Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Grande Finale -arvonta, tiistai!

Tuesday, December 09, 2008

Grande Finale -arvonta, tiistai!

Grande Finale -arvontaviikon toinen päivä käynnistyy ja tunnelma senkun tiivistyy!

Tiistain arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän postauksen kommenttilootassa kysymyksiin:

Monenko vanha olet?
Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)?
Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat?

Tiistain kysymyspatteriin vastanneiden kesken arvotaan hieno palkintopaketti:
Voittopaketin sisältö: suuri eri harmaita ja mustaa yhdistelevä huivi/Wedins, retrohenkinen musta palalaukku nahkajäljitelmää/KappAhl, rannekoru mustaa kumia ja metallia/Lundmyr of Sweden, liplight huulipuna sävy 38 Soft Nougat/IsaDora
Vastausaikaa on tiistaihin keskiyöhön asti. Voittaja ilmoitetaan täällä blogissa keskiviikko-iltana, jonka jälkeen voittajalla on sunnuntaihin saakka aikaa ilmoittautua. Ensi viikolla arvotaan tarvittaessa uusi voittaja.

Kuten tapana on ollut, on bloggareilla mahdollisuus tuplata voittotsäänssinsä laittamalla linkin arvontaan omassa blogissaan. Koska vastausaikaa on vain yksi päivä, pitäisi linkinkin osua tiistaille. Linkistä kannattaa laittaa maininta kommentteihin, että osaan tehtailla kaksi arpalippua.

Labels:


Comments:
Olen 21-vee ja seuraan 15-30 blogia viikoittain. Blogilistan suosikeissa taitaa olla 35 blogia :) Blogien joukossa on muoti/tyyliblogeja ja ruokablogeja.
 
Monenko vanha olet? - 22-v.
Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)? - Noin viisi lempiblogia viikottain... muita blogeja silloin tällöin.
Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat? - Joskus jotain askarteluun tai käsitöihin liittyviä blogeja...
 
Ikää en paljasta ja suosikkilistalta löytyy noin 20 muotiblogia ja ehkä yksi toinen blogi, joka käsittelee kirjoittamista ja elämää yleensä. Kirjoittaja on kaverini, joten siksi. :)
 
oon 21 ja suosikeissani blogilistalla on noin 50-60 blogia, joita seuraan lähes päivittäin aina kun vaan päivittyvät :D joitain seuraan tarkemmin, n. 10 on varmaan sellasia jotka vain ohimennen selaan läpi ?! muotiblogien lisäksi seuraan solutoveria ja yhden kanadalaisen ystäväni blogia, jossa hän kertoo nykyisestä elämästään Brysselissä :)
 
Olen 26. Seurailen vähän reilua 20 blogia aktiivisesti, osaa ns. hiljaisena lukijana. Tyyli/muotiblogien lisäksi seurailen paria sisustus/lifestyle- ja poliittista blogia.

Tuplailen blogissani:)
 
Ikää löytyy 24 v. Blogilistalla taitaa olla n.80 muoti/tyyliblogia, puolia niistä lukee intensiivisesti, osaa vaan ei ehdi joka päivityksen jälkeen tsekata. Ennen kuin aloin kirjoittaa omaani luin paljonkin ihan eri aihealueen blogeja, nyt ne vain roikkuu listalla mut en ehdi lukea. Suurin osa liittynyt kasvatukseen, kouluun ja kieliin, kirjoitin itsekin opettajablogia niin silloin seurasi muita vastaavia :)
 
22v..noin pariakymentä blogia seurailen..lifestyleä,muotia, ruokaa, valokuvausta, matkailua yms.
 
Olen hippua vaille neljäkymmentä. Seuraan päivittäin neljää muotiblogia ja viikoittain muutamaa muoti/lifestyleblogia vielä siihen päälle.
 
Joka aamuisella blogikierroksella. :)

Olen 27-vuotias. Seuraan noin kahtakymmentä blogia kerrallaan, mutta niistä alle kymmenen on sellaista, että ilahtuu, kun näkee uusia päivityksiä tulleen. Seurattavat blogit ovat yhtä lukuun ottamatta muotiblogeja, se yksi on yleisblogi, joka sivuaa vanhemmuutta.

Ja tuplaan myös tänään.
 
This comment has been removed by the author.
 
Ikää löytyy 21 vuotta, ja seuraan säännöllisesti ehkä kymmentä muoti-/tyyliblogia.. Sen lisäksi tulee jonkun verran hieman epäsäännöllisemmin luettua ruokablogeja, joista niistäkin löytyy pari suosikkia. Näiden lisäksi selaimen suosikeista löytyy vielä pari randomblogia, jotka käsittelevät mitä kukin (elämää, opiskeluja, ulkomaanelämää, fiktiota), mutta joiden lukemista ei vaan voi enää lopettaa :)
 
Olen 20 v. Minulla on 5 lempiblogia, joita seuraan päivittäin. Muitakin blogeja toki seuraan mikäli vain ehdin.
 
24 vuotta pärähtää täyteen huomenna.

Seuraan n. 10-15 muotiblogia päivittäin ja näiden lisäksi seuraan n. 10-15 muuta blogia.
 
Ikää löytyy 22-vuotta ja säännöllisesti seuraamiani blogeja parisenkymmentä. Uudet tuttavuudet ovat aina tervetulleita. Seuraan lähinnä tyyliblogeja, mutta mahtuu mukaan yksi ruokablogin puolelle kallistuva ja yksi koiran elämästä kertova blogi ;)

P.s. Blogiin liitetty linkki tännne :)
 
Huomenta!
Olen 23 vuotias, ja säännöllisesti seurattuja lempiblogeja on n. 5, siihen sitten epäsäännöllisemmin monia lisää. Suurin osa on tosiaan muotiblogeja, niiden lisäksi luen muutaman ystävän blogia niiden vaihto-opiskeluvuoden kuulumisista ja solutoveri-blogia. Niin ja Erkki Tuomiojan blogia ja kirja-arvsteluja vilkuilen silloin tällöin. Nämä ovat siis niissä epäsäännöllisesti seurattavissa. :)
 
Monenko vanha olet?
/ 18
Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)?
/ Kolmisenkymmentä blogia löytyy tuosta Firefoxin RSS-feedistä. Toki en niitä kaikkia seuraa viikottain, ellei RSS-feed ilmoita päivityksestä

Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat?
/ Sisustusblogeja
 
Olen 30-vuotias, ja seuraan säännöllisesti 30-40 blogia. Muodin lisäksi kulttuuri- ja media-aiheisia, sekä korutyöblogeja.
 
