Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Maanantai-arvonta, Max Factor -meikkejä!

Monday, November 10, 2008

Maanantai-arvonta, Max Factor -meikkejä!

Suloista marraskuisen viikon alkua täältä kisastudiolta!

Viime viikolla tilitin kerran jos toisenkin ruotsalaisia lempparisuunnittelijoitani ja nyt on sinun vuorosi! Viikon maanantai-arvontakyssäri menee näin:

Kenen suunnittelijoiden luomuksiin pukeutuisit mieluiten, jos ei tarvitsisi miettiä taloudellisia rajoituksia? Mitkä merkit/suunnittelijat ovat lemppareitasi IRL (eli oikeesti)?

Kaikki maanantain aikana tämän postauksen kommenttilaatikkoon vastanneet osallistuvat viikon palkinnon arvontaan, joka on:
Max Factorin uutuushuulipuna sävy 812, Flame Tree ja saman merkin Earth Spirits -sarjan luomiväri sävy 105 Terra Firma.

Vastausaikaa on maanantaihin keskiyöhön asti. Voittaja ilmoitetaan täällä blogissa tiistai-iltana, jonka jälkeen voittajalla on torstaihin aikaa ilmoittautua. Perjantaina arvotaan tarvittaessa uusi voittaja.

Entiseen tapaan on mahdollisuus tuplata voittotsäänssinsä laittamalla linkin arvontaan omassa blogissaan. Koska vastausaikaa on vain yksi päivä, pitäisi linkinkin osua maanantaille. Linkistä kannattaa laittaa maininta kommentteihin, että osaan tehtailla kaksi arpalippua.

Tämän maanantain kysymys on siis:

Kenen suunnittelijoiden luomuksiin pukeutuisit mieluiten, jos ei tarvitsisi miettiä taloudellisia rajoituksia? Mitkä merkit/suunnittelijat ovat lemppareitasi IRL?

Labels:


Comments:
On muuten vaikeaa nimetä muutamia suunnittelijoita, joiden vaatteisiin pukeutuisin mieluiten, mikäli raha ei olisi esteenä! Pidän useista suunnittelijoista ja heidän luomuksistaan ja ostan vaatteita enemmän itse vaatteen kuin suunnittelijan takia. Pidän ajattomista vaatteista, jotka ovat laadukkaista materiaaleista ja joissa on kuitenkin joku juju. Sesonkituotteet ostan mieluummin halvemmilta merkeiltä. Eniten panostan laukkuihin, sillä ne kestävät käytössä pitempään kuin esimerkiksi kengät.

Laukuissa suosisin Chanelia, Vuittonia, Miu Miuta, Pradaa, Guccia ja Hermesiä, mikäli rahaa olisi loputtomasti. :D

Haaveilen myös Louboutinin avokkaista.

Vaatemerkeistä suosikkejani ovat Burberry, Tiger of Sweden, Gant, Tommy Hilfiger, Sand ym. Nämä ovat sellaisia IRL-suosikkeja, joita pystyn silloin tällöin hankkimaan. Pukeutumiseni on sekoitus kalliimpia ja edullisempia merkkejä.

Tästä aiheesta voisin kirjoittaa loputtomasti, mutta ehkä jätän kommenttilaatikkoosi tilaa muidenkin vastauksille. ;)
 
Jos raha ei olisi esteenä, niin luultavasti asuisin paikassa, jossa tarkenisi vähäisellä vaatetuksella! Ainakin Stella McCartneyn ja Chloén vaatteita käyttäisin jos ei olisi rahasta kiinni.

IRL suosikkimerkkejäni (tai ainakin kovimmassa käytössä) ovat keskihintaiset Tiger of Sweden, Filippa K, Benetton ja Vagabond.
 
Jos rahat riittäisi, niin ostaisin varmaan aika paljon Versacea ja Stella McCartneyn luomuksia, sillä olen pitänyt molempien mallistoista jo muutaman vuoden ajan.

