Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Carin Wester AW 2009

Thursday, January 29, 2009

Carin Wester AW 2009

Ihan joka näytöksessä ei front row kutsunut... Mm. Carin Westerin näytöksestä napsimani kuvat näyttävät lähinnä tältä:
Onhan Berns tosi kaunis paikka ja ehkä suhruisista kuvista välittyy autenttinen tunnelma, mutta eihän niistä oikein saa mitään tolkkua siitä, mitä malleilla on päällänsä. Joten siirrytään ammattilaisten ottamiin kuviin suosiolla. (Kiitokset Bernsille kuvista!!)
Kesän romanttinen ja linnanneitomainen Carin Wester oli kuin poispyyhkäisty. Tilalle tarjoiltiin lookia, joka on huomattavasti rokkaavampi ja agressiivisempi. Assosiaatiot Alexander Wang -tyyliin korostuivat hiukan ärsyttävän Alice Dellah stailauksen vuoksi.
Nyt kun olen pari päivää sulatellut asiaa, on ihan helppo todeta, että mallisto on käyttökelpoinen ja ehjä. Suoran kotelomekon pukeminen napapaidan alle näyttää raikkaalta ja mahdollistaa mittasuhteilla leikkimisen myös niille, jotka eivät halua paljastaa napaansa.
Vaikka vielä ei voida puhua varsinaisesti pidentyneestä hameenhelmasta miellyttää lähemmäksi polvea vajonnut minimitta silmää pitkästä aikaa.
Vajaamittaisia puntteja ja vyötäröltä voimakkaasti laskosteltuja housuja näkyi useammassakin mallistossa. Tyyli tuo mukavan lisän arki/työpukeutumiseen ja on varsin helppo toteuttaa hyvännäköisesti. Oikeastaan ainoa muistisääntö on, että yläosan olisi hyvä olla vartalonmyötäinen, ettei tule hurjaa säkkivaikutelmaa.

Kolmannesta rivistä suorilla käsillä kuvattu videonpätkä ei luonnollisestikaan tee mitenkään oikeutta Carin Westerin mallistolle. Siitä kuitenkin selviää pari keskeistä asiaa, jotka eivät näy laadukkaistakaan catwalk-kuvista. Ensinnäkin räheät asennebootsit muuttavat askelluksen häpeilemättömäksi lompsimiseksi ja koko olemuksen anteeksipyytelemättömäksi. Toiseksi catwalkin stailaus herttaiseksi kammariksi itämaisine mattoineen ja taulunkehyksineen tuo tarpeellista kontrastia ja twistiä muuten ehkä hiukan epäcarinwestermäisen tosikkoon mallistoon.

Tsekkaa viimeiset kaksi auringonkeltaista silkkisamettimekkoa - todella kaunista! Keltaisen ja nuden liitto toimii myös käsittämättömän hyvin. Tosin keltainen on yksi niistä erittäin harvoista väreistä, joita en osaa kuvitella pitäväni päällä. Pitäisi varmaan harkita tuotakin uudelleen...

Labels: , ,


Comments:
oon ihmetelly tätä jo pitkään, mut miten pääset kattomaan noita näytöksiä ? Ostatko itse liput, vai pääsetkö työsi puolesta vai miten :D?
 
mahtava tunnelma videosta ainakin välittyy :D
 
Oi tykkään tuosta keltaisesta! Ann Demeulemeester yhdisteli kevääksi nudehtavaa ja oranssia, mä oon jo hiljaa mielessäni päättänyt, että kesällä mun pällä nähdään jotain tollasta "kalliin näköistä" keltaista ja sitä oranssia. Sametti varmaan tuo tohon sen jutun, mikä sit taas ei välttämättä ole kesäasia, mut mietitään...

Kiitos videosta! Häpeämätön lompsiminen tekee muuten liian siisteistä vaatteista toimivia.
 
Niin ja tosta napapaita/kotelomekko -yhdistelmästä piti sanomani, että ihailin just Kingdom of Stylessa, kun queen Michelle sai sen toimimaan, ja noin se näyttää tori hyvältä. Stailausidea on siis ikäänkuin ollut ilmassa... Itsekin voisi kokeilla "sukkamekko"/lyhyt toppikikkailuja...
 
Anonymous: Ei näytöksiin voi ostaa lippuja. Saan kutsuja monestakin eri syystä, pääasiassa siksi, että kirjoitan muodista, opiskelen muodin teoriaa ja tunnen sitä kautta ihmisiä.

Ruu: No kiva, jos välittyy! Ihme raemössöksi menevät vaan YouTubeen ladattaessa.

Sugar Kane: Jospa vain saisi samettia, joka on 100% silkkiä - ei olisi kuuma kesälläkään...

Sain joululahjaksi lyhyen Acnen kashmir-paidan ja sen kanssa on tullut testailtua napapaitatyyppisiä yhdistelmiä, vaikka ei se ihan niin lyhyt olekaan. Toimii ihan hyvin kyllä. :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?