Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Huh huh...

Tuesday, January 06, 2009

Huh huh...

Olipas erinomainen päätös tiivistää tämän sesongin alennusmyynneissä hikoileminen yhteen päivään! Jotenkin kuvittelin etukäteen, että NK:n VIP-ale olisi ollut jotenkin sivistyneempi kokemus kuin ihan "tavallisessa" alennusmyynnissä tunkeminen ja puhkuminen. Voi kuinka väärässä olinkaan!! Platinakorttilaisia sallittuinen kavereineen (yksi kpl!) jonotti ihan käsittämätön määrä jo puoli tuntia ennen ovien aukaisua. Mellakka-aidoin ohjailtu jono ylettyi pelkästään pääovella kahteen kertaan koko korttelin mitalta!

Pikkuisen olo oli sentään luksus ja VIP, kun jämptit turvamiehet tarkastivat huolellisesti, että vähintään jokatoisella on platinakortti. Näppejään nuolemaan jäivät mm. takanamme jonottanut yliäänekäs venäläisseurue... ;D

Image and video hosting by TinyPic

Iso tavaratalo nielaisee helposti sisuksiinsa mahtipontisenkin näköisen jonon. Teimme platinakortin haltijan kanssa sopimuksen, että hän rynnii ensin alusvateosatolle, kun taas minä tsekkaan laukut (tiettyyy!!). Treffit sen jälkeen kenkäosastolla.

Laukkuosaston ale oli suuri pettymys. Olin vähän laskeskellut, että alennusmyyntikohtalo olisi odottanut muutamaakin varteenotettavaa Marc by Marc Jacobs -laukkumallia. Valitettavasti kaikki tarjolla olevat olivat vähintäänkin oudon värisiä, liian kiiltonahkaisia tai muuten vaan kummallisia. Pari kivaa Botkierin laukkua bongasin kyllä, mutta toisen materiaali oli oikeastaan aika karmea (sellainen pehmeäksi käsitelty puolikiiltävä nahka joka näyttää siltä, että se alkaa just hilseillä ihan kamalasti...) ja toisen malli ihan käsittämätön. Miten voi laukun kyljessä olla pystysuunnassa vetoketju, josta pääsee suoraan käsiksi laukun sisältöön?? Welcome pickpockets!

Kenkäosastolla oli sen sijaa montakin hivelevää houkutusta.
Givenchyn hyllyltä himoitsin ehdottomasti eniten oikeanpuolimmaisia stripparikorkeita nilkkureita. Platformin ansiosta olisin kyllä pärjännyt korkeiden korkojen kanssa, sen sijaan budjettini sanoi stop -40 % alennuksesta huolimatta.
Givenchyn mallikkaat peep-toet houkuttivat myös, mutta näiden kanssa tuskin pärjäisi irl. 12 cm korko ilman platformia on ihan murhaa! Onneksi hinta alennuksen jälkeenkään ei tehnyt päätöstä jättää kenkäkaunokaiset hyllyyn mitenkään erityisen vaikeaksi.

Kaikenlaista muutakin kaunista.
Viktor & Rolfin kenkiä oli aika paljon tarjolla samoin Kenzon kaunokaisia. Kuvan pinkit ovat syötävän söpöt, mutta oikeasti niille tuskin tulisi käyttöä Mintun garderobissa...

Sen sijaan Hopen heikotusta aiheuttavan rokut chapsi-bootsit olivat vähällä päätyä kassalle.
Image and video hosting by TinyPic
Ai, miten ne ovatkaan hienot!! Näin jo itseni parin viikon päästä alkavilla Tukholman muotiviikoilla särmät saapikkaat jalassani. Eikä reilu 300 euroa ole paha hinta kunnon mokkabootseista. Eihän? Paitsi, jos ne ovat kokoa liian pienet... Aaaa - nyt jo harmittaa, että en ostanut niitä kaikesta huolimatta! Eikö hyvä suutari äkkiä venytä nahkakenkiä yhden numeron??

Jäi sinne kyllä paljon muutakin himottavaa...
Sonia Rykielin Sonia-linjan kaunis merinovillainen raitaneuletakki on vuoritettu ylellisesti mustalla silkkisifongilla. Neule oli aivan ihanan tuntuinen päällä, mutta valitettavasti vuoritus pullisteli epämääräisen näköisesti ulos helmasta ja hihansuista. Sonia Rykiel ei mielestäni esitä kannanottojaan dekonstruoimalla tai tekemällä tarkoituksellisesti epämääräiseltä laadulta näyttäviä luomuksia tyyliin Martin Margiela, joten neule jäi hyllylle.

