Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Grande Finale -arvonta, torstai!

Thursday, December 11, 2008

Grande Finale -arvonta, torstai!

Torstai on toivoa täynnä - sanotaan... Mintun toivomus olisi saada kritiikkiä blogijutuista, tyylistä, sisällöstä, käsittelytavasta ja oikeastaan kaikesta blogiin ja bloggaamiseen liittyvästä. Mieluiten tietty asiallista ja rakentavaa kritiikkiä, mutta parasta on luonnollisesti puhua asioista niiden oikeilla nimillä...

Torstain arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän postauksen kommenttilootassa kysymykseen:

Mitkä asiat tai osa-alueet mielestäsi kaipaisivat Go 4 it vol. 2 -blogissa kehittämistä? Miksi?

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan suloista pehmeyttä ja trendikkäitä yksityiskohtia!
Voittopaketin sisältö: superpitkä pehmoinen musta neulehuivi, jossa on myös huppu/BikBok, elävästi marnihenkinen pyramidirannekoru/Accent, trendikkäästi liskokuosinen pikkulaukku/H&M, The Colossal Volume Express -ripsiväri, musta/Maybelline.
Vastausaikaa on torstaina keskiyöhön asti. Voittaja ilmoitetaan täällä blogissa perjantai-iltana, jonka jälkeen voittajalla on sunnuntaihin saakka aikaa ilmoittautua. Ensi viikolla arvotaan tarvittaessa uusi voittaja.

Kuten tapana on ollut, on bloggareilla mahdollisuus tuplata voittotsäänssinsä laittamalla linkin arvontaan omassa blogissaan. Koska vastausaikaa on vain yksi päivä, pitäisi linkinkin osua torstaille. Linkistä kannattaa laittaa maininta kommentteihin, että osaan tehtailla kaksi arpalippua.

Labels:


Comments:
-Ulkoasua voisi muuttaa välillä mutta ei kyllä muuten mitään kehittämistä!
 
Ulkoasu on tosiaan aika valkoinen, mutta toisaalta taas se on juuri asiaan kuuluvan asiallinen :) Ehkä jotain pientä väriä sekaan..? ;)
 
Minä en kyllä keksi kysymykseen oikein minkäänlaista vastausta näin äkkiseltään.. :D

tuplaan!
 
Joudun oikein miettimään hetken, ennen kuin keksin kritiikin aihetta. Ehkä päivän asu- kuvia voisi olla enemmän, vaikka ymmärrän senkin, ettei joka päivä ehdi ja jaksa pukeutua kuvattavasti. :) Vaikkei täällä mitään vuittoneita kovin usein vilahtele, niin välillä voisi käsitellä trendiasujen low budjet- vaihtoehtoja niille, joiden kukkarot eivät aina veny edes sinne acnen tasolle..
Muuten on asiat reilassa.
 
jos jotain pitäisi sanoa niin asukuviin voisi ehkä panostaa hieman enemmän. Ei kuitenkaan mitään suurempia muutettavia löydy.
 
Ehkä vielä enemmän asukuvia ja kuvia ostoksistasi. :) Vaikea oli keksiä mitään parannettavaa.
 
Yläbanneri on mielestäni vähän sekavan näköinen. Muuten kyllä tykkään blogistasi :)
 
Mitkä asiat tai osa-alueet mielestäsi kaipaisivat Go 4 it vol. 2 -blogissa kehittämistä? Miksi?
-Ulkoasua voisi hieman muuttaa vaikka toisaalta tämä kuin kuuluu tähän blogiin.. en kuitenkaan ehkä osaisi kuvitella tätä miksikään muuksi.

Kritiikin keksiminen on todella hankalaa kyllä. Musta olisi kiva nähdä kuvia enemmän peetusta ja karkista, esim. päivän kuvien yhteydessä :)
 
Minäkin meinasin kommentoida ulkoasua, koska sisältö passaapi oikein hyvin. Blogin banneri saattaisi voida olla jotain hiukkasen enemmän sisältöä kuvaavaa kenties: nykyisestä ei ehkä välity se, mitä go 4 it vo. 2:n taakse kätkeytyy. Muuten blogin värimaailma, tekstit ja kuvat ovat oikein selkeitä ja helppokäyttöisiä.

Tuplaan!
 
Kunhan mainokset eivät pompi lukijan nenälle tulevaisuudessakaan niin sitten ei ole mitään valittamista:-)
 
ilmeisesti ei pahemmin mitään kun tätä pitää oikein miettimällä miettiä :D mutta jos jotain pitäs sanoa, niin varmaan itsekin kaipaisin vähän jotain väriä ulkoasuun :P
 
Enpä keksi oikeastaan kehitettävää, luen paljon erilaisia blogeja, ja tämä on yksi erilainen muiden joukossa ja pidän tästä tälläisenään. :)

Tuplasin !
 
En juurikaan löydä mitään kritisoitavaa. Ehkä asukuvia voisi olla enemmän. :)
 
Hmmm,
Ehkä kuvien laatuun voisi joissain tilaneessa parantaa. En sano, etteivät ne kelpaisi mainiosti juuri tuollaisina, jotain vain piti keksiä!
 
Sisältö on mielestäni hyvä, ja juttujen rakenne. Ulkoasuun voisi panostaa, esim. enemmän tuon "logon" suuntaan. Ja postaustahti 1/päivä olisi hyvä.
 
Jotkut entrysi tuppaavat olemaan tekstimääräisesti kovin lyhyitä, ehkä niitä voisi hieman pidentää. Enkä nyt viittaa niihin kännykästä lähetettyihin pikaentryihin - niiden lyhyyden ymmärtää - mutta esim. vaikka vähän aikaa sitten postaamasi Dita von Teesen videoon.
 
Vaikea on kyllä keksiä tähän kysymykseen vastausta kun blogi on niin hyvä muutenkin, mutta minäkin toivoisin ehkä kuvien laadun parantamista. Itsellä oman blogin sisältö parantui heti, kun hommasin uuden kameran ja saan parempia ja terävämpiä kuvia. :)
 
työasioita googletellessani nimesi putkahti esiin (hauska sattuma muuten, mietin vaikka kuinka kauan, että miksi tämä nimi kuulostaa niin tutulta.. sitten välähti :D), ja törmäsin haastatteluun, jossa kerrottiin go4itvol.1-bilevaateputiikista. Jos takanasi on tuollaisia vaiheita, olisi niistä mukava lukea enemmän! :)


aryah
 
Minäkin ehdottaisin jotain väriä sivupohjaan, pelkkä valkoinen kun on pelkkä valkoinen. Mutta eihän tässä muuta kritisoitavaa keksi millään ;)

Tuplailen, jos vaikka onni potkisi...
 
