Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Grande Finale -arvonta, perjantai!

Friday, December 12, 2008

Grande Finale -arvonta, perjantai!

Aurinkoista perjantaita täältä kisastudiolta! Pikkuisen jänskittää jo huomiset häät. Korko jää takuulla kiinni johonkin mattoon ja kaadun pitkin pituuttani morsiamen päälle. Tai sitten pahimmassa tapauksessa saan hillittömän flunssan, jota Peetu on sairastanut tuossa vieressä jo viikon verran... Mutta asiaan!

Perjantain arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän postauksen kommenttilootassa kysymykseen (vaikka aika monet onkin jo liipanneet edellisten arvontojen vastauksissaan samaa aihetta):

Millaisia juttuja toivoisit lisää Go 4 it vol 2 -blogiin?

Perjantain arvonnan voittaja saa nauttia ihanan aurinkoisista väreistä...
Voittopaketin sisältö: hurjan pehmeä ohut lämpimän violetti (kuvassa sävy on kylmempi kuin todellisuudessa) puuvillaneulehuivi/Marc O'Polo, suloinen pinkki rusettivyö/Rules by Mary, aurinkoisen värinen nipsupussukka/Accent, huulikiilto sävy 02 Cassis/IsaDora.
Vastausaikaa on perjantain keskiyöhön asti. Voittaja ilmoitetaan täällä blogissa lauantain häähumun vuoksi vasta sunnunta-iltana, jonka jälkeen voittajalla on ensi viikon tiistaihin asti aikaa ilmoittautua. Ensi viikolla arvotaan tarvittaessa uusi voittaja.

Kuten tapana on ollut, on bloggareilla mahdollisuus tuplata voittotsäänssinsä laittamalla linkin arvontaan omassa blogissaan. Koska vastausaikaa on vain yksi päivä, pitäisi linkinkin osua perjantaille. Linkistä kannattaa laittaa maininta kommentteihin, että osaan tehtailla kaksi arpalippua.

Labels:


Comments:
en tiiä oikeastaan tääl on jo niin paljon :)
 
Päivän asut on aina kivoja. :) Mielelläni luen myös tee se itse -juttuja niin ompelusta kuin vaikka meikeistä ja kampauksistakin; vaatteiden valmistusprosessit kankaiden valinnasta ja kaavojen etsinnästä toteutusvaiheeseen ja sovitukseen ovat olleet kiinnostavia postausaiheita.
 
päivän asuja, tukholmavinkkejä, muutakin kuin muotia: esim. ruokaa, sisustusta, kulttuuria...
 
Lisää kosmetiikkajuttuja olisi kiva lukea, suosituksia niistä ja omia kokemuksia :)
 
Juoksujuttuja tietenkin :)
 
Päivän asut, kosmetiikkajutut ja myös urheilu kiinnostaa. Ja vähiten innostun muotinäytösjutuista...
 
Päivän asut kiinnostavat aina, samoin kosmetiikka- ja ompelujutut.
 
Voisit esitellä vaatekaappisi sisältöä: kengät, laukut, asusteet ym. Kosmetiikkajutut olis kans kivoja =)!
 
mielipide juttuja + näkymyksiäsi erilaisiin muotivillityksiin & muihin pinnalla oleviin ilmiöihin saisi olla lisää!
 
Päivänasuja ois kiva nähdä ja ehkä asuntoesittely? Vai onko sellainen jo ollut.
 
Lisää voisi olla DIY- ja tuunausjuttuja. Mutta yleisesti blogin jutut ovat tosi monipuolisia :)
 
Oooi, ihana palkinto!

Millaisia juttuja toivoisit lisää Go 4 it vol 2 -blogiin?

Tukholmavinkit ja päivän asut (myös Peetun ja Karkin) on aina kivoja! Lisäksi tykkään lukea bloggailuun ja blogeihin liittyviä juttuja.
 
Millaisia juttuja toivoisit lisää Go 4 it vol 2 -blogiin?

Enemmän päivän asu juttuja, ja pieniä "asustamisohjeita", millä tavalla saadaan ihan tylsästä perusasusta erilainen ja mielenkiintoinen muutamilla muutoksilla, esim. laukuilla jne.
 
tuunausjutut on aina kivoja ja ompeluhommat ja niistä johtuva pohdinta! :)
 
Tykkään erityisen paljon sun omista ompeluksista ja Tukholma-vinkeistä ja niitä toivonkin jatkossa näkeväni. Tosin mielestäni blogissasi on nykyiselläänkin hyvin monipuolisesti erilaisia juttuja, mikä on tosi hyvä juttu ja tekee tästä blogista mielenkiintoisen. :-)
 
Juttuja Mintun Tukholmasta (muutenkin kuin vain muodin kannalta) ja ruotsalaisuudesta. Päivän asuja. Pukeutumisvinkkejä, asustevinkkejä, tee-se-itse-vinkkejä.
 