Ihan kaikki osastot eivät saaneet nauttia yhtä runsaasta yleisömenestyksestä. Vaikka Filippa K on täällä ennemminkin reippaan perusmerkin maineessa kuin varsinaisesti himottava muodin edelläkävijä, olivat jonot kuitenkin ihan kiitettävät...
Tosin Acnen osastolle tungos oli niin tajuton, että en edes yrittänyt raivata tietäni sinne. Kassajonokin kiemurteli keskikäytävällä kymmeniä metrejä!

Muutaman tunnin enemmän tai vähemmän hermoja raastavan shoppailuturneen jälkeen istahdimme hetkeksi laskemaan saalista ja syömään lounasta.
Hmmm. Näköjään jokunen pussi on kertynyt kummallekin!

Mintun saalis:
- musta vähän läpikuultava pitkä toppi, with a twist!
- mustavalkoinen puuvillaneuletakki, jujuna niittirivistö pääntiellä
- haalea jäänharmaa muhkeaakin muhkeampi mohair-neule
- hiilenmusta mokkanahkainen pikkulaukku

Ja lisäksi jotain ihan KÄSITTÄMÄTTÖMÄN IHANAA:
Uutukaiseni ansaitsevat arvoisensa esittelyn ja mahdollisimman kauniit kuvat. Perusteellisempi esittely tulee siksi vasta, kun kameran käyttö onnistuu päivänvalossa. Sen verran voin kuitenkin kertoa, että tuskin maltan odottaa!!

Labels:


Comments:
Nuo Givenchyn platformnilkkurit tappajakoroilla ovat juuri sitä mitä itse metsästän atm x) Tosin ehkä vähän halvemmalla hintalapulla :D
 
Ooooo! Mitä sä löysit vielä viime minuuteilla, kengät??? Mä menin Filippa K:lle ja ostin pari paitaa, siellä ei ollut yhtään jonoa...!
 
Idhren: Olisivat kyllä kelvanneet mullekin, mutta pitänee odotella Bronxin budjettiystävällisempiä versioita... :)

Mari-Johanna: Eikun laukun!! Himosin kyllä niitä Botkierin sähkönsinisiä platforminilkkureita, mutta laukkuahan olin metsästämässä ... Kuin ihmeen kaupalla löysin tuon ihanaisen ainokaisen. :) Arvasin, että olin Filippa K:n jonossa tasan silloin kun muutkin. Tulipahan tehtyä töitä pikkulaukun eteen... Haha!
 
Laitahan pian kuvia löydöksistäsi, täällä ei malteta odottaa! :) Olen itse rynnimässä lauantaina NK:n alehyllyjä penkomaan, saas nähdä mitä siellä on vielä jäljellä, koko kansan NK ale alkaa muistaakseni tänään...

-Sade
 
Oh noi Givenchyn peep-toet, I'm in love! Miks aina kaikki ihanat on niin epäkäytännöllisiä.. ;D
Ja en malta odottaa nähdä minkälaisen botkierin laukun löysit ;D
 
Noi Givenchyn tappokorkonilkkurit olis kyllä täydelliset! Eikä yhtään hullummilta olisi näyttäneet noi mokkanahkaiset saappaatkaan. Itse en kuitenkaan voisi koskaan kuvitella hankkivani 300 euron mokkasaappaita pilaantumaan Helsingin talveen.

Ostoskuvia odotellessa!
 
Hitsi kun ois ollu tuolla. Nimittäin minulla oisi ollut mielessä Scandinavia-osasto naisten puolella ja Hunkydoryn rekit.
 
Nyt valuu kuola.

juliet xxx
 
Sade: No nyt on kuvat esillä! NK:lla tuntui olevan kamaa ihan kiitettävästi. Filippa K:n osastollakin roudasivat koko ajan lisää kampetta esiin.

Hello Lia: Mun on varmaan pakko tsekata, jos Givenchyjä jäisi vielä - 70% aleen... ;D

Pinja2: No täällä on kyllä aina kans mahtavat räntä- ja vesikelit talvella. Sikäli fiksua olla ostamatta mokkanahkaisia bootseja. :)

Marsu: Koko Scandinavian Designers -osasto oli kuin ammuttuna täynnä väkee... En edes yrittänyt tunkea sinne. Rajansa kaikella... ;DD

Juliet: hihi!! :D
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?