Olen 23v ja seuraan säännöllisesti 4 suomalaista blogia ja 7 ruotsalaista blogia. Muotiblogit ovat the juttu:)
 
Olen 25-vuotias. Lukemistani blogeista parikymmentä on muotiblogeja, mutta seuraan monenlaisia muitakin blogeja, käsityö- ja ruokablogeja sekä päiväkirjamaisia blogeja.
 
Ikää on 30v. ja seurailen vajaata kymmentä muotiblogia säännöllisesti. Muutamaa muun aiheistakin blogia seuraan silloin tällöin (valokuvaus, sisustus, sarjakuva jne).
 
Taidan olla vanha :). Oon 24-vuotias ja seuraan noin 5-10 muotiblogia säännöllisesti, mutta mun readerissa on noin 200 blogia, valokuvablogeja ja käsityöblogeja enimmäkseen.
 
Olen 21 v. ja viikossa seuraan noin 20 blogia. Suurimmaksi osaksi seuraan muoti-/tyyli- ja lifestyleblogeja, mutta myös muutamaa ruokablogia.
 
Olen 27, blogilistalta löytyy tällä hetkellä 63 blogia joita seuraan kyllä vähintään viikoittain, useimpia päivittäin. Lisäksi vielä pari blogia jotka eivät blogilistalla näy. Useimmat ovat muotiblogeja, muutama löytyy eri alueeltakin, mutta en tiedä oikein mihin ne luokitellaan. Lisäksi leivonta/ruokablogeja vakoilen aina kun kaipaan sillä osa-alueella lisää inspiraatiota!
 
1. Olen 15-vuotias.
2. 12 muotiblogia
3. En seuraa.
 
Ikää on 26, ja seuraan ainakin viittätoista blogia aktiivisesti, kirjanmerkeistä löytyy kuitenkin kolmekymmentä :)

Suosikeista löytyy myös sisustus- ja ruokablogeja.
 
Ja unohdin sanoa, että tuplaan :)
 
Olen 31, seuraan päivittäin ja/tai viikoittain 25-35 blogia. Joukossa on alle 10 muoti/tyyliblogia. Muut ovat ruoka-, lifestyle-, ja päiväkirjablogeja.
 
Monenko vanha olet? 10 päivää vajaa 20 vee

Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)? Oliskohan niitä joku 30..

Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat? Jotain lifestyleblogeja tulee myös seurattua. Lisäksi ekologiseen kuluttamiseen keskittynyt Kemikaalicocktail on ihan sairaan hyvä!
 
Monenko vanha olet?
- Olen 27-vuotias.

Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)?
- Noin kymmentä blogia seurailen, jos en ihan päivittäin niin ainakin monta kertaa viikossa.

Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat?
- Yks mieleisistä blogeista on nimeltään Kemikaalicocktail ja se käsittelee kemikaaleja joita ihminen saapi mm. ruuasta ja kosmetiikasta. Erittäin mielenkiintoinen blogi.
 
23 vuotta.

Selaan ehkä 20-30 blogia säännöllisesti joka viikko. En kovin tarkkaan lue yhtäkään vaan kuvia ja pikku juttuja..

käsityö, sisustus.. sekä joidenkin tuttujen blogeja elämästään.


Anje
 
Olen 19 vuotta. Seuraan ehkä jotain kymmentä muoti-/tyyliblogia säännöllisesti. Muista blogeista ruoka- ja leivontablogit ovat kivoja, niitä tosin katselen ehkä kerran viikossa. Ainiin, ihan lähiaikoina olen katsellut myös Aasikasta ja blogia, jossa kerrotaan hätäkeskuspäivystäjän työstä:)
 
Olen 24 ja vaikuttaa siltä, että edustan suurinpiirtein keski-ikää lukijakunnassasi :). Seuraan noin pariakymmentä tyyli/lifestyleblogia lähes päivittäin ja joskus satunnaisesti yhteiskunnallisia blogeja.
 
Seuraan noin vajaa kolmeakymmentä blogia Bloglovinin kautta useita kertoja viikossa, yleensä päivittäin. Kaikki niistä ovat enemmän tai vähemmän muotiin liittyviä, toki useimmissa on myös lifestyle-blogin piirteitä havaittavissa. Ainiin, ja olen 19 vuotta
 
Olen 20-vuotias. Seuraan kymmentä eri blogia päivittäin useaan kertaan. Lukemani blogit keskittyvät lähinnä muotiin. Myös muita aiheita käsitteleviä blogeja on tullut luettua.
 
Olen kolmekymppinen ja seuraan säännöllisesti 3 muotiblogia, suosikeissa reippaat kymmenen jotka muut lähinnä urheilu- ja matkustusblogeja:)

Liisalainen
 
Olen 29 v ja suosikeissa on n. 50 blogia, joista muotiblogeja on 10 kpl. Muut ovat päiväkirja-, ruoka-, puutarha-, sisustus- ja käsityöblogeja jne.
 
20 vuotta, seuraan kuukausittain säännöllisesti noin 30 blogia, sitten eksyn muihin aina silloin tällöin :-) Harvan voi luokitella vain muotiblogiksi, lifestyleblogeja suurin osa.
 
Olen 24 vuotias ja seuraan säännöllisesti ehkä noin kymmentä blogia. Muotilogien lisäksi tulee seurattua muutamaaa ruokablogia sekä käsityöblogia.
 
Olen 28-vuotias ja seuraan n. 10 muotiblogia säännöllisesti + muutamaa epäsäännöllisesti.
Lisäksi seuraan paria vauva-blogia (sekä vauvan kasvatukseen että pukemiseen liittyvää).
 
23-vuotias lukija ilmoittautuu. Seuraan n.5 blogia säännöllisesti,joista kaikki ovat muotiblogeja.
 
Olen 31, ja seuraan noin kymmentä tyyli/muotiblogia säännöllisesti.

Ompelu,koti, sisustus, meikit hakusanoilla löytyviä seuraan myös.

Muita suosikkeja on aasiakas.net, ompeluintoa ja kemikaalicocktail.

Jennika
 
Linkitän blogiini!
 
Olen 22. Hups, huomasin just että blogilistan suosikeissa on yli 170 blogia, puolet ei tosin kyllä enää varmaan edes päivitä.. kaikki päivitetyt vilkaisen läpi, reilut 10 suosikkia on, jotka luen aina. Joukossa on muoti/tyyliblogien lisäksi ompelu- ja/tai neuleblogeja sekä pari sarjakuvablogia.
 