Hmm, ei tullut mitään parannusehdotuksia välittömästi mieleen. Mutta sen voisin sanoa, että ehkä välillä olisi mukava lukea vähän pidempiäkin kirjoituksia aiheista, jotka sua tämän blogin teeman saralla kiinnostavat.
 
KOmppaan, ulkoasuun voisi panostaa hieman lisää.Jotain piristysruisketta tai räiskyvyyttä aina välillä, vastaisi enemmän blogin hyvää sisältöä :)
 
Mä oon jonkin aikaa harmitellut sitä, että sun kaikki ihanat vaatteet ei pääse oikeuksiinsa noissa pikkusen sameissa kuvissa. Joulupukille toivelahjalistaan uus kamera!:)
 
Minusta blogisi on ihana!:) Postaat mukavan usein, mikä on iso plussa. Ja sisältö monipuolista ja laadukasta. Ulkoasukin on osa blogiasi, joten se ei pistä silmääni. Jos jostain pitää sanoa, niin voisit laittaa enemmän oman elämäsi juttuja vielä. Ihan pikkuisen! (eli vähän lifestyleen lipsuvaa)
 
Hmm ehkä Karkin ja Peetun tyylejä voisi olla hieman lisää hauskaa huomata kuinka samoista vaatteista muotoutuu teidän päällä niin erityylisiä (vaatevarannonne kun tuntuvat menevän joiltakin osin melko ristiin).

Yleisesti blogi on ihanan selkeä ja etenkin ulkoasu helppolukuisuudessaan mieleinen.
 
Mietin aika kauan ennen kuin päätin sitten kommentoida. En yksinkertaisesti osaa vastata kysymykseen oikeastaan mitään, blogisi on ainakin omaan mieleeni täydellisyyttä hipova. (-: Toki voisi päivänasukuvia tulla lisää, ja vaikka jotain esittelyitä omista jutuistasi. Niitä toisaalta löytyy, että ihan oikeasti, en tiedä mitä parannettavaa tai muuta blogistasi pitäisi löytyä!

Tuplaan. :-)
 
Mitkä asiat tai osa-alueet mielestäsi kaipaisivat Go 4 it vol. 2 -blogissa kehittämistä? Miksi?

Mielestäni ulkoasu kaipaisi vaihdosta! (: Turhan valkoinen, mutta muuten blogisi on hyvä!
 
Jostain syystä blogiputiikki vähän tökkii mulla. Vaikka yhteis ei ole suojattu, joudun näpyttelemään OK-painiketta kymmenen kertaa ennen kuin saan Suojausvaroitus-ruudun pois.

Nettisurffailija
 
Olen samoilla linjoilla tuon ulkoasun kanssa, vaihtelu voisi piristää. Muutoin blogin sisältö on hyvä.
 
Voi Minttu kun minulla ei oikeasti tule mitään mieleen! Tyytyväinen olen.
 
Mielestäni Peetun ja varsinkin Karkin vaattetusta voisi esitellä enemmänkin, sillä heilläkin on ollut paljon mielenkiintoisia ja inspiroivia asuja.

Lisäksi olisi kiinnostunut lukemaan enemmän tukholmalaisten pukeutumisesta ja uusista tuulista, ei vain "kuumien nimien" uusien tuotteiden kuvia, vaan ihan sitä mitä kaupungilla näkee ja on aistittavissa.

Kirjoitat kyllä hauskasti ja juttujasi on hauska lukea ja kuvia katsella.. :)
 
jos on jostain pakko nillittää niin luen itse mieluiten niitä pidempiä postauksia, muttamutts..
 
Mitkä asiat tai osa-alueet mielestäsi kaipaisivat Go 4 it vol. 2 -blogissa kehittämistä? Miksi?

Hieman syväluotaavimpia tarinoita olisi kiva lukea, oikeen semmosia yksityiskohtaisia "for dummies"-tyylistä kirjoittamista ettei jäisi mikään epäselväksi :)
 
Haastavaa keksiä kritiikkiä. Ostosesittelyjä olisi kiva nähdä joskus. Mainokset välillä ärsyttävät, kun on hidas kone, mutta nekin ymmärretäviä. Joskus kun on kuvia, niihin oisi kiva saada pidempiä kertomuksia mistä ne kuvat. Höpisenkö taas ihan omiani :P
 
Minäkin kaipaisin trendiasujen low budget -vaihtoehtoja. Olen ilmeisesti ainoa joka kaipaisi tuotteisiin hintoja. Ei nyt tietenkään kaikkeen, mutta joihinkin nettikaupoista bongaamiisi tuotteisiin.
 
Ehkä päivän asu kuvat on joskus aika kaukaa otettuja, niin että niistä ei tule yksityiskohdat oikein esille?

Mä taas tykkään kyllä valkoisesta taustasta. Se on tosi selkeä.
 
Minulla ei ole valitettavasti blogiin kehittämisideoita, sillä olen seurannut blogia vasta niin vähän aikaa! Ehkä taustalle voisi tuoda vähän enemmän väriä, jotain hillittyä edes?
 
Mielestäni blogisi on selkeä ja yksinkertaisen tyylikäs. Ei siis parannettavaa :)

(toki Peetua ja Karkkia voisin toivoa lisää)
 
Olen jo aiemmin kysynyt samaa, mutta saisiko Google-asetuksia muutettua niin, että Readerissa näkyisi koko postaus eikä vain otsikkoa? Muuta kritiikkiä ei oikeastaan ole, mutta jos toivoa saa, niin juttuja Tukholmasta ja ruotsalaisten villityksistä ei koskaan ole liikaa! ;)
 
En osaa ainakaan haukkua mitään... Hmm, ehkä kiinnostaisi enemmän omat ostoksesi. Ja ehkäpä jotain mielestäsi hyviä vinkkejä pukeutumiseen, asusteisiin jne.

Tuplaan!
 
Olisi kiva jos Peetun ja Karkin asuja olisi useammin.
 
