Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Maanantai-arvonta, Lumene & Max Factor -meikkejä!

Monday, November 03, 2008

Maanantai-arvonta, Lumene & Max Factor -meikkejä!

Marraskuista maanantaihuomenta!

Tämän viikon maanantai-arvonnan kysymys liikkuu reissutunnelmissa. Osallistu arvontaan vastaamalla:

Mikä on unelmiesi matkakohde? Miksi? Mikä on mahtavin paikka, minne olet matkustanut?

Kaikki maanantain aikana tämän postauksen kommenttilaatikkoon vastanneet osallistuvat viikon palkinnon arvontaan, joka on:
Lumenen Blueberry Volume Mascara (musta) ja Max Factorin huulipuna sävy 815, Night Valley Red.

Vastausaikaa on maanantaihin keskiyöhön asti. Voittaja ilmoitetaan täällä blogissa tiistai-iltana, jonka jälkeen voittajalla on torstaihin aikaa ilmoittautua. Perjantaina arvotaan tarvittaessa uusi voittaja.

Entiseen tapaan on mahdollisuus tuplata voittotsäänssinsä laittamalla linkin arvontaan omassa blogissaan. Koska vastausaikaa on vain yksi päivä, pitäisi linkinkin osua maanantaille. Linkistä kannattaa laittaa maininta kommentteihin, että osaan tehtailla kaksi arpalippua.

Tämän maanantain kysymys on siis:

Mikä on unelmiesi matkakohde? Miksi? Mikä on mahtavin paikka, minne olet matkustanut?

Labels:


Comments:
Unelmien matkakohde olisi iso kaupunki. Tällä hetkellä Moskova ja New York houkuttelevat.

Parhaat matkani olen tehnyt kaupunkikohteisiin, tällä hetkellä ehkä Pietari pitää kärkisijaa matkakohteistani.

Tuplaan.
 
Unelmieni matkakohde olisi ehdottomasti Lontoo. Olen haaveillut siitä jo todella pitkään. MIelestäni Lontoo on niin tyylikäs kaupunki :)
 
Unelmieni matkakohde on varmastikin New York, ei pelkästään sinkkuelämän taki, vaan jo sen takia mitä se edustaa. Kaikkia kansoja ja hirveästi nähtävyyksiä ja kauppoja! Unelmani on ollut joskus myös muutta New Yorkiin.
Mahtavin paikka jonne olen matkustanut on ollut Pariisi, vaikka muitakin mahtavia paikkoja on! Pariisissa olen ollut kaksi kertaa, eikä kumpikaan jättänyt kylmäksi, vaan oli haikeaa lähteä sieltä pois!

Ilmoitan arvonnasta blogissani tänään :)
 
Unelmieni matkakohde olisi juuri nyt Madrid. Espanjassa olisi vielä lämmintä, ja en ole vielä käynyt ko. kaupungissa...

Paras matkakohde ikinä on kyllä ollut New York - sinne lähtisin koska vain uudestaan!
 
Unelmieni matkakohde on ollut pitkään New York. Näillä näkymin pääsisin käymään siellä vuoden -09 joulukuussa.

Ehdottomasti ihanin kohde missä olen käynyt on Pariisi. Tunnelma siellä on niin ihana. Olen jotenkin mieltynyt tälläisiin kaupunki kohteisiin, vaikka rantalomatkin ovat lleet uskomattomia.
 
Unelmieni matkakohde on ehdottomasti Australia! Se on niin erikoinen ja kiehtova.
Paras kohde (niistä vähistä joissa olen käynyt) on Ranskan Riviera; Nizza, Cannes, Grasse jne..
 
Unelmieni matkakohde on ollut jo vuosia Pariisi. Mielikuvani kaupungista on niin kaunis, mielenkiintoinen ja ideaali, etten tiedä tohdinko matkustaa sinne koskaan, etteivät nämä unelmani romutu jossain haisevassa motellissa Eiffelin kupeessa.

En ole juurikaan matkustellut, mutta nyt olen ottanut tavoitteeksi ulkomaan matkan kerran vuoteen. Viimeksi olimme avomiehen kanssa Samoksella, jonka 40:n asteen lämpötila ei oikein ollut meikäläistä varten. Paras matkani on ehkä tällä hetkellä Tukholman reissu. Juu, sinne ei ole pitkä matka, mutta reissu oli kaikin puolin onnistunut, mikä teki siitä unohtumattoman.
 
Unelmieni matkakohde on New York. Se on vaan niin maaginen paikka, joka ei nuku koskaan. Olisi ihana päästä tutkailemaan leffoista ja tv-sarjoista tuttuja maisemia... Lisäksi pidän New Yorkista sen monikulttuurisuuden takia. Siellä on niin paljon eri kansallisuuksia, ettei kadulla kävellessä voi tietää kuka "ei kuulu joukkoon". Lontoossa on tosin hieman samaa näiltä osin.