Olen 18 ja seuraan pariakymmentä muotiblogia sekä muutamia sisustukseen keskittyviä blogeja:)
 
Juuri täytin 29. Seuraan 5-10 blogia aktiivisesti. Aiheita mm. muoti, käsityöt, ruoka, sisustus, elämä vierailla mailla, tai kaikkia noita sekotettuna :)

Hippiäinen
 
17v, seuraan aktiivisesti n. kymmentä blogia. Muotiblogien lisäksi ruoka- ja sisustusaiheisia...
 
Olen 23- vuotias ja seuraan säännöllisesti päivittäin noin 20 blogia. suurin osa on muotiblogeja mutta mukaan mahtuu myös ruoka- sisustus ja eläinaiheisia blogeja.
 
Ihania palkintoja jälleen kerran!

Olen 22v. ja seurailen noin 20 blogia säännöllisesti. Seuraan erityisesti muoti-, lifestyle-, ruoka-, sisustus- ja streetstyle-blogeja.

Tuplaan omassa blogissani.
 
Olen 20-vuotias ja seurailen säännöllisesti hiukan yli kymmentä blogia, joista kaikki ovat muoti/tyyli/käsityö -blogeja.
 
23v, seuraan ehkä pariakymmentä blogia säännöllisesti, lisäksi joitakin harvemmin seurannassa olevia.
Seuraan myös joitakin sisustus-, tekstiili- ja designblogeja.
 
25 ja seurattua tulee jotain vajaata kahtakymmentä blogia, muista blogeista lähinnä matkailu juttuja, yleistä elämää ja kauniita asioita.
 
Monenko vanha olet? -18
Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)? -Ehkä kolmeakymmentä muotiblogia, ulkomaisia ja kotimaisia.
Päivittäin seuraan.
Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat? -Käsityö- ja ruokablogeja.
 
21v, noin paria kymmentä blogia tulee viikoittain seurattua. Suurin osa muotiblogeja, mutta joukkoon mahtuu myös ruoka-, koru- ja yleisiä blogeja. (yleisillä meinaan sellasia jotka kertoo ihmisten arjesta noin yleensä)
 
33 vuotta... Suosikeissa on parikymmentä blogia.
 
Olen 27-vuotias, ja seuraan tämän lisäksi vain paria muotiblogia. Yhteensä tuossa rss-readerin palkissa blogeja on nyt 25, loput ovat lähinnä mediakommentointia tai yleisblogeja. Jälkimmäisistä olen yrittänyt etsiä erityisesti tanssiin jopa keskittyviä tai sitä ainakin sivuavia blogeja.
 
Ikää on 24 vuotta. Seuraan säännöllisesti noin 20 blogia. Muotiblogien lisäksi tulee luettua joitakin ulkosuomalaisten blogeja sekä satunnaisesti muutamaa ruoka- ja käsityöblogia.
 
Ikää on tällä hetkellä 22 vuotta. :)

Luen aktiivisesti noin 50 eri blogia ja 100 hieman harvemmin. Seuraan enimmäkseen muoti- ja sisustusblogeja, mutta sekaan mahtuu myös muutama koirablogi. ;)
 
Hieno palkinto taas!

Olen 20 vuotta, ja seuraan aktiivisesti 4-5 muotiblogia, ja sen lisäksi muutamaa muuta blogia, joiden aiheina ovat lifestyle, ruoka ja graafiseen työhön, askarteluun, meikkaukseen tai vastaavaan liittyvät jutut. :)
 
21 vuotta on mittarissa ja seuraan montaa kymmentä muotiblogia. Eli n. 50 on suosikeissa. Luen myös muutamaan neuleblogia ja ruokablogia.:)
 
Olen 20-vuotias ja blogilistalta löytyy varmaan 50 blogia. Ja sitten tietty ulkomaiset :D
Seurailen muotiblogien lisäksi jotain sisustusblogeja ja yhtä matkablogia.
 
Monenko vanha olet?
Pian 15-vuotias

Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)?
Varmaan jotain 30-40 blogia päivittäin

Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat?
Seuraan ainoastaa muoti- ja tyyliblogeja
 
Oon 20-vee, ja seuraan säännöllisesti noin kymmentä muotiblogia.Joskus satunnaisesti tulee eksyttyä johonkin käsityö-/ruoka-aiheisiin blogeihin, mutta pääasiassa siis muoti- ja tyyliblogit kiinnostaa.
 
Olen 24v. Seuraan blogilistan kautta noin 30 blogia, joista suurin osa on muotiblogeja. Loput sitten jotain muodin ja lifestylen väliltä, muutama ihan eri aiheinen...
 
Olen 18 vuotta, ja seuraan noin kahtakymmentä blogia. Suurin osa on muotiblogeja, mutta joukossa on myös ainakin yksi lifestyle -blogi :)
 
Olen 25v. ja seuraan säännöllisesti neljää blogia - kaikki muoti-/tyyliblogeja. Harvemmin eli noin kerran kuussa tulee vilkaistua kahta muuta muoti-/tyyliblogia, ja sitten vielä parin kuukauden välein eli silloin kun kaipaa inspiraatiota tulee vilkaistua muutamaan ruokablogiin.
 
olen 19 vuotta, seuraan aktiivisesti noin 23 blogia. luen myös muutaman kaverin blogia, mutta enimmäkseen tyyliin ja vähän myös ruokaan keskittyviä. :)
 
Olen 26v, seuraan seitsemää blogia päivittäin. Tämän lisäksi luen sarjakuvablogeja, Post Secretia, joitain käsityöblogeja, ystävieni "päiväkirjoja" ja ruokablogia.
 
-21-v,
-yli 20 on niitä blogeja joita seuraan säännöllisesti.
-seuraan lisäksi ruokablogeja!
 
Olen 25v. Seuraan pariakymmentä blogia säännöllisesti. En seuraa muita kuin muoti/tyyliblogeja tällä hetkellä.
 
Olen 23-vuotias, seuraan n. 10 muotiblogia viikottain, lisäksi mm. ruoka- ja käsityöblogeja :)
 
29 vee, seuraan noin kymmentä muotiblogia, lisäksi stalkkaan kaverini sisustusaiheista blogia ja kemikaalicocktailia aina kun muistan.
 
olen 17 v. seuraan 15-20 blogia viikoittain. Pari niistä on sisustusblogia ja "neulomisblogia"
 
olen 26v. seuraan säännöllisesti 30-40 muotiblogia. seuraan myös muutamaa sisustusblogia, mutta suurin osa on siis muoti/lifestyle-blogeja.
 