Ulkoasuun olisi kiva saada välillä jotain vaihtelua, esim. kausittain. Kuitenkin niin että perus "imago" pysyisi samana :)
 
Apua.. Ei minulla kyllä tule oikeastaan mitään parannettavaa mieleen. Tämä on juuri hyvä tälläisenään.
Ulkoasu on minusta sopivan selkeä ja jututkin loistavia. Ehkä päivänasukuvat voisivat olla selkeämpiä.. Mutta siinäpä se :)
 
Kaipaisin ehkä vielä enemmän kuvia mikäli mahdollista:)
 
harvinaisen hankala kysymys kyllä... :)

juu, peetun ja karkin asuja mäkin ehkä toivoisin lisää, jos nyt oikein miettimällä mietin jonkun parannusehdotuksen.
 
Blogiasi on kyllä niin miellyttävä seurata ja lukea, että on vaikea keksiä kehittämisehodtuksia. Tietysti kaikenlainen uudistaminen sillointällöin on aina plussaa. Voisitko kehitellä esimerkiksi uusia, vaikkapa viikottain toistuvia juttusarjoja?

-Kaisain-
 
Vähemmän näitä arvontoja. Tuntuu kuin joka toinen postaus olisi joku arvonta.
 
Mitkä asiat tai osa-alueet mielestäsi kaipaisivat Go 4 it vol. 2 -blogissa kehittämistä? Miksi?

Ehkä ainoa mihin keksin antaa parannusehdotuksia on ulkoasu - se on nytkin kiva, mutta ehkä vähän simppeli ja väritön, jollain tavalla "kova". Olen huono selittämään... :D Mutta ulkoasua voisi vähän pehmentää ja siihen voisi lisätä vähän värejä.
 
En keksi mitään. :)
 
Blogisi yleisilme on oikein kiva ja helposti luettava. Erityiskiitoksen haluaisin antaa nettikaupastasi jonka johdosta uskon että moni muukin bloggari on alkanut sellaista pitämään. Kiitos siis siitä, ideana se on blogin yhteydessä aivan mainio.
 
Miun on pakko puolustaa nyt tuota ulkoasua, miusta se on selkee ja persoonallinen banneri riittää tuomaan twistiä;D Sekavat ja värilliset pohjat saa miut tätä nykyä vähän hermostumaan, koska ne lataa laittoman kauan ja nyt on kuitenki kuvat suht suuria ja teksti helppolukuista:) Jos jotain muuttasin niin kategorioita vois ainakin ruotsalaisten suunnittelijoiden/merkkien kohdalla lisätä, se helpottais huomattavasti hakua. Nyt kun kaikki pressitilaisuudet tuntuu olevan muoti-labelin alla, niin sitä tavaraa siellä vaan on ihan järjettömästi:D
 
Mun mielestäin ulkoasu on just sopivan selkeä, eikä ollenkaan sekava. Kritiikkiä on aika hanakala keksi. Kirjotat hyvin ja kuviakin on kiitettävästi. Ja tuplaan (:
 
Oikein mukavaa luettavaa, mutta ihan tälläinen pikkuinen juttu nousee mieleen kun oikein miettii: käytät aika usein kolmea pistettä lauseen lopussa. Oikein hyvä tehokeino vähän käytettynä, mutta usein toistuvana töksähtää silmään.

Parasta postauksissa on sinun oma henkilökohtainen ote tekstiin. DIY-osasto myös lämmittää mieltä. :)
 
Joskus jutut on mielestäni vähän liian tukholmapainotteisia, jonka ymmärrän täysin, mutta itseä ne harmittaa koska mihinkään ystiksiin ja muihin ei ole mahdollisuutta lähteäkään. Ulkoasua voisi myös piristää jollakin keinolla. Mutta mun piti siis oikein miettiä näitä, joten eipä ne mua siis paljoa häiritse.
 
En oikein isompaa muutosehdotusta osaa antaa...ehkä väriä lisää sivulle :)
 
Tähänpä onkin vaikeaa keksiä vastausta. Täällä saa nimittäin lukea aika monipuolisia juttuja ja juuri se että on monenlaista asiaa on hyvä, silloin ei yhdestä tietystä osa-alueesta ole kummemmin sanottavaa, kun kokonaisuus pysyy hyvin kasassa.

Voi olla että olen viime aikoina ollut joko sokea tai kiireinen, mutta tyttäriesi asuja olisi hauska nähdä enemmänkin ja omiasi tottakai myös :)
 
Jos mahdollista niin olis mielenkiintoista lukea vielä enemmän Tukholmavinkkejä.
 
Mitkä asiat tai osa-alueet mielestäsi kaipaisivat Go 4 it vol. 2 -blogissa kehittämistä? Miksi?

Pistitpä vaikean. Ehkäpä juuri jotain Tukholma low budjet vinkkejä ois hienoa lukea. Tämä on kuitenkin blogilistan monipuolisin blogi niin hankalaa sanoa mitään. Tyylivinkkejä olisi hienoa olla enemmänkin, vaikkapa joku pukuetiketti päivitys voisi tulla monelle tarpeeseen.
T: PikkuMasu
 
En keksi mitään varsinaista kritiikkiä, mutta olisi hauska lukea joskus esimerkiksi millainen sisustus-maku sinulla on. Peetun ja Karkin asukuvia olisi myös kiva nähdä useammin.
 
On kyllä vaikeaa keksiä parannettavaa, mutta jos nyt jostain pitää "valittaa" niin ehkä sitten siitä, että hieman pienemmänkin budjetin vaatteita voisi esitellä silloin tälloin.
 
Mulla ei ole mitään parannusehdotuksia, mutta eiköhän kiitoksetkin käy rakentavista kommenteista. :) Siis pidän postaustesi monipuolisuudesta sekä käsiteltävien aiheiden että kirjoitustyylin ja tekstien pituuden suhteen.

Erityisplussa kuvien runsaudesta ja kuitenkin järkevästä koosta, jotta kärsimättömänä ei tarvitse odotella latautumista - ja se Julstämning i Stockholm -juttu oli ihana!

Mä en kyllä kaipaa muutosta blogin ulkoasuun. Tämä on selkeä ja antaa varsinaisen pääasian eli sisällön nousta pääosaan.
 
Olisi kivaa nähdä useammin esim. Peetun vaatetusta :)
 
Minusta blogisi on ihastuttava!:) <3 Postaat mukavan usein, mikä on iso plussa. Ja sisältö monipuolista ja laadukasta. Ulkoasukin on osa blogiasi. Jos jostain pitää sanoa, niin voisit laittaa enemmän oman elämäsi henkilökohtaisia juttuja vielä.
 
