Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Grande Finale -arvonta, keskiviikko!

Wednesday, December 10, 2008

Grande Finale -arvonta, keskiviikko!

Uskomatonta... Ollaan jo keskiviikossa! Ei muuta kuin uutta arvontaa putkeen!

Keskiviikon arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän postauksen kommenttilootassa kysymyksiin:

Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?
Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?
Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?

Keskiviikkon palkinto on tummanpunaisten kukkien sävyttämä!
Voittopaketin sisältö: suuri punakukkainen viskoosihuivi/Complement, vuoden 2009 kalenteri/Åhléns, punainen lasihelmistä tehty kukkakoru/E-and-L, hoitava huulirasva/Carmex.
Vastausaikaa on koko keskiviikon keskiyöhön asti. Voittaja ilmoitetaan täällä blogissa torstai-iltana, jonka jälkeen voittajalla on sunnuntaihin saakka aikaa ilmoittautua. Ensi viikolla arvotaan tarvittaessa uusi voittaja.

Kuten tapana on ollut, on bloggareilla mahdollisuus tuplata voittotsäänssinsä laittamalla linkin arvontaan omassa blogissaan. Koska vastausaikaa on vain yksi päivä, pitäisi linkinkin osua keskiviikolle. Linkistä kannattaa laittaa maininta kommentteihin, että osaan tehtailla kaksi arpalippua.

Labels:


Comments:
Päivittäin luen, aina kun uutta postausta pukkaa =)

Ei välttämättä niin tärkeää, harvempikin postaustahti on hyvä.

Hmm, on pitkätkin postaukset ihan kivoja, mut mielummin enemmän kuvia, kuin tekstiä.
 
Tsekkailen blogilistani päivitykset muutaman kerran päivässä.
Postaustahti kerran päivässä enintään on hyvä, jos tulee useampia niin aiemmat jäävät helposti huomaamatta. Nettimäistä tekstiä, lyhyitä kappaleita ja paljon kuvia on hyvä.
 
Yleensä luen blogiasi päivittäin tai joka toinen päivä. Kiva, kun blogi päivittyy usein! :) Ei joka päivä välttämättä tarvitse tehdä pitkää postausta, mutta esim. päivän asu-kuvat ovat kivoja.
 
Luen päivittäin, aina sitä mukaa kun Blogilistaa päivittämään ehdin. Ideaali postaustahti olis musta 1-2 kertaa päivässä, mutta eniten tykkään lukea pidempiä postauksia enkä pelkästään lyhyitä iskuja. Ei se määrä vaan laatu :)
 
Käyn täällä kurkkimassa joka päivä, ja pääsääntöisesti sinulla on niin mielenkiintoisia tekstejä että luen ne kaikki. Ainoastaan pitkät catwalk kuvasarjat vilkaisen vain nopeasti.
Mielestäni on mukavaa että bloggaaja jaksaa ja viitsii postailla joka päivä, kunhan asia edes on jotenkin kiinnostava. :)
 
Yleensä muutamakin kerta päivässä tulee täällä käytyä.

Nopea postaustahti on plussaa, mutta ei mitenkään välttämätöntä. Tällaiselle riippuvaiselle toki hyvä asia :)

Pitkiä ja lyhyempiä postauksia sopivassa suhteessa. Kuvia täytyy toki olla, mutta välillä asiapitoinen teksti on oikein hyvä vaihtoehto.
 
Luen lähes päivittäin. Mielestäni on hyvä, että teet juttuja jatkuvalla syötöllä, pitää blogin freessinä. Pitkät tekstit ei tällaiseen kärsimättömään luonteeseen uppoa, muuten kuin jos on omaa mielenkiintoa läheltä liippaava juttu.
-Sade
 
Tulen tänne aina, kun huomaan blogilistalta, että tänne on tullut uutta tekstiä.

Mun mielestä hyvä päivitystahti on muutama kerta viikkoon, vaikka tiheämpi tahti ei haittaa.

Tykkään lukea eri pituisia ja sisältöisiä viestejä. Väliin pidempiä asiallisia viestejä ja sitten taas kevyitä päivän asu ym. postauksia. Juuri niin kuin olet tehnytkin. :)
 
Luen päivittäin, joskus useammankin kerran päivässä.

Tämän blogin luonteeseen mielestäni kuuluu tiivis postaustahti, koska lyhyissä kirjoituksissa tiedotetaan, esitellään ja kommentoidaan.

Tuntuu, että tämän blogin parasta antia ovat lyhyehköt jutut ja kuvat. Eli ehkä täällä ei olisi syytä pidentää tekstejä, nykyinen mitta on hyvä.
 
Luen blogiasi n.3krt/vko, välillä ihan päivittäin.. Riippuu vähän siitä kuinka paljon olen muuten koneella ja kuinka paljon ehdin vain "surffailla" netissä.

On kivaa jos blogi päivittyy useasti, mutta päivittäinen postaus ei ole välttämättömyys. Jos blogi päivittyy kerran kahdessa kuukaudessa, unohdan sen helposti..

Tykkään pitkistä postauksista, jotka raottavat hieman ovea myös bloggaajan yksityiselämään..
 
Yleensä pyörähdän blogissa aamulla ja illalla. Joka päivä siis...

Tuo blogin päivittäminen onkin kinkkisempi juttu. Riippuu blogista; jos blogiin x tulee yleensä päivittäin uusia juttuja ja sitten jonakin päivänä ei tulekaan, on vähän samanlainen olo kuin jos Hesari jäisi yllättäen tulematta. Jos bloggarilla taas on yleensäkin harvempi bloggaustahti niin ei sekään haittaa. Jotenkin tämä on siis blogikohtainen juttu, "tahtiin" ikään kuin "tottuu". (HUH, tulipa pitkä selostus)

Pitkätkin tekstit ok. Parasta on, jos on sekä tekstiä että kuvia - olipa postaus sitten lyhyt tai pitkä.

Hippiäinen
 
päivittäin luen, blogilistan päivittyessä :)

ja potaustahtisi on kyllä mainio, ei haittaa vaikka välillä laantuisinkin.. En tiedä onko se minulle niin tärkeää, että juttuja tulee todella usein, mutta on kiva, että aina on uutta luettavaa.

ja mieluummin vähemmän tekstiä, kuin valtavan pituisia juttuja. En itsejaksa netin äärellä yleensä tosi pitkiin juttuihin keskittyä, ja sitten hypin ja luen vain pätkiä..
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?

Päivittäin, seuraan blogilistan päivityksiä.

Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?

Kyllähän se ainakin mukavaa on, mutta ymmärrän että blogin kirjoittaminen on aikaavievä harrastus.

Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?

Tykkään niin monenlaisista blogeista, ettei sillä ole väliä. Joissain blogeissa on ihania kuvia ja toisissa kiinnostavia juttuja. Muotiblogi ilman kuvia ei varmaankaan ihan toimisi...
 
Tsekkaan blogilistan päivittäin, monesti muutaman kerran päivässä, ja tämä blogi tulee luettua kyllä aina kun se on päivittynyt. Toisinaan palailen myös vanhoihin postauksiin, jos muistan siellä olleen jotain mielenkiintoista.

Päivitystahtia tärkeämpää mielestäni on mielenkiintoinen sisältö. Blogit eivät katoa blogilistaltani vaikka niitä päivitettäisiin vain muutaman kerran kuussa, kunhan postausten sisältö on sellaista mikä jksaa kiinnostaa.

Postausten pituudella ei myöskään ole niin merkitystä, välillä on ihan mukava katsella lyhyitä postauksia kuvien kanssa, mutta toisaalta paljon asiaa sisältävät postaukset kiinnostavat myös. Eri asia ovat pitkät jaarittelut missä ei ole asiasisältöä nimeksikään. Niitä ei ole kyllä tainnut tästä blogista löytyä yhtään!
 
Luen lähes joka päivä, jos joku päivä on jäänyt väliin, kuron seuraavalla kerralla postaukset ajantasalle. Ei ole tärkeää että joka päivä on uusi postaus, kunhan päivittyy ainakin muutaman kerran viikossa.
Tekstienkään ei tarvitse olla mitään överipitkiä, jos on esim. paljon kuvia tai paljon kiinnostavia asioita tiivistettynä pieneen tilaan. :)
 
Luen blogiasi päivittäin, aina kun huomaan että on tullut uusi päivitys.

On mukavaa että päivityksiä tulee usein, mutta ei tietenkään väkisin tarvitse päivittää, jos ei ole asiaa.

Ei tarvitse olla välttämättä paljon tekstiä. Kuvat puhuvat sanoja enemmän. :)
 
Päivittäin.

On kivaa seurata useasti päivittyvää blogia. Kuitenkin väkisin väännetyt postaukset on turhia, sitten mieluummin vapaa pv! :)(tämä ei ollut sinulle vinkki)

jos pitkä teksti on mielenkiintoinen tai runsaasti kuvitettu, luen oikein mielelläni.
 
Luen blogiasi päivittäin. Kiva kun päivittyy useasti:)
 
Päivittäin luen, silloin kun huomaan että on tullut uusia postauksia. :) Ei sillä tahdilla niin väliä, pääasia että on kivoja juttuja..eikä niiden postauksien pituudellakaann niin oo merkitystä, paljon kuvia on aina plussaa.
 
Luen blogiasi joka päivä, monta kertaa päivässäkin.

Ehdottomasti parhaita puolia blogissasi on tiheä päivitystahti, mutta en olisi kamalan pahoillani jos se hidastuisi kerran päivässä tahtiin ;) Tärkeintä ei ole jatkuva päivitys vaan se, että on oikeasti asiaa.

Minusta myös pitkiä, asiasisältöisiä tekstejä on mukava lukea.
 
