Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ihana yllätys postissa!!

Monday, January 05, 2009

Ihana yllätys postissa!!

Suureksi yllätyksekseni köllötteli tänään postilaatikossa niiden tavallisien laskujen ja mainoslärppyjen keskellä pieni pullea kuori, jonka päällä luki Minttu! Tuskin maltoin harppoa kirpeässä pakkasessa ne muutamat askeleet postilaatikolta sisälle, ennenkuin raastoin kuoren auki. Ja mitä sieltä paljastuikaan... Kauniin kortin (Kuutti Lavonen: Regina celi) lisäksi upeat pehmoiset rannekkeet!
Lähettäjäksi paljastui eräs, jonka huikaisevia taidonnäytteitä olemme saaneet ihailla Tuhlauksen blogissa. Tuhlauksen taitava mamma oli päättänyt ilahduttaa Minttua kauniilla luksuslangasta neulotuilla rannekkeilla. Lämpimät suurkiitokset!!
Kaunis pitsikuvio tulee parhaiten esiin, kun rannekkeiden varsi on suorana. Tämähän on aivan selvästi riittävä syy hankkia 3/4 hihainen jakku - eikö vain!? Hieman kurtattuina pitsikuvio ei erotu aivan yhtä hyvin, mutta suloinen lämpö keräytyy juuri siihen, missä sitä eniten kaivataan, eli ranteisiin.
Tässä vielä tarkempaa lähikuvaa. Kylläpäs vain ovatkin kauniit! Valitettavasti kuvan välityksellä ei voi mitenkään saada käsitystä siitä, miten ihanan pehmoiset ja fantastisen lämpöiset kaunokaiseni ovat.

Olen todella kaivannutkin kunnon rannekkeita! Yleensä täällä on niin lämmintä, että hanskojen käyttö tuntuu vähän hätävarjelun liioittelulta. Kuitenkin näppini ovat palelevaista sorttia, joten ihan ilmankaan ei pärjää. Ja lisäksi tunnelbanassa pitää aina lukea päivän Metro ja Stockholm City, eikä sanomalehden selaaminen oikein luonnistu sormikkaat kädessä. Lahja tuli siis todella tarpeeseen!
Mikäli himoitset ekstra-hienosta merinovillasta, mikrokuitujen ja kashmirin ylellisestä sekoituksesta valmistettuja Sorelli-rannekkeitani, löytyy Tuhlauksen mamman tekemät ohjeet täältä.

Ja vielä kerran tuhannet kiitokset! Olen erittäin onnellinen uusista rannekkeistani!!

Labels: ,


Comments:
Upeat! Mullekki! :-)
 
Noi on kyllä tosi hienot. Tekee itsekin mieli tarttua puikkoihin, ohje tosin taisi olla mun ruosteessa oleville taidoille liian vaikea. Tahtoo kuitenkin...
 
tulipas ne nopeasti! Perjantaina pistettiin postiin ja nyt on vasta maanantai. Kiva kun tykkäsit! :D
 
Todella kauniit! Kylläpä sinua on nyt muistettu kivalla lahjalla!
 
Oi, onpa ne ihanat! Vitsi kun osaisi itsekin neuloa noin hyvin. Veikkaan, että saan vain harmaita hiuksia, jos koitan itse alkaa ährätä ohjeen mukaan omia rannekkeita. :(
 
wow!

näyttää hyvältä :)
noi sopii täydellisesti syksyynkin!
 
Getpalmd: Eikö!! Siitä vaan lahjomaan joku taitava neulomishommiin! :)

Katja A: Pikkuisen haasteelliselta nuo ohjeet tosiaan näyttävät, mutta voisihan sitä yrittää...

Tuhlaus: Juu Kiitos Ihan Mielettömästi!! Tykkään tosi tosi paljon!!

JenniL: No eikö vaan, aivan ihanaa!

Pinja2: Jos sais vähän apua joltakulta, niin ehkä sitten onnistuisi?? :)

Catti: Ihan tosi! Olen niin iloinen! :)
 
Great Blog
BPO work from home
 
jordan shoes
 
You these things, I have read twice, for me, this is a relatively rare phenomenon!
handmade jewelry
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?