Mietin tosi pitkään enkä keksi sisällöllisesti enkä ulkoisesti oikein mitään kehitettävää. Tykkään kirjoitusten monipuolisuudesta, kuvista ja niiden laadusta sekä simppelistä taustasta. Eritoten bannerihässäkkä on kiva!
Ehkäpä kuitenkin Peetu ja Karkki voisivat myös välillä postata?
 
Oivoi, vaikea keksiä mitään parannettavaa. Jos nyt jotain on pakko sanoa niin ulkoasu voisi olla vähän pirtsakampi :>
 
Blogissa voisi olla ennenpi noitten nuorukaistesi juttuja, esim. päivänasuja ja uusia ostoksia :D
 
ömm varmaankin kuvat voisivat olla selkeämpiä/parempilaatuisia..:P Ja sanan saman mitä näemmä muutkin ovat sanoneet, että ulkoasua voisi vaihdella.. =)
 
sivujen ulkoasua voisi mielestäni muuttaa hieman erilaiseksi. Vaikka lisätä värejä ja muutama kuva. :)

muuten en keksi mitään moitittavaa/lisättävää. Mahtava blogi!
 
Enemmän päivän asuja!

Ulkoasussakin olisi kehittelemisen varaa, nyt se on simppelin valkoinen eikä väri-ilottelua missään. Tämä tosin varmasti on tarkoituksellista?;D
 
Pidempiä ja pohdiskelevimpia postauksia voisi olla enemmän, vaikka kyllä lyhyetkin kelpaavat! Myös päivän asu -kuvia kaipaan enemmän ja laadukkaampia kuvia.
 
Oikeestaan ei ole hirveästi mitään parantamista mun mielestä. Postauksia tulee usein ja ne on monipuolisia ettei aina mitään päiväasu kuvia. No ehkä ulkoasua voisi parantaa ja kuvien laatua jos jotakin
 
Hmmm. Nyt joutuu oikein miettimään, koska mielestäni blogisi on tosi hyvä ja "ammattimaisen oloinen" paketti. Ehkäpä väriä voisi olla hiukkasen enemmän, vaikka musta-valkoisuuskin miellyttää. Päivän asuja voisi olla enemmän ja kuvaukset voisi välillä tehdä esim jossain erikoisissa paikoissa.
 
Olen vähän samaa mieltä muiden kanssa ulkoasusta, se saisi olla hiukan persoonallisempi. Muuten ei kyllä ole sanottavaa.
 
Aika monet on maininnut ulkoasun valkoisuudesta ja yksinkertaisuudesta,mutta musta se on kiva. ei kaikkien blogien tarttekkaan loistaa ulkoasullaan,vaan sisällöllä ;)

-Ruusu
 
Mitkä asiat tai osa-alueet mielestäsi kaipaisivat Go 4 it vol. 2 -blogissa kehittämistä? Miksi?

En ihan totta keksi nyt mitään parannettavaa. Mutta kiitosta tiheästä postaustahdista ja kuvien määrästä !
 
Ehkä kaipaan hieman enemmän pohdiskelevia tekstejä muotimaailmasta ja yleensä. Ja välillä postaukset ehkä vähän toistaa itseään, eli jotain uutta voisi miettiä. Vaikea kyllä keksiä mitään kritiikkiä, kun on yksi parhaista muotiblogeista joita luen mutta noi nyt tuli pitkän mietinnän jälkeen mieleen.
 
Ensi kertaa uskaltaudun kommentoimaan, vaikka juttujasi olen lukenut jo kaaaaauuuuaaan...
Mielestäni blogisi on kiva tällaisenaan, minua ei missään nimessä häiritse valkoinen pohja, toivoisinkin että et sitä vaihtaisi :) Helpottaa lukemista. Sisällön puolesta toivoisin lisää juttuja siitä, kuinka päädyit opiskelemallesi alalle.

T: Tee-iina
 
Mitkä asiat tai osa-alueet mielestäsi kaipaisivat Go 4 it vol. 2 -blogissa kehittämistä? Miksi? - Täytyy sanoa, että mulle ei tule mieleen yhtään mitään. :D Kaikki näyttäisi olevan sun blogissa aika kohdallaan, ehkä ulkoasulle voisi tehdä jotain?
 
Kaipaisin ulkoasuun pieniä muutoksia: tekstipohja on hyvä valkoisena, mutta reunoille kaipaisin jotain väriä. Toisi selkeyttä ulkoasuun ja postaukset olisivat hyvin esillä.
 
Eipä nyt mitään erityistä tule mieleen. Mitä nyt tuo ulkoasu voisi joskus vaihtaa nahkaansa, vaikka ei se mitenkään kovin tärkeää ole.
 
oi kun en keksi mitään parannettavaa. tai oikeestaan olen sitä mieltä ettei sellaista ole missäään blogissa, oikeestaan. bloeja on juuri niin monenlaisia kuin kirjoittajiakin joten jokainen blogi saa olla juuri omanlainen vikojensa kanssa. ja sitäpaitsi lukijoitakin on niin monenlaisia, toiset voivat kuvitella viaksi sellaisen asian mitä toiset taas innoissaan lukevat. mutta jos nyt miettii mitä itse blogeilta etsin, on muotijutut ja päivänasut, sekä arkielämää koskevia vinkkejä missä sovelletaan muotia. sinun blogisi on jo aivan tarpeeksi hyvä mutta jso nyt jotain haluat niin ulkoasua vähän voisi päivittää. : )
 
Mitkä asiat tai osa-alueet mielestäsi kaipaisivat Go 4 it vol. 2 -blogissa kehittämistä? Miksi?

Kritiikin antaminen on kyllä aina ihan mielettömän vaikeaa :D Välillä en pidä siitä että pikkupostauksia tulee vähän väliä, kun en meinaa pysyä mukana, mitä olen lukenut ja mitä en jos on kovin kiire. Toisaalta kun ajattelee tarkemmin, niitä on vaikea yhdistää toisiinsa eikä sekään häiritse enää :D
 
Muuten blogista en muuttaisi mitään, mutta banneri on hieman sekava.
 
Hmm! Ulkoasu ei ehkä vastaa sisältöä... Tai siis peruskaavan mukainen ulkoasu ei ehkä natsaa vähän ammattimaisemman blogin kanssa.