Tällä hetkellä vaatekaappini on aika täynnä halpisketjujen vaatetta, kuten H&M, VM, elloksen postimyynti... :/ En pidä vallitsevasta tilanteesta lainkaan, joten yritän säästää rahaa ja uudistaa pikkuhiljaa vaatekaappini parempilaatuisilla (merkki)vaatteilla. Ja joskus ostan sen Chanelin kruunaamaan kaiken! :D

Ja tuplaan voittomahdollisuuteni; linkitän arvonnan blogiini kunhan saan kirjoitetuksi päivän postauksen. :)
 
Vaikea kysymys, enpä ole tuota koskaan niin hirveäåsti iettynyt ja suunnittelijoitakin tunnen aika väähn ja huonosti.

No, ainakin juhlavaatetuksessa suosisin varmaan mieluusti sellaisia klassikoita kuin Valentino ja Armani.

Arkisempaan meininkiin kelpaisivat ainakin Sand.

Oikeasti sellaisia merkkejä joita tule nykyään ostettua ovat esim. Mexx. Ja tietty sitä ostelee niitä iän ikuisia Henkka maukka juttuja ja sellaisia joiden merkkiä ei tiedä, muista tai ei ole siitä kiinnostunut.
 
Luultavasti haalisin itselleni Miu Miuta ja Pradaa sekä Manolo Blahnikilta kenkiä.
 
En oikeastaan katsele sillä silmällä merkkejä muutenkuin kengissä ja laukuissa. Jos rahaa siis rajattomasti olisi, löytyisi kengissä minulta Minna Parikat sekä maailmalta Manolot, ainakin.

Laukuissa Chanel, Gucci, Hermes ja Louis Vuitton sekä Burberry (myös vaatteissa) olisivat ykkösiä.

ps. linkitän.
 
Victor&Rolf,siinä sitä on jotakin, ja Minna Parikan kengät, monta paria minulle nyt heti kiitos,mmmm... ja vielä Guccia. Siinäpä sitä unelmoitavaa, kun tällä hetkellä olen opiskelijabudjetillani halppis ketjujen suurkuluttaja.
 
nooh, minna parikan kenkät ainakin kelpais mulle!
 
En varmaan edes tiedä suunnittelijoita. Ainoa minkä haluan, on Chanelin laukku :-D
 
Kenen suunnittelijoiden luomuksiin pukeutuisit mieluiten, jos ei tarvitsisi miettiä taloudellisia rajoituksia? Mitkä merkit/suunnittelijat ovat lemppareitasi IRL?

Jos olisikin sitä rahaa niin paljon, niin pukeutuisin ehdottomasti (yllätys, yllätys) Stella McCartneyn vaatteisiin ja Marc Jacobsin kenkiin. Myös muut perinteiset luksusmerkit kävisivät. Vaikeaa valita vain yhtä. Myös Louboutinin kendät olisivat kuin taivaan lahja.

In real life tykkään enimmikseen ihan halpismerkeistä (eikä opiskelijalla olisi varaakaan oikeastaan muuhun): H&M, Mango, Zara, GT, Esprit.. tykkään näistä kaikista. :)
 
Rikas nainen jos oisin..kulkisin pelkästään Chanelissa! Minna Parikoista haaveilen myös.
IRL halpisketjut, kirpparit ja oman äiskän ompelimo vaatettavat minut mainiosti:)
 
Tulee oikeastaan mieleen nyt vain yksi, koska en fanita tiettyjä suunnittelijoita, vaan mielestäni melkein kaikista mallistoista löytyy ainakin yksi vaate jonka voisin pukea päälleni!

Mutta Elie Saab on Jumala.
 
Vanessa Bruno, Alexander Wang ja Anna Sui olisivat todella kovia nimiä, jos rahaa ei tarvitsisi miettiä. (Jollain tapaa) realistiset irl suosikkimerkit ovat tällä hetkellä Kookai, Filippa K, Oasis ja Kuyichi. Yhdet Parikat minulta jo löytyy, mutta lisää toki huolisin. ;) Enemmän irl on kuitenkin Vagabond.
 
