Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Elle gaala

Friday, January 16, 2009

Elle gaala

Tänään illalla on yksi täkäläisen muotivuoden huipputapahtumista eli Elle-lehden järjestämä Elle gaala. Sitkeistä yrityksistäni huolimatta, en onnistunut vinkumaan itselleni kutsua bileisiin, en hyvällä enkä pahalla. No ihan pahalla kai en yrittänytkään, mutta kovalla selittämisellä kuitenkin... Monenmoisia täkäläisiä bloggarineitokaisia on sinne kyllä kutsuttu, mutta suomenkielisenä sitä on kai aina vähän ulkopuolinen.

Jokatapauksessa olen ihan hurjan iloinen, että ikisuosikkini Dagmar taistelee Vuoden suunnittelijan tittelistä. Muut ehdolla olijat Fifth Avenue Shoe Repair ja Diana Orving ovat kyllä aika kovat kilpailijat, mutta niin paljon kuin molemmista pidänkin, toivon Dagmarin vievän voiton kotiin!

Koska koko gaala-kysymys jäi teoreettiselle tasolle, saa illan pukeutuminenkin olla haavekuva:

Image and video hosting by TinyPic

Mekko Preen (selässä vetskari!), clutch YSL, sandaalit Jimmy Choo, rannekoru Pucci - näillä sitä kelpaisi skoolailla Dagmarin voitolle...

Ihan oikeasti olisin varmaan laittanut kaasomekkoni Zaran sandaalien kanssa, lisäksi musta perus-clutchini Bossilta ja reteet sukkikset, mieluiten sellaiset jotka Sugar Kanellakin on. Taidanpa viettää illan sen sijaan vertseissä Elle gaalan blogia seuraten. Ha ha.

Onneksi reilun viikon päästä alkaa Tukholman muotiviikko - onpahan jotain kivaa odotettavaa!

Vielä bloggareille yksi kyssäri: tietääkö joku siitä "valitusblogista"? Haluaisin mukaan, vaikkei mua niin kovin täällä kiusatakaan... Aina kuitenkin jotain.

Labels: ,


Comments:
tuo mekko itse täydellisyys! Mums, vaikka tuo väri ei olekkaan lemppareitani!
 
Tarkoitatko modecenterin muotiviikkoa 9.-15.2? Vai onko jokin muu tapahtuma jo aikaisemmin?
 
Se on foorumi, hömppä. Ja rekisteröidy tänne:
http://anonyyminurkka.foorumit.fi/index.php
pääset takuulla mukaan!:)<3
 
NO hö. Ihan epistä, ettei sua kutsuttu Elle gaalaan. Mistä me nyt luetaan raportit kys. tapahtumasta? ;D
 
Piu: Ei mullakaan ole mitään noin sinistä, mutta malli on aivan mieletön!!

Kristina: Toi MOdecenterin viikko on enemmän sisäänostajille tarkoitettu messutapahtuma, vaikka kai nekin tänä vuonna yrittää saada vähän särmää näytöksiin.

Viikolla 5 on varsinainen muotinäytösviikko. Sinne sun pitää ehdottomasti tulla!! Ohjelma ja muuta tietoa löytyy täältä: http://www.berns.se/extra/pod/?module_instance=5

MouMou: No pitäähän mun saada olla kaikessa hömpässä mukana! Kiitti!!

Shandi: No eiks vaan olekin ihan epistä!! Pitäs kyllä ihan tehdä rotesti! ;DD
 
Minttu: Hei kiitos tästä tiedosta, mulle teidän kaupungin muotitapahtumat on vielä ihan vieraita joten en tiennyt että siellä on tällainen systeemi. Pitää ehdottomasti yrittää päästä tonne siis :)
 
Kelpais kyllä toi Preenin mekko mullekin, vaikka sit reteitten sukkisten kaveriksi! :)
 
Kristina: Kiva, jos voin olla avuksi!! Laita ihmeessä meiliä, jos sulla on jotain yksityiskohtaisempaa kysyttävää. Näytösviikolle on yleensä voinut akreditoitua nettisivuilla ja sitä kautta saada pääsy suurimpaan osaan näytöksistä. Suuren maailman malliiin... Tänä talvena tilanne on vähintäänkin epäselvä, mutta just tuli tiedote, että itse prinsessa Madeleine tulee avaamaan tapahtuman!

Sugar Kane: Sun väreihin tuo nimenomainen Preen sopisi oikeasti paremmin kuin mulle. :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?