Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ehkä ihanin joululahja ikinä

Thursday, December 18, 2008

Ehkä ihanin joululahja ikinä

Tänään on ollut ihan huippu päivä! Jopa aurinko pilkisteli hiukan ja tuntui, että päivä valkeni ensimmäisen kerran viikkoihin. Lenkkikin sujui tavallista leppoisammin auringossa. Nyt pitäisi laittautua hipitivii ihmismäiseen kuntoon ja suoriutua kaupungille. Ohjelmassa on vähän joulushoppailua ja Tillskärarakademin (kaverini Camilla opettaa siellä muotisuunnittelua) muotinäytös. Yritän ehtiä napata vaihteeksi kuvan asustakin. Yritän yritän....

Tämän postauksen tärkein uutinen on kuitenkin se, että meille tulee KIZUJA!!! Voitteko kuvitella- Crazy Catwoman saa vihdoinkin oikeita katteja rutisteltavaksi! Kysymyksessä on ex-naapureittemme kaksi norjalaismetsäkissasekoitushurjimusta, jotka tulevat meille kahdeksi kuukaudeksi hoitoon. Peetu ja miäs ovat sen verran allergisia, että omaa kissaa emme valitettavasti voi hankkia, mutta väliaikaisesta yhteisasumisesta tuskin on suurempaa haittaa. Ainakin Helenelundissa naapuruksina asuessamme majailivat kissasiskokset meillä pitkiäkin aikoja, ilman että mitään sen kummempia reaktioita tuli kummallekaan.

Saanko esitellä Tapaninpäivänä meille saapuvat hoidokit:

Harry eli oikeasti Hairy


Kulmakunnan kunkku! Pani ainakin aikaisemmin naapuruston muut kissat ojennukseen - ja siinä sivussa tietty koirat, lapset, oravat ja muut sivulliset. Ei tykkää liiallisesta hellyydestä, mutta on mielellään läsnä siellä, missä tapahtuu. Esimerkiksi sohvalla lukemassa lehtiä.

Moksu eli Mogi

Sileäkarvaisempi ja huomattavasti leppoisampi luonteeltaan kuin siskonsa. Joku voisi väittää, että Moksu ei ole joulukuusen kirkkaimmin loistava lyhty, mutta kymmenvuotias Peetu opetti sen lukemaan, joten ihan bimbo se ei voi olla. Seurallinen ja kiltti. Oikean nimensä Mogi on saanut kuulemma jonkun hollantilaisen lastenkirjan veturin mukaan...

Tästä lähtien täällä on oma kategoria Harrylle ja Moksulle. Yritän rajoittaa kuvien postaamista, mutta en lupaa mitään.

Me so happy!!!

Labels:


Comments:
Voi mitä ihanuuksia!:D Rakastuin!<3
 
Helsingissä on taas ollut erityisen pimeä päivä, epäreilua!

Kissafanin nyörä pyyntö on, ettet sitten yhtään rajoittaisi kissakuvien postausta. Pikkukissa on niin liikuttavan näköinen, niisk!
 
Oi, mitä söpöläisiä!!!
 
Oi miten iiihania! Kiva, että säkin saat rutisteltavia välillä. :)
 
Hih, tsemppiä, siskoni norjalaiset metsäkissat ovat ihan _hirvittävän_ aktiivisia olentoja! :-)
 
Tiedän miltä sinusta tuntuu:) Täälläkin odotellaan jo kovasti tammikuussa muuttavaa kakkoskissaa (siperialaisneito, jolla on itseasiassa sama isä kuin sillä siperialaispennullea, jonka kuva oli taannoin täällä esimerkkinä "täydellisestä siperiankisusta":))

Ja ei, please, mitään rajoittamista niiden kissakuvien kanssa! Mitä ihania asusteita, sopivat taatusti kaikkiin asuihin:)
 
meillä päin on ollu ihan synkkä päivä:/ palkintopaketti tuli tänään onnellisesti ja ehjänä perille:)
 
oi ihania:) Mäkään en pysty ottaan kissaa avokin allergian vuoksi:(
 
oi kun ihania kissoja! Itsekin olen hankkimassa tässä kissaa, tosin vielä ei ole tärppännyt joten kuvat lievittää kissaintoa.. ainakin jollakin tavalla =D
 
mitä enemmän kissankuvia, sen parempi!
 
Ai jestas minkä värisiä! Harry on todella upea kattimus, minä kun olen noihin pitkäkarvaisiin päin ;)
 
ÄÄÄK!
Ihania! Haluan molemmat, heti!
Mulla kova allergia, en voi ikinä ottaa omaksi minäkään..ja hitto että se harmittaa. Olen kissojen ystävä henkeen ja vereen...(vaikka ne käy henkeen, heh ehe)
 
MouMou: Eikö olekin ihania pörröjä!! :)

Via: Kuvat on aika vanhoja, joten kumpikaan ei varmaan ole enää kovin pikkuinen. Sitäkin sievempiä kuitenkin!

Salla: No eikö!!! :D

Micci: Hih! Ihan oikeus ja kohtuus, että mullakin on välillä oikeita kisuja... ;D

Bisquits: Joo tiedän... Nuo on kyllä aikamoisia hurjimuksia, mutta eiköhän me pärjäillä... ;D

Seeds: Voi sua onnellista!!! Stalkkailen aika monia sipris-sivustoja! Ovat vaan niin täydellisiä! Niinkuin sekin upeus, joka täällä oli joskus!

Ginger: Mainiota, että palkinto tuli hyvässä järjestyksessä perille!

Noora: Allergiat on kyllä ihan syvältä!!

Slimmi: Hihi... täällä saat varmasti yliannostuksen kisukuvia! :D

Hanska: Tulet vielä katumaan sanojasi!! ;D

Nelliina: Just tuo Harry käytännössä asui meillä pari viimeistä vuotta ennenkuin muuttivat kauemmaksi. Se ei oikein tykännyt, kun perheen pikkulapset oppivat tarttumistekniikan... :)

Violet: Allergiat ovat tosiaan kurja juttu. Onneksi sentään voi nauttia kuvista!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?