Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lanvin <3 Acne

Thursday, December 18, 2008

Lanvin <3 Acne

Olen onnistunut kehittämää syksyn aikana vakavaksi äityneen ihastuksen Lanvinin elegantinrentoon tyyliin. Siksi onkin ilahduttavaa, että tyylin karvalakkiversio... eikun Lanvinin ja irl-lempparini Acnen rakkaussuhteen hedelmät ovat vihdoin tarkasteltavissa muutenkin kuin teoreettisissa fiiliskuvissa. Eilisestä lähtien osaa mallistosta on voinut ostaa Lanvin hjärta Acne -nettiputiikista.
Viehättävän raikkaat verkkosivut tuovat klassisen tyylikkäät farkkuasut hyvin esiin. Punaista on käytetty maukkaasti tehostevärinä. Putiikin look book kannaattaa toisin sanoen tsekkailla, jos kaipaa inspiraatiota aikuismaiseen naiselliseen, mutta silti rentoon tyyliin käyttää farkkuvaatteita, vaikkei olisikaan ostoaikeissa.
Ihan kaikkia malliston osasia ei mielestäni verkkopuljussa ole tarjolla. Tai vaatteet ehkä ovatkin kaikki - osa tosin vasta pre order -statuksella, mutta tietoni mukaan mallistoon pitäisi kuulua myös laukkuja ja kenkiä eikä niitä löytynyt listalta.

Yhteistyömallisto tuli eilen myyntiin myös sekä Acnen että Lanvinin putiikkeihin. Ajattelin tänään käydä ihan uteliaisuuttani vilkaisemassa, miltä nuo näyttävät livenä, kun muutenkin olisi tarkoitus lähteä kaupungille pyörimään.
Ihan varsinaisesti mitään hurjia pakko saada -väristyksiä mallisto ei aiheuta. Ei sinänsä, etteikö aika monellekin asuista löytyisi erinomaisesti paikka Mintun garderobista ja juuri tuon tyylisille klassisenrennoille vaatteille vaikka miten paljon käyttöä. Esim. tuo kuvan runsasvolyyminen jakku olisi ihan täydellinen, mutta 550 euron hinta ei nyt varsinaisesti innosta shoppailemaan.
Muita suosikkejani ovat kultanappinen farkkurotsi ja miksei yltiötummat farkkushortsitkin toimisi, korsettimekon käyttäisin takuuvarmasti puhki - sehän toimii juuri noin pelkältään + vaikka minkälaisen paidan kanssa. Tumma puhvihihainen mekko vaatii käyttäjältään ehkä hieman enemmän pituutta kuin mitä Mintulta löytyy, ettei vaikutelma ole yhtäkuin farkkutatti. Näin teoreettisesti tykkään kyllä kovasti hihojen tuomasta pehmeästä volyymistä ja mekon tunikamaisesta leikkauksesta. Oikeasti Mintun kropalle sopisi varmasti paljon paremmin malliston takkimekon tyylinen farkkuleninki.

Mielenkiintoista seurata, millaisen vastaanoton mallisto saa. Kevääksi on jo kuulemma luvassa jatkoa, joten yhteistyön osapuolet eivät ainakaan tunnu epäilevän menestystä. Toisaalta tämä yhteistyö tuntuu siinä mielessä hyvältä, että molemmat ovat selkeästi mukana omilla vahvuuksillaan. Toisin on monissa muissa yhteistyönä markkinoiduissa tempauksissa, joissa on kai lähinnä ollut kysymys toisen osapuolen tilaustyönä tuottamasta (halpis)mallistosta. Hiukan kuitenkin epäilyttää, löytyykö tuollaiselle hinnaltaan tyyriille, mutta ei kuitenkaan täpöluksus -tyyliselle välisegmentille tarpeeksi asiakkaita.

Mitä mieltä olet Lanvinin ja Acnen yhteistyöstä HIT vai MISS?

Labels: , ,


Comments:
HIT, siinä mielessä, että noista tosiaan saa inspiraatiota aikuismaiseen JA särmikkääseen pukeutumiseen, esim. nyt mää ymmärsin että kirpparilta eutolla löytämäni tummansininen farkkumekko is da shit, mutta noi itse vaatteet ovat NIIIN paljon mun maksukyvyn ulottumattomissa, että. Jotenkin kuudellasadalla eurolla luulis saavan jotain ihmeellisempää? En tiiä.
 
hit, ehdottomasti. hinnat tosin hiukan ihmetyttävät. noihan on melkein samoissa hinnoissa kuin lanvinin vaatteet muutoinkin. yleensä näissä yhteistyökuvioissa on totuttu kuitenkin saamaan hiukan kustannusetuakin aikaan.
 
Sugar Kane: Olisko kohderyhmäksi ajateltu Lanvinin normiasiakkaita, joille nyt tarjotaan jotain coolia ja vähän rokkaavampaa?

Vali: Aivan. Vaikka nuo taisivat kyllä heti alusta asti sanoa ihan selvästi, että tästä ei tule mitään budjetti-meininkiä...
 
Minttu, niinpä. No tarttee tyytyä ottamaan inspiraatiota (ja odottamaan alennusmyyntejä ;)).
 
Sugar Kane: Ajattelin ihan samaa, että varmaan ainakin jotakin päätyy aleen... saa nähdä, jos vaikka silloin tärppäisi. :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?