Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pre-Cocktails

Monday, December 15, 2008

Pre-Cocktails

Kuulin ensimmäisen kerran tavasta kokoontua häitä edeltävänä iltana skoolaamaan hääparin kanssa varmasti jostain amerikkalaisesta häätositeevee-jutusta (kaikkeen sitä joskus riittikin aikaa!) muutamia vuosia sitten. Ajatus on mielestäni oikein hyvä. Vieraat ehtivät hiukan tutustua ennen juhlia, hääpari saa toivottavasti ajatuksensa pois järjestelyistä ja juhlatunnelmaan virittäytyminen voi alkaa hiukan mutkattomammissa merkeissä.

Me tapasimme pre-cocktailsien merkeissä perjantaina tunnelmallisessa Republik -ravintolassa Vasastanissa. Koska vihkminen oli lauantaina jo 12.30 oli suurin osa suomalaisista ja kauempaakin maailmalta saapuneet vieraat matkustaneet Tukholmaan jo perjantaina.
Acnen raidallinen bleiseri pääsi jo toista kertaa ulkoilemaan. Oikeasti olisin halunnut jonkun muun paidan kuin Oasiksen harmaan poolon jakun alle, mutta esimerkiksi Filippa K:n luonnonvalkoinen vaarinpaita on tehnyt katoamistempun. Pitäisi varmaan tehdä löytöretki Karkin ja Peetun vaatehuoneeseen!
Uudet farkut! Sain lahjakortin JC:lle ja sain samalla syyn pistäytyä puljussa ensimmäisen kerran vuosikausiin. Tuskin muistin, että 90-luvun viimeisinä vuosina JC:ssä oli ehkä vetävimmät halpistulkinnat katumuotitrendeistä. Sekaisen oloinen putiikki Drottningatanilla ei houkutellut mitenkään erityisesti tutustumaan valikoimiin, mutta farkkuihin olen oikeastaan erittäin tyytyväinen. Istuvat napakasti (vaikka vyötärö on ehkä vähän alhaalla...) ja keskisininen pesu miellyttää silmää.

Labels:


Comments:
Wau. Pidän tuosta Acnen jakusta. Voisi koristaa myös mun vaatekaappia!
 
Lämmittelydrinkit päivää ennen ovat ihan loistava idea varsinkin silloin, kun vieraat eivät entuudestaan tunne toisiaan tai saapuvat jopa kokonaan eri maista. SIlloin on kiva hoitaa tutustuminen jo edellisenä päivänä, jolloin itse hääjuhlassa kaikki ovat jo ylimpiä ystävyksiä :)
 
Silver: No se kyllä kieltämättä sopis myös sulle... Saat ehkä lainata joskus, jos oot kiltisti! ;DD

Vali: Ihan totta ja kun monet matkustivat näihin häihin jo perjantaina iltapäivällä, oli kiva, että heillekin oli vähän ohjelmaa. Mekin tavattiin ensimmäisen kerran ihan oikeasti sen toisen kaason kanssa. :)
 
Tuo jakku on kyllä kadehdittavan makea :)
 
Slimmi: Thänks! :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?