Luen lähes päivittäin. Blogilistalta näen päivitykset omista suosikeistani. Nopea päivitystahti ei ole tärkeintä, kerran päivässä on ihan hyvä. Tykkään lukea kaikenlaisia juttuja, niinkuin sinulla on ollutkin.
 
Päivittäin luen.
Postaus päivässä tahti sopii mulle.
Mä tykkään jos on paljon kuvia, en niinkään pitkistä teksteistä, niihin ei niin jaksa keskittyy.
 
Luen kun huomaan blogilistan päivittyneen :)

Päivittäinen postaustahti ei ole kaikista olennaisinta, vaan tietenkin laatu ratkaisee! Voiko tosin kerran kuussa päivittyvää blogia enää kutsua blogiksi... :D

Pidän sekä lyhyistä että pitkistä postauksista: lyhyet ja usein tulevat viestit ovat ehkä enemmän kiinni hetkessä, mutta pitkissä voi pohtia syvällisemmin. Jaarittelut ovat ihan eri asia!
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?

-Aina kun huomaan uusia päivityksiä :)

Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?

-Ei sillä tahdilla niin väliä ole...

Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?

-Itse olen enemmän kuvien kuin tekstin ystävä, ja pitkät tekstipätkät yleensä puuduttavat. Eli lyhyitä ja ytimekkäitä :)
 
Välillä selaan päivittäin, mutta tavallisesti muutaman päivän välein. Sillon tuntuu että uusia päivityksiä on tullu hurjasti! Mun mielestä yksi päivitys päivässä on ihan hyvä tahti, tosin ei useampikaan haittaa. Pidän sellaisista keskipitkistä päivityksistä ;D
 
Tsekkaan blogisi päivittäin. Riippuu kuitenkin päivästä, kuinka monta kertaa... :) Olen tottunut, että kirjoitat melko usein melko lyhyitä juttuja. Sitä siis yleensä odotan näkeväni, kun tulen blogia lukemaan. Eri blogeihin suhtautuu kuitenkin todella eri tavoin, ja odottaa erilaista tahtia ja sisältöä. Tykkään siis toki myös pidemmistä, pohdiskelevammista postauksista. Mutta jatka vaan samaan tyyliin! (Ehkä tyttäriesi päivän asuja saisi olla vielä enemmän.)
 
Luen aina, kun blogilista ilmoittaa tämän blogin päivityksestä. Eli päivittäin saatan käydä jopa kaksi kertaa lueskelemassa postauksia.

Postaustahti blogissasi on tiheä, mikä on tietenkin lukijoiden kannalta positiivista. ;) Toisaalta en pettyisi jos päivitystahti harventuisi.

Arkielämästä on kiva lukea pitkiäkin jorinoita ja ovat ovat ehdoton tekstiä elävöittämään.
 
Tsekkaan blogin pari kertaa päivässä, joten tiheä postaustahti on ainoastaan plussaa. Tekstiä saa olla runsaahkosti, jos aihe sen sallii :)
 
Luen ihan päivittäin. Tai siis monta kertaa päivässä.:) Hyvä blogi päivittyy vähintään joka toinen päivä. Siis minusta. Pitkiä juttuja tykkään lukea, jos aihe ja kirjoittaja ovat hyviä...
 
päivittäin tulee luettua...ja monesti useampaankin kertaan päivässä kun päivityksiä tulee mukavasti useampi päivässä:)
Pidän sekä pitemmistä että lyhyemmistä postauksista..
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?
Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?
Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?

Aina kun blogilista ilmoittaa uudesta päivityksestä. :) Itse tykkään lueskella juurikin sellaisia blogeja mieluiten, jotka päivittyvät melko usein. Pidän sekä lyhyistä että pitkistä postauksista, riippuu vähän sen hetkisestä mielentilasta..

Tällä kertaa tuplaan tsäänssini! :)
 
Lueskelen blogiasi ihan päivittäin:) Siis kun olen kotosalla ja huomaan blogilistalta, että uusi postaus on tullut.

Lueskelen paria blogia, jolla postaustahti on aika tiuha ja minusta se on vaan kiva juttu!! Toisaalta, jos kaikki blogit menisivät sille linjalle, voisi se alkaa jo tympimään.

Tykkäilen vähän pidemmistä postauksista. Mutta toisaalta jos asia on lyhyt, niin mitäs sitä venyttämään:)
 
Luen yleensä kerran päivässä, viikonloppuna saattaa jäädä välistä.
Postaustahti sinulla on aivan upea, jaksat kirjoitella paljon!
En minäkään pitkiä tekstejä kaipaa, kuva-lyhyeet kappaleet linja on hyvä.
 
Käyn blogissasi 3-6 kertaa viikossa.
Postaus päivässä on mielestäni todella hyvä, mutta toki hieman vähempikin riittää. Niin kuin joku jo sanoikin tärkeää on laatu, ei määrä.

Luen mielummin pidempiä postauksia, mutta toki tähän asiaan vaikuttaa myös aihe merkittävästi.
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?

Vähintään joka toinen päivä. Joskus joka päivä.

Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?

Riittävän usein kyllä, että tietää blogin olevan vielä ns. toiminnassa :)

Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?

Kyllä jos asia on mielenkiintoinen, tai todella monimutkainen josta haluaa saada kaiken mahdollisen irti, esim. ompelu/modaus-ohjeista.
 
Luen päivittäin aina kun päivittyy blogilistalle. Nopea päivitystahti on kyllä mukava asia, joskaan aina ei ehkä jaksa ihan hirmu pitkiä postauksia lukea kokonaan ajatuksella, elleitvät sitten satu olemaan juuri jostain itseä erityisesti kiinnostavasta asista.
 
Blogisi majailee mun blogilistan suosikeissa, joten luen juttujasi aina kun niitä ilmestyy ja joskus selailen vanhojakin :)

tykkään sun blogin tyylistä, useita, lyhyitä postauksia päivässä :)

Välillä kyllä mietin että kuinka sulla voi olla aikaa :D
 
Luen sitä päivittäin. Mielestäni postaustahti ei ole pääasia, vaan se asia mistä blogissa puhutaan. Jos postauksia tulee usein, luen mielummin lyhyitä. Jos niitä tulee harvemmin, vaikkapa ei joka päivä, niin pitemmätkin käyvät :)

Tuplaan!!
 
Päivittäin käyn lukemassa.

Pidän siitä jos uusia postauksia tulee usein, kunhan ne pysyvät laadukkuudessaan;) Mutta ymmärrän, että bloggaajilla on muutakin elämää kuin bloggaus:)

Jos on mielenkiintoinen asia niin pitkä teksti ei haittaa, jos se on hyvin jäsennelty ja kuvia on liitetty mukaan.
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?
-Kun blogilista kertoo uutta postausta tulleen..eli joskus useamman kerran päivässä tässä tapauksessa :)

Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?
-No ei kyllä haittaa, jos joka päivä ei päivity..Kunhan nyt suht säännöllisesti, niin mielenkiinto säilyy!

Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?
-En oikein jaksa lukea pitkiä sepustuksia. Toisaalta, jos mukana on (asiaan liittyviä) kuvia ja kirjoitustyyli mielenkiintoista, niin mikä ettei.

-Heini
 
Luen aina kun on uusia postauksia eli päivittäin. Minulle on tärkeää, että blogi päivittyy suhteellisen usein, vaikka luenkin myös harvemmin päivittyviä blogeja. Sekä pitkissä että lyhyissä postauksissa on puolensa. Pitkistä tykkään silloin, kun on mielenkiintoista pohdiskelevaa juttua. Lyhyet pikkupostitkin on kivoja, varsinkin hyvillä kuvilla varustettuin :) Mutta laatu se on kuitenkin, mikä aina ratkaisee!
 
Päivittäin käyn useaan otteeseen tsekkaamassa josko uutta postausta olisi tullut ja toki tällöin luenkin

Mukavintahan on seurata blogia joka päivittyy suunnilleen sillä postaus päivässä -tahdilla, mutta sisältö on tärkeintä.

Luen ennemmin pitkiä sisällöllisiä juttuja, kuin katselen pelkkiä kuvia. Toki pitkähkö teksti runsain kuvituksin on paras vaihtoehto. :)
 
Luen blogiasi päivittäin ja tykkään kovasti, kun olet niin ahkera päivittäjä :) Se on siis tärkeää. Eniten tykkään kuvia sisältävistä jutuista, joissa on vähän tekstiä, kuin todella pitkistä jutuista.
 
Blogilistan kautta luen aina kun kerkiän, eli välillä pari kertaa päivässä, välillä muutaman kerran viikossa.

On kiva jos päivittyy usein, mutta välillä tuntuu ettei kaikkea ehdi lukeakaan.

Pitkiä kappaleita ei kyllä aina jaksa lukea..
 
luen blogilistan kautta päivittäin, tällaisina perustylsinä kotipäivinä niin usein kun blogi vaan päivittyy ;)
tykkään kyllä että blogi päivittyy usein, mutta ei sillä niin väliä ole, en lopettaisi hyvän blogin lukemista vaikka kirjoittajalla olisikin välillä pidempiäkin taukoja. mutta toisaalta en ehkä alottaisi uuden blogin lukemista niin helposti jos se päivittyisi kerran viikossa tai harvemmin..

pitkät postaukset on kans kivoja, jos kirjoittaja osaa asiansa! eli jo heti alussa mukaansatempaava aloitus, sekä kirjoitustyylin pitää ihan kieliopillisestikin olla sellainen että sitä jaksaa lukea :) huonosti kirjoitettujen pitkien tekstien yli hyppään samantien!
 
Pari kertaa päivässä selailen jos on aikaa, postaus kerran päivässä on ihan ok tahti.