Jos raha ei olisi ongelma olisi Chanel, Versace ja Dior varmaankin niitä suosikkiluksusmerkkejä.

Mutta koska rahaa ei ole kuin roskaa niin käytän paljon H&M:n ja Zaran vaatteita ja hamstraan 70% alesta usein vaatteita vaatemerkeiltä DKNY, Burberry ja Patricia Pepe. Erityisesti tuo viimeinen on kovastikin mieleen.
 
Chanelia, Vuittonia ja Guccia ainakin laukuissa :)
 
Jos varaa olisi, näitä löytyisi vaatehuoneestani:Roberto Cavalli, Chanel, Gucci, Dior, Versace, Marc Jacobs, Vivienne Westwood, Christian Louboutin...

Suosin ainakin toistaiseksi ihan tavallisia halpiskauppoja... Yhden kalliimman merkkilaukun omistan, jonka avomieheni on minulle lahjaksi ostanut;) Ja yhdet hintavammat avokkaat olen ostanut itse. Parikat täytyy minunkin kyllä hankkia... Panostan yleensä kenkiin, mutta toistaiseksi olen ajatellut esim saappaiden kipurajaksi sellaisen 200e, sillä opiskelen.
 
Stella McCartney, Hugo Boss, Marc Jacobs, Chloé, Burberry. Monia hienoja luomuksia löytyy myös esim. Valentinolta, mutta tuskiin niihin silti pukeutuisin. Vain ehkä jossain erikois juhlissa.

Vaatekaapissani ei juuri mitään erikoista löydy. Benetton, Vero Moda, edc, Esprit, Roxy. Jokunen Filippa K., Noa Noa, Bitte Kai Rand. H&M on hyvä perusvaate kauppa. Merkkiä enempi vaatteessa vaikutta se, että se näyttää minulta ja tuntuu hyvältä päällä.
 
Pidän Stella McCartneyn vaatteista ja Miumiun ja Chloén laukuista.
IRL vaatekaapistani löytyy lähinnä H&M:än yms muiden halpisketjujen tuotantoa. Vaatekaapin uudistus laadukkaampaan tavaraan on kuitenkin kovassa käynnissä !
 
Kyllä mä pidän Karl Lagerfeldista, joten ehkä hän olisi se luxussuunnittelija
 
betsey johnson, vivienne westwood ja odd molly, ehdottomasti! :)
 
Hmm.. oisko Stella McCartey yksi ainakin. Olen niin huono muistamaan suunnttelijoiden nimiä :(

Todellisuudessa vaatteet on HM, Lindex, Seppälä, kirpparikamaa. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta (esim laukkuja, takkeja)
 
Rahakkaana ostelisin Filippa K:ta, Acnea ja muuta laadukasta ja ihan kohtuullisen hyvin ihmisbudjetissa pysyttelevää. Manolo Blahnikilta ja Minna Parikalta hankkisin kenkäni. Sitten jotain Gucci-laukkuja mukaan ja menoksi ;D. Mitään oikean elämän lempisuunnittelijaa en osaa nimetä.
 
Lempisuunnittelijoitani ovat Chanel, Marc Jacobs, Nina Ricci, Ralph Lauren ja DKNY. Rakastan näiden luomuksia catwalkeilla ja jos olisi varaa ostelisin näitä ehdottomasti enemmänkin. Ne joita ostelen ovatkin sitten vero moda ja gina tricot, myös tommy hilfinger on sellainen jota voisin joskus ostaa. Laukuissa ehdoton suosikkini on Mulberry, mutta ne nyt ovatkin jo niin kalliita, että pitäisi voittaa lotossa, että sellaisen ostaisi.

Linkitän arvonnasta blogiini tänään :)
 
Suosin selkeesti kotimaista, sillä pukeutuisin mieluusi Minna Parikkoihin, Samu-Jussi Koskeen, IVANAhelsinkiin ja Antti Asplundiin. Tahtosin myös yhden laadukkaan laukun, esimerkiksi Chanelin.