Olen 18-vuotias:-)seuraan n. 30 blogia, joista osa on blogilistalla ja osa ei:) pääosin ne ovat muotiblogeja mutta pari on myös tavallisia päiväkirjoja:-)
 
Oon 24-vuotias, ja viikossa seurailen varmaankin päivittäin n.15 blogia +satunnaiset kokeilut :)
stalkkaan ahkerasti myös urheilu- ja ruokablogeja.

aryah
 
25 vuotta ja säännöllisesti noin 10 muotiblogia. Lisäksi paria designiin ja matkustamiseen keskittynyttä blogia.
 
Olen 25-vee ja seuraan 10-15 blogia, lähinnä suomalaisia.
 
Olen 23-vuotias ja seuraan n. seitsemää blogia viikoittain. Muotiblogien lisäksi luen kaverieni kirjoittamia blogeja elämästään sekä englanniksi Suomen tapahtumista kirjoitettua blogia.
 
24vuotta

varmaan suunnilleen 10blogia ainakin tulee seurailtua säännöllisesti ja epäsäännöllisesti vielä useampaa

eiköhän nuo kaikki sisälly tuohon muoti/tyyli/lifestyle kategoriaan ;)..
 
Olen 24-vuotias.
Seuraan (säännöllisesti) 6-7 blogia, varmaan noin reilua 30 blogia silloin tällöin.
Seuraan myös joitain leivonta- ja kokkausblogeja, sekä joitain matkailublogeja.
 
Olen 14, pian 15 -vee ja seurailen luultavasti 5-10 blogia viikoittain. Muotiblogien lisäksi seuraan muutamaa käsityöblogia.
Ja miehän linkitän, ja linkki osuu tiistaille. (:
 
Olen 19-vuotias ja seurailen lähes päivittäin (paitsi silloin kun on KIIRE;)) noin kymmentä muotiblogia ja muita aina kun vain ehdin.
Lisäksi blogilistan suosikeista löytyy muutama ruoka -ja sisustusblogi :)
 
Kaksikymmentä ja puoli-vuotias olen :)

En taida oikeastaan seurailla yhtään kunnon MUOTImuotiblogia, kaikki on enemmän tyyli/lifestylekategoriaan luokiteltavissa :)

Ainiin ja yhtä opiskelublogia myös, kiva lukea muidenkin tenttiahdistuksista.
 
Oon 21-v ja seuraan n. 15 blogia säännöllisesti. Seuraan myös ruoka-aiheisia blogeja.
 
3ov. seuraan noin kymmentä päivittäin, pariakymmentä viikottain. saatan kurkata jotain käsityöblogeja, mutta harvakseltaan.

Ja tuplailen linkkaamalla :)
 
Olen 29-vuotias.

Seuraan useita kertoja viikossa neljää muotiblogia. (Ei ehdi enempää, kun on niin kiire;)

Seurannan alla on myös viitisen kappaletta kavereiden blogeja, jotka eivät siis ole muotiblogeja. Muutamaa kirja-aiheista blogia tulee seurattua viikottain.
 
31-v ja seuraan päivittäin viittä blogia. Viikoittain 10:tä. Seuraan myös ruoka- ja luomoekohippeilyblogeja.
 
Olen 20-vuotias. Seuraan Blogilistan kautta n. 45 blogia, suurin osa muoti/tyyliblogeja, mutta mahtuupa mukaan pari ruokablogia ja yksi neulontablogikin! :)
 
26, seuraan noin 35 blogia jopa päivittäin...Myös lifestyleblogit kiinnostavat, ja ylipäätään sellaiset, jossa on joku Persoona kirjoittajana.
 
Olen 25v ja seuraan reilua kymmentä blogia useamman kerran viikossa. Joukosta suurin osa on muoti- ja tyyliblogeja mutta myös lifestyle- ja ruokablogeja.
 
Ikää 26 vee ja seuraan n. 15 blogia päivittäin. Suurin osa on muotiblogeja, mutta löytyy myös eläin- ja matkailuaiheisia blogeja.
 
Ikää 26 vee ja seuraan n. 15 blogia päivittäin. Suurin osa on muotiblogeja, mutta löytyy myös eläin- ja matkailuaiheisia blogeja.
 
Sori tuplapostaus, kone sekoili! =/
 
Monenko vanha olet?
19v.
Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)?
n.20-30?
Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat?
enpä kovin.
 
- Olen 27-vuotias
- Arvelisin, että seuraan n. 4 muotiblogia päivittäin ja n. 15 blogia viikoittain.
- Kyllä, ruoanlaittoon liittyviä ja muutamien ulkomailla asuvien ystävien blogeja.
**********Anna K
 
Olen 22-vuotias ja seuraan max. 15 blogia viikottain, jotka ovat kaikki tyyliblogeja. Toisia vilkuilen useita kertoja päivässä, kun taas toisia vain ehkä kerran viikossa.
 
Olen 23v. ja blogilistan suosikeissa on tällä hetkellä n. 15 muotiblogia, joita siis seuraan säännöllisesti eli heti kun huomaan niiden päivittyneen. Seuraan myös paria muuta blogia (sisustus/ihmissuhde/muu elämä) jotka ei liity muotiin, mutta aika vähissä ne kyllä ovat ja seuraaminen on huomattavasti epäsäännöllisempää kuin muotiblogien suhteen..
 
26, noin 5-7 blogia päivittäin, lisäksi epäsäännöllisesti käsitöihin ja omaan ammattiin liittyviä blogeja
 
Melkein 19vee (ja se melkeinhän on se tärkein osa;D). Härregud, seurailen varmaan lähemmäs 50 blogia, osaa päivittäin ja "niitä ei-ultimate-parhaita" viikottain. Joukossa on yks ruokablogi, yks päiväkirjamainen/yhteiskuntablogi ja yks taksipäiväkirja, kaikki on päässy mukaan hillittömän hyvän kirjotustyylin takia.
 
23v, seuraan muotiblogeja noin kymmentä päivittäin. Ja toinen kymmenen-parikymmentä tulee korublogit, jollaista itsekin pidän
 
Olen 18-vuotis tyttönen. Seurailen n.10 muotiblogia päivittäin, saatan jopa parikin kertaa päivässä käydä kurkkaamassa uudet postaukset. Muita blogeja sitten pari kertaa viikossa.
En juurikaan muita blogeja nykyään seuraile, vielä muutama kuukausi sitten seurailin kudonta ja muutamia ruokablogeja, mutta ne vain jotenkin jäivät..
 