Olisi mielenkiintoista kuulla näkemyksiäsi sisustamisesta ja nähdä ehkä omia sisustusratkaisujasi (mahtava kuviotapetti joka on vilkkunut päivän asu -kuvissa antaa odottaa hienoja juttuja!).
Linkitin arvonnan blogiini :)
 
Millaisia juttuja toivoisit lisää Go 4 it vol 2 -blogiin?
/ Tukholmavinkkejä ja sisustusjuttuja.
 
Tykkään eniten tietenkin päivän asuista ja kosmetiikkajutuista, kuten monet muutkin. Jatka samaan malliin, ei tässä oikein mitään lisättävää ole! :--)

Tuplaan!
 
Päivän asuja, ja tyttäriesi tyyliä!
 
Sun blogista saa niin oivia Tukholmavinkkejä, et niitä täällä ainakin aina odotellaan :)
 
Päivän asuja ja vaatekaappisi sisältöä. Ehkä ruokajuttuja myös..
 
Päivän asuja on kiva seurata ja ompelujuttuja kans. Ja tulevaisuuden matkoja ajatellen on kivaa lueskella tukholman parhaista shoppailupaikoista! Sisustusjuttujakin voisi olla kiva lukea:)
 
Kotiesittely olisi kiva, jos sitä ei ole vielä ollut.
 
Ehkäpä tukholmalaista elämänmenoa kuvaavia juttuja voisi olla enemmän.
 
No niitä kantaaottavia;)
 
Toivoisin lisää juttuja Tukholman elämästä, kuvia ihan tavallisesta arjesta sieltä (juuri tällä viikolla olikin kiva kuvapostaus kaupungin jouluvalmisteluista). Stokis-arjen lisäksi tietysti myös vinkit ovat tervetulleita ;) Shoppailuvinkkien lisäksi myös esim. kahvila- ja ravintolavinkit kiinnostavat kovasti! Peetun ja Karkin kuulumisia olisi myös kiva lukea enemmänkin.
 
Kosmetiikkajuttuja ja tukholmavinkkejä!
 
Hmmm, pahan pistit. Bloggaat jo nyt niin monipuolisesti ja kattavasti :) Kaikki Tukholmaan liittyvä kiinnostaa. Mitä luulet, jaksaisitko kantaa kameraa mukana ja ahdistella parhaiten pukeutuvia tukholmalaisia street style -poimintoihin? Parasta Tukholma-visiiteissä on nimittäin aina yhtä tyylikkäät tukholmalaiset ja söderillä tekisi mieli ikuistaa joka toinen vastaantulija.
 
Tääl on jo vaikka mitä ja vaikka kuinka paljon, mikä on siis kivaa (: mut ois pitkästä aikaa kiva kuulla/nähdä peetua ja karkkiakin
 
Olisi kiva nähdä teidän kodin sisustusta ja muutenkin teidän taloanne.
 
Tukholman sisustuskaupoista opasta toivoisin...
 
Olisi kiva nähdä esittelyä asunnostasi ja omasta vaatekaapistasi!
Olen myös pitänyt katsauksista tulevan kauden muotiin runaway- kuvien avulla.
 
Toivoisin vielä lisää kenkä- ja laukkujuttuja!

Ihana palkinto tänään! :)
 
Mustakin olisi kiva lukea sisustuksesta, tukholma-aiheisia juttuja ja vaikka tyylisi esittelyä menneiltä vuosilta :)

Tuplasin! :)
 
Tukholmavinkit on aina kivoja:) Ja sisustusjutut jos sua vaan innostaa yhtään!
 
Kaikki vinkit otetaan kiitollisena vastaan. Myös omat mielipiteesi asioista, ilmiöistä, muodista jne. kiinnostavat, vaikken aina olisikaan itse samaa mmieltä. :)
 
Ruotsista suomeksi kirjoittavana bloggaajana voisit vaikka enemmänkin käyttää asuinpaikkaa hyväksesi postauksissa. Eli siis kai Ruotsi-juttuja.. :D (piti kyllä vähän väkisin keksiä tää, kun aina kun tätä blogeissa kysytään, niin oon vaan ihan et eikös tää oo hyvä näin.. :)
 
haluaisin lukea lisää kivoista ja nopeista vinkeistä arkipäivän piristykseksi: esim. miten uudistaa tyypillistä mustaa jakkupukua keväälle, mitä voi pukea päälleen jos on pitkä mutta omaa ison takamuksen (argh!), mistä löytyy hyviä farkkuja (hyvä leikkaus + venyvyys), minne mennä Tukholmassa yhden päivän reissulla, miten laittaa värejä lisää mustiin ja harmaisiin asuihin ja näyttää silti tyylikkäältä eikä hipiltä?
 
kaiken maailma DIY juttuja, ihanaa, että niitä on nytkin, mutta lisääkin lukisin mielelläni.
 
