Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Syksyn suosikit

Sunday, December 28, 2008

Syksyn suosikit

Muotiblogosfääriä kiertänyt Syksyn Suosikit -meemi innosti tsuumailemaan omia asuvalintoja ja garderobin sisältöä sillä silmällä. Lempparivaatteiden löytäminen oli oikeastaan aika helppoa - vain paidat/topit ja hameet -kategoriat tuottivat päänvaivaa. Tosin eri syistä. Paitaosastossa oikein mikään ei tuntunut miltään, kaikki vaihtoehdot olivat ihan yhtä tylsiä. Hamepuolella tilanne oli täysin päinvastainen, ykkössuosikiksi olisi ollut tyrkyllä montakin eri vaihtoehtoa.

Farkut/housut
Sen jälkeen, kun kesällä lakkasin tykkänään käymästä ns. oikeissa töissä, ei jalassani ole juuri perinteiset viksut housut viihtyneet. Farkkuja on tullut hankittua parit lisää ja Acnen siistit suorat (tummansininen HEX) ovat olleet varsin ahkerassa käytössä. Ykköslempparit ovat kuitenkin jo muutaman vuoden vanhat Replayn bf-farkut. Ihanan rennot, toimivat sekä matalien että korkeitten kenkien kanssa ja käytännöllisesti katsoen jokaikisen omistamani topin tai t-paidan alaosana.

Mekot
Monkin hauskasti rypytetty vetskarimekko vei mekko-osaston voiton aivan kirkkaasti. En muista, milloin jokin yksittäinen vaate olisi ollut niin ahkerasti käytössä. Välillä on tullut suorastaan kinaa siitä, saako Minttu käyttää omaa mekkoaan, vai onko Karkin vuoro saada lainata sitä! Vetskarimekkoa voi tilata Go 4 it vol. 2 putiikin kautta, mutta montaa kappaletta ei ole enää jäljellä. Violettia tosin hiukan enemmän kuin mustaa...

Hameet
Hame + teeppari/neule on ollut ihan ehdoton perusunivormu koko syksyn. Lähes aina, kun on ollut aika laittaa jotain muuta kuin kotiverkkarit päälle, hame on tuntunut juuri sopivan siistiltä/rennolta/bilehileeltä/mukavalta päällä. Suosikkihameen valinta oli aika vaikeaa, sillä tykkään kovasti oikeastaan kaikista juuri nyt käytössä olevista hameistani. Päätin kuitenkin antaa syksyn suosikki -leiman ihan itse omin kätösin ompelemalleni nahkahamoselle. Rok, rok.

Takit/jakut
Tukholman talvi on lyhyt, lämmin ja vähäluminen. Acnen nahkarotsi on kasvanut kiinni ihooni. I say no more.

Kengät
Whyredin ihanat nilkkurit eivät tosiaankaan ole ne, joita käytän useimmiten, mutta en mitenkään voisi valita valkoisia Puman tennareita suosikeiksi... Se olisi sama kuin sanoisi mikrossa lämmitetyn pastan suosikkiruuakseen vain siksi, että sitä tulee useimmiten syötyä. Whyredin mustat pinta- ja mokkanahkaa yhdistelevät nahkapohjaiset nilkkurit ovat suosikit, jotka sujahtavat jalkaan aina, kun kaipaan sitä jotain. Pientä ekstraa, joka tekee asusta kuin asusta nautinnollisen.

Neuleet
ArelaLizzan pehmoisenlämpöinen kashmirneule on ollut niin ahkerassa käytössä, että jossain vaiheessa piti alkaa pitää pientä rajaa. Kun on kolmatta kertaa tapaamassa samoja ihmisiä lyhyen ajan sisällä ja päälle on eksymässä sama paita, pitäisi hälytyskellojen antaa ainakin pienoinen merkkiääni. Onneksi neule on hyvin sulautuvainen ja toisaalta - jos jokin vaate saa voimaan hyvin, mitä se kenellekään kuuluu, miten usein sitä käyttää!

Laukut
Hmmm. Tässä kategoriassa ei oikeastaan ylipäätään ole olemassa muita vaihtoehtoja kuin trotjänare Marc by Marc Jacobs.

Topit/paidat

Olipas yllättävän vaikeaa löytää yhtäkään toppia tai paitaa, joka olisi noussut edes hitusen muiden yläpuolelle. Kivoja ja hyviä perusteeppareita on vuoden aikana kertynyt garderobiin ihan mukavasti, mutta syksyn suosikki -titteli vaatii kuitenkin hiukan enemmän sykettä. Lopulta päätin valita ykköslemppariksi ikivanhan farkkupaitani, joka Alexander Wangin innoittamana teki vahvan come backin tänä syksynä.

Korut
Mahdetaanko kelloa laskea koruksi? No, hursomhelst kombo macho-rannekello + perusrannehilut on ihan ehdoton suosikkini. Toinen ranne täyttyy tilanteen mukaan erilaisista remmeistä, ketjuista ja pantamaisista rannekoruista. Muuten koruosastolla on aikas hiljaista.

Suosikkien syväluotaus toimii hyvänä kompassina alennusmyyntihuumassa. Garderobini kaipaa selvästi sykähdyttäviä toppeja ja paitoja, laukkuosastolla on hyvin tilaa pienelle kilpailulle (oi vieläköhän Nathalie Schutermannilla on Lanvinin Pise bagia jäljellä...). Koruosasto ei välttämättä kaipaa lisäystä, mutta jo olemassa olevia hiluja voisi kyllä opetella käyttämään.

Muuten jatketaan samalla linjalla.

Paitsi pitäisköhän leikata hiukset lyhyiksi??

Labels:


Comments:
Tosi kiva oli tuo musta vetskarimekko:)
 
Sisustusunelmia: Kiitos! Se on ollut tosiaan ahkerassa käytössä! :)
 
Some of the content is very worthy of my drawing, I like your information!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?