Kivoin paikka, jossa olen käynyt lienee Kööpenhamina. Pohjoismaiden ja Manner-Euroopan parhaat puolet samassa paketissa!
 
Unelmien matkakohde olisi ehdottomasti Lontoo, kun vielä saisi paljon shoppilu rahaa ja hyvän oppaan, Lontoo on niin upea, että tarvitseeko se edes selityksiä :) Kyproksen aurinko rannat olivat ihanat, mutta Stockholm voittaa, koska sinne on jokseenkin helppo mennä ja siellä on helppo olla.
 
Unelmien matkakohde olisi varmaankin Uusi-Seelanti ja Australia. Ei sen takemmin eriteltynä, koska sitten kun sinne saakka pääsee siellähän pitää kiertää kaikki :).

Parasta matkaa taas on todella hankala arvioida, sillä melkein kaikki ovat eri tavoin olleet sitä, mutta kaippa se on vastattava Lontoo, jok avain ihastuttaa joka kerta siellä käydessä.
 
Parhaan matkakohteen ominaisuuksiin kuuluisi se, että kun ei enää jaksa makoilla auringon paahteessa, voi siirtyä shoppailemaan suoraan rannalta. Kevyt tuuli raikastaisi oloa eikä olisi liian kuuma. Tällainen voisi olla esim. California. Olisi myös ihanaa tutustua O.C:n kuvauspaikkoihin:--)

Itse en ole matkaillut muuta kuin naapurimaissa, joista tuorein kokemus, Ruotsi, on jäänyt parhaiten mieleen.
 
New york on unelmien matkakohde. Se vaan on niin iso, häkellyttävä ja ihana.

Tähän asti olen matkaillut vain naapurimaissa, joten mahtavin on.. Tukholma :D

Meillä on kyllä suunnitelmissa Kreikka, Kreeta tai Espanja ens kesäksi.
 
Unelmieni matkakohde on Samos, jossa olen ollut muutama vuosi takaperin, mutta matkaseurani oli sen verta surkeaa, että tahtoisin kohdata tuon saaren ihanuudet toisessa valossa. Tahtoisin siis antaa ihanaiselle Samokselle uuden mahdollisuuden!

Mahtavin lomamatkani ei niin matkakohde oli luultavasti viime toukokuinen Mallorca, jonne lähdin poikaystäväni kanssa. Kilometri kaupalla hiekkarantaa, bussi matkan päässä upeat kauppakeskukset ja oma kulta. Aijai!

Ilmoitan arvonnastasi omassa blogissani tänään :)
 
Unelmien matkakohde on Manhattan!<3 Ja Kreikka on paras, missä olen ollut.:)
 
Minä sanoisin unelmieni matkakohteeksi tällä hetkellä jonkin lämpimän turistirysän :D Olen hieman vähävarainen mutta aurinko ja lämpö houkuttelisivat..

Parhain (ja ainoa) matkani ikinä on ollut 4 maagista päivääni Pariisissa 2007 kesällä. Rakastuin kaupunkiin ja haluaisin palata takaisin.
 
Unelmien matkakohde olisi Lontoo ja New York. Nähtävyyksiä, kauppoja, ihmisiä.

Parhaat matkani tällä hetkellä olen tehnyt Venetsiaan ja Lofooteille.
 
Unelmieni matkakohde on joku eksoottinen rantakohde, esim Malediivit, ainoa syy lomaan olisi rentoutuminen kauniissa maisemissa.

Parhaan matkakohteen sijaa jakavat kaksi kohdetta, Pariisi ja Marbella. Molemmat ovat jääneet tosi positiivisesti mieleen.
 
Unelmieni matkakohde on New York. Uskon että se vaan täytyisi kokea itse, eikä vain tyytyä toisten matkakertomuksiin.

Ihanin paikka missä olen käynyt on Garda Italiassa. Uskomattoman kaunis järvi vuorten ympäröimänä ja järven ympärillä hurmaavia kaupunkeja...
 
Unelmien matkakohde on tällä hetkellä Guadeloupe Karibian merellä. Lämpöä ja jumalaisen kauniita maisemia. Siellä olisi kivä kölliä muutama viikko talvesta. Hyvänä kakkosena tulee Lontoo, joka tämän hetkiseen budjettiini huomattavasti paremmin sopiikin.

Parhaat matkat on tullut tehtyä Pariisiin. Kaupunki jätti lomilla niin hyvän mielikuvan, että sinne oli pakko palata elelemään...
 