Päivänasuja lisää. :) Tykkään paljon myös sisustusutuista, mutta ne sivuavat blogisi teemaa varmaan aika paljon.
 
Esittele teidän koti! Ja muutenkin lähiympäristö ja esim. "päivä kuvina" -juttu olisi kiva.
 
Päivän asut ivat edelleen ainot joita kaipailee välillä lisää :)
 
Päivän asuja olisi kiva olla enemmän...=)

Mex
 
Häviävän pieni tsäänssi :) toivoo myös DIY-juttuja! Eli itsetehtyjä juttuja materiaalien valinnasta ja kaavoista toteutukseen saakka. Tukholma-jutut on myös mielenkiintoisia!
 
Lukisin mielelläni juttuja esimerkiksi siitä, millaiset vaatteet sopivat kenellekin ja minkälaisia vaatteita ei kannata hankkia, jos on vartalomallia x.
 
Katumuotijuttuja ja muuten Ruotsijuttuja voisi olla lisää (:
 
Tukholma-vinkit on parhaita, joten niitä saat laittaa vaikka kuin paljo enkä kyllästy :D ja voisit kertoo esim. tukholmalaisten street stylesta, esim. mitkä asiat on nyt tosi in tukholmalaisten pukeutumisessa. ja voisit tehdä kosmetiikkaesittelyjä, esim. mitä tuotteita käytät päivittäin. ja voisit listata esim. jotain top 10-listoja haluamistasi jutuista.
 
Ompelut ja kosmetiikka kiinnostaa aina. (: Ja tuplaan.
 
Sinulla on kyllä niin monipuolinen blogi, että vaikeaa on mitään toivoa. Mutta muiden lailla haluaisin tutustua vaikka vaatekaappiisi (vaatteiden & kenkien säilytys) ja muutenkin kotisi sisustukseen, jos ei tunnu liian henkilökohtaiselta:) Päivän asuja sinulta ja tytöiltä on kiva aina nähdä!
 
Kaikki lifestyle jutut on hyviä, mutta niistäkin eniten pidän omakohtaisista jutuista, enemmän kuin yleisestä trendien tai catwalk-kuvien pohdinnasta. Päivän asu -kuvia voisin katsella enemmänkin. :)
 
hmm, ehkä päivän asujasi olisi kiva nähdä lisää =) tai sitten pidempiä ja pohdiskelevampia juttuja olisi kiva lukea.
 
Päivänasuja olisi mukava nähdä lisää sekä sinulta että tytöiltä. Samoiten kosmetiikkavinkkejä ja -arvosteluja. :)
 
taidan olla niin kaikkiruokainen, että mikätahansa uppoaa. Trendijuttuja, ja mielipiteitäisi niistä olisi tosin mukava lukea :)

aryah
 
Päivän asuja, kosmetiikkajuttuja ja urheiluharrastukseesi liittyviä juttuja :)
 
Kesän / kevään muodista olisi kiva saada postaus :)
 
^ mutta ei siis sellaista catwalk juttua kuvina.
 
Päivän asut on aina mielenkiintoisia, ja niitä olisi kiva nähdä enemmän kaikilta kolmelta:)
 
Päivän asuja (tietty), Tukholmaa - ihan yleisesti ja esim sisustusjutut on kivoja. :-)
 
voi että, täällähän kyllä on jo tosi paljon kaikkea, mutta vaikka kosmetiikkajuttuja tai muuta kauneudenhoitoa :)

Ja tuplaan!
 
Iiks, ihanan aurinkoinen paketti.
Mä tykkään niistä kun pääset aina vilkuilemaan tulevan sesongin mallistoja (viimeksi esim. veromoda) ja niistä tehtyjä postauksia, joten lisää niitä.
 
sisustusjutut voisi olla kivoja!
 
Voisit antaa jotain vinkkejä tukholman baaresta ja yökerhoista, että minne kannattaa suunnata kun eksyy sinne päin?
 
