Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vielä ehtii!

Tuesday, December 09, 2008

Vielä ehtii!

Vieläkö on joululahjoja hankkimatta? Alkaako täyteen ahdetuissa kaupoissa tungeksiminen pikkuhiljaa riittää? Eipä hätiä mitiä - Go 4 it vol. 2 -blogiputiikista hankit kätsästi kivoja ja hyödyllisiä lahjoja! Toimitus voidaan tarvittaessa tehdä myös eri osoitteeseen, mikäli haluat lähettää paketin suoraan vastaanottajalle.

Go 4 it vol. 2 -blogiputiikin
lahjavinkit TOP 5:

Käsintehty rannekoru
Kaunis ja yksinkertainen rannekoru sopii niin siskolle, äidille, tyttöystävälle kuin pikku yllätykseksi itselle. Viisi kaunista väriä ja monta eri riipusvaihtoehtoa. Miten olisi vaikka rauhanmerkki anopille tai "Born to Shop" ystävättärelle?

Essie kynsilakka Big Spender
Superlaadukas Essie-kynsilakkasarja on tunnettu laajasta värivalikoimastaan. Nopeasti kuivuvat, kiiltonsa säilyttävät ja lohkeilemattomat lakat ovat yhä useamman ykkövalinta. Sopisiko joulun teemaan sävy Big Spender? Tai mikset kertoisi omista toiveistasi Need A Vacation -sävyn avulla?

Oversize clutch
Tyylikäs kirjekuorilaukku Handy Zip Bag Monkin valikoimista menevälle ystävättärelle, trendikkäälle systerille tai laukkufanille äidille.

Muotishoppaajan Tukholma -opas
Mintun parhaat Tukholma-vinkit koottuna yksiin kansiin! Muotishoppaajan Tukholma -opas on myynnissä kätevästi elektronisessa muodossa. Vinkki: tulosta opas hyvälle paperille ja hanki kirjakaupasta kaunis pyörökansio - lopputuloksena on persoonallinen ja käyttökelpoinen lahja!

Essie -kynsilakkasetti
Kynsilakkafanin toivelahja on kunnon setti laatukynsilakkoja! Ready, Steady, Go! ja Celebrate Autumn! -paketit sisältävät tarkoin valittuja sävyjä edulliseen yhteishintaan. Anna lahjaksi koko setti tai jaa sävyt eri saajien kesken. Yhden voit aina jättää itsellesikin!

Labels: ,


Comments: Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?