Ja muiden tavoin toivon minäkin parempilaatuisia päivänasukuvia, nykyisiä saa toisinaan tuhrustaa ihan olan takaa.

Kuvista vielä semmonen tuli mieleen, että olis kiva jos niillä olisi vähän enemmän tilaa - eli yksinkertaisesti pari välilyöntiä aina ennen seuraavaa kuvaa ;) Nyt kokonaisuus on helposti vähän ahdas, eikä yksittäiseen kuvaan oikein saa otetta.
 
Onpa vaikea sanoa. :D Aika monipuolinenhan tämä blogisi on. Ruoka ja sisustus tuntuvat näin äkkiseltään ajateltuna jäävän vähemmälle huomiolle, mutta eipä niitä oikeastaan kaipaakaan :D Olipa selkeä vastaus..
 
Umh. no vaihtelua ulkoasuun ehkä välillä, tosin hyvä kyllä näinkin mutta jos pakko keksiä niin se. :>
 
Enemmän kantaaottavia postauksia olisi kiva lukea. Piti oikein kauan miettiä,mitä parannettavaa keksisi,sillä tämä on kyllä blogi minun mieleen!Ja kaupasta erityistä plussaa,olen tyytyväinen asiakas. Näin viime yönä pikkujoulufuuruissa unta,että olit avannut putiikin johonkin etelän lomakohteeseen:)
 
Hö, mä en kyllä keksi mitään parantamista...
 
Otsikko ja valkoinen yksinkertaisuus toimii, mutta peruspunaisiin linkkeihin kaipaisin muutosta, ehkä jotain räväkämpää, vaikka joku punaisen toinen sävy. Pitäähän räväkällä persoonalla olla repäisy blogissaankin ! :>
 
tykkään noista pukuarvosteluista, niitä lisää! ja ehkä ulkoasua voisi muuttaa räväkämmäksi ?


T . Ally
 
ehkä enemmän päivänasuja, enpä oikein muuta kehittämistä keksi=) hyvä blogi on!

tuplaan taas blogissani!
 
ulkoasu voisi kaivata pientä väriä.
 
Ulkoasu liian valkoinen, en keksi muuta parannettavaa. Tsemppiä!
 
Tähän on vaikea keksiä, mutta mieleeni tuli että hitusen enemmän päivänasu kuvia ja noista mainoksista en oikeen missään blogissa perusta kauheasti.

tuolla sivupalkissa siis.

tuplailen!
 
Parempia ts laadukkaampia kuvia ja kuvia yleensäkin enemmän = kuvapostauksia.
 
Tahtoisin nähdä enemmän tyttäriesi tyyliä :)
 
ulkoasua ehkä värikkäämmäksi. muuten ei mitään. : )
 
uusi ulkoasu:DD
 
ulkoasuun ois pieni väri lisä kiva :)
 
Ulkoasua voisi mielestäni hieman muuttaa, ei mitään rajua muutosta mutta ehkä hieman väriä sekaan :)

Sähköpostini: nooras@wippies.fi
 
hmm.. tykkään paljon tästä blogista, mutta jos nyt jotain täytyy keksiä niin kuvien laatu voisi ollajoskus parempi :)
 
Mitkä asiat tai osa-alueet mielestäsi kaipaisivat Go 4 it vol. 2 -blogissa kehittämistä? Miksi?

Ehdottomasti lisää karkin juttuja ! niitä on ollut niin kiva lukea ! + peetu kehiin. muutoin kaikki hyvin =)
 
Mitkä asiat tai osa-alueet mielestäsi kaipaisivat Go 4 it vol. 2 -blogissa kehittämistä? Miksi?
*Väriä sivusto ehkä kaipaisi? Voisiko taustaa muuttaa välillä? Ei siitä tarvitsisi tehdä discomainosta mutta hieman väriä sekaan niin ilme piristyisi :)
 
Enemmän päivänasuja, myös tyttäriesi :)
 
Ulkoaso on hieman liian simppeli, tuo musta mötikkä tuossa ylhäällä on kyllä ihan makee. ;) Sisällöstä, hmm. enemmän voisi olla sinun mielenkiinnoista (muista kuin muoti) esim elokuvia, kirjoja, musiikkia, ruoka ymym.
 
minusta päivänasu kuvat ovat jotenkin todella huonolaatuisia, tulee kiinnitettyä tälläisiin asioihin todella paljon huomiota etenkin kun harrastan valokuvausta.
 
aika samaa sanon kuin aiemmatkin kommentoijat, eli ehkäpä jotain pientä piristystä ulkoasuun ja enemmän myös peetun ja karkin asuja :)
 
Yhdyn moniin muihin, eli ulkoasuun. Mutta ei mitään radikaalia, siihen on vaikea tottua :D Jotain pientä, ehkä enemmän väriä, kenties.
 
Olisi mukava lukea lisää Tukholmasta ja menovinkeistä siellä päin, mutta eipä muuten ole sen kummempia ideoita, hillitty ulkoasu sopii mun silmille oikein passelisti!
 
Oikeastaan ulkoasu on ainoa mikä on hieman tylsä (?) mutta taas toisaalta perusvalkoinen sopii tähän. tosi vaikee, en osaa sanoa!

tiplaan!
 
Ulkoasua voisi ehkä hieman muuttaa selkeämmäksi, mutta ei siinä nytkään vikaa ole :)
 
Ainoa toive olisi saada enemmän sun omia asukuvia, muuten käsittelet täällä tosi paljon tyyliin liittyviä aiheita laidasta laitaan :)
 
Sisältö on mahtava, mutta ulkoasu kaipaa piristystä :D
 
Kuvat voisivat olla suurempia!
 
Okei. Tää oli todella paha.

Täytyy sanoa, etten osaa vastata. Mielestäni kaikkea on juuri nyt aivan sopivasti!
 
Olen vasta vähän aikaa seurannut blogiasi ja jutut ja kuvat ovat tosi kivoja, mut ulkoasu on kyllä hiukan tylsähkö eli siihen keksippä jotain uutta kivaa!

Linkitän omaan blogiin..
 
Tää varmaan kuullostaa tosi tyhmältä, mutta välillä postailet hieman liian nopeaan tahtiin. Tarkoitan siis sitä, että ei joka päivä tarvii tulla montaa postausta. En ite ainakaan ehi lukemaan, mut en sitten tiiä onko muilla enemmän aikaa blogien lukemiseen :) Muuten tykkään blogistasi, ja aiheet on mielenkiintoisia!
 
