Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Aleshoppailua ja Australiaa

Saturday, December 27, 2008

Aleshoppailua ja Australiaa

Kun on kolme päivää hyssytellyt kotona vertseissä - korkeintaan vetänyt päällensä jotain vähän asiallisempaa illallisaikaan tai lenkkivetimet päivän juoksusessiolle - maistuikin kunnon kaupunkivaatteet pitkästä aikaa makoisalta.

Testailin ensimmäisen kerran uutta jalustaani ja ajastimella kuvaaminen tuntuu olevan ihan helppoa. Pikkuisen outoa vääntää hymyä pelkälle kameralle, mutta toisaalta eipähän tarvitse kiusata ketään ottamaan vielä yhtä kuvaa ja pikkuisen lähempään ja saisko kengistä myös...
Tänään ollaan ehditty tehdä jo pieni retki alennusmyynteihin. Mukaan ei tarttunut muuta kuin yksi J.Lindebergin teeppari - aika perusversio, mutta mahtavan pehmoista puuvillaa ja kaunis maitokaakaon väri viettelivät. Miehelle tosin löytyi kolmet farkut (Acnet ja kahdet J.Lindeberg) sekä Gore Tex -lasketteluasu (Peak Performance).

Omien löytöjen vähyys tänään on itseasiassa vain positiivista, sillä olen ajatellut säästellä budjettiani NK:n aleen. Kaverillani on NK:n platinakortti, jolla pääsee kaksi henkilöä VIP-ennakkoaleen. Ilmoittauduin vapaaehtoiseksi seuralaiseksi, mutta nyt sen mieskin taitaa haluta sinne, joten en tiedä kuinka mahtaa VIP-shoppailujen käydä. No, koittaa se ale sitten aikanaan rahvaallekin!
Tänään illalla ollaan menossa katsomaan täällä joulupäivänä ensi-illassa ollutta Australia-leffaa. En ole mikään ihan hurja spektaakkeli-fani, mutta kyllähän sitä kauniita kuvia katselee suurelta valkokankaalta. Jotenkin voisin myös kuvitella, että tuollainen suuria tunteita ja ihmiskohtaloita sisältävä elokuva sopii hyvin joulun ajan mahtipontiseen tunnelmaan.
Päivän asun lähtökohtana oli, että halusin ehdottomasti laittaa päälleni joulupaketista paljastuneen upean Acnen kashmir-neuleen. Koska neule on varsin lyhyt, pitää alla olla jotain korkeavyötäröistä. Joulun pyhinä sitä on ehtinyt tottua niin yltiömukaviin vetimiin, että minkään kovan tai kiristävän päälle kiskominen ei tullut kysymykseen.

Kaappia penkoessa käteen osui viime kevään ja kesän asujeni kulmakivi, vanha kunnon kynähame! Onhan tuo jo hiukan elämää nähneen oloinen - eikä mikään ihme - niin kovassa käytössä se on ollut. Pestykin varmasti 20 kertaa. Toimii kuitenkin edelleen mainiosti rentojen arkiasujen osana.


Labels:


Comments:
ihana asu. nuo kengät kelpaisivat meikäläisellekin, hame ja neule samaten. mutta kaikista kaunein on sun tukkasi. t. yks kateellinen ;-)
 
Wau, taas teikis (Ilta-)lehdessä, alat jo olla 'päivystävä dosentti'-tasolla!
 
NK:n sivut eivät toimi täällä laisinkaan, ei tuosta linkistä eikä etusivunkaan kautta kokeilemalla.
Lataa vain punaiset reunusgrafiikat ja siihen jää - sourcesta toki näkee mitä kaikkea sen pitäisi tehdä vaan ei halua toimia.
Testattu Firefoxilla, Operalla sekä Konquerorilla, alustana tietysti Linux ja selaimista uusimmat versiot.
Onko tuo vain IE:llä (ja/tai Safarilla?) toimiva sivusto?
 
Spots: Ah, olen tässä jo monta monta päivää miettinyt, että pitäisi leikata hiukset... Olkapäälle tai ihan lyhyeksi polkkatukaksi.

Tuike: Hihi! Varsinainen shoppailu-dosentti joo... ;DD

Anonymous: Outoo... Mulla on käytössä Firefox ja IE. Molemmilla toimii ihan hyvin.
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?