Tee sellanen postaus jossa esittelet suosikki vaatteita ja asusteitasi
 
Toivoisin juttuja tukholman edullisemmista kaupoista (kuin siis esim acne...), ompelujuttuja ehdottomasti, karkin ja peetun asuja, kuinka asuntonne on sisustettu, jotain vahoja kuvia sinusta menneiltä vuosilta... Tossahan noita:)
 
Päivän asuja lisää, niistä saa aina kivoja ideoita omaankin pukeutumiseen :)
 
Olisi kiva lukea Tukholman juttuja ja vinkkejä erilaisista paikoista esim. kahviloista, joissa kannattaa pistäytyä. Ja päivänasuja toivoisin myös. :)
 
juttua perheestä,harrastuksista ja päivän asuja olisi mukava nähdä :D
 
minua kiinnostaisi että esittelisit asuntosi ja vaatehuoneen/vaatekaapin. Ja sitten mitä tuotteita käytät päivittäin.
 
En kyllä keksi mitään parannettavaa.. Tai no ehkä niitä päivän asuja lisää:)
 
Täällä on jo niin monipuolista juttua, etten tiedä mitä haluaisin lukea lisää. Ehkä jotain analyysia siitä, miksi joku on nyt just in. Ja miksi valitsit juuri jotkut tietyt vaatteet. Pohdintaa siis.
 
Olisi kivaa, jos esittelisit ostoksiasi enemmän. Myös päivän asut on kivoja (myös Karkin ja Peetun).
 
Millaisia juttuja toivoisit lisää Go 4 it vol 2 -blogiin?
- Kaikki tee-se-itse-jutut on aina kivoja!
 
Niitä pohdiskelevia tekstejä tulikin jo viime arvonnassa ehdotettua, kantaaottavia juttuja, mielipiteitä eri muoti-ilmiöihin jne.
 
Tukholma- ja Ruotsi-vinkit, päivän asut. Ompeluksia, kosmetiikkaa, kauneudenhoitoa.

TUplaan.
 
Hmm, meikkijutut olisi kivoja :)
 
Ompeluprojektien ja muiden tee-se-itse-juttujen seuraaminen on mielenkiintoista. Samoin Tukholma-vinkit on aina tarpeen, myös siis esim. ravintola- ja kahvilatarjonnan osalta. Ja aina kiinnostavaa on "ennakkokatsaukset" tulevan kauden trendeihin.
 
Mielestäni blogisi on jo nykyisellään mukavan monipuolinen, mutta en pistäisi pahakseni lukea enemmän juttuja esim. päivän asuista. :)
 
Kosmetiikka ja tee se itse-juttuja lisää! :)

sähköpostini: nooras@wippies.fi
 
hmm.. vaikkapa lisää peetun juttuja :D

tuplaan
 
Jos jotain pitää väkisin keksiä, niin sisustusjuttuja lisää, kiitos!
 
Tee se itse- juttuja on kiva lukea!
Myös kaikki ruoka, sisustus, meikki postarit on tosi kivoja lukea. Myös kotiesittely olisi kiva.

Hyvää joulun odotusta!

voittoa odotellen.
 
Juttua tukholman second hand liikkeistä,tukholman nuorista suunnitelijoista,ja ihan vaikka perus lifestyle juttujakin.
Olisi kiva nähdä myös esim.vaatekaapin sisältö ;)
 
sellanen juttu olis kiva et kertoisit ja pistäisit vaikka kuvia jos jostain vahingossa löytyis et miten pukeuduit nuorena ja sitä pukeutumisen muuttumista tässä vuosien välisä. (:

-Ruusu
 
Lisää voisi olla päivänasu-kuvia ja ompelemistasi vaatteista.
 
Musta olis kiva nähdä teidän kotia:) Mutta yleisesti, päivänasut on mielenkiintoisia sekä ompelukset; niin tuunaukset kuin kokonaan uuden tekeminen.
 
Asusteista ja niiden käytöstä toivoisin enemmän juttuja! Vöitä, huiveja, koruja, hattuja, laukkuja...
 
Päivän asuja lisää, ja myös Peetun ja Karkin asuja ois kiva nähdä useammin :)
 
Tiedätkö täällä on juttuja niin monipuolisesti, että vaikea sanoa mitään mitä voisi vielä toivoa :D Vaikka lisää vielä siitä koulusta jota olet käynyt, millaisia muotijuttuja siellä opetetaan jne. :)

tuplaan!
 
lisaa juttua siitäpä ehkä miten soveltaa muotia ohkaiselle rahapusille (:
 
Tukholma-vinkkejä, päivänasuja, uusia muoti-ilmiöitä jne. :) Blogissa on ollut monipuolisesti kaikenlaista, joten jatka samaan malliin!
 