Kuvista tykkäilen paljon, tekstistä en lue joka sanaa vaan silmäilen. :) Ja tämä lukutapa pätee siis kaikkiin muihinkin muotiblogeihin omalla kohdallani.
 
Luen blogia aina, kun on uusia postauksia. Kiitos mahtavan päivitystahtisi, vierailen täällä siis päivittäin. :) Vaikka sinänsä se tahti ei ole mulle tärkeä, on kivaa (erityisesti tylsempinä päivinä), että useamman kerran päivässä saa uutta luettavaa.
Tykkään yhtä lailla pitkistä kuin lyhyemmistäkin jutuista, kunhan vain aihe kiinnostaa.

OT: Taidankin ratkaista huivinpuutosongelmani hankkimalla joka tapauksesssa jonkin tuon kukkahuivin tapaisen, vaikka en tässä voittaisikaan. Kiitos Minttu ideasta!
 
Aikalailla päivittäin. Tykkään siitä, että kuvia paljon, tekstiä ei sivumitalla.
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?
Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?
Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?

Go it vol.2 luen päivittäin. Jos taso pysyy hyvänä on mukavaa että blogi päivittyy useasti. Päivän asu-kuvat on viihdyttäviä, mutta pidän myös pitkienkin tekstien lukemisesta.

T : PikkuMasu
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?
Joka kerta kun huomaan Blogilistalla tämän päivittyneen.

Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?
Riippuu siitä, millaisia päivitykset ovat. Mieluummin harvoin pitkiä, kunnolla mietittyjä ja ajatuksen kanssa tehtyjä postauksia kuin kiireessä tehty ei-mitään sisältävä päivitys.

Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?
En jaksa lukea blogeja jotka ovat jatkuvasti pelkkää pitkää tekstipötköä, mutta pidän kyllä siitä jos bloggaaja jaksaa välillä kirjoitella vähän pidempäänkin ja syvällisemmin asioista :)
 
Käyn satunnaisesti lukemassa postauksia ja arvontoihin koitan aina osallistua. Tykkään itse siitä, että blogi päivittyisi kerran päivässä jaa eniten tykkään postauksista, joissa on paljon kuvia ja vähemmän tekstiä! :--)

Tuplaan!
 
Lukemassa käyn päivittäin. Tykkään että blogi päivittyy melko ahkerasti, muuten mielenkiinto voi vähän lopahtaa ja koko blogi jäädä unholaan. Juttujen pituudella ei ole suurta merkitystä, jos aihe on mielenkiintoinen jaksaa pitkänkin tekstin lukea. :)
 
Luen päivittäin, aina kun uusia postauksia tulee.

On mukavaa kun päivityksiä on usein, mutta seuraisin blogiasi aivan yhtä mielelläni vaikka päivitystahti olisi harvempikin.

Sopivassa suhteessa pitkiä/lyhyempiä postauksia, molempia on kiva lukea! =)
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?
/ Aina kun huomaan päivityksen (eli yleensä pari kertaa päivässä)

Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?
/ Vähän kaksipiippuinen juttu. Jos päivittää usein niin useimmilla postauksien taso kärsii. Eli mieluummin luen laadukkaita postauksia hieman harvemmin.

Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?
/ Se riippuu siitä, mitä aine sivuaa. Jos olen kiinnostunut aiheesta niin toki.
 
Blogilista on tavallisesti töissä taustalla auki koko päivän, ja päivitykset tulee tarkistettua yleensä vielä illalla kotonakin kertaalleen. Go4itvol2 on niiden muutaman blogin joukossa, jotka tarkistan päivittyneiden suosikkien listalta ihan ensiksi. :)

Tykkään kyllä, kun Gouforitti päivittyy ihanan usein, jopa muutaman kerran päivässä. Monille (blogittomille?) lukijoille tiuha päivitystahti tuntuu olevan jostain syystä blogin seuraamisen edellytys, mutta itselleni kyllä vähempikin riittää pitämään mielenkiinnon yllä. :)

Mun mielestä kirjoitat oikein sopivassa suhteessa pidempiä juttuja ja lyhyitä välipaloja, siitä muodostuu sillai hyvä dynamiikka (vaikka harva bloggaaja tuskin ajattelee kirjoitustensa pituuksia minkään dynamiikan kannalta, eikä pidäkään, tulipahan vain mieleen).
 
Selailen postaukset läpi noin kerran viikossa.

On mukavaa jos blogi päivittyy usein, muttei se kuitenkaan itseisarvo ole. Mieluummin luen kunnollisia merkintöjä vähän harvemmin kuin ihan muutaman rivin selostuksia päivittäin.

Mielenkiinto pitkien tekstien lukemiseen vaihtelee aiheen mukaan. Joskus saatan kiireessä kurkata vain kuvat sellaisista, mutta yleensä parhaina pitämäni merkinnät ovat juuri pitkiä tekstejä jostakin kiinnostavasta asiasta.
 
Luen melkeinpä joka päivä, jos olen koneella. JOs siis on uusia postauksia:)

Tärkeää on, että blogi päivittyy suht aktiivisest. Mitä se "useasti" siten tarkoittaakaan...
Mielestäni on ymmärrettävää,että bloggaajilla on muutakin elämää ja postaustahti voi vaihdella.

Huomioni kiinnittyy kyllä yleensä sellaisiin postauksiin, joissa on molempia sopivassa suhteessa.
Eli pitkät jutut ovat mukavia, jos muutama kuvakin löytyy silti.
 
suosikeissani olevia blogeja, eli myös tätä, luen lähen päivittäin.

postaustahti on hyvä kun päivittää lähes päivittäin. mitä enemmän sen parempi. kivaa jos on paljon luettavaa.

pitkät tekstit ei houkuttele ihan hirveästi. tykkään enemmän kuvapainotteisista postauksista, mutta kyllä tekstiäkin pitää olla!
 
Luen blogia blogilistan kautta, eli käytännössä aina, kun se päivittyy.

Päivittymistahti ei sinällään ole tärkeä, vaan postausten sisältö. Toki on mukavaa, että uusia juttuja ilmestyy usein, mutta lemppariblogieni joukosta löytyy myös harvemmin päivittyviä.

Minulle kelpaavat sekä pitkät tekstit, lyhyet tekstit että kuvapainotteisemmat postaukset. Monipuolisuus ja vaihtelu on parasta :)
 
Luen blogia päivittäin. Pidän siitä että Go 4 it vol. 2 päivittyy usein! Olen huomannut, että lempiblogeiksini ovat muodostuneet juurikin sellaiset jotka päivittyvät jopa useamman kerran päivässä!
Tästä syystä pidänkin juuri lyhyistä postauksista, niinkuin tässäkin blogissa usein on. Monta lyhyttä postausta on mielestäni kivempi kuin yksi tosi pitkä sekamelska:)
 
Aina kun huomaan uuden postauksen (eli lähes(?) päivttäin kaipa)..ja välillä useamminkin :D
 
luen päivittäin ja on tosi mukava kun päivität usein. tykkään pitkistä postauksista,sopivan pitkistä=)
 
Käyn lukemassa pari kertaa viikossa, silloin kun aikaa löytyy. Tykkään useasti päivittyvistä blogeista, 1-2 postausta päivässä on hyvä määrä mielestäni.

Juttujen pituudella ei niinkään ole väliä vaan sisältö ratkaisee. Tietysti pitkiä postauksia on kivempi lukea jos kuvia löytyy vastaavasti paljon.
 
Luen blogia muutaman kerran viikossa. Lähinnä silloin, kun on enemmän aikaa.
On tärkeää, blogi päivittyy, sillä sellaiset blogit jotka eivät päivity edes muuutaman päivän välein tuppaavat unohtumaan. Hyvä päivitystahti osoittaa myös bloggaajan intoa joka taas kasvattaa lukemisintoa.
Blogeihin sopii enemmänkin lyhyet ja tiivistetyt jutut, joissa on kuvia. Pitkät jutut voivat joskus olla kiinnostavia.
 
Luon blogiasi kaksi-kolme kertaa viikossa. Kolmisen kertaa viikossa on milestäni riittävä päivitystahti...Pidän paljon kuvista ja ytimekkäistä teksteistä.
 
Luen joka päivä, (näin lomalla useita kertoja päivässä), jos vaan on tullut päivityksiä.

Ei ole elintärkeää, että blogi päivittyy useasti, kunhan ne harvemmat postaukset ovat sitten mielenkiintoisia. Mieluummin laatua kuin määrää =) Blogeja on niin paljon, että jos joku toinen ei ole ehtinyt kirjoitella mitään, löytää luettavaa muualtakin. Ja päinvastoin: jos tulee useita tekstejä päivässä, voi osa jäädä huomaamatta tai jäädä muuten vaan lukematta.

Pitkiä tai lyhyitä, ihan sama oikeastaan. Riippuu fiiliksestä. Jos pitkä juttu ei ole turhan rönsyilevä tai venytetty, niin saan sen varmasti luettua! Ja luenkin. Pitkiä ja lyhyitä sopivassa suhteessa!
 
Google reader kertoo aina kun oot päivitelly, lueskelen siis sillon kun avaan lukijan.

En oikeen ymmärrä muotiblogien näennäistä (?) tarvetta päivittyä joka päivä, oon kai ite niin eri genrestä... Musta on luonnollista, että päivitys tulee sillon kun on jotain asiaa.

Pitkät postaukset on vähän kakspiippunen juttu :). Niissä pääsee vähän syvemmälle, mikä on hyvä, mutta fakta on, että hirmu pitkää tekstiä ei vaan jaksa lukee näytöltä. Ja jos on pitkästi tekstiä, pitää olla myös paljon asiaa tukevia kuvia välissä. En kai koskaan kasvanu ohi kuvakirjoista :).
 