Oikeasti käytän Vagabondia, H&M:ää, Indiskaa, Nansoa, Ellosta, American Apparelia, Gina Tricotia, Cheap Mondayta, Filippa K:ta ja Zaraa. Omistan sentään yhdet Minna Parikat.
 
Jos en eläisi opintotuella niin ostelisin surutta varmasti monien kuuluisien suunnittelijoiden vaatteita, mainittakoon Stella McCartney, Chloé, Vivienne Westwood, Valentino ja ah ikisuosikki Chanel.
Kolistelisin myös surutta Manoloissa ja Minna Parikoissa.

In real life suosin ihan rahatilanteen ja järjen hitusten mukaan halpismerkkejä. Suosikkejani on Vila, Carlings, GT,Vero Moda, Henkka&Maukka, jne. :)
 
Jos rahaa ei tarvitsisi ajatella, pukeutuisin mieluiten Marc Jacobsin, Miu Miun, Stella McCartneyn, Manolo Blahnikin ja Christian Loboutinin luomuksiin. Tosielämässä vedän kuitenkin ylleni mm. H&M:n, Vero Modan, Zaran, Vagabondin ja Buffalon vaatteita ja kenkiä. Joskus on kyllä haaveena hankkia ensinmainituilta klassinen laukku ja mustat korkokengät.
 
Stella McCartney, Prada ja Chloé olisivat varmaankin aika nähtyjä mun vaatekaapissa, jos varaa vain olisi. :) Myös Daniel Palillon vaatteet on upeita, ne pääsisivät myös muuttamaan vaatekaappiini! ;)
 
Todennäköisesti suosisin suomalaisia suunnittelijoita, nimekkäitä tai vielä tuntemattomia. Arvostaisin valinnoissani käsityötä, uniikkeja kappaleita, jne. Mutta, kuten olikin kilpailuvastausten idea; tämä on todellakin vain haave näillä opiskelijan tuloilla...
 
Aah, ainakin Minna Parikan kengät kelpaisivat<3 Jos sitten ihan vaatesuunnittelija pitäisi valita, niin Marc Jacobs veisi kaiketi ykköspaikan. Seuranaan totta kai Stella McCartney!

Linkittelen blogissani, kunhan saan postauksen valmiiksi tässä myöhäisiltapäivän mittaan.
 
Pukeutuisin mieluiten Miu Miun, Stella McCartneyn ja Minna Parikan vaatteisiin/kenkiin :)
 
Melkeimpä jokaiselta merkiltä löytyy ihania että ihan järkyttäviä luomuksia joten vaikea sanoa. Ja myöskin sen takia etten kauheasti seuraile kalliiden muotitalojen uutuuksia yms. Mutta jos nyt ihan lonkalta heitetään jotain niin rakastan miumiu:ta, Dolce&Gabbanan iltapuvut on törkeen hienoja, manololla on hienoja kenkiä, Peakilla upeita ulkoiluvaatteita ja niin edelleen.
 
No siis.. en osaa oikein nimetä mutta joku kallis ja hieno, johon ei yleensä ois rahaa..
Tykkään Dolce%Gabbanasta ! :-)
 
Tykkään etenkin Stella McCartneyn vaatteista, mutta en tiedä toimisivatko ne luonnossa niin hyvin kuin catwalkilla.. Mutta luulen että joku hieman hillitympään olisi kiva pukeutua, esim. Burberryyn tai Filippa Kn :--)
 
siis johonkin hieman hillitympään :DD
 
Voiko pukeutua pelkkiin kenkiin? Minna Parikalta tosin tuli yhteistyömallisto Seppälään eli hän :D Kenkien osalta eniten, mutta vaatteetkin ovat upeita :)

IRL en kyllä isommin käytä merkkivaatteita, suurin osa kun vaatteista löytyy kirppareilta :)
 
En kauheasti seuraile näitä suunnittelijoita, mutta sanoisin että Stella McCartney ja Miumiu.
 