Hmm... arvontoja?? ;D päivän asut on jees ja show room kuvat.
 
Olis kiva lukea enemmän semmosia syväluotaavia analyyseja, ihan vaikka vaatteiden valmisturprosesseista lähtien. Sulla kuitenkin ammattitaitoa ja näkemystä on :)
 
päivän asuja on kiva katella ja saada inspiksiä, top-10 (tai mitkä lie top-5, top-7, ihan miten vaa) niitä on jotenkin sika kiva ja hauska lukea, ihan mistä vaan aiheesta:) kodin/huoneen/uusien ostosten/tavaroiden yms esittelyt on kivoja, ja kaikki kosmetiikka jutut, ja omat kokemukset niistä:)

ps. voitin maanantaina, ja laitoin yhteystietoni, toivottavasti sulla on vielä paketti mulle:) ja toivottavasti en ilmottanu liian myöhään... KERRANKIN MINÄ!
 
Vaikea sanoa, kun jutttusi ovat jo nyt todella monipuolisia! Sisustusjutut kiinnostavat minua tällä hetkellä suuresti joten sanotaan vaikka ne. :)
 
Musta tää on nii hyvä jo että postausideoita on harvinaisen hankala keksiä :) Tykkäisin sisustuspostauksista, jutuista talostasi ja muusta sellaisesta "sinun yksityisyyttäsi vielä enemmän rikkovasta" :)

Myös elämästä ruotsissa olisi kiva kuulla, ja muutenkin miten on sinne päätynyt :) myös joku kiva juttu siitä miten miehenne kanssa olette tutustuneet olisi kiva :)

ideani ovat outoja tiedän, mutta kun keksimällä keksii niin ne ovat sitten aika hassuja :)
 
Ai niin, tuplasin!
 
Kaikki juoksuharrastukseen liittyvät jutut tervetulleita, ja hyvät kokemukset treenivaatteista jakoon. Kiitos rempseästä blogista!
 
Tukholma-aiheisia postauksia täälläkin toivotaan. Ja jotain oletkin jo kirjoitellut tekeillä olevasta gradustasi, mutta siitä aiheesta kuulisi mielellään lisääkin!
 
Tykkään kaikenlaisista tuunaus- ja tee-se-itse -jutuista.
Katumuodistakin voisi olla juttua :)

Mutta tää blogi on aika hyvä tälläisenäänkin ;>
 
erilaiset vaatteiden tuunaus-ohjeet, ja ompelupostaukset olisivat mukavia<:
 
Olisi kiva jos esittelisit arkimeikkisi, juhlameikin yms. :)
 
Kaiken laiset ompelu ja tuunaus juttut on mukavia ja varsinkin jos niissä on vaihe vaiheelta jutut.
 
Garderoopin esittelyä tietty. Ja lisää päivän asu -kuvia. Vinkkejä erilaisten asujen ja asusteiden yhdistelemisestä.

-Sade
 
Päivänasuja ei oo koskaan liikaa :)
 
tee se itse jutut on mun lemppareita koska tykkään näpertää kaikkea kivaa itse. Tukholmavinkit on kans MUST tsekata ennen kuin lähtee ruotsiin
 
Toivoisin enemmän sun lasten päivän asuja :)
 
Sisustus- ja ompelujuttuja olisi mukava lukea :D
 
pitkästä aikaa voisi tehdä jotain vanhempaa muotia syväluotaavaa pohtimista... Historiaa :D tyylien parhaat jo unohtuneet niksit ja ilmiöt!

ja runway-kuvat ovat nannaa
 
sanotaan nyt vielä kolmanteen otteeseen tällä arvontaviikolla: tyttäriesi asut. :) taannoinen juttusi, jossa olit kollaasein yhdistellyt perusvaatteita viikon(?) ajan eri tavoin oli loistava. sen tyyliset kiinnostaa ehdottomasti.
 
Päivän asut on kivoja, niitä voisi olla enemmänkin :). Kosmetiikkajutut on kanssa kiinnostavia.
 
Ei mulla kyllä oikein ole enää lisättävää tähän :D
 
juu hyvä blogi on,mutta kuvia tietenkin omista vaatteista ja tyylistä voisi olla lisääkin..

nimi. banaanikaakao
 
Sellainen vaatekaapin esittely ois kiva.
 
Edelliseen kysymykseen heittäisin vielä, että nuo sivussa olevat mainokset häiritsee hiukan, ne on vähän turhan isoja. Tee se itse- tyyppiset jutut ovat mielenkiintoisia, samoin matkailu/shoppailuvinkit.
 