Luen blogia useamman kerran viikossa. Pidän tiiviistä päivitystahdista, kerran päivässä on sopiva. Ymmärrän toki että bloggareillakin on elämä, eikä aina voi ehtiä ja jaksaa päivitellä blogia. Pitkiä juttuja on välillä mukava lukea, mutta lyhyet yhtä ok - kunhan aiheet ovat kiinnostavia. Pidin muuten kauniista joulutunnelmakuvistasi! Heti teki mieli lähteä Tukholmaan!
 
luen blogia päivittäin. Tai olen niin laiska niin en jaksa lukea kaikkia tekstejä. Katselen useimmiten vaan kuvia. 1-2 postausta päivässä riittäisi. Mutta kiva että jaksat postailla niin usein.
 
Luen melko säännöllisesti, oon vasta vähän aikaa sitten "löytänyt" blogisi uudestaan, olen joskus aiemmin lukenut oikeen aktiivisesti :)

Oon sitä mielä et bloggaajalla ei saisi olla mitään paineita siitä paljonko kirjoittaa ja kuinka usein, tähän on vain harrastus!

Pitkät tekstit on ok jos on kiinnostavaa luettavaa, ei sitten jos on turhanpäivästä jauhantaa...
 
Melkein joka päivä, tällä hetkellä joka päivä kun vielä on tuon oman netin uutuuden viehätys meneillään...

Joka päivä ei ole niin tärkeää päivittää, omia suosikki blogeja on monta ja monet päivittävät tiuhaan tahtiin, niin tulee sitten vietettyä ihan liikaa koneen äärellä..

Paljon kaikkea :D Jokin esim "tutkiva" teksti kiva että on pitkä, paljon kuvia siinä samalla on myös kiva, mutta aina ei juttujenkaan tarvitse olla super pitkiä, ettei tule sitä pakko kirjoittamisen fiilistä.
 
Luen vähintää kerran viikossa; joskus jopa joka päivä. Sisältö on määrää tärkeämpää. Pitkät kirjoitukset ovat kivoja, jos niissä on mielenkiintoinen aihe ja jos on aikaa keskittyä lukemaan. Aiheesta siis riippuu eniten, onko merkintä kiinnostava.
 
Useimmiten päivittäin joinain päivinä jopa useammin :) Onhan se mukavaa, kun blogi päivittyy useasti, mutta jos päivitetään vain päivittämisen vuoksi ei sekään mukavaa ole. Mielellään päivitykset kuitenkin vähintään kerran kaksi viikossa.

Hankala kysymys tuo viimeinen se riippuu niin paljon aiheesta, joissan tapauksissa on ihana lukea pitkää tarinaa mielipiteistä jne. mutta toisissa useammat kuvat ja lyhyet kommentit toimivat paremmin.
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?
Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?
Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?
 
Töissä on Bloglovin aina auki joten samantien tulee melkein aina postaus luettua ja illalla kotonakin tulee vielä vilkaistua.

Pari kertaa päivässä on mukava tahti varsinkin jos tekstit eivät ole kovin pitkiä.

Runsaasti kuvia teksin määrään nähden ja laaduksta tekstiä, jutun pituudella ei niinkään ole väliä.
 
luen blogiasi lähes joka päivä. päivittäinen postaustahti on ihan jees kun siihen on jo tottunut et joka päivä tulee uus postaus. riippuu tietty postauksesta onko pitkä vai lyhyt teksti parempi, jos asia on itseäni kiinnostava luen tarkkaan tekstin mut jos ei niin paljon kiinnosta niin katson ennemminkin kuvat läpi.
 
Luen tätä blogia satunnaisesti, joskus päivittäin ja joskus on pidempiä taukoja :P

Minä pidän tosi tärkeässä asemassa blogin päivitystahtia. Kaikkein paras on tietysti, jos blogi päivittyy joka päivä. Vähintään pari kertaa viikossa on ehdoton minimi :D

Ei pituus ole minulle niin tärkeää näissä, kunhan se on ihan aiheesta. Välillä siis lyhyemmät ovat ihan ok, mutta tottakai on parempi, jos tekstiä on paljon..:)
 
Yleensä päivittäin luen ne kirjoitukset, jotka eniten kiinnostaa:)
Kiva, kun päivittyy usein.
Mieluummin hieman lyhyempiä juttuja:)
 
Käyn täällä harvakseltaan, ehkä noin kerran-pari kuussa.

Kerran päivässä -postaustahti on toki viihdyttävä, mutta ei aina tarvitse keksiä tikusta asiaa eli sisältö ratkaisee :)

Kuvat on olennainen osa tämäntyylistä blogia, mutta napakasti asiaa tietysti mukana. Välillä on mukava lukea, kun bloggarit ottavat kantaa ajankohtaisiin ilmiöihin, eivätkä koita niin miellyttää lukijoita.
 
luen joka kerta kun pukkaa uutta postausta :) bloglovin on kätevä kaveri!
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?
Aina kun päivittelet :)

Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?
Plussaa se on, mutta ei välttämätöntä.

Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?
Kuvia pitää olla !
 
Yleensä ihan päivittäin. Liian monet postaukset saattavat ahdistaa, koska en kumminkaan jaksa lukea täydellisesti kaikkia. Pitkät postaukset ovat mukavia, kun aihe on olennainen ja mielenkiintoinen. Esimerkiksi pitkiä pohdintoja Ready to wear -mallistoista ei normaalisti vaivaudu lukemaan... :)

Ja hmph, kalenteri tulisi tarpeeseen. Uskomatonta, miten kauan olen metsästynyt sopivaa yksilöä - ja tuloksetta! :(
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?
Luen aina kun blogilista ilmoittelee päivityksistäsi

Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?
kyllä, mielenkiinto säilyy yllä !

Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?
niitäkin luen mutta enemmän mielelläni kuvapainoitteisia postauksia
 
Luen päivittäin, tarkistan seuraamieni blogien päivitykset pari kertaa päivässä.

Nopea postaustahti on plussaa, mutta yleensä laatu korvaa määrän. En ihmeemmin nauti lukuisista pikku postauksista per päivä.

Eniten pidän postauksista, jotka on kirjoitettu ytimekkäästi ja joissa on paljon kuvia. Pidemmissä postauksissa täytyy olla jokin selkeä punainen lanka, jotta jaksan niihin paneutua.
 
Päivittäiseen blogiralliin kuuluu myös ehdototmana osana Go 4 it vol.2.
ja miksihän tämä blogi on must-listalle päässyt? No, tiheä päivitys sekä juttujen vaihtelevuus.(asiaa kerä kuvien, pituudella ei niinkään ole väliä, kunhan sisältö on kunnossa).
-Myoh
 
Luen lähes päivittäin, mutta en ihan jokaista postausta. Mielestäni riittäisi, jos postauksia tulisi vähemmänkin, itse en tällä hetkellä tahdo pysyä tahdissa mukana.
Postauksen pituus voi olla hyvä tai huono asia riippuen sisällöstä ja aiheesta. Jos aihe on mielenkiintoinen, niin luen mielelläni pitkiäkin juttuja. Toisaalta lyhyet postaukset ovat myös ok, jos esim. esittelee päivän asua tms, ei se vaadi pitkää sepustusta.
 
-Noin pari kertaa viikossa
-Joo,viikon tauot on vähän :(
-Luen, riippuu kyllä mistä aiheesta.
 
Luen melkein päivittäin, viikonloppuisin saatan jättää blogit lukematta ja keskityn muuhun, viikolla opiskeluja vältellessä saatan uppoutua moneksi tunniksikin lueskelemaan blogeja...heh.
Postaustahdista sen verran, että laatu korvaa aina määrän. Joka päivä ei tartte uutta postausta tulla mut muutama viikkoon on ihan sopiva.
Enemmän inspiroidun kuvista ja erilaisista tyylinpäivitys-/shoppailuvinkeistä kuin pitkistä ja tekstipitoisista jutuista.
 
aina luen kun päivität.
ei postaustahti niin iso asia ole, riittäisi ihan hyvin postaus parissa päivässä. tietenkin ekstra on plussaa. ja pitkiä tekstejä on paljon hauskempi lukea, oi että tykkään niistä! (:
 
Useamman kerran päivässä käyn kurkkaamassa onko tänne tullut uusia päivityksiä, joten mitä tiheämpi päivitystahti, sen parempi! :)

Aika harvoin tulee luettua kovin pitkiä tekstejä blogeista, ellei sitten aihe ole poikkeuksellisen kiinnostava tai erityisen nasevasti kirjoitettu.
 
päivittäin, paitsi jos lomailen tietokoneettomassa paikassa.

tietysti tiheä postaustahti on mukava, mutta seuraan kyllä harvemminkin päivittyviä blogeja.

jaksan lukea pitkiäkin juttuja.
 
Luen aina kun käyn koneella blogeja lukemassa, silloin kun näkyy uusi päivitys.

Sinun blogisi kohdalla pidän tärkeänä usein päivittymistä, sillä käsittelet aiheita, jotka saattavat olla passee jo huomenna ;)

En yleesä jaksa lukea pitkiä juttuja (vaikka välillä itse sellaisia kirjoitan). Mieluummin monta lyhyttä kuin yksi pitkä.

Tuplaan.
 
Aina kun koneelle pääsee ja uutta postausta on tullut..

Ei niin tärkeää, kunhan on muuten mielenkiintoisia juttuja..

Pitkät postaukset on kivoja, mutta enemmän kuvia kuin tekstiä..


Tuplaan, mainostutsa löyty pian blogistani! :--)
 
Luen blogiasi vähintään 5 kertaa viikossa.
Yksi blogisi parhaista puolista on ehdottomasti tiheä päivittymistahti.
Ihan kamalan pitkiä tekstejä (ainakaan ilman kuvia) en ole miellyttävä lukea usein, mutta kantaaottavat tai kattavat selostukset erilaisista muotiaiheista ovat mielestäni välillä ihan paikallaan.
 