Ikää on 18 vuotta ja suosikeista löytyy 15 blogia, mutta 8 niistä luen vähän tarkemmin ja useammin kuin muita.
 
Olen 28v ja seuraan noin kymmentä blogia viikoittain (tai taitaa niitä olla enemmänkin...:)Ruokablogeja katselen puolella silmällä ja sitten enimmäkseen luen ulkosuomalaisten blogeja :)
 
Ei vitsi kuinka ihanat palkinnot taas! :)

Olen 19 v. ja seuraan noin 10-15 blogia, tosin joitakin blogeja saatan seurata vähän tiiviimmin kuin toisia.

En seuraa oikeastaan muita blogeja.
 
olen 26v. Seuraan toistakymmentä blogia viikottain. Eniten muoti/lifestyle blogeja, mutta pari ekologiseen ja eettiseen elämääkin keskittyvää on mukana. Joskus myös jonnekin käsityöblogeille eksyn, mutta niitä en niin aktiivisesti seuraa.
 
Olen 20-vuotta, mulla on noin 5 lemppariblogia tällä hetkettä, joita seuraan aktiivisesti, joskus saatan seurata sellaista blogia kuin Salakuunneltua, tosin en tiedä oikein voiko sitä blogiksi kutsua! :D
 
Monenko vanha olet?
Olen 18 vuotta

Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)?
Seuraan noin neljääkymmentä blogia

Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat?
En oikeastaan,joskus vilkaisen ruokablogeja :)
 
Olen 25-vuotias ja tällä hetkellä seuraan n. 15 blogia viikossa. Muotiblogit ovat ykkösiä mutta lisäksi kiinnostaa ruokaan, sisustukseen sekä hyvinvointiin liittyvät blogit
 
Ikää löytyy 20 vuotta. Blogilistan suosikkilistalta löytyy useampia muotiblogeja, mutta säännöllisesti niistä tulee seurattua enää muutamaa (go 4 it vol. 2 kuuluu näihin ;) Seuraan paljon erilaisia blogeja, lähinnä kissa- ja sisustusaiheisia.
 
Ikää on 32. Viimeeksi kun olen laskenut seuraamani muotiblogit, niitä oli viitisenkymmentä. Muutama on lopettanut, mutta uusia tullut tilalle eli eiköhän tuo luku pidä paikkansa.

Muita säännöllisesti seuraamiani blogeja löytyy ainakin neule- ja kirjallisuusblogeista. Tosin niissäkin kerrotaan paljon muista asioista. Joskus tulee myös lueskeltua poliitikkojen blogeja. Se ei kuitenkaan ole säännöllistä vaan tapahtuu sattumalta.

TUPLAAN!!
 
Monenko vanha olet? -22 vuotta
Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)? - Ehkä noin kymmentä.. Lisäksi on useita muotiblogeja joita selailen aina säännöllisin väliajoin, mutten välttämättä aina viikottain
Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat? - Kyllä, lähinnä musiikkiaiheisia blogeja.
 
Olen 23-v ja seuraan säännöllisesti n. 40 blogia, joista ehkä 8 voidaan luokitella muotiblogeiksi. Muut kiinnostavat aiheet ovat (ylivoimaisesti) ulkosuomalaisuus, ja 'kategorisoimattomat' kotimaiset bloggaajat, jotka huomioivat maailmaa ja omia touhujaan kiinnostavalla tavalla.
 
Olen 19 vuotta ja säännöllisesti seuraan viittä blogia, jotka kaikki ovat pääasiallisesti muotiin keskittyviä. Lisäksi luen muutamaa kavereiden ja muiden tuttujen ihmisten ylläpitämää joka-alueen-päiväkirjablogia.
 
Olen 25-vuotias ja seuraan n. 10-15 muotiblogia viikossa. Muista blogeista hyvin satunnaisesti ruoka- ja sisustusblogeja.
 
olen 17v ja seuraan reilu pariakymmentä blogia. oikeastaan ainoastaan muotiblogeja.

tuplaan mahdollisuuteni blogissani!
 
Monenko vanha olet?
*19
Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)?
*blogilistalta löytyy n.10 muotiblogia joita seuraan aina niiden päivittyessä.
Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat?
*yhtä joulublogia lueskelen ja samoin kauenpana asuvien kavereiden kuulumisia ns. päiväkirja blogiesta.
 
Olen 23 vuotias ja viikossa tulee seurattua 20 blogia. Suurin osa niistä on ruotsalaisia muoti/tyyliblogeja. Muotiblogien lisäksi seuraan säännöllisesti yhtä ruokablogia ja muutamaa käsiyöblogia :)
 
Monenko vanha olet?

*20 vee nuori nainen.

Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)?

*seuraan päivittyneitä blogeja päivittäin. blogilistalla niitä on 40.

Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat?

*En oikeastaan, ehkä jokunen ruokablogikin mukaan mahtuu, mutta ika harvassa ovat.

invisible_cherry@hotmail(dot)com
 
Olen 23-vuotias. Seurailen ehkä noin kymmentä muotiblogia säännöllisesti, osa keskittyy katumuotiin, osa on samantyyppisiä kuin sinun blogisi. Joskus lueskelen myös helsingin sanomien nettisivujen blogeja ja erinäisiä ruokablogeja.
 
Monenko vanha olet?
21v.

Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)?
Varmaankin pariakymmentä blogia tulee seurattua lähes päivittäin.

Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat?
Harvoin tulee muita seurattua.
 
Olen 17-vuotias ja seuraan päivittäin noin kymmentä eri blogia, jotka ovat suosikkeja. Lisäksi seuraan muita satunnaisia. Lisäksi seuraan muutamaa maskeeraus ja askartelublogia :)

tuplaan illemmalla, kun postailen :)
 
Monenko vanha olet? - 21 vuotta.
Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)? - Blogilistallani on tällä hetkellä 44 (!) muotiblogia, joita seuraan säännöllisesti.
Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat?
- En seuraa muita kuin muotiblogeja. Tietysti joissain niissä keskitytään myös muihin elämän osa-alueisiin, joista on kiva lukea myöskin.
 
Monenko vanha olet? 18-vuotias.

Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)? Useamman kerran joka päivä, varmaan yli 20 eri blogia :D

Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat? Seuraan, enimmäkseen aihepiirit liikkuvat ajankohtaisissa aiheissa ja kauneudenhoidossa.
 