Tukholmaa rakastava toivoo toki kaunpunkiin liittyviä juttuja; kuvia, ravintola- ja ostosvinkkejä jne.
 
Kuten jo aiemmin sanoin, lisää juttuja Tukholmasta & ruotsalaisista! ;)
 
Yleensä oon napissu niistä catwalk-postauksista että ne on turhia, mutta kumma kyllä siun kirjottamana ne jopa jaksaa lukea;D Muutenki kirjotat niin monipuolisesti kaikesta että tällä kertaa en lisäis mitään! Vaikka Peetun vaatteita ois kyllä mukavampi nähdä useemmin, etenki sitä miten kivasti se sekottaa omia vaatteitaan siun vaatteisiin:)
 
Jatka samaan malliin vaan ;) Äh, en keksi, mutta pakko oli osallistua, kun on niin herkullinen palkinto!
 
Vinkkejä Tukholmaan matkustaville sekä edelleen ilmoittelua ystävämyynneistä. Mutta kaikki jutut käy!
 
noo vaikka lisää päivän asuja :) ja kosmetiikkajutut vois myös olla ihan kiinnostavia!
 
Minusta kaikki uusista ja nousevista trendeistä on kiinnostavaa.
 
Hmm, omien vaatteidesi esittelyä. Tai sen, miten säilytät niitä.:)
 
Päivän asu -kuvia toivoisin lisää :) Ihana palkinto muuten :)
 
Blogisi on jo niin monipuolinen, ettei oikeen tuu mieleen mitään.. hmm..
Ehkä voisin yhtyä edellisiin, ja sanoa tuunaus yms. jutut :D
 
erilaiset korujutut kiinnostaa aina!
 
Kosmetiikkajuttuja ja sit just jotain sisustus- ja ruokajuttuja :)
 
sun juoksuharrastuksestasi sekä ruotsin erikoisuuksista (esim. tavat, juhlat)
 
Millaisia juttuja toivoisit lisää Go 4 it vol 2 -blogiin?

-Ois tosiaan kivaa lukee vinkkejäs ja juttujas ompelemisesta! Oon itekin alkanu innostua siitä :)
 
Ois kiva jos Peetu ja Karkki kirjoittelis vähän useammin ja päivän asuja silloin tällöin. Sitte ehkä jotain helppoa ruoka juttua ja kauneuden hoito vinkkejä ofcoursee(:
 
Päivänasuja olisi kiva nähdä lisää, niin sinun kuin Karkin ja Peetunkin. Tukholmavinkkejä lueskelen myös mielelläni!
 
Juttuja Ruotsista ja Tukholmasta :) Myös urheilujuttuja ja uusia trendejä.
 
tee-se-itse jutuista tykkään, ja päivän asuthan on aina kivoja. Että sellaista.
 
Enemmän juttuja mukavista paikoista Tukholmassa! Sekä satunnaisia kuvia muista kaduntallaajista. Meikkijututki on hyviä!
 
asut ja tuunausvinkit kiinnostaa eniten. : )
 
Kaikki ovat kyllä jo ehtineet mainita kaikki toiveeni: päivän asut, tee se itse -jutut, ruoka, sisustus. Oikeasti en kuitenkaan kaipaa juuri mitään... :))
 
Vaikka postaat monta kertaa päivässä, ainakin yhden päivän koko kulkua olisi kiva seurata yhdessä postauksessa :-) eli siis tämä suosittu juttu mikä on monessa blogissa ollut:-)
 
Toivoisin enemmän kosmetiikka juttuja, esim. mitä sinun meikkipussistasi löytyy, millainen on arki/juhlameikkisi ja ylipäätänsä kokemuksia eri sarjoista tai ym.
 
Toivoisin enemmän juttuja "elävästä elämästä", eli sinusta, bloggaamisestasi, työstäsi ja opiskelustasi.
 
En tiiä muuta kun että voisit tehdä vaikka jotain sisustuspostauksia :). Linkitän.
 
Omia kuvia, siis oma ottamia sekä itsestään :) Muitakin kuin päivänasuja
 
Moi! Hmm, olen huomannut pitäväni erityisen paljon postauksista, jotka ovat "päivä kuvina" tyylisiä. Tai voisit esitellä kerran viikossa/päivässä Tukholman ihanimman/mielenkiintoisimman/hauskimman/oudoimman/parhaimman paikan tietyn ajan.
 