Jos raha ei olisi esteenä ostelisin mm. Stella McCartneyn, Chloén, Marc Jacobsin ja Acnen vaatteita. Ja tietysti Minna Parikan kenkiä!

Kalliiden merkkien vaatteet ja asusteet ovat vain haaveissa; omasta vaatekaapista löytyykin opiskelijabudjetille sopivia "perushalppis" merkkien luomuksia. H&M:n, Gina Tricotin, Vedo Modan, Lindexin, Mangon, Zaran ja Vilan vaatteita pääasiassa.
 
Mun unelmat tällä hetkellä on Acne ja Tiger of Sweden. Ei nyt sieltä kalleimmasta päästä, mutta oman budjetin ulottumattomissa tällä hetkellä. Mutta kun alkaa ajatella niin onhan niitä ihania vaikka kuinka paljon, kuten ALEXANDER WANG.
 
Stella McCartneyn ja irl halpis merkkejä vaan. Turha tuhlata rahaa vaatteeseen jossa maksaa vain merkki, halvallakin saa hyviä.
 
aiaiai, tosipaha kysymys. todennäköisesti ostelisin kaikkea maan ja taivaan väliltä mikä kuitenkin miellyttää silmää. vaatteita ostelisin varmaan Tiger Of Swedeniltä, Acnelta, Tommy Hilfigeriltä, J.Lindebergiltä, Gantilta ja vaikka mistä, laukkuja ja kenkiä Chanelilta, Miu Miulta, Fendiltä ja jostain muualtakin toki.
jos jaksaisin, niin alkaisin selailemaan vaikka N-A-P:stä kaikkia herkkuja mutta en juuri nyt jaksa :--D

ja hei, tuplaan tsäänssit!
 
No, jos raha ei ole mikään este, niin Stella McCartneylta voisin pikkasen shoppailla. ;)
 
Dolce & Gabbanalta ainaski kaikkii juhliin haluisin mekkoni. Arkena taas Stella McCartneyta ja Marc Jacobsia. Laukut Chloélta ja Chanelilta. Dolce & Gabbana on kuitenkin ehkä suosikkimerkkini.
 
Jos olisi mahdollista kaapistani löytyis Gantia, Dsquared2, Elie Saabia, Vagabondia yms.
 
Hmm.. taidan poiketa valtavirrasta. Haluaisin nähdä, mitä esim Mariko suunnittelisi pääni menoksi, jos raha ei olisi este.
Tai Jukka Rintala.
Hallittu kaaos tai suomalaisen selkeää ;)
 
Chanel, Luis Vuitton, Chanel olisivat haaveissa ehdottomasti ykkösiä. Kun vain rahat antaisivat myöden. Luis Vuittonin laukku olisi mahtava omistaa.
 
Stella McCartney ehdottomasti. Miu Miun laukut myös.
 
Stella McCartney ja Alexander Wang tulee ekana mieleen, mutta jos ei olisi rahasta kiinni niin enköhän minä suosisi vaatteita ihan itse vaatteen enkä suunnittelijan mukaan. Haluaisin kuitenkin omistaa tosi monta paria Christian Louboutinin ja Jimmy Choon kenkiä kanssa.
 
Jos raha ei olisi este, kaapistani löytyisi ainakin Marc Jacobsia, Miu Miuta ja Pradaa sekä Stella McCartneyn luomuksia.
 
Sisälukutaito ei ilmeisesti ole vahvimpiä puoliani. Oman kaappini sisällöstä siis vielä. Sieltä lemppareitani ovat muun muassa Pura Lopez, Marc by Marc Jacobs, DKNY, Filippa K ja Tiger of Sweden joita ostelen lähinnä alennusmyynneistä.
 
Jos rahaa tosiaan löytyisi rajattomasti, täyttäisin vaatekaappini varmaankin suurimmaksi osaksi Marc Jacobsin luomuksilla. Toki joukkoon mahtuisi hiukan Comme des Garconsia, Stella McCartneyta, Alexander McQueenia ja Vivienne Westwoodia.