Mitkä asiat tai osa-alueet mielestäsi kaipaisivat Go 4 it vol. 2 -blogissa kehittämistä? Miksi?
- Ulkoasu on ollut jo melko pitkään sama, jotain uutta voisit kehitellä :) Mutta muuten blogissa ei ole valittamista, keep it going!
 
Ulkoasu voisi olla vähän vähemmän valkoinen.

tuplaan :--)
 
Hankala kysymys. Henk.koht pidän värikkäämmistä ulkoasuista; mutta nykyinen on niin selkeä, että pointsit siitäkin silti:) Ehkä sanon vaan, että jatka samalla tavalla, niin ainakin minä olen tyytyväinen:D
 
Tähän on todella vaikeaa vastata, kaikki osa-alueet toimivat! Ehkä ulkoasuun voisi laittaa jotain piristystä, jos jotain uutta haluat?
 
Ennen kuin katsoin kommenttilaatikkoon, olin myös sanomassa että ulkoasuun; ei niinkään että ulkoasu olisi nyt mitenkään huono/tylsä, mutta jotain uutta kehiin, hieman väriä ehkä.. :)
 
Joutuipa tosiaan miettimään pahaa sanottavaa :) Itseäni ehkä eniten häiritsevä piirre on se, että suurin osa ihanista vaatteista on Tukholmalaisista liikkeistä, johon siis suomalaisilla ei ole mahdollista päästä ja toisekseen vaatteet ovat usein melko kalliita merkkejä. Nämäkin "viat" ovat kyllä melkein väkisin keksittyjä, ei kai tukholmalaisen bloggarin vaatekaapista voi oletaakaan löytävänsä suomalaisia vaatteita ;)
 
Toivoisin että kuvat olisivat kooltaan suurempia ja laadukkaampia. Käytät ilmeisen usein kännykkäkameran kuvia, jotka sinänsä ovat ihan hauskoja raporttia paikanpäältä-tyylisiä juttuja, mutta pienestä suhrukuvatsa ei saa oikein mitään irti.

Jos nyt oikein irrottelen, niin voisin toivoa vielä hiukan monipuolisempia asukuvia, siis vaikkapa eri ympäristöissä ja miksei joskus rekvisiitankin kanssa kuvattuna! :) Sun tyyli on tosi simppeli, joten asukuviin sopisi myös pieni hauskuuskin!

Tykkään siitä, että blogi päivittyy tosi usein ja olet aina hajulla uusimmista jutuista. Tykkään myös blogin ulkoasusta, sillä valkoinen on kummiskin selkeä pohja kuville.
 
Ei tämmösiä kysymyksiä, joihin ei osaa vastata :D En keksi sitten mitään parannettavaa, tykkään blogistasi juuri tällaisena! Ehkä just tuon Go 4 it vol 2 -logon väriä voisi joskus vaihtaa, jos nyt jotain täytyy väkisin keksiä :D
 
Vaikea kyllä sanoa mitään kehitystä, oon ehkä tykännyt tästä blogista just siksi, että tämä on ns. 'valmis', eikä mikään erityisemmin häiritse.
 
Mulle ei nyt tule näin yhtäkkiä mieleen mitään kehitysehdotusta :D postastahti hyvä, postausten sisältö on hyvä :D itseäni kiinnostaisi paljon meikkijutut?
 
Hmm.. vaikea kysymys ;) Kuvien laatu voisi ehkä olla parempi.
 
enemmän kuvia, tai siis onhan niitä nytkin jo aika paljon mutta vieläkin enemmän. Tykkäsin esim. tosta postauksesta, missä oli monta kuvaa jouluisesta tukholmasta :)
 
Tähän hätään en keksi mitään radikaaleja parannusehdotuksia tai kritiikinaiheita.
Blogiin saisi vielä lisää hohdokkuutta tarkoin valituilla ja laadukkailla kuvilla. Lisäksi esim. päivän asu -kuviin voisi keksiä aina jonkun pienen jujun, jonkun hauskan lisän tai väriläiskän :)
 
Hmm. en oikein osaa sanoa juuta enkä jaata. Postaukset hyviä, mutta niihin on yleensä ainakin minun vaikeampi vasta minkäänlaisella kommentilla :D Aiheet ja kokonaisuus hyvää :)

Tuplaan!
 
Sisältö on tosi jees,ulkoasulle voisi tehdä jotain, muttei minua häiritse nykyinenkään!
 
Päivänasukuvat voisivat olla hitusen parempia. Enemmän kuvia asun yksityiskohdista.
 
Aika monipuolinen blogi sinulla on. Ei tule mieleen mitään mullistavia parannusehdotuksia. Ulkoasu voisi olla minustakin hiukan värikkäämpi ja menevämpi.
 
Peetun asukuvia lisää!
Tosin en tiedä onko niitä oikeus toivoa, kun Peetu ei ole oikeastaan niin kovasti osana tätä blogia kuin sinä itse, Minttu!
 
Oon ollut tosi tyytyväinen blogiisi, ja sen sisältöön. Kun siellä lahden takana asustelet, niin on tosi mielenkiintoista lukea paikallisista ilmiöistä ja trendeistä, ihan muutenkin kuin vaatemuodista. Joten sitä osa-aluetta toivoisin lisää!
Ja toki se ruotsalainen vaatemuotikin kiinnostaa, mutta siinäkin lukisin vaikka ruotsalaisista vaatesuunnittelijoista tms. muusta kuin ihan katumuodista, jota esitteleviä blogeja on jo muutenkin tarjolla kuin sieniä sateella.
 
Jos jotain kehitettävää olisi niin ehkä tuo ulkoasu, mutta en tiedä kyllä miten :D
Lisäksi ns. omia postauksia voisi tulla enemmän, kun nyt pääasiassa postaukset ovat vain muiden asioiden käsittelyä (suomeksi sanottuna esim. päivän asut ja muuta itseesi liittyvää), mutta sekään ei ole mikään suuri virhe :)
 
Pahanpa heitit, mutta jos jotain on sanottava, niin ehkä ulkoasuun jotain uutta piristystä. Itse luen mieluiten hieman pidempiä juttuja, joten jos niitä toivoisin enemmän.
 
hmmmmm.. ei tuu mieleen mitään
 
tosi vaikeaa keksiä mitään...
mutta ehkäpä niitä kuvia olisi kiva nähdä entistäkin enemmän. :-)
 
Yritin miettiä hyviä uudistusideoita, mutta koska kaikki on hyvin juuri näin, ei kannata muuttaa mitään :)
 
Välillä kaipaisin vähän pidempiäkin postauksia, ja tosiaan ulkoasua voisi myös vähän päivittää. Muuten tosi jees!
 
