Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kynsilakkatilaus saapui!

Thursday, January 15, 2009

Kynsilakkatilaus saapui!

Jeejee! Pitkään ja hartaasti odotettu kynsilakkatilaus jenkkilästä saapui vihdoinkin tänään!! Tulossa on muutama ihan tosi mahtavia uutuussävy, mutta ne päivittyvät putiikin puolelle varmaan vasta viikonloppuna. Yritän tietty saada ihanuudet esille niin pian kuin mahdollista, mutta hurjan aleviikon tilaukset aiheuttavat vielä vähän puuhaa...

Tämän aamun projektina on ollut päivittää loppuunmyytynä olleiden sävyjen varastosaldo. Ilokseni voin ilmoittaa, että onnistuin tilaamaan pienen erän tukustakin jatkuvasti loppuunmyytynä ollutta supersinistä Aruba Blue:ta. Kovin montaa sitä ei nytkään tullut, joten kaikki te, jotka olette sen perään kyselleet - hurry up!!

Muita takaisin valikoimiin palanneita, putiikissa loppuunmyytynä olleita suosikkisävyjä ovat mm. Mintun lempparit Sole Mate ja Bahama Mama.

Varsin pitkään ei-oota on myyty esim. Essien klassikkosävyjen Ballet Slippers ja Mademoiselle kohdalla. Mademoiselle oli loppuunmyyty tukustakin, mutta nyt sain hankittua putiikkiin kohtuullisen varaston, joten toivottavasti ei tarvitse taas heti laittaa loppuunmyyty-lappua luukulle.

Takaisin valikoimissa myös muutama kesäisempi sävy, kuten suloisen vaaleanpunainen Need A Vacation, herkullisenmehevä Strawberry Sorbet ja Peetunkin kynsille palannut hot oranssinpunainen Fifth Avenue.

Edellisessä kynsilakkalähetyksessä oli muutama uutuussävy, jotka yllättäen myivät loppuun erittäin nopeasti. Tilasin kaikkia kolmea suosikkia lisää varastoon ja luulenpa, että niistä päätyy ainakin suurin osa myös omaa kynsilakkavalikoimaani täydentämään.

Nuo kolme "yleisön suosikkia" ovat supersähäkkä Bermuda Shorts, sofistikoituneenviileä Jazz ja puhtaanlämpöinen Chocolate Kisses.

Labels: ,


Comments:
Oot luultavasti kertonut tästä ennenkin, mutta pysyykö noi Essien lakat hyvin kynsissä? Kun mulla aina alkaa heti seuraavana päivänä lohkeilemaan kynsilakat, vaikka käytän kuitenkin suht laadukasta kynsilakkaa (Mavala).
 
Sara: Pengoin pari juttua oman blogini arkistoista. Ne on molemmat kirjoitettu aikana, jolloin mulla ei ollut sen paremmin putiikkia kuin ajatustakaan Essien ottamisesta myyntiin. Tämä siksi, että et kuvittele minun kehuvan vain, koska niitä on mulla myynnissä. Alunperin Essiet kehitettiin filmi- ja muotiteollisuuden käyttöön - siis ammattilaisille - ja yksi tärkeimpiä kriteerejä oli, että lakan tulee kestää kovassakin käytössä lohkeilematta ja pysyä kiiltävänä. Mun putiikin hinta saattaa hämätä luulemaan, että kysymys on jostain tusinalakasta. Noiden "oikea" hinta on täällä kaupoissa lähemmäs 15 euroa. Pystyn pitämään hinnat alhaalla, kun ei mulla ole mitään kallista high street myymälää... Mutta tässä ne linkit:

http://go4itvol2.blogspot.com/2007/08/pivn-ostos.html

http://go4itvol2.blogspot.com/2007/09/laaturaportti.html
 
Okei, kiitti vastauksesta :)
 
Moi! En jotenkin saanut avattua noita linkkejä, niin pysyykö ne oikeesti tosi hyvin? :) kiitti jo etukäteen!
 
Anonymous: Pysyy - tosi hyvin! Tiedän, että ainakin Honey Junkiella on myös kokemusta Essien lakoista ja hänkin on blogissaan niitä kehunut juuri hyvin kestäviksi. :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?