IRL vaatekaappini täyttyy lähinnä H&M:n, Gina Tricotin ja Indiskan halpisvaatteilla. Farkuissa tuen Cheap Mondayta. Eli ruotsalaisella linjalla mennään :)
 
Stella McCartney on ihana. Niin ja Vera Wang ainakin juhlapuvuissa. Nyt tyydyn tuoksuihin, huokaus..

IRL käytän Filippaa (kun kykenen ostamaan), Marimekkoa, Seppälän tuotteita, VM, ym. peruskamaa.
 
Ehdottomasti miu miu (:
 
Huoh, olen tosi huono tietämään mitään merkkejä ja suunnittelijoita, mutta pari on mielessä. Stella McCarteytä voisi löytyä, samoin Paola Suhosta. Tykkään hirveästi myös Filippa K;n vaatteista. Kengiksi kelpaisivat Minna Parikat!

Todellisuudessa Seppälät ja henkkamaukat +kirpparikamat ovat kovassa käytössä <:
 
jos saisin ihan kenen tahansa vaatteita, kyllä ne olisi zac posenin, aivan ihania mekkoja, alkaisin pitää pelkästään noita hänen suunnittelemiaan kivoja mustia mekkoja, ne on aivan upeita!
ja kengistä tietty jimmy choota, voi että kun minä saan joskus ne ekat jimmyt tilattua <3

ihan perus h&m, veromodan vaatteita joutuu tällä budjetilla nykyään ostaa, mutta ehkä vielä joku päivä.

ja tuplaan ;)
 
Jos rahaa olisi niin täälläkin Stella McCartney ja Burberry ois varmaan ihan ykkösiä, Parikan kengät ois ihanat... ja laukkuja vaikka mistä ;)
 
suunnittelijoista en sano mitään, en oikein tunnista, millaista kenenkin vaatteet on jne. Jos raha ei olisi esteenä, en siltikään menisi ns. överiksi, vaan jotain silti sen hintaista, että lähes kuka vaan voisi ostaa... Eli IvanaHelsinkiä, Marimekkoa yms. suomalaisia merkkejä. Nykyisin en raaski niiltä ostaa oikein mitään :(
 
Limi Feu, Yohji Yamamoto, Y-3, Balenciaga, Chanel, Jill Stuart, 3.1 Phillip Lim ja Anna Sui! Noita jos olisi vaatekaappi täynnä niin mikäs siinä...
ps. linkitin :)
 
Stella McCartneyn ja Acnen luomukset ovat jumalaisia joten niihin ainakin! Vinkkaan blogissani :)
 
This comment has been removed by the author.
 
Calvin Kleinin yksinkertaiset vaatteet ovat minun makuuni, en juuri välitä mistään ylimääräisistä hörhelöistä tms. Myös Marc Jacobsin vaatteet voisi olla kivoja... kunhan saisi paljon ihania, yksinkertaisia, minimalistisia mekkoja ja tunikoita :D kenkien ja laukkujen merkillä ei välttämättä niin väliä, vaan se ulkonäkö. mutta tällä hetkellä olen tykkäillyt chanelin ja LV:n laukuista.

IRL vaatekaapista löytyy ihan perus Only, H&M, Vero Moda, Vila, Gina Tricot. Laukkuja ostanaina ulkonäön perusteella, merkillä ei juuri väliä. Kengissä suosin Vagabondia.

Tuplaan mahdollisuuteni! :)
 
Jos omistaisin rahaa kuin roskaa niin Paola Suhosen suunnitelemia vaatteita saattaisi löytyä kaapistani. Ja suomalaista suunniteluahan kannattaa aina tukea ;---)

Rajallisella opiskelibudjetilla ei oikeastaan edes uskalla haaveilla huippuluomuksista, joten komerosta löytyvien vaatteiden merkit ovat H&M - veromoda tasoa.
 