Tavallisten ruotsalaisten tyylistä voisi olla enemmän juttua (:
 
Hmm, mitään erityistä parannettavaa on vaikea keksiä. Ehkäpä hieman pidempiä postauksiakin olisi välillä kiva lukea, mutta niin - lyhyetkin ovat paikallaan ja vielä kun niitä tulee niin usein, niin eipä valittamista. (:

Tuplaan.
 
En ikävä kyllä keksi kritisoitavaa.....

Sorry..... :)
 
Ulkoasua voisi kehittää ja pelkät videopostaukset karsia pois. Muuta ei tulekaan mieleen. Päivän asuja esittelet mielestäni tarpeeksi. :)
 
Hirveän paljon ei tule kehitettävää mieleen.. ehkä suurimpana toiveena olisi saada lisää asukuvia! Myös Peetun ja Karkin asuja olisi kiva nähdä enemmän.

P.S. Voisiko tuosta huivista ja sen hupusta saada jonkun sellaisen kuvan, josta näkisi miten sellainen yhteisviritys on toteutettu? Haaveilen juuri tuollaisesta ja olisi kiva neuloa sellainen itse (ellei satu käymään niin hyvin että arvonnassa tärppäisi ;)!)
 
Opiskelusta ja ylipäätään yliopistosta olisi kiva lukea juttuja!
 
Olen uusi lukija enkä oikein muodostanut vielä käsitystä blogista,mielestäni hyvä tällaisenaan.
 
Ainoa asia, josta ehkä voisi jotain sanoa, on kuvien laatu joskus. Kännykällä on kätsy lähetellä kuvia reaaliajassa, mutta laatu on välillä vähän :/

Muuten toimiva pakkaus!
 
Vaikee löytää kritiikkiä. Ulkoasu on mielestäni selkeä ja jutut hyviä. Ehkä hieman lisää niitä päivän asu kuvia. Siis jos oikeen hakemalla haetaan jotain vikaa :)
 
kuvat saisi olla isompia ja tekstiä ei jaksa aina lukea...
 
Hmm.. ehkäpä kuvien laatuun voisi panostaa vähän enemmän.

Ps. Ihanaa että jaksat postailla niin aktiivisesti :)
 
Ulkoasua vois muuttaa pikkusen räväkämmäks 8)
 
Mitään erikoista paranneltavaa, blogi ei mielestäni tarvitse. Olisin kuitenkin kiinnostunut vielä enemmän shoppailu ja muista vinkeistä Tukholmassa. Tiedän että niitä on ollut jo täällä, mutta ainahan sitä on jotain kerrottavaa Tukholman turisteille!
 
Jos nyt pakko on jotain keksiä niin...hmm.. ulkoasuun vähän väriä lisää.. Tosi hyvä blogi sinulla!

Mex
 
Mielestäni asiat reilassa! :D
 
Pidän ulkoasun selkeydestä, mutta ehkä siinä on liikaa valkoista, jos nyt jotakin kehitettävää pitäisi sanoa :)
 
Pientä paranneltavaa voisi löytyä; jotenkin tuntuu että sisältöä saisi olla enemmän, jutut jäävät jotenkin pintaraapaisuiksi. Anna mennä vaan! Persoonaa lisää esille! Blogi kuin blogi tarvitsee punaisen langan, hyvän otteen. Muutoin kyllä ollut mukava lukea&katsella sitä mitä lahden toisella puolella tapahtuu.
 
Minusta olisi kiva jos muuttelisit vähän ulkoasua, myös päivänasuja lisää jos vain pystyt/ehdit !

Olet ihana minttu, kun jaksan väsätä näitä arvontoja :) toivon todella että voitto osuisi kohdalleni, en ole näet koskaan voittanut missään mitään :D

mutta hyvää joulun odotusta!
 
hmm, tekstiä voisi lisätä vähän :D
ulkoasua myös, se on tavallisen valkoinen.

- mymmeli
 
joo ulkoasuun muutosta minäkin kaipaisin! ehkä vähän värikkäämpää.
 
Hmmn, ostoksia olisi kiva esitell ä:)
 
Ei oikeen tuu mitään kehittämistä mieleen, tää on hyvä just näin! :)
 
Ulkoasu on tosi kaunis. mutta väri ei olisi ehkä pahitteeksi?
 
Ulkoasu on tosi kaunis. mutta väri ei olisi ehkä pahitteeksi?
 
Ulkoasu, esim. banneri kaipaisivat vähän piristystä. :)
 
Ulkoasu näyttää hieman hajanaiselta isolla näytöllä. Muuten ei tule mitään kehitysehdotuksia mieleen.
 
Ainoo minkä keksin oli että ulkoasua voisi pikkasen vaihtaa. Hieman tylsä nytten...
 
Enemmän (itseottamia) kuvia ja ulkoasuun jotain uutta piristettä.
 
Ei kyllä ole paljoa parantamisen varaa, toivoisin ehkä enemmän kuvia, esim. Tukholman katukuvasta yms. :)
 
Mahdollisten ostosten esittely..Hmm.. Ei oikein muuta keksi.
 
Mitkä asiat tai osa-alueet mielestäsi kaipaisivat Go 4 it vol. 2 -blogissa kehittämistä? Miksi?

Ehkä päivän asu kuviin liittyen :) Laatu / sisältö. Vaikea sanoa, en itse saisi edes noin hyviä!

Teet kai niin hyvää työtä, kun ei mitään muuta keksi :)
 
Pahan pistit! :D Ehkä pikkuisen enemmän sitä lifestyle-otetta vielä..?
 
Päivän asu -kuvia toivon minäkin lisää. Ehkä myös Tukholman katumuotia, kun en jaksa itse katsella mitään katumuotisivustoja... tarvitsen jotakuta valitsemaan parhaat päältä!
 
