Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

I'm BACK!

Wednesday, January 14, 2009

I'm BACK!

Sen lisäksi, että olen tänään pukeutunut oikein kaupunkivaatteisiin, olen:
Todisteet jakoon:

Image and video hosting by TinyPic

Nahkahame ja pörhöneule toimivat just niin särmästi kontrastina toisilleen kuin ajattelinkin. Neule on tosin sen verran muhkea, että pulleron laukun kantaminen ei vaan oikein toimi. Onneksi on tuo pikkuinen Filippa K. Ihmeen paljon siihen mahtuu kamaa, vaikka on niin pieni...

Image and video hosting by TinyPic

Silmämeikkiä on hiottu uuteen uskoon Nelliinan erinomaisten ohjeiden perusteella. Näkyykin tosi hyvin, eikö! ;D

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Päätin räväyttää oikein kunnolla ja skipata kynsissä koko syyskauden jumittaneen tummanpuhuvan Sole Maten kokonaan. Sen sijaan sudin tassuihini jäänharmaan neuleen kanssa täydellisesti rimmaavaa koleanpunaista Forever Youngia. (Itselaukaisija on tarkentanut tyylikkäästi lasten liukumäkeen... Oh well).

Ja komeuden päälle iskin ziljoonavuotta vanhan silkkihuivin ja vakkarirotsin. Jalusta oli jo pakattu pois, joten päällysvaatekuva on taattua urpo-tekniikkaa!

Image and video hosting by TinyPic

Labels:


Comments:
Kiitos Lindex-sukkisvinkistä! :) Peittäviä mattamustia sukkiksia aina tarvitaan - toistaiseksi lähimmäs haavetta on osunut syksyllä Wolfordilta hankittu pari, niistä sai hiukan maksaa mutta ovat kyllä perfect. Mut pitääpä käydä kurkkaamassa Lindexiltä edullisempia versioita!
 
Duusi: Wolfordin sukkikset on kyllä ihania - samoin Falken, mutta nuo Lindexin ovat hinta-laatusuhteeltaan ihan ehdottomat! :)
 
Täydellinen asu! Argh noita saappaita. Noin KAIKKI muu Vagabondilla on alennettu paitsi ne! Olen käynyt sovittamassa niitä sataan kertaan pitkin syksyä, mutta ei luonto anna periksi hankkia niitä ainakaan täyteen hintaan, kun kaapista löytyy kuitenkin kahdet samantyyppiset saappaat. Vai voisiko prätkäsaappaiden keräilyä HARRASTAA?!
 
Honey Junkie: No tottakai voi!! Eihän sulla ole yksiäkään pitkävartisia?
 
tekisi mieli hihkua kun tuo filippa k.n laukku on niin ihana! siis hihkua vaikka se ei edes ole oma. tai ehkä juuri siksi.... ;) toivottavasti löytäisin omani tämän viikonlopun ostosreissulla.
 
Cherries and coconuts: Aivan varmasti löydät tuon saman veskan täältä! Niitä oli tosi paljon NK:n alessa ja kannattaa tsekata Grev Turegatanin Filippa K (tästä taisin mainitakin) ja Åhlénsilla on kanssa yllättävän iso Filippa K:n osasto - tosin siellä en ole aikoihin käynyt. Mukavaa reissua sulle!! :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?