Loppujen lopuks seuraan aika vähän hai fäisöniä.. Sieltä täältä miellyttäviä kokonaisuuksia aina kuitenki löytyy, useimmiten Stella McCartneyn ja Marc Jacobsin mallistoista. Tiger of Sweden ja Diesel taas uppoaa niin hyvin että seurailen niitä netin kautta aika paljonkin, mutta opiskelijabudjetti ei silti niihin repeä.. Myös MiuMiu miellyttää silmää, etenki merkin laukut ottasin mielelläni kaappiin:D

Todellisuudessa kaapista löytyy ruotsalaisia halpismerkkejä niitten nuorten suunnittelijoiden sijaan:D Dorothy Perkinsistä on muodostunu lyhyessä ajasse ultimatefeiv täällä asuessa^^
 
Pukeutuisin joka päivä eri suunnittelijoiden asuihin, mutta en siis mihinkään yliampuviin muotiluomuksiin Pradaa, Guccia, LV...aah...nyt on tyydyttävä vielä näihin vila, mötivi, kenvelo, seppälä, lindex ja henkka ja maukka.
 
Mun täytyy tähän näin ehkä hieman arkisestikin vastata, et jos olis varaa, niin käyttäisin pääasiassa suomalaisten suunnittelijoiden vaatteita. Marimekon tuotteet löytäisivät kaappiini ja myös esim. Minna Parikan tuotteet. Onhan Pradalla ja Chanelilla hienoja, mutta jos varaa olisi niin tukisin ehdottomasti suomalaista desingiä.
 
Argh, aikasteen vaikea kysymys, mutta ehkä Sonia Rykielin vaatteet lämmittävät mielta ja sydäntä eniten.

IRL en suosi ketään yksittäistä suunnittelijaa, vaan kaappini täyttyvät ketjujen ja kirppareiden avulla.

Tuplaam ihan heti kohta :)
 
Ehdottomasti Pollinilta mekkoja!
Pollinin 2009-kokoelma on ihan mahtava, ja suurin syy, miksi ko. merkki on suosikkejani. Myös syksyn 2007 luomukset ovat kivoja, mutta Liu Wenin ihana mekko valloitti sydämeni.
Myös suomalainen Hankala on aivan ihania vaatteita tekevä merkki!
IRL käytän ihan normaaleita halpismerkkejä ja yhdistelen niitä toisinaan kaliissiin kenkiin tai laukkuihin.
 
Jos ei tarvitsisi lainkaan miettiä hintaa, teettäisin luultavasti paljon vaatteita mittatilaustyönä. Huvittavaa kyllä, esim. mittojen mukaan tehdyt farkut olisivat varmaankin hankintalistan kärjessä :)

DKNY on merkki, jolta löytyy mielestäni mukavan klassisia vaatteita pienellä "jujulla" maustettuna. Eli ko. muotitalon vaatteita varmaankin hankkisin myös.

Olen opiskelija, joten IRL vaatteet tulee hankittua jo useissa kommenteissa mainituista liikkeistä. Lisäksi silloin tällöin tulee tehtyä löytöjä mm. R-Collectionilta. Mies ostaa ko. paikasta enemmänkin...

Hippiäinen
 
Hirmuisen hankala kysymys, mutta näin opiskelijabudjetilla tulee jo unelmoitua pelkästään niistä Odd Mollyn vaatteista vaikkei olekkan se kaikkein hirvittävimmän hintainen. Joten toivotaan, että edes jossain määrin toteutettava tavoite siinä vaiheessa, kun työelämään eksyn.

Muut suunnittelijat eivät pysy enää tähän aikaan päässä vaikka heti tulee pari upeaa kuvaa mieleen :).
 
Mieleen tulee näin äkkiseltään DKNY ja Stella McCartney, Vivienne Westwood!

Tällä hetkellä vaatekaappi täyttyy tasaista tahtia halppisketjujen vaatteista. Mulle ylellisyyttä tällä hetkellä on French Connection :D

tuplailen vielä tänään :)
 
Haaveilen siitä että olisi varaa ostella kaikkia ihania designvaatteita. Siinä vaiheessa ei varmaan tulisi edes ketään yksittäistä mieleen, vaan ostaisin vain sitä mikä näyttää ihanalta ja tyylikkäältä. Sillon raha ei ratkaisisi.
Toisaalta kun oikein mietin, tulee mieleen Dolce&Gabbana.