Toisten mielipiteitä on aina kiva lukea ja tietysti päivän asuja on aina kiva nähdä :)
 
niitä ihania DIY juttuja mitä oli ennen paaaaljon enemmän :)
 
Blogisi on niin monipuolinen ja päivitystahti niin nopea, etten toivo oikein mitään. Ehkä kurkistus vaatekaappiisi? Todella hyvä näinkin.
 
Lisää kosmetiikkajutui :-)
 
Sieltä Ruotsista lisää street style juttuja ja vosit kuvailla mielenkiitoisia tyyppejä ihan kadulta :D
 
Toivoisin lisää juttuja Tukholmasta :)
 
Päivänasuja ois kiva nähdä lisää ja upeat tyylit omaavia tyttöjäsi olisi myös mukava nähdä lisää!
 
Mielestäni blogisi on jo nyt niin monipuolinen, etten kaipaa juurikaan muutoksia!
 
Täällä on jo kaikkea tosi monipuolisesti toetutettu, joten vaikea kysymys. Olen tykännyt ainankin niistä, missä olet esitellyt kauppoihin tulossa olevia uutuuksia. =)
 
Kyllä noita sun asuja on aina kivaa katsoa. Mua kiinnostaisi myös sun kotivaatetus :) Eli onko sekin hai fäääässöniä vai rutkua meidän tavisten tapaan :D
 
Enemmän toivoisin mikä on muotia tukholmassa nyt juttuja
ja kosmetiikasta olis kiva jos olis enemmän postauksia..
 
Päivän asuja toivoisin :)
 
Päivän asut, kosmetiikkajutut, ruoka ja sisustus kiinnostais. Vähiten kiinnostaa muotinäytösjutut.
 
Kaikki Tukholma-jutut tervetulleita. Myös meikki yms. jutut ja nuo DIY-jutut on myös tosi hyviä. Niitäkin voisi olla enemmän. Mutta monipuolisesti on nytkin :D
 
Minua kiinnostaisi erityisesti postaukset asusteista. Siis kaikenlaisista (korut, huivit, vyöt, laukut...)ja myös vinkkejä, miten toteuttaa niitä itse edullisesti (esim. tuo hääpukusi tuunattu koru on aivan ihana!!I)
 
Kosmetiikkajuttuja lisää, omia suosituksia ja kokeiluja :)
 
kaikkea tee-se-itse juttua! ja mielellään kuvitettuna. niitä on aina todella ihana lukea (:
johanna
 
ruokajuttuja ja kokkailukuvia!
 
Päivän asuja sekä ompelujuttuja.

tuplaan!
 
uusista nettikaupoista!
T. Leijona
 
Kyllä tässä tapauksessa ne päivän asu -jutut ja kaikki tukholmavinkit ovat tervetulleita. :)
 
Päivän asuja, postauksia ostoksista, ompelujuttuja ym.

Vipe
 
Mielenkiintoisimmat jutut ovat yleensä bloggareiden omia asuja ja muita omia juttuja käsitteleviä, joten niitä voisi olla vielä enemmänkin =) Ja kaikenlaisten itsetuunattujen juttujen esittelyt on mielenkiintoisia, esim. toi sun satiininauhakettinki-idea oli huippu =P
 
Ompelujuttuja aina jaksaa lukea ja haaveilla, että itsekin osaisi. ;) Myös muunlaiset tuunausohjeet (myös helpot) olisivat kivoja.
 
Toivoisin lisaa ompelujuttuja :)
 
DIY jutut on kivoja, joten niitä olisi kiva lukea enemmäkin :D
 
Enimmän juttuja Peetusta. :D Olen samanikäinen. :D Ja tahranpoistojuttuja. :-)
 
Vaikea tosiaan toivoa lisää, kun aiheita ollut niin laidasta laitaan. Mutta oisko ehkä jokin kirpparikierros, jossa jokin tietty missio.
 
jotain ei-niin-asia postauksia ehkä. semmosta normaali elämää. ehkä blogin alkuaikoina oli enemmän sen tyylistä? hmm.
 
Kosmetiikkasuosituksia ja päivän asuja ei voi koskaan olla liikaa.
 
No tää on kyllä kieltämättä samanlainen kyssä... Lisää shoppilu vinkkejä! Muuallekin kuin tukholmaan???
 
Tänään oli "bad hair day". Sen innoittamana voisin vaikka toivoa (käytännönläheistä) juttua hiusmnuodista. Lähinnä kaipaisin siis semmoisia vinkkejä, joita ihan amatöörikin pystyy hyödyntämään.

Hippiäinen
 
omia asuja enemmän :--) ja kosmetiikasta, omista suokkareista yms.

tuplaan!
 