Monenko vanha olet?
- 18
Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)?
- 20-30
Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat?
- Ruokablogeja ja silloin tällöin sisustusblogeja
 
Olen 22 v. Seuraan varmaan 50 muoti/tyyliblogia:D Hieman karannut käsistä;)
Eli tosiaan kyllä suraan muitakin muotiblogeja. Suurin osa seuraamistani blogeista on muoti/tyyliblogeja.
 
Olen 24-vuotias ja lueskelen n. 10 muotiblogia viikottain. Muoti- ja tyyliblogien lisäksi innostun ekoasioita, journalismia ja feminismiä käsittelevistä blogeista.
 
Olen 17-vuotias ja seuraan suunnilleen päivittäin noin pariakymmentä blogia, joista suurin osa on muoti-/tyyliblogeja.
 
Olen 18 vuotta, seuraan säännöllisesti eli useita kertoja viikossa varmaan pariakymmentä blogia. Niistä melkein kaikki ovat tyyli-/muotiblogeja, mutta myös pari lifestyle-tyylistä blogia. Joskus vilkuilen ruokablogejakin.:>
 
18-v. Seurantalistalla on parisenkymmentä blogia, joista noin puolet on muotia ja loput lifestyle/tyyliblogeja. Lisäksi satunnaisesti tulee joitain ruokablogeja vilkuiltua.
 
Monenko vanha olet? - 15
Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)? - Ihan liikaa :-D Ehkä 40?
Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat? - En seuraa
 
Olen 19-vuotias, seuraan yli 20 muotiblogia aikalailla joka päivä :)Tällä hetkellä kaikki blogit joita seuraan, ovat muotiblogeja.. Eei kun yksi blogi on, mutta en tiedä mihin kategoriaan se kuuluu.. :D
 
Monenko vanha olet?
-15 v. :)
Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)?
-Öö... oisko jotain 20?
Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat?
-Ruokablogeja luen sillon tällön
 
Oon 27-v. Seuraan noin viittä muotiblogia viikottain. Myös käsityöaiheisia blogeja tulee lueskeltua aktiivisesti.

Virpi
 
Olen 16v. Huh, vähän vaikea arvioida :--D On niitä toistakymmentä... Seuraan myös ns. hauskuuttavia blogeja kuten ''hätäkeskus, miten voin auttaa'' ja esimerkiksi solutoveriblogia ja randomisti käyn tsekkailemassa ihmissuhde blogeja toisinaan :) ja valokuvausblogit on lemppareita!
 
Olen 19-v. Seuraan n.20 blogia, joista suurin osa on muotiblogeja, muutamissa käsitellään myös esim. sisustusta ja muita lifestyle juttuja.
-Iida
 
Olen 16 v. ja seuraan hmm... no en itseasiassa tiedä, mutta noin 30-40 blogia kai. Enkä seuraa oikeastaan kuin vain muotiblogeja + yhtä sisustusblogia :)
 
olen 14 vee.
Noin viittä lempi blogia päivittäin.
en seuraa muita blogeja
 
Monenko vanha olet? 16 vuotta.
Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)? n. 15
Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat? matkailu, vaihtovuosi ja ruoka
 
Monenko vanha olet? 18
Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)? Varmaan lähemmäs 40 :D
Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat? No, tavallaan, kosmetiikkablogit ovat myös suosikeissani.
 
Kohta täytän 18v (JEE).
Minulla on hirmu pitkä suosikkilista, käyn lueskelemassa niitä monta kertaa viikossa. En jaksa nyt laskee monta niitä yhteensä on.. Mutta MONTA.
Muoti-, tyyli-, käsityö- ja ruokablogeja lähinnä.
 
Olen 21, ja blogilistan suosikeissa on vajaa 30 muotiblogia. Pääasiassa suosikit koostuvat edellämainituista, mutta on mukaan päässyt myös ruoka- ja lemmikkiblogi sekä muutama bloggaajan elämästä yleisesti kertova blogi, siis sellaisia vähän päiväkirjan tyylisiä.
 
29 vuotta, seuraan n. kymmentä muotiblogia. Muuten seurailen käsityö- ja ruokablogeja, valokuvablogeja, päiväkirjamaisia blogeja, sarjakuvablogeja-- Blogilistalla on nelisenkymmentä suosikkia ja kirjanmerkeissä ulkomaisia varmaan saman verran. (Apua!)
 
Olen 18 ja säännöllisesti seuraan noin 15 muotiblogia. Satunnaisesti käyn kurkkimassa myös ruoka/leivontablogeissa, varsinkin silloin kun yritän etsiä uusia reseptejä kokeiltavaksi.
 
Ikää on vasta 13 vuotta :D. Joka päivä seurailen ehkäpä noin 20 blogia ja kaikki on jotain muoti/kosmetiikka/lifestyle yms. blogeja :).

Nää kivoja nää kaikki tälläset arvonta viikot ja sulla on aina vielä tosi kivoja palkintoja :D
 
Olen 14v. ja seuraan noin kymmentä(?) blogia melkeinpä päivittäin.Yleensä lueskelen muoti/tyyli/lifestyleblogeja,mutta joskus saatan päätyä myös jonkun muun aihealueen omaavaan blogiin.
 
Ikää löytyypi 20 vuotta ja blogilistan suosikeissa on arviolta 35 blogia, joita kaikkia tulee seurattua vähintään viikottain. Lemppariblogeja taitaa olla kuutisen kappaletta ja niihin eksyn kyllä päivittäin. Seuraan myös jotain ruoka- ja käsityöblogeja, mutten lainkaan yhtä orjallisesti. :)

Tuplaan linkittämällä omaan blogiini.
 
Monenko vanha olet?
Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)?
Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat?

Olen 17-vuotias ja seuraan 29 blogia. Blogit ovat pääsääntöisesti tyyliblogeja, joissa bloggaajat kertovat myös päivistään, lisäksi löytyy muutama käsityö blogikin. :-)
 
24 vuotta. Seuraan noin kymmentä ns. muotiblogia, noista kyllä aika monta on enemmän tyyliblogeja. Muita seuraamiani blogeja ovat lifestyle-, politiikka- ja sarjakuvablogit.
 
23 vuotta.
Seuraan aktiivisesti 5 blogia, löydän tosin lähes joka viikko jonkin uuden mahtavan blogin, koska olen aika alkutekijöissä vielä tässä blogimaailmassa :) Kaikki blogit ovat tähän mennessä olleet muoti/tyyli/lifestyleblogeja.
 
