Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Bf-jacket ja muita löytöjä

Sunday, December 07, 2008

Bf-jacket ja muita löytöjä

Tähän aikaan vuodesta pitäisi varmaan keskittyä joululahjojen hankkimiseen ja muiden ajattelemiseen... Ihan pikkuriikkinen shoppailukierros tuotti lopputulokseksi kuitenkin pääasiassa vetimiä omaan (tai tässä tapauksessa Peetun omaan) garderobiin.
Whyredin kassista löytyy ihana tyttömäinen talvitakki Peetulle, Vagabondin laatikosta kiiltonahkaiset nauhanilkkurit ja Peak Performancen pussista yönsininen neule - molemmat nekin varsin tyytyväiselle Peetulle. Acnelta löytyi Mintulle jotain, mikä on ollut ostoslistalla jo vaikka miten pitkään: väljälinjainen maskuliininen boyfriend jacket!
En halunnut ihan kokonaan mustaa tai harmaata, joten raidallinen nappasi heti. Kyllä vähän twistiä olla pitää! Hakusessa oli oikeastaan liituraitainen, varsinkin sen jälkeen, kun muutamaa tweed-takkia sovitettuani totesin vaikutelman olevan enemmän humanistisen tiedekunnan professori kuin maskuliinisen särmikäs city chic. Acnen bleiseri täyttää kaikki mahdolliset kriteerit: korostettu olkapäälinja, suora väljä leikkaus, mielenkiintoinen graafinen kuosi, joka nostaa jakun esiin massasta ja mielettömän huippulaadukas villakangas, jota tekisi mieli vain silitellä!

Aion yhdistää jakun sekä nahkaminariin että risafarkkuihin. Korkeat korot ovat melkein must vastapaino massiiviselle olkalinjalle, mutta toisaalta ostohetkellä päällä oli Burfittin teepaitamekko ja prätkäbootsit, eikä kokonaisuus näyttänyt yhtään hassummalta silloinkaan...

Suomen reissulla ei sitten lopulta tullut tehtyä kovin paljoa ostoksia. Erinomaisen vahvassa kunnossa oleva euro ei varsinaisesti lisää shoppailuhaluja meidän kruunuelämää elävien keskuudessa. Asunassa en voinut kuitenkaan vastustaa sööttiä heijastinta.
Elina Kriston suunittelema hauska heijastin sopii koristamaan asua, vaikka muuten hyljeksisikin roikkuvia perusversioita. Tosin en kyllä ole vielä keksinyt mihin ihmeen takkiin tuon kiinnittäisin... Käytän pääasiassa nahkarotsiani, mikä ei nyt varsinaisesti ole passeli minkäänlaisten rintakorujen käyttämiseen.

Peetun uutukaiset tulevat esittelyyn heti, kun neito palailee kotiin tyttöjen leffaillasta. (Tai mikä leffailta se on, kun ohjelmassa on 5 tuotantokautta Pokemoneja???)

Labels: ,


Comments:
Oon kapinoinu jakkuja ja bleisereitä vastaan siitä lähtien kun tajusin miltä näytin hennesin kikkanassa jakussa, josta oli napit vaihdettu "pirteimpiin", mutta nyt taitaa olla aika muuttaa mielipiteet niistä. Tuo on nimittäin aikalailla upea yksilö:)
 
Vau mikä bleiseri, toi kyllä tois mullekin kauan kaivattua ryhtiä.............
 
Mistä tollasia äitejä saa, jotka shoppaa muotikuteita tyttärelle ilokseen? ;)
 
Suhkur: Thänks! Tuo jakku on kyllä ihan eri maata kuin mikään, mitä olen omistanut aikaisemmin. I'm in love! ;D

Sugar Kane: Hih! Tuo voisi kieltämättä sopia sunkin garderobiisi!

Sheila: No kaikilla on harrastuksensa... ;DD
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?