Luen blogiasi suurinpiirtein joka toinen päivä.

On se ihan kivaa, että blogi päivittyy kerran päivässä.. Ei kuitenkaan välttämätöntä, tietenkään.

Oikeastaan en välitä siitä, minkä pituisia postaukset ovat. Sisältö ratkaisee.. ja blogisi toimiikin hyvin tässä asiassa. :)
 
Luen päivittäin, miten nyt blogilistalle satun ja ehdin vilkaista päivittyneet blogit. Ei ole välttämätöntä, että blogi päivittyy joka päivä, mutta on se kyllä aika kivaa :) Mutta ei paineita ;)
 
Päivittäin tulee luettua - aina kun vaan uutta päivitystä ilmestyy. (:

Hyvä päivitystahti riippuu mielestäni postausten pituudesta. Lyhyitä on kiva lukea useamminkin kuin kerran päivässä ja toisaalta miksei pidempiäkin, mutta niiden tuottaminen taas saattaa olla vähäsen hankalaa, mikäli on muutakin tekemistä päivässä kuin istua koneella. :)

Itse pidän yleensä pidemmistä postauksista (joihin toki tulee liittyä aina kuvia :P), mutta välillä taas piristävän lyhyet päivitykset iskevät. Sekä että siis.

Tuplaan!
 
Seurailen tätä blogilistan kautta, melkein päivittäin ja joskus monta kertaa päivässä:D Tykkään kyllä jos blogi päivittyy usein, vaikka toisaalta luen mielellään pitempiäkin postauksia jos vaan asia on kiinnostava!
 
-joka päivä! tai siis aina kun on mahdollisuus olla koneella vähän pitemmän aikaa niin selaan kaikki blogit läpi...
-elikkä lähes joka päivä täällä käyn, joten on mukavaa kun blogi päivittyy useammankin kerran päivässä. kaikki on vain plussaa.
-riippuu tietysti mistä aiheesta...enemmän taidan pitää semmoisista kuvapainotteisista+jonkin verran tekstiä-postauksista. :--)
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?

vähintään kerran päivässä, joskus jos ei ole mitään tekemistä saatan selailla vanhoja juttuja jne.

Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?

kyllä, jos jutut pysyvät laadukkaina :) ja sinullahan ne ovat!

Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?

ei oikeastaan väliä, sulla on just sopivan pituisia
 
Luen tätä blogia useamman kerran viikossa, melkeimpä päivittäin, kerran ihanan usein päivittyy.
Pitkiä blogijuttuja luen myös mielelläni, mikäli aihe on mielenkiintoinen ja hyvin kirjoitettu.
 
Päivittäin luen, ja monesti sitä mukaa kun päivätyksiä tulee. Paitsi tietty, jos olen jossain reissussa.
Onhan se kivaa, jos blogi päivittyy usein, eli kyllä se aika tärkeää on. Mutta mieluummin harvemmin kunnon asiaa ja kivoja kuvia kuin monia diipadaapa-postauksia pelkän postailun ilosta.
Itse tykkään eniten "visuaalisista" postauksista, mutta teksti on myös tärkeää. Pelkkää pitkää tekstiä en kuitenkaan jaksa lukea.

Ja blogissani on linkki arvontaan! :)
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia? - Päivittäin eli aina kun postauksia tulee
Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti? - Onhan se nyt lukijan kannalta paljon kivempaa mutta ei se tärkein asia ole
Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista? - Niitäkin mutta ehkä lyhyemmät teksit ja kuvapainotteiset kiinnostaa vähän enemmän
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?

Muutaman kerran viikossa :)

Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?
On tärkeää. On mukava lukea uusia juttuja ainakin muutaman kerran viikossa.

Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?

Jos teksti on mielenkiintoista ja hyvin kirjoitettua, niin kyllä. Tekstin lomaan ujutetut kuvat virkistävät.
 
aina kun blogilistalla näkyy, että uutta postausta on tullu, niin käyn sen lukemassa.
Toki tykkään kaikenlaisista postauksista mutta mitä pidempi ja useemmin niin sen parempi kunhan ei ihan liiallisuuksiin mennä. :)
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?
- Aina, kun päivität :)

Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?
- Ei nyt hirveän tärkeää. Enemmän merkitsee postauksen sisältö. En tykkää sellaisista postauksista, joissa on pari riviä tekstiä ja joku kuva.

Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?
- Kyllä joskus.
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia? Aina, kun se on blogilistan mukaan päivittynyt

Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti? Ei välttämättä, mielummin laadukkaita postauksia harvoin, kuin tyhjänpäiväisiä usein.

Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista? Jos aihe on hyvä ja mielenkiintoisesti kirjoitettu, niin kyllä
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?
~ Joka päivä, jos vaan koneella käyn.

Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?
~ On se ihan kiva juttu, tai ei ainakaan mitään sellasta postaukstahtia kuin itellä, eli todella pitkiä välejä useasti..

Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?
~ Pitkät jutut on ihan mukavia, jos ne sisältävät myös kuvia. Mutta lyhyemmätkin menee, ja niitä voi blogiin tulla useammankin kertaa päivässä, eikä se häiritse tai tylsistytä. :)
 
Keskimäärin 2-3 kertaa päivässä käyn vilkaisemassa blogilistaa ja käyn samalla lukemassa ne, jotka ovat päivittyneet. Eli aika lailla ajan tasalla pysyn.
Mielestäni mukava postaustahti on väh. 3 krt/vko ja ehkä maksimissaan kerran päivässä, niin ei jää aiemmat huomaamatta.
Hyvä pituus riippuu ihan aiheesta, mutta tykkään, jos kuvia on paljon!
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia? Muutaman kerran viikossa

Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti? On, päivittäinen postaaminen on ehkä paras tahti:P

Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?
riippuu aiheesta. yleensä jonkinlainen korrelaatio tekstin ja kuvan välillä herättää kiinnostuksen lukemaan, totta kai:) toivottavasti en nyt kuulostanut aivan psykologilta..
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?
*Liki päivittäin, vähintään joka toinen päivä.
Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?
*Nopea postaustahtikin on hyvä asia, mutta eniten ratkaisee sisältö! Hyvää jaksaa odottaakin! :)
Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?
*Miksipä ei, jos jutun aihe minua kiinnostaa! :) Pitkänkin jutun jaksaa lukea paremmin kun välissä on kuvia.
 
Luen blogiasi päivittäin, ja saatan käydä montakin kertaa päivässä katsomassa onko tullut uutta postausta.

Tietysti nopea postaustahti olis mukavaa, mutta aina tietysti niin miten bloggaaja itse jaksaa.

En, jos on paljon tekstiä niin mieluummin on sitten esim. jotain kuvia tekstin väleissä.
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia? No selaan seuraamani blogit läpi lähes päivittäin, aina kun on tilaisuus ja kun blogeja päivittyy. Siispä, lähes päivittäin luen blogiasi, jos se päivittyy.
Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti? No onhan se toki, en kuitenkaan odota että kaikki pivittävät blogiaan päivittäin. Mitä useammin sen parempi, mieluiten ei kuitenkaan samana päivänä miljoonia postauksia..
Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista? No kyllä nekin tulee luettua. Kuvat kiinnostavat kuitenkin enemmän, ehdottomasti. (:

tuplaan. ;)
 
Yleensä käyn täällä kerran päivässä, joskus useamminkin.

Nopea postaustahti on mukavaa, mutta tiedän silti monia erinomaisia blogeja, jotka päivittävät harvemmin, eikä se silti laske niiden tasoa mitenkään, ehkä jopa päinvastoin!

Pidän sekä lyhyistä, että hieman pidemmistäkin postauksista. Kunhan vain on kuvia ja mielenkiintoinen aihekin on plussaa! :)
 
Luen päivittäin, aina kun uutta postausta ilmestyy. Postaustahtisi on tosi tiuha, joten joskus jää huomaamatta joku aiempi postaus lukematta. Pitkiä tekstejä luen, jos aide on kiinnostava.
 
Luen päivittäin. Jos oon reissussa tai muuten vain paljon koulujuttuja niin sitte luen seuraavana päivänä.

Kyllä se on aika tärkee, sen mukaan määräytyy myös se, kuinka usein täällä käy. Säännöllinen ja tasanen postaustahti on kaikista paras. Inhoan sellasta, että eka on kauhee rykelmä postauksia ja sitte alkaaki tuleen yhtäkkii viikon tai kahen välein. Täällä on nyt just hyvä, että 1-> /pvä :)

En tykkää ihan lyhyistä mutta en taas ihan liian pitkistä ja tylsistä jaarittelujutuista. Niitä ei jaksa lukea.
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?
Päivittäin, aina ku päivittyy ;)

Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?
On se oikeastaan.. on kiva ku tietää et joka päivä blogiin on tullut jotain uutta!

Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?
Hmm no en mut riippu ihan oikeesti aiheesta. Et jos aihe ei kiinnosta, skippaan, jos on hyvä luen ja innostun. :)

Tuplaan!
 
Luen yleensä iltaisin blogilistan päivitykset. Kerran päivässä on ihan riittävä postaustahti. Ei haittaa vaikka harvemminkin, jos jutut ovat hyviä. Kiinnostavat pitkät postaukset luen kokonaan kyllä varmasti.
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?
- 2 päivän välein suurin piirtein :D

Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?
- mielummin lue blogia joka päivittyy joka päivä, kuin sellaista johon uusi postaus ilmestyy kerran viikossa tai kahdessa. eli kyllä se on

Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?
- kyllä!
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?
- 2 päivän välein suurin piirtein :D

Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?
- mielummin lue blogia joka päivittyy joka päivä, kuin sellaista johon uusi postaus ilmestyy kerran viikossa tai kahdessa. eli kyllä se on

Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?
- kyllä!
 