Olen 19v. Blogisuosikeista löytyy neljä muotiblogia joista seuraan _usein_ kahta :)
Seuraan myös ystävieni ja tuttujen blogeja sekä erilaisia musiikkia, sisustusta ja yleisesti elämää käsitteleviä blogeja.

Tuplaan ;)
 
Olen 30-vuotias ja päivittäin vilkuilen noin pariakymmentä muotiblogia. Muita en lueskelekaan.
 
Monenko vanha olet? 14

Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)?- Varmaan viittä, kuutta.

Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat?
-En.
 
Olen 20 vee. Seuraan n. 10-20 blogia säännöllisesti. Ja lähinnä muoti/kauneus/tyyliblogeja tulee seurailtua :D
 
24-vuotias ahkera muotiblogien lukija, mutta vähemmän muodikas nainen :) Seuraan säännöllisesti noin 10 muotiblogia/lifestyleblogia. Kaikki löytyy Blogilistalta, se on vaan niin kätevä..
 
Oon 13v.
Seurailen hetkonen, 11 blogia säännöllisesti, tämä mukaan lukien. Sitte on jotain muita joita selaan jos tahon lukea vielä lisää jotain (=kun on enemmän aikaa olla koneella). Ja pää sääntöisesti (onkohan yhdyssana) luen muotiblogeja. Joskus jotain ompelu tai kokkaus juttua jos tahon tietoa tai en keksi mitä leipoa.
 
Ikää on 20 vuotta, seurattavia muotblogeja kertynyt nopeasti laskemalla kymmenisen varran :) Joitakin muita tulee toki seurattua myös, mutta ei ihan niin ahkeraan. Jonkin verran tulee muotiblogien lisäksi luettua ruokablogeja, yhtä ihan säännölisestikin ja muita reseptien tarpeessa.
 
Olen 17-vuotias, ja lueskelen säännöllisesti jotain 10-15 blogia, parisenkymmentä on varmaan blogilistalla suosikeissa. :) Kaikki on jonkin sortin muoti/tyyliblogeja, muita en lue kuin satunnaisesti.
 
olen 22-vuotias ja seuraan noin pariakymmentä muotiblogia säännöllisesti eli päivittäin. seuraan myös muutamaa ruokablogia, koska rakastan kokkailua :)

-synopsis
 
18-vuotias olen ja seuraan säännöllisesti noin suunnilleen 20 eri blogia. Empä taida seurata mitään muita blogeja kuin juuri noita muoti ja lifestyleblogeja.
 
Olen viisitoista, ja seuraan n. seitsemää muotiblogia viikottain sekä hel-looks-sivustoa. Lempoblogini ovat keikolynn, paras aika vuodesta ja oma blogisi kiivaan päivitystahdin ja asiantuntemuksen takia. Blogit käsittelevät tavallisesti muotia ja tyyliä, mutta en hyväksy seuraamieni joukkoon blogeja joissa ei syvempää pohdintaa ja koukuttavaa kannanottoa.
 
Olen 18 vuotta. Seuraan viiden muotiblogin lisäksi paria musiikkiblogia, ruokablogia ja kirjailijaopettajan ihan-vaan-blogia.
 
-Monenko vanha olet?
19v.

-Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)?
n. 15

-Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat?
Seuraan valokuvausblogeja mutta kuitenkin vähän epäsäännöllisemmin.
 
Olen 14-vuotias. Seuraan säännöllisesti noin ~20 blogia, jotka taitavat edustaa ihan tuota muoti/tyyli/lifestyle -osiota. Tosin tulee sitä vähän epäsäännöllisemmin seurattua muutamaa ruokablogiakin!
 
Olen 17 (ja puol:D)v.
Seurailen aktiivisesti n. 7 blogia (ja määrä pelottavasti nousee koko ajan). Lisäksi ohimennen selailtavia blogeja on sit reippaasti yli 30.
Seuraan myös käsityö/askartelu -blogeja sekä muutamia kavereiden blogeja.
 
Monenko vanha olet?
olen 18 vuotta

Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)?
blogilistan lemppareissa löytyy n. 20 blogia, lisäksi seuraan ulkomaalaisia blogeja =)

Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat?
Hyvin harvoin muita, mutta matkailublogeja tulee joskus luettua =)
 
Monenko vanha olet?
-20w

Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)?
-Olisiko niitä joku vähän vajaa kymmenen, jotka tarkistan melkein joka päivä. Muita tulee sitten luettua kerran viikossa tai parissa.

Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat?
- Sisustusblogeja tykkään selailla ja joskus harvoin myös ruokablogeja tulee seurailtua.
 
Monenko vanha olet?
-Olen 17 ja puoli

Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)?
-Pitää ihan laskea.. no ainakin seitsemää

Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat?
- En varsinaisesti seuraa, mutta silloin tällöin "eksyn" kivoihin leivontablogeihin
 
Olen 21-vuotias ja seuraan n. 20 blogia lähes päivittäin. Muoti- ja lifestyleblogien lisäksi luen myös joitakin käsityöblogeja.
 
Olen 16-vuotias, seuraan ehkä 40 blogia blogilistan kautta :)Blogien joukossa muoti/tyyli -blogien lisäksi on neuleblogeja ja muitakin käsityöblogeja.
 
Oon 22 vuotta ja seuraan n. pariakymmentä blogia säännöllisesti. Kaikki ovat muoti/tyyli/lifestyleblogeja.
 
Olen 18-vuotias ja suosikeista löytyy tällä hetkellä 25 blogia, joita seurailen useamman kerran viikossa. Suurin osa on muoti-/tyyliblogeja, mutta mukaan mahtuu myös koruja ja skräppäystä. :)
 
Olen 26 vuotta vanha ja seurailen noin kymmentä blogia säännöllisesti. Välillä tsekkaan joitakin ruokablogeja.
 
18
ehkä kolmea
en, paitsi henk. koht. nettipäiväkirjoja, joita en laske blogeiksi.
 
26 vuotta on mittarissa ja seuraan montaa kymmentä muotiblogia.Luen myös muutamaan neuleblogia ja ruokablogia.:)
 
Monenko vanha olet? - 15-vuotias olen(:

Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)? - hmm, säännöllisesti vissiin pariakymmentä. 21, laskin!

Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat?
Enpä oikeastaan seuraa, joskus jotain ruokablogia lueskelen.
 