Unelmoin usein paratiisilomasta, koska yleensä suuntaan kohti urbaanimpia kohteita. Haluaisin joskus matkustaa Mauritiukselle.

Ykköskohteeni tähänastisista on kyllä eittämättä New York!
 
Unemieni matka olisi ehkä tällä hetkellä pieni italian kiertomatka (omatoiminen siis, ei mikään ryhmäbussi-juttu), ainakin Milano, venetsia ja rooma pitäisi käydä pohajoisesta ja etelä-italiasta sitten jotain muuta.

Kiina on ehkä jännimpiä (vaikkakaan ei mukavimpia) paikkoja joissa olen käynyt, samoin tavallaan venäjä. Ei kuulosta kovin eksoottiselta ehkä, mutta jos on venäjää puhuvien paikallisten matkassa viikon, niin reissusta voi saada aika plajon irti.
 
Unelmien matkakohteeni on Malediivit, niin upeita kuvia olen sieltä nähnyt. Oi sinne joskus unelmalomalle! : ) Siellä varmasti sielu lepää.
Mahtavin paikka johon olen matkustanut on ehdottomasti Australia, jossa tulikin vietettyä koko viime talvi.
 
Unelmien matkakohteita on useita, ehkä tällä hetkellä vetoaa eniten Boston (älä kysy miksi, siitä on vain muodostunut jonkinmoinen pakkomielle) sekä ehdottomasti Japani, siitä olen kuullut pelkkää positiivista kaikilta paikalla käyneiltä, joten haluaisin käydä katsomassa kohteen omin silmin, josta olen kuullut niin plajon!:)

Parhaita matkohteita on useita, ehkä päällimmäisenä Bali uskomattoman kauneutensa takia, mutta onhan Euroopan pienissä vuoristokylissäkin sitä jotain!;)

Tuplaan voittomahdollisuuteni!
 
Unelmien matkakohde on tällä hetkellä joku suuri / keskikokoinen, vanha ja kaunis eurooppalainen kaupunki esimerkiksi Itävallassa tai Sveitsissä.

Upein paikka missä olen ollut on varmaankin Tokio sekä omalla erikoisella tavallaan Mumbai Intiassa.
 
Tällä hetkellä unelmien matkakohde on ehdottomasti New York! Näin muutama viikko sitten unta Nykistä, eikä se ole jättänyt minua sen jälkeen rauhaan:)Onneksi mieheni on luvannut viedä minut sinne vielä joskus... parempi olisi varmaan kuitenkin valmistua koulusta ensin ja hankkia hieman pääomaa shoppailuja varten:D Äh, ei kannata opiskella aikuisena, ei pääse toteuttamaan matkustushaaveitaan, tai muitakaan rahaa vieviä haaveita. Noh, hiljaa hyvä tulee:)

Kukaan ei varmaan vastaa näin, mutta uskon, että mahtavimmat paikat johon olen matkustanut on täällä Suomessa. Ulkomailla sitä pitää itsestäänselvyytenä että kohdalle voi sattua mitä vaan, vuoria, ihmeellisiä eläimiä yms... Mutta kun Suomessa sattuu kohdalle jotain mitä täällä ei tiennyt olevankaan, se on vasta ihmeellistä se...
 
Unelmieni reissu suuntautuisi Etelä-Amerikkaan, jossa kiertelisin parinkin kuukauden ajan. Ohjelmaan kuuluisi mm. vaeltamista Andeilla, kilpikonnien moikkaamista Galapagoksella, auringonnousu Machu Picchulla, sambakarnevaalit, melontaa sademetsissä jne. Tosin ko. matkaa varten tarvis varata tosiaan sitä aikaa, rahaa ja espanjankielen hallintakin ois suositeltavaa, joten eipä ole toteutumassa vielä hetkeensä. (:

Tähän astisista matkakohteistani suosikkini on varmaankin ollut Toscana. Todella kaunis alue täynnä upeita ja historiallisia kaupunkeja. Myös Lontoo on tehtyjen matkojen kärskisijoilla.

Tuplaan(:
 
Mikä on unelmiesi matkakohde? Miksi? Mikä on mahtavin paikka, minne olet matkustanut?

Unelmieni matkakohde on Uusi-Seelanti. Olen halunnut sinne siitä asti kun näin Pianon ensimmäistä kertaa eli 12 vuotta... :D Tähän mennessä vierailemistani paikoista olen tykännyt eniten Kreikan saaristosta jossa olen käynyt useita kertoja.
 
Tällä hetkellä haluaisin päästä kovasti johonkin lämpimään maahan. Unelmieni matkakohde olisi siis Thaimaa