Käyn lukemassa blogiasi päivittäin.
Toki on mukavaa, että uusia postauksia ilmestyy usein :) Juttujen pituudella ei oikeastaan ole väliä, mutta kuvat kiinnostavat ehdottomasti enemmän.

Virpi
 
Luen tätä aina kun huomaan blogilistalta, että blogia on päivitetty. Eli siis päivittäin yleensä.

On tärkeää, että blogi päivittyy useasti :).

Luen pitkiä juttuja mielelläni, jos ne liittyvät omiin kiinostuksenkohteisiini.
 
Tätä blogia luen ehkä kerran tai pari viikossa, aika satunnaisesti. Onneksi satuin paikalle tällä viikolla. :D
Mutta niin, tykkään tosi erityyppisistä blogeista. Toisaalta rakastan Honey Junkien ja Ian pitkiä postauksia, mutta tänne nämä lyhyet sopivat. Tärkeintä on selkeä ja tyylikäs ulkonäkö, ja se että osaa kirjoittaa - se kaikki löytyy täältäkin. Nopea päivitystahti on plussaa, esim. Ian blogi alkaa minulta jäämään kun se päivittyy nyt harvemmin, vaikka vielähän se päivittyy monta kertaa viikossa. Ehkä pitäisi lukea hieman harvemmin blogeja, kun alan vaatia joka päiväisiä postauksia .. :)
 
Luen tätä blogia noin kerran viikossa.

On mukavaa, jos blogi päivittyy päivittäin, mutta harvempikin postaustahti riittää.

Tykkään katsella enemmän kuvia kuin lukea pitkiä tekstejä.

-Jasmine
 
Vähintään joka toinen päivä tulee luettua, joskus useitakin kertoja päivässä. :) On kiva, että postauksia on päivittäin, mutta kyllä harvemminkin käy, jos on erityisen hyviä postauksia. Pidän sekä lyhyistä että pitkistä postauksista, molemmissa on puolensa ! ;)
 
Semmonen realistinen arvio on että noin neljä kertaa viikossa käväisen lueskelemassa uudet postaukset.
Nopea päivittely ei tietenkään ole haitaksi, jos sisältö pysyy laadukkaana. Tykkään eniten semmosista semi-lyhyistä postauksista, jotka sisältää paljon kuvia.
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?
-Päivittäin
Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?
-No onhan se kivaa, että tulee postaus ainakin kerran päivässä
Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?
-Lukisin mielummin sellasia lyhyempiä tekstejä kuvien kera
 
Luen päivittäin ja ihanaa on, kun postauksia tulee usein. Kaikki postaukset ovat kivoja! Ei väliä pituudella, kunhan niitä vain tulee!!!
 
itse luen myös melkein päivittäin..
ja ihanat palkinnot on!

nimim. banaanikaakao
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?
- Silloin tällöin piipahdan lueskelemassa
Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?
- On, varsinkin jos kuuluu lemppareihin ja sitä seurailee päivittäin, tietysti bloggaajalla on oikeus omaankin elämään ja on ilman muuta sallittavaa pitää huilaustaukoja tai vähentää postausten tahtia.
Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?
- Silloin tällöin, mutta jos jokainen postaus on saman kaavan mukainen, voisi homma ehkä alkaa kyllästyttämään. Monipuolisiis ja kuvat mukaan. :)

Tuplailen linkittämällä blogiini.
 
Luen blogia aina, kun blogilista ilmoittaa uudesta postauksesta. Ja onhan se päivitystahti aika tärkeetä, mutta mun mielestä riittää kun postailee 3-4 kertaa viikossa, joka päivä ei tarvii. Tykkään myös pitkistä postauksista, riippuen toki aiheesta. :)
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia? Päivittäin luen.

Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti? Postaustahdilla ei ole väliä, jos jutut ovat laadukkaita ;) Mutta mieluiten silti minimissään parin päivän taukoja..

Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista? Tykkään enemmän lyhyistä ja ytimekkäistä postauksista! Mitä enemmän kuvia, niin sen parempi :)

sähköpostini: nooras@wippies.fi
 
Luen blogiasi päivittäin. Hmm, riippuu mikä on usein... Esim. kerran parissa päivässä on mielestäni ok tahti. Tsoin jos tekee vaan lyhyitä postauksia, niin päivittäin on ihan jees. Pitkät postaukset on kivoja silleen että tekstit on lyhyissä pätkissä, ja niihin väleihin sitten paljon kuvamateriaalia! :)
 
Luen päivittäin, parhaita ovat kuvat, ne tukevat tekstiä. Tänään oli ihania kuvia!!!
 
Luen blogiasi päivittäin. Mielestäni on mukava, kun päivityksiä tulee usein :) Tekstien pituuksilla ei ole niinkään väliä, välillä lyhempi ja välillä pidempi.
 
Itse löysin blogin vasta muutama päivä sitten, joten en ole kauheasti käynyt, mutta nyt voisin kyllä alkaa käydä, tää on aikast hieno blogi. :)
Postauksissa on toki kivaa, jos uusia viestejä tulee jopa tahdilla viesti / päivä, mutta harvempikin postaustahti on kyllä ihan riittää, laatu on määrää tärkeämpi ominaisuus.
Tykkään postauksista, joissa on tekstiä ja kuvia suunnilleen samassa suhteessa. Täysin kuvattomat postaukset ja vastaavasti pelkistä kuvista koostuvat postaukset on ehkä kaikkistä tylsimpiä, mutta muutamalla kuvalla höystetyt postaukset joissa on myös tekstiä on tosi mukavia lukea. :)
 
päivittäin luen, kerran päivässä on hyvä, balanssi kuvien ja tekstin suhteen on jees
 
○ muutamia kertoja viikossa, silloin herkkua on paljon tarjolla ja monen postauksen kerralla lukeminen on varsinainen urakka!


○ Kerta päivässä tahti on sopiva, tietysti joka päivä ei tarvitse. Mutta iso plussa on jos yhdeltä viikolta esim. neljä postausta.


○ Mielelläni luen pitkiä tekstejä, kunhan siihen ei ole sotkettu hätäisesti montaa eri juttua. eli pitkä sepustus parista asiasta ok, mutta sekamelskassa menee maku.
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?

Vähintään kerran pari viikossa :)

Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?

No, jos asiaa on niin sehän on vain hyvä juttu ja kyllähän ne ei niin asiaa postauksetkin on kivoja, eli on.
(mutta en tarkoita että päivittäin pitää päivittää) ((hassu lause:)

Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?

Kuvat on mulle tärkeintä ;)
ja on kiva lukea tekstiä ihan normi päivästä, mitä on tehnyt ja mitä on tapahtunut.
 
tuplaan myös !
 
Luen blogiasi parin kolmen päivän välein. Onhan se ihan kiva jos blogi päivittyy aika usein ja luen mielelläni pitkiäkin juttuja jos ne kiinnostaa. Ehkä on hyvä, että välillä on kuva-postauksia keventämässä ja jos on enemmän asiaa, niin kyllä niitä pitempiäkin on kiva lukee. :)
 
Luen blogiasi päivittäin, aina kun postausta tulee :)) Ei ehkä, kun aika kuitenkin on rajallinen yleensä, niin sitten ei aina niitä mielenkiintoisiakaan juttuja kerkeä lukemaan :( Mutta tykkään kuvista ja tekstistä, mutta kohtuus kaikessa! :)

Tuplaaan!

ps. ihana toi huulirasva!
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?
-Joka päivä :)

Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?
-Ei ole kovinkaan tärkeää.

Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?
-Tykkään enemminkin semmosista postauksista joissa on paljon kuvia
 
Luen päivittäin. Jos tottuu nopeaan päivitystahtiin, sitä tietty odottaakin, mutta esim kerran viikossakin päivittyvät ihan jees.
Tekstissä vähemmän on enemmän mun mielestä blogimaassa, mutta useimmiten kyllä kaiken luen ainaki pääpiirteittäin.
 
En käy täällä ihan päivittäin, pikemminkin useita kertoja viikossa. On kiva lukea useampi postaus kerrallaan. 8)

Päivitystahti ei ole niin kovin tärkeä, kunhan tauot ei veny ihan hirmuisen pitkiksi. Päivittäinen postaustahti ei ole mun mielestä mikään pakko.

Tietysti on mukava lukea pidempää tekstiä kuin muutamaa lausetta monien kuvien keskellä. Tasapaino on tärkeä!

Laitan linkin tähän postaukseen blogiini. 8)
 
usein luen, kuuluu blogikierrokseen minkä teen n. 1-2 päivän välein. lomalta tullessa on ihan tuskaa kun ei mitenkään voi ehtiä kaikkea lukea :)

päivitystahtina parasta olis mun mielestä vain säännöllisyys, silleen että vähän tietäisi kuinka usein voi odottaa uutta postausta. ei sillä ole niin väliä tapahtuuko se viisi kertaa päivässä vai kerran kahdessa viikossa. mutta tottakai tajuun että aina ei vain inspaa ja joskus on kauheesti asiaa mielessä. omaa blogiaan pitää saada päivittää niin usein tai harvoin kuin itse haluaa.

kivoimpia on kaikki kuvalliset pitkät postaukset.
 
Sen jälkeen kun heivasin koukuttavan telkun mäelle, tilalle tuli vielä koukuttavampi blogimaailma. Jos on aikaa, tsekkaan lemppariblogit monta kertaa päivässä. Yhdessä päivässä tulee jo pahat vieroitusoireet :o. Kaikki jutut kelpaa: lyhyet, pitkät kuvalliset ja kuvattomat! Mitä useammin blogi päivittyy, sen parempi! Miätähän tämä kertoo omasta elämästäni..!
 