Olen 18-vuotias ja seuraan blogiasi säännöllisesti, n. 20 muun blogin lisäksi :) En ole uskaltanu laskea kuinka monta blogia mulla on listoilla...
Lempiblogia ei oikeastaan ole, tykkään lueskella blogeja joita päivitetään useasti.
Blogeja on niin muoti/eläinblogeja :)
 
Olen 19 vuotta ja seuraan noin kymmentä muotiblogia säännöllisesti. Tyyli/muotiblogien lisäksi lueskelen välillä myös ruoka- ja käsityöblogeja :)
 
Olen 19vee. Viikoittain käyn vähintään tsekkaamassa n.20muotiblogia, ja etsin jatkuvasti uusia suosikkeja. Suosikkilistalta löytyy lisäksi myös ruoka- ja sisustusblogeja.
 
Olen 20-vuotias, ja seuraan säännöllisesti noin 30-40 muotiblogia. Seuraan muitakin, esim. vauvablogeja (:D) ja ihmissuhde-blogeja.niin minkä alueen blogeja ne ovat?
 
Monenko vanha olet?
♥ 15
Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)?
♥ noin 8-10
Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat?
♥ seuraan perez hiltonin blogia, lasketaanko se?
 
olen 14 vuotta ja lähes joka päivä luen kaikki blogilistan mukaan päivittyneet. suosikeissa on 38 blogia, joista lähes kaikissa aiheena on muoti/tyyli. enpä oikeasti hirveän paljoa muihin kategorioihin kuuluvia blogeja seuraa, ehkä paria lifestyleä.. katumuotisivustoja kyllä selailen kanssa. voin myöntää olevani täysin koukussa kaikkiin muotiin liittyviin blogeihin/sivustoihin!
ja nam, mitä palkintoja sinulla näissä! :)
 
Olen vieäl 21-vuotias, mutta aivan pian taas vuotta vanhempi. Päivittäin seuraan noin 10 muotiblogia, mutta muotiblogejen lisäksi seuraan ukuisia sisustusblogeja sekä aivan arkipäivistä kertovia blogeja.
 
ikää on 16 vuotta, seuraan noin kymmentä blogia säännöllisesti. Muoti/tyyli/lifestyle blogeja taitavat kaikki olla, joskus tulee selattua muutakin.
 
Olen 40v.
seuraan melkein päivittäin n. 50-100 blogia
joukossa on muoti, ihmissuhde,askartelu ja sisustus blogeja

t:Sari
merikko2@dnainternet.net
 
Monenko vanha olet?
* 20 vuotta

Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)?
* Laskin nämä joskus, mutta en muista :D olisiko joku 25?

Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat?
* Ajankohtaisia aiheita käsitteleviä, joitakin kuvablogeja, paria ruokablogia ja aasiakas.nettiä, koska olen itsekin asiakaspalvelija :D
 
Olen 18. Seuraan n. 23 blogia, suurin osa muoti/tyyliblogeja. Myös muutama ruoka ja "ympäristö" blogi kuulu joukkoon. joka päivä kahlaan ne kiltisti läpi. :)
 
Monenko vanha olet?
- 16v. keväällä 17

Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)?
- Seuraan noin 17 blogia päivittäin, tai käyn jokaisessa kurkkailemassa onko uusia postauksia, lemppariblogeja löytyy koko ajan lisää ja päivittelen listaa (poistelen tai lisäilen) jos siltä tuntuu.

Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat?
- 1-2 ruoanlaitto/leivontablogia olen seurannut, mutta pääosin ne on niitä muoti/tyyli/lifestyle blogeja.

Tuplailen voittomahikseni, eli linkittelen blogissani. : )
 
27v ja noin 20 blogia seuraan lähes päivittäin. blogilistassa noinn 30 suosikkia.

seuraan joitain ruoka ja askartelublogeja myös :)
 
23v, seurailen paivittain varmaan noin kymmenkuntaa blogia, ja muutamaa sitten harvemmin. Kai ne kaikki on muoti ja elamablogeja. :)
 
Monenko vanha olet?
-17v.
Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)?
- 4
Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat?
-Harvemmin, sillon tällön saatan eksyä joillekin käsityöaiheisille blogeille.
 
Monenko vanha olet? se jääköön salaisuudeksi ;)

Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)? ehkä noin kuutta eri blogia, useimpia päivittäin.

Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat? Seuraan, mm treeniblogeja myös erilaisia ruokablogeja tulee luettua :)

sähköposti: nooras@wippies.fi
 
Olen 22-vuotias ja seuraan noin 12-15 muotiblogia. Muita lukemiani blogeja ovat kavereiden vaihtariblogit ja muutama mitä-blogaajalle-kuuluu-blogia.
 
- Ihan pikkuriikkistä vailla 18 :D
- Noin viittätoista
- Ruokablogeja :>
 
Olen 22-vuotias ja seuraan säännöllisesti pariakymmentä muotiblogia. En tiedä uppoaako satunnaiset ruokablogikäyntini tuohon lifestyle kategoriaan, mutta mitään "totisia" blogeja ei oikeastaan tule luettua.
 
Monenko vanha olet?
*22-vuotias
Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)?
*Liki päivittäin noin 6-7 blogia tulee tsekattua, tämä mukaanlukien. Noin kerran viikossa tulee sitten katseltua useampia.
Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat?
*Ruokablogeista tsekkaan silloin tällöin, noin kerran viikossa, ruoanlaittovinkkejä tai jonkin unohtuneen ohjeen :)
 
MOI !

Monenko vanha olet?
14:)

Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)?
Ää, liikaa! Yli kymmentä. Joka päivä tsekkaan päivitykset.

Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat?
En, nää on ne kiinnostavimmat :o

Tuplaan.
 
Kohta 17-vuotias ja seuraan hieman alle 40 blogia viikottain. En seuraa säännöllisesti muita kuin muotiin liitttyviä blogeja, mutta joskus eksyn askartelu ja käsityöblogeihin.
 
Monenko vanha olet? 15
Kuinka montaa muotiblogia seuraat säännöllisesti (useita kertoja viikossa)? ehkä jotain 15-20
Seuraatko muita kuin muoti/tyyli/lifestyleblogeja? Jos kyllä, niin minkä alueen blogeja ne ovat?
enpä oikeestaan
 
Olen 25 v, ja seuraan n. 15 muoti-/tyyliblogia säännöllisesti. Lisäksi listalla on noin saman verran muita blogeja laidasta laitaan: kokkausta, kavereiden blogeja, työhön liittyviä blogeja... Onneksi on olemassa Google Reader, muuten tulisin varmaan hulluksi näiden kanssa! :)
 
olen 20 v. ja seuraan säännöllisesti ~20 blogia, pari niistä on ruokablogeja...
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?