IRL.
Olen ihan tyytväinen tämän hetkiseen tilaan. En tunne tarvetta saada kauhiasti mitään merkkejä. Kunhan vaate vastaa omia mieltymyksiä niin se on tervetullut minkä merkkisenä vaan. H&M saa suurimman osan rahasta mitä käytän vaatteisiin. Toisena tulevat Lindexit,Kappahlit,Seppälät ja Soaked in luxury.
 
Itse en ehkä voi rajat tiettyihin suunnittelijoihin/merkkeihin. Itse menisin ja napsisin kaikkea ihanannäköistä luxusvaatetta suunnittelijasta viis. Laukkuja ja kenkiä tulisi todennäköisesti ostettua rajaton määrä. Olisi kyllä enemmän kuin unelmaa!

IRL lemppareita ovat Tiger of Sweden, Benetton ja kestosuosikki Vagabond :)

Tuplaus ;)
 
Jos olis rajattomasti millä mässätä, niin luultavasti kaappiin kertyis Stella McCartneyta ainakin!

IRL näin ei kuitenkaan ole, eli pukeudun aika paljon opiskelijan kukkarolle sopivaan 2ndhandiin ja h&m/Vero moda/JC/Lindex-vaatteisiin..
 
This comment has been removed by the author.
 
Marc Jacobsin, Chloén, Alexander Wangin, Stella McCartneyn vaatteet, MiuMiun laukut, ja Minna Parikan kengät.

Hehe ja oikeasti kuljen ihan perus H&M, Gina Tricot, Vero Moda, Vagabond -linjalla. Voi kun joskus olisikin noihin yllämainittuihin varaa.
 
Ehdottomasti haluaisin Minna Parikan kengät. Varmaan joskus sellaiset hankinkin, kunhan olen vähän rikkaampi :)

En juurikaan suunnittelijoita seuraa, mutta Stella McCartneyn vaatteet vois olla semmosia joita vaatekaappiini päätyisi.

Nykyään menen ihan perus H&M, Veromoda, Seppälä.. linjalla. Kirpparitkin tulee aika tarkkaan koluttua :)
 
Tosi vaikea nimetä, en yleensä katsele sillä silmällä tiettyjen suunnittelijoiden vaatteita mutta esim. Stella McCartneylla on usein sellaisia jotka miellyttävät silmää. Ja Parikan ja Finskin kenkiä ostaisin! :)
 
Luella on sellainen merkki mitä kuolaan mutten varsinaisesti koskaan ole osannut edes haaveilla, että joskus moista laittaisin päälle. Ah.
 
Jos raha ei olisi este käyttäisin varmaan kaiket päivä Diane von Furstenbergiä ja kaiket illat Hugo Bossia :) Zac Posenin laukku roikkuisi käsivarressa ja kesäterassille pukisin Marc by Marc Jacobsia. Baariin astelisin Philip Limin luomuksissa ja asiakastapaamisia varten pitäisi kaapista löytyä Armanin pukuja.

Having said that, jos yksi pitäisi valita, se olisi Max Mara. Merkin asut sopivat sekä arkeen että juhlaan. Heiltä löytyvät myös laukut ja kengät ja muut asusteet.
 
Hmm, paha! Enpä tiedä, TopShopista olisin ostellut enemmän!:D Merkeistä ehkäpä rakastuisin MiuMiun laukkuihin, Jimmy Choon kenkiin ja stylistiksi palkkaisin SATC:n stylistin. Mutta vaatteista en osaa sanoa.:/

Oikeasti kannan rahani H&M:lle!:D
 
voi että kuinka haluaisin Chanelin laukun. :) Cuccin laukkukin olisi tosi kiva (= sillä itse en tykkää mistään paul frankistä tai lacostesta koska ne on jo jotenkin kuivia kun kaikilla on.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?