Aina kun koneelle eksyn niin käyn lukemassa. Eli lähestulkoon päivittäin.
Jos juttua tulee vähintään 3 kertaa viikkoon niin hyvä, mutta jos postauksia alkaa ilmestyä monta samana päivänä niin menee jo vähän liian tiheeks.
Pitkätkin postaukset on kivoja, mutta kyllä ne kuvapainotteiset taitavat viedä voiton.
 
Kerran päivässä tsiiduilen..

Mielestäni sulla on ollut postaustahti aika hyvä, joskus ei meinaa pysyä mukanakaan :D

Lyhyet postaukset on kiireessä kivempia lukea..
 
Käyn katsomassa blogia muutaman päivän välein. Mikäli teksti on pitkä, katson ensin kuvat ja päätän sitten, että jaksanko lukea koko tekstiä. Nopea päivitystahti on minusta hyvä juttu.
 
Muutaman kerran viikossa, mutta ehkä nyt muistan lukea useammin, kun lisäsin tämän omaan sivupalkkiinkin :)

Harvempikin postaustahti kuin kerran päivässä riittää minulle vallan hyvin. Aina kun ei ehdikään lukea joka päivä blogeja.

Tykkään että on paljon kuvia ja sopivasti tekstiä. Mutta pitempiäki tekstejä tulee luettua varsinkin sillon, kun aihe on erityisen kiinnostava.
 
Aina kun on tullut uusi postaus(:

Ei välttämättä, jos postaukset muuten ovat tarpeeksi kattavia yms.

Luen, mutta myös kuvat ovat tärkeitä.
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?
-Melkeinpä heti kun uutta postausta pukkaa :)
Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?
- Onhan se kiva sinäänsä, mutta joskyllä harvempikin tahti riittää.
Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?
- Jos tekstiä on paljon ja fontti pientä, en lue. Jos teksti on jäsennelty pieniksi kappaleiksi kuvien välille, luen.
 
luen blogia aina kun bloglovinilmoittaa päivityksestä :---)
ja joo mä tykkään lukea monta postausta päivässä, ei se tekstin asiapitoisuus oo niin tärkeetä. Ja tosiaan, keskipitkät jutut on jees. ei mitään kauheita romaaneita näytöltä luettavaksi, thanks.
 
Noin joka toinen päivä pitää käydä kuikkimassa oisko jotain uutta - ei jokapäivä, jos postauksia on tullut vaikka kaksi, on tuplaten kivempaa ;)
Harvempikin postaustahti on toki hyvä, mikäli aiheet ei ole vain että no mulla nyt oli tällanen päällä kiitti moi. Henk.koht. tykkään pidemmistä postauksista, joihin voi uppoutua ja viihtyä. Tietenkään joka postauksen ei tarvitse olla romaani, mutta silloin tällöin...
 
Luen aina kun uusia postauksia putkahtaa. Postaustahdilla ei ole väliä, jos blogi kiinnostaa; mutta kivahan se on usein saada uutta luettavaa:)
Aiheesta riippuen pitkät postaukset on jees; esim.linnanjuhlien pukujuttuja olisi voinut lukea enemmänkin..
 
Päivittäin yritän käydä katsomassa uudet postaukset. :) On tärkeää että päivittää blogiaan siten miten itsestään tuntuu, jos ei tule mitään postaus aihetta mieleen niin eihän sitä ole kiva väkisin keksiä kirjoitettavaa.
Juttujen pituuksilla ei juurikaan ole merkitystä. Ja riippuu tietysti aiheesta, esim. vaatteista kirjoittamiseen sopii (kuten sinullakin on tapana) laittaa kuvia tekstin sekaan :)
Blogi on kyllä ollut aivan huippu, ei tarvetta muutoksille sanon minä!
 
Päivittäin käyn kyttäämässä josko uutta postausta olisi tullut. :)
Postaustahti kerran päivässä on tosi hieno juttu mutta ei välttämöttämyys. Pidempiä postauksia ei aina jaksa lukea mutta niitä pehmittää kuvat ja hauska teksti :')

ps. kiva palkinto
 
Lueskelen tätä aina kun huomaan uuden postauksen ja välillä plärään hakukoneella vanhoja juttujaki:D Tykkään kyllä kun postailet usein ja "pikku"juttuja, suurin osa blogeista kuitenki postaa kerran päivässä pitemmän tekstin ni vaihtelu virkistää;D Ja koska kirjottelet paljon "oikeeta asiaa" (siis faktapläjäyksiä, mikä hitto tälle ois hyvä sana:DD), ni niitä on kivempi lukea pienissä erissä ja sit omat jutut vähän pitemmissä:) Jatka vaan samaan malliin!
 
Luen blogia, kun blogilista ilmoittaa, että on tullut uusia postauksia. Mielestäni hyvä postaustahti on noin yksi postaus päivässä. Luen yleensä lyhyet postaukset heti, mutta jos on tullut pitkä postaus palaan siihen yleensä paremmalla ajalla.
 
Joka päivä, usein kaksikin kertaa. On se melko tärkeää, että usein päivittää, mutta kyllä kerran päivässä on ok. Luen mielelläni kaikenlaisia postauksia, lyhyitä, pitkiä, tekstipainoitteisia, kuvapainoitteisia...
 
Äh, unohin äsken mainita, että lisäsin blogiini linkin tähän arvontaan.
 
lähes päivittäin käyn kurkkaamassa uudet jutut, ja nykyinen postaustahti on ok. Pitkäkin teksti on kiva, jos joukossa on kuitenkin kuvia:)
 
Luen aina kun blogi päivittyy ja on se kiva kun blogi päivittyy usein, mutta ymmärrän että blogareilla on myös muutakin elämää kuin blogi. Monenlaiset pitkät ja lyhyet kuvalliset ja tekstilliset on kivoja :D
 
luen aina kun uutta postausta tulee, eli päivittäin. tiuha postaustahti on kiva, mutta ei se haittaa vaikka ei ihan joka päivä tulisikaan. kunhan se ei ole sellaista kerran viikossa meinkinkiä=) pitkät postaukset on ihan jees, mutta enemmän kuvia kuin tekstiä!

tuplaan blogissani!
 
Muutaman kerran viikossa kun käyn suosikkilistani läpi.

Postaustahdin tärkeys riippuu sisällöstä ja postausten pituudesta. Uusia juttuja olisi kuitenkin kiva saada ainakin muutaman kertaa viikossa.

En pidä tekstipainotteisista postauksista ellei aihe kiinnosta kovasti. Kuvien ja tekstin tulee olla tasapainossa.
 
Luen päivittäin, blogilistan kautta.

On se suhteellisen tärkeää, mutta kyllä parin päivän väleinkin päivittyvä blogi on ihan yhtä hyvä kuin joka päivä päivittyvä.

Satunnaisesti. Sellainen kultainen keskitie on oikeastaan paras.
 
Yleensä joka päivä ts aina kun nettiin tulen niin katon blogilistalta mitkä blogit on päivittynyt.

Riippuu sisällöstä. Ei välttämätöntä. :)

Väsyneenä ei jaksa lukea pitkiä sepustuksia, mutta vaihtelu virkistää. Kuvat on yleensä mukavempia.
 
Muutaman kerran viikossa lueskelen blogiasi. Ei ole tärkeää, että blogi päivittyy useasti. Itse tykkään lukea lyhyitä tekstejä. Kerrassaan mahtavia nämä Sinun palkintosi!
 
Luen lähes päivittäin, riippuen kiireistä. Joskus menee useampikin päivä, ettei vaan ehdi.
Postaustahdilla ei ole väliä; voihan sitä lukea useamman postauksen samalla kertaa, jos on joku jäänyt välistä.
Jos on mielenkiintoinen asia, niin luen mielelläni pitkiäkin juttuja mutta muotiblogissa kuvat ovat kyllä oleellisia ja keventävät pitkääkin tarinaa.
 
Lähes päivittäin luen, aina kun on tullut uutta postausta. Nopea postaustahti on vain hyvä juttu ainakin itselleni, kun ravaan täällä joka päivä :D
Pitkiä postauksia ei tarvitse olla joka päivä, lyhyetkin on välillä kivoja.
 
Blogilistan suosikit tarkistan melkein joka päivä joten tätä blogia tulee luettua aina kun on tullut päivityksiä :)
On kiva, jos blogi päivittyy esim.kerran päivässä mutta ei ole kamalaa, vaikka jotkut päivittyvätkin harvemmin.
Pitkiä tekstipitoisia postauksia on kiva lukea silloin, kun niissä on hyvä/mielenkiintoinen aihe. Muuten ei aina jaksa keskittyä niiden lukemiseen.
 
Vähintään kerran viikossa. Juttusi ovat sen verran napakoita, että hyvin voi lukea useamman kerrallaan. Itse syyllistyn joskus turhan pitkiin jaarituksiin, niitä voi olla hyvinkin puuduttavaa lukea. Siksi olis kiva jos laittais kans kuvia niin laiskimmat voi katsella vain kuvat ;) Mutta jos on jotain asiaa, lukee pidempääkin. Mutta ei semmosta sitten, sitten, sitten -selostusta päivän tekemisistä.
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia? - Melkein joka päivä!:)
Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti? - Ei ole, blogin laatu tärkeämpi.
Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista? - Kyllä.
 
Luen aina kun kerkeän ja on tullut uutta postausta, eli about kaks kertaa viikossa! :)

EI tartte minun mielestä kun pari kertaa viikossa, tai ehkä parhain ois sillee 4 kertaa viikossa. En minä kerkeä nimittäin ainakaan joka päivä lukemaan.. :D

Tykkään kun on paljon kuvia ja vähän tekstiä välissä. EI välttämättä jaksa ruveta lukemaan mitään tosi pitkiä yhtenäisiä tekstejä.
 
