaman perusasian:

1. Tsekkaa ihan ensimmäiseksi, olisiko se himottava (ja tarpeeseen tuleva) talvitakki riittävän suuressa alessa. Verkkokaupassa näyttäisi olevan jäljellä vain harmaata versiota... Samoin muut toivelistalla olevat kalliimmat hankinnat pitää tarkistaa, joko budjetti kestää.
2. Kengät ja laukut ovat aina erinomainen investointi. Tosin vain, jos ne ovat laadukkaita, hyvää nahkaa ja muutenkin just niinkuin pitää. Muista, että jo jonkinmoisen aleprosentin kanssa Marc Jacobsit ovat äkkiä samoissa hinnoissa kuin TopShopin kamat...
3. Neuleet, neuletakit ja perusvärit rulettavat. Klassinen on kaunista ja kashmir ihanaa myös alehuuman haihduttua.
4. Mitään muuta kuin suurta rakkautta ei kannata raahata kotiin. Olipa hinta miten houkutteleva tahansa. Karkin ohje on, että mikäli sovitettava vaate päällä ei tanssituta ollenkaan, ei sitä kannata hankkia kaapin perukoille homehtumaan.
5. Talvialesta kannattaa hankkia bilevetimiä. Syksyn juhlakaudelta myymättä jääneet asut dumpataan yleensä reilulla alennuksella, joten merkkikampettakin löytyy kohtuullisella hinnalla.

Lisävinkki: Omalla tarvelistallani ei ole kosmetiikkaa, mutta aion silti tsekata, mikäli joulun kosmetiikkalahjapaketteja on jäänyt kaupoille käsiin. Joskus jo valmiiksi mukavan hintaisia paketteja myydään - 50 % alennuksella!

Labels: ,


Comments:
Nuo kosmetiikkapaketit on kyllä ehdottomia! Voi tehdä tosi hyviä löytöjä. harmi, etten tänä vuonna löytäny mitään tarvittavaa :(
 
Osten Changen alusvaatteita alesta. Rintsikat ja pöksyt sai puoleen hintaan, joten ostin kahdet. Alusvaatteita tarvitsee aina!
Dodo
 
Norppa: Aina ei tosiaan onnistu... Mutta vielähän alet jatkuu jonkun aikaa.

Dodo: Totta! Alusvaatteet ovat ihan huippu aleostos. Itselläni ei vain ole juuri nyt sillä kohtaa tarpeita. :)
 
jordan shoes
 
Önskar läsa dina sidor på svenska.
pia_honkaniemi@hotmail.com
 
buy louis vuitton
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?