Millaisia juttuja toivoisit lisää Go 4 it vol 2 -blogiin?

Tässä muutama idea, joita lukisin mielelläni:
~ Päivän asuja
~ TOP 10 Lempi asusteet(esim. laukut ja kendgät)
~ Vaatekaapin luurangot
~ TOP 5 tärkeimmät asiat elämässäsi

IHANA tuo pussukka. :) tommonen on hakusessa ollu jo pitkään.
 
DIY-jutuut on kivoja.
 
Haluisin ehkä jotain juttua itse ruotsista, koska me emme siellä asu, niin olisi kiva tietää siitäkin. Vaikka siellä tuleekin käytyä aina silloin tällöin :)
 
Millaisia juttuja toivoisit lisää Go 4 it vol 2 -blogiin?

Lisää päivänasuja, kosmetiikkakokemuksia/kokeiluja

PikkuMasu
 
Ohjeita ja neuvoja hiusten laittoon / Kampauksiin olisi kiva saada kuten myös sisustukseen! Olisi myös mielenkiintoista nähdä kotisi esittely (:
 
Samalla vastauksella mennään kuin aikaisemmin (eli edelliseen vastasin varmaan vähän aiheen vierestä). Kaipaisin juttua myöhemmin keväällä, missä kertoisit havannoistasi siitä, miten talvella "ennustetut" kevättrendit näkyvät katukuvassa, mikä on hylätty täysin ja mistä on innostuttu. Lisäksi minua kiinnostavat postaukset, joissa verrataan suomalaista ja ruotsalaista katumuotia.
 
Ylipäätään ulkosuomalaisjuttuja lisää, ne on aina kiinnostavia.
 
Voisit esitellä "huonon pukeutumispäivän" varmat valinnat. Eli siis mitä laitat päälle kun on ei huvita yhdistely yms. :)
 
Millaisia juttuja toivoisit lisää Go 4 it vol 2 -blogiin?

Tukholmavinkkejä toivon! ja jotain just että kuvaisit tukholmaa. Ja sitten jotain kosmetiikkajuttuja, esim. tuotevertailua ja juttu luottotuotteista :)
 
Päivänasuja ja kosmetiikkajuttuja vois olla vielä enemmän, vaikka on niitä ihan riittävästi ollut tähänkin mennessä :)
 
Hurja mikä palkinto!!
Täällä sun blogissasi on jo niin monipuolisesti kaikkea että hankala keksiä.. :D Mutta päiv'nasuja voisi olla useammin? Kaikki kosmetiikka ja hiushommelit kelpaa erittäin mielellään:)
 
Lisää:
-tuunausjuttuja
-päivänasuja

Mutta on tämä ihan hyvä näinkin. :D
 
Ehkäpä enemmän henkilökohtaisia juttuja ja mielipiteitä.
 
Haluaisin ehkä vähän pidempiä postauksia joissa olis enemmän asiaa... :) Niin että päivässä ei välttämättä tarvii tulla kymmentä tosi lyhyttä postausta vaan esim. pari pidempää joissa on enemmän asiaa, riittää.
Myös asuvalintoja tahtoisin vähän lisää.
 
Blogissasi on jo kaikkea mahdollista. Sisustusjuttuja voisi tietty olla.
 
Millaisia juttuja toivoisit lisää Go 4 it vol 2 -blogiin?

-Tietoja opiskelustasi ja muotivinkkejä.
 
Tämä blogi on siitä kyllä mahtava et on niin monipuoliset jutut...kaikille vähän jotaki:D Mut mitä nyt lisää vois olla niin Peetun ja Karkin tyyliä ois mielenkiintoista nähä:)
 
hiuksiin liittyviä kampauksia voisi olla lisää! päivän asuja kans enemmän :)
 
tykkään päivän asuista!
 
päivän asuja ehkä enemmän:)

tuplailen blogissani!
 
Olen aikalailla samoilla linjoilla monien muiden kanssa: DYI-jutut on aina kiintoisia (oli kyse sitten koruista, vaatteista tai jostain muusta pukeutumiseen ja asusteisiin liittyvästä) ja samoin kaikki Tukholmaan liittyvät tarinoinnit.
 
Toivoisin ehkä lisää jotain tee se itse- juttuja tai tuunausvinkkejä :)
 
Vinkkejä. diy esim.
 
Helppoja ompeluvinkkejä, kun näytät osaavan tehdä myös ihania vaatteita kaasoasun perusteella! :)
 
mustakin olisi kiva nähdä kotiesittely....
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?