Ihanat palkinnot, pakko osallistua! :)

Luen tätä(kin) blogia aika lailla päivittäin. Lähes aina, kun koneella käyn jotain netissä tekemässä, tsekkaan myös Go 4 it vol. 2:n.

Päivitystahti ei mun mielestä juurikaan vaikuta blogin hyvyyteen/huonouteen: Toki on mukavaa lukea hyvästä blogista uusia juttuja vaikkapa jopa päivittäin tai useamminkin, mutta toisaalta tasokkaan blogin postauksia jaksaa odottaa pidemmänkin aikaa. :)

Pitkiä juttuja luen mielelläni useinkin. Joinain päivinä kuitenkin sellaiset tulee hypättyä yli kiireen/väsymyksen jne. takia. Mieluummin kuitenkin hieman liian pitkiä postauksia kuin liian lyhyitä! Paras vaihtoehto olis eripituisten juttujen sekamelska, tasapainoinen kombinaatio.
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?
-Lähes päivittäin. Ainakin käyn tsekkaamassa aina arvonnat, sulla on niin hyvät palkinnot! :-D

Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?
-Onha se plussaa.

Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?
-Kyllä vain.
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?
*Aina kun päivittyy!

Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?
*Kyllä, mutta mieluummin hyvin mietittyjä postauksia harvemmin kuin hutasten tehtyjä useasti.

Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?
*Noh, tykkään lukea pitkiä tekstejä, mutta musta kuvat on "tärkeämpiä", niitä on niin kiva katella.

Ihanat palkinnot muuten! Tollasta huivia on etitty pidemmän aikaa :D
 
Luen blogia päivittäin, se kun sattuu kuulumaan välilehtiin jotka aukeavat joka kerta kun selaimeen avaan :)

Mielestäni on erittäin tärkeää että blogia päivitetään usein, se pitää mielenkiinnon blogia kohtaan yllä ja seuraaminen on mielekästä. Yritän kuitenkin noudattaa oman blogini kanssa käytäntöä, etten pyri kirjoittamaan päivittäin turhaa jorinaan, vaan kirjoitan silloin kun on fiilis että nytpä kirjoitan ja joku asia mistä haluaa kirjoittaa.

Parhaimmillaan mielestäni blogitekstit ovat silloin kun ne sisältävät runsaasti tekstiä ja tekstin höysteenä mielenkiintoa herättäviä aihetta täydentäviä kuvia.
 
-Useasti, aina kun päivittyy.
-On.
-Luen, kuvatkin tärkeitä.
 
Löysin tän vast vähän aikaa sitten ja rakastuin ihan! Pomppasi suosikkien kärkeen ihan heti. Nykyään luen joka päiväja lukenu vanhojaki postauksia vaikka kuinka. :-D

Postaus päivässä on mielestäni hyvä, joskus jotain hömppää ja joskus kerran viikossa vaikka jokin kattavampi postaus (paljon toivottu aihe esimerk.)

Paljon lyhyitä tekstin pätkiä ja paljon kuvia! :-)
 
Tarkistan blogilistani suosikkien päivittymisiä melkein koko ajan ja aina kun on johonkin päin tullut uusia postauksia, niin luen.

Harvempikin on ihan kiva toisinaan, mutta ainahan se on kiva huomata kun on päivittynyt!:)

Paljon tekstiä on aina tosi hyvä.


Kivat palkinnot muuten:)
 
Päivittäin käyn lukemassa. Onhan se kiva jos joka päivä tulee uusi postaus, mutta ei se elinehto ole. Ihan älyttömän pitkiä sepustuksia en mielelläni lue, lyhyet kappaleet ja kuvia mukaan nii hyvä tulee.
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?
- Joka päivä, jos vain olen netin ulottuvilla. Ainakin kerran päivässä vilkaisen, onko uutta postausta tullut.

Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?
- On ainakin siinä mielessä, että useamman päivän tauot postauksissa tiputtavat nopeasti blogin omalta muistilistalta. On mukavaa, että blogissa on jotain uutta joka päivä, mutta ei uusia postauksia joka tunti tarvitse tulla.

Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?
- Mieluummin pitkiäkin juttuja mielipiteineen ja kertomuksineen kuin pelkkiä kuvapostauksia. Aivan valtavan pitkät vuodatukset (joka päivä) ovat tietysti uuvuttavia, ja vähän lyhyemmätkin, jos postauksessa ei kerrota esim. jostain tapahtumasta, matkasta tms. konkreettisesta kuvineen, vaan käydään metrikaupalla sisäistä pohdintaa jostain tyyliasiasta :)
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?
-Viitisen kertaa viikossa
Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?
-On
Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?
-Ehdottomasti.
 
Luen päivittäin (tai aina kun on uusi postaus ja sinähän yleensä päivität päivittäin)

Onhan se ainakin plussaa blogille, ei kyllästy

Mieluummin enemmän kuvia kuin tekstiä
 
Eeeeikä, ihanat palkinnot! :))

Aina luen kun päivittyy ja se on tosi mahtavaa jos kirjottaja jaksaa tiheään tahtiin päivitellä. Kerran päivässä on hyvä tahti mun mielestä.
Pitkiä tekstejä ei aina jaksa lukea, jossei aihe postauksessa ole niin itteetä nappaava. Mieluummin pieniä kappaleita ja väleissä paaaljon kuvia (+ kaikinpuolin liian pitkä postaus ei mielestäni aina ole hyvä juttu sekään)

Vooooi vitsi ku voittaisin!
 
Luen blogiasi joka päivä, tai vähintään joka toinen päivä.
Ja on tärkeää, että blogi päivittyy usein, muutaman kerran viikossa vähintään..
Minusta on mukava lukea vaihtelevasti lyhyitä ja pitkiä juttuja. Ja mielellään kun on paljon kuvia niin pitkää tekstiäkin on mukavempi lukea :)
 
Yleensä päädyn tänne päivittäin.
Kyllähän se nopea postaustahti saa katsastamaan blogia useampaan otteeseen eli onhan se aika tärkeää.Jos pitkä postaus on hyvin kirjoitettu tai sisältää jotain mielenkiintoisia kuvia on sitä mukava lukea.
 
luen joka päivä. hyvä postaustahti on noin kerran päivässä. liian pitkää tekstiä ei jaksa lukea, kuvat on kivoja :>
 
Päivittäin luen, joskus harvemmin. Riippuen aina kiireestä ja tekemisistä!

Kivempi, mitä enempi postailuja!

Tykkään kuvista paljon, eli ne on mulle tärkeintä. Kyllä tietenkin pidemmätkin kirjotukset on mukavia, riippuen aina kiinnostaako aihe miten paljon.
 
Tää blogi on itse asiassa ainut, jota on vilkuiltava melkein päivittäin, koska tää päivittyy niin usein, joka on hyvä juttu. Ja silti kumminkin pidät postaukset lyhyinä niin ne on helppo lukee. Ja kuvat on tietysti kivoja :D
Jos useesti tulee uutta tekstiä, niin sit lyhyempää tekstiä ja jos harvemmin niin sit vähän pidempää.
 
Luen aina kun tsekkaan blogilistalta, että on päivittynyt ja lähes päivittäin siis luen. Usein päivittyminen on kivaa, mutta täytyy myöntää, että joskus jää osa postauksista lukematta, varsinkin jos on ollut pidempi lukutauko. nojoooo, ehkä mieluiten luen päivän asuja yms, jossa ei niin paljon tekstii, muotinäytös jutut ei oikeen muhun iske.
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?
4-5 kertaa viikossa

Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?
On aina mukavaa ja yllättävääkin, kun blogilistassa on merkki uudesta postauksesta.

Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?
Luen, mutta niitä voisi olla ehkä korkeintaan yhdestä kahteen juttua viikossa. Muuten kuvapitoiset ja muutenkin visuaaliset postaukset ovat ihan hyviä.
 
Luen blogiasi muutaman kerran viikossa. Nopea päivitystahti on toki kiva juttu, mutta seurailen itse mielelläni myös hieman harvemmin päivittyviä blogeja. Pitkät tekstit ovat mielestäni mukavia, etenkin jos joukossa on mukana kuvia sopivassa suhteessa. :)
 
Luen pari kertaa viikossa. Toisinaan vähän useamminkin.. varsinkin talvella. ;)

Koska päivitystahti on teillä päin aika nopea, on helpompi jäsentää lyhyitä juttuja. Päivässä, kun pistät useamman postauksen.
 
Kuinka usein luet Go 4 it vol. 2 -blogia?
- Päivittäin.
Onko mielestäsi tärkeää, että blogi päivittyy useasti?
- Ei ole mun mielestä kovin tärkeää, riippuu ihan postausten suuruudesta.
Luetko mielelläsi pitkiä, paljon tekstiä sisältäviä juttuja blogista?
- Tykkään enemmän kuvista :)
 
Luen blogia melkein päivittäin :) Luen kaikki jutut ja postaukset kerran, pari päivässä on minulle riittävä :>
 
Ihana palkinto jälleen!
Luen melkein päivittäin ja tykkään kyllä jos blogia päivitellään usein, jos ei joka päivä niin useammin kuitenkin kuin kerran viikossa. :) Tykkään pitkistäkin postauksista, jos aihe on kiinnostava ja jos mukana on paljon kuvia.
 
Luen päivittäin, voisi ehkä olla pidempiä postuaksia. :)
 
Luen blogiasi päivittäin ja aina kun uusia päivityksiä tulee.Kivointa on tietysti että joka päivä löytyisi edes yksi päivitys mutta onhan se ymmärrettävää ettei joka päivä ehdi :)Tykkään lukea juttuja jotka on kirjoitettu kuvien kera.Pituudesta ei niin väliä.
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?