Tosiaan aika vaikea kyllä keksiä mitään parannettavaa, mutta ehkä olisi kiva nähdä enemmän kuvia superkivoista vaatteistasi ja päivän asuja. Kirjoitat kyllä niin monipuolisesti kaikesta, että vaikea mennä sanomaan.

Linkitin blogiini!
 
Kaipaisin myös ulkoasun päivitystä, muuten hyvä!
 
Ulkoasua voisi uudistaa, mutta muuten ei ole valittamista :)
 
en kyllä oikein osaa sanoa,mutta ehkä juuri väriä vähän lisää voisi tulla..ei nyt mitään riemunkirjavaa tarvitse,mutta jotain vähän...

juu ja nimimerkki on banaanikaakao
 
Mielestäni just hyvä tälläisena. Mitä sitä hyvää muuttamaan. ;)
 
Jpes, ulkoasua voisi vähän uudistaa, kun on ollut tuo sama tausta jo jonkin aikaa, mutta taas toisaalta se on kyllä hyvin selkeä. :D

Olisi mukava nähdä hieman useamminkin Peetun ja Karkin tyylistä vilauksia, jos vaan suostuvat. Mutta ei pidä unohtaa, että tämä on sun blogi.

:)
 
Mitkä asiat tai osa-alueet mielestäsi kaipaisivat Go 4 it vol. 2 -blogissa kehittämistä? Miksi?

-Kirjoitustyyliin ym. en kaipaa mitään muutosta, mutta tykkään itse kauniista ja inspiroivista kuvista, niin niitä toivoisin.
 
Nyt kyllä piti ihan keksimällä keksiä :D Päivänasukuvia voisi minunkin mielestäni olla lisää, ja vaikka ulkoasu tyylikäs onkin, vaihtelu voisi virkistää! Olisi myös kiva jos voisit esitellä enemmän ruotsalaisia muotijuttuja, kuten suunnittelijoita ja suurimpia trendejä Tukholmassa trendejä sillä hetkellä yms :)
 
Ulkoasu on vähän tylsä mutta sitte kuitenki hyvä että se on niin selkeä? :D Monimutkaista.
 
Pakko kyllä myöntää, että pidän tästä blogista juuti tällaisena.
 
Ehkä tällainen on jo ollut, mutta postaus siitä miten näet oman tyylisi ja miten se on kehittynyt aikojen myötä? Ja ehkä välillä kosmetiikkaa enemmän.

Vaikea kysymys, tämä on niin hyvä näin!
 
Uusi ulkoasu voisi piristää kevään tullen.
 
Ehkä vielä enemmän asukuvia, muuten ei juuri ole valittamista! :)
 
Enpäs keksi mitään parannettavaa...mutta semmonen mikä juttuaiheina kiinnostais useammin niin ois kiva nähä tyttäriesi tyyliä:)
 
Vaikea on keksiä mitn suurempia:) Itse ehkä toivoisin joskus Ruotsin katumuotia koskevia postauksia. Esimerkiksi miten vaikkapa halpaketjujen (vero moda jne.) uudet kevätmallistot, joihin kävit tutustumassa ennakkoon, näkyvät sitten käytännössä katukuvassa - mihin trendeihin on tartuttu. En tarkoita mitn mahdotonta kuvagalleriaa, vaan omia havaintojasi.
 
Voi kun en keksi muuta kuin kehuttavaa. Kiva kun ei koko blogi ole täynnä omia kuviasi, on siis monipuolinen. Tyylikin on juuri minua miellyttävä. Ei tämä nyt ollut sitä mitä pyydettiin.

-Iras-
 
asioita joita vois kehittää: mua henk. koht. ei hirveesti kiinnosta catwalk ym. suunnittelijajutut eli tykkään enemmän bloggaajan omista mielipiteistä, päivän asuista ja arkielämästä kertomisesta. ehdottomasti parasta on Tukholma-vinkit ja esim. jutut kun oot käyny ystävämyynneissä ja muut kauppajutut!
 
Mitkä asiat tai osa-alueet mielestäsi kaipaisivat Go 4 it vol. 2 -blogissa kehittämistä? Miksi?

-En kyllä keksi kysymykseen oikein minkäänlaista vastausta... vaikka pohdin pitkään :D


... väriä ?
 
huh, vaikea kysymys...

bannerisi on mielestäni yksi blogimaailman parhaista. vaikka se ei viesti alleviivaten muotia, se kiehtoo salaperäisellä koukeroisuudellaan. kymmenen pistettä siitä!

jos jotakin pitäisi muuttaa, niin vaihtaisin ehkäpä punaisen värin joksikin muuksi, uusi fonttikin voisi piristää.

ja olisi mukavavaa lukea enempi kodistasi, työstäsi jne. :-)
 
hmm ehkä tämä paikka kaipaisi hieman enemmän väriä.. Tykkään tosi paljon ulkoasun selkeydestä, mutta jotenkin näin talvisaikaan olisi kiva saada myös vähän väriä. Olisi myös kiva saada joskus kunnon mielipidekirjoituksia..
 
Omastakin mielestäni ulkoasua voisi hieman piristää jollakin virkistävällä värillä, muuta kehittämistä on vaikea keksiä:)
 
mitä tässä blogissa ei jo olisi! on kaikenikäisten persoonallista tyyliä, kauppa, muotinäytöksiä, hyödyllistä informaatiota ja joskus vain mukavaa höpinää.. pointtina se, että blogin tyyli alkaa olla selvä ja se toimii erinomaisesti! :)
 
Mitään ei tarvitse muuttaa. :)
 
Vaikka kerroitkin uudemmassa postauksessa, että pidemmät postuakset eivät ole juttusi niin silti silti toivon.

+ ehkä enemmän henkilökohtaisempia juttuja? :D en tiedä
 
kuten edelliseen arvontaankin vastasin, karkin ja peetun päivän asu -kuvia voisi olla enempi. enkä tietenkään vaadi paremman kameran ostoa, mutta eihän sitä voi kieltää, että laadukkaammat kuvat näyttäisi huomattavasti paremmalta. loistava blogi tää on joka tapauksessa!
 
Ei mulla oikeastaan mitään sen kummempia parannusehdotuksia ole, ulkoasu on selkeä, juttuja tulee sopivasti ja ne ovat hyviä, kuvien laatu nyt ymmärrettävästi on välillä astetta heikompaa, mutta milloin kamerakännykät ovat olleen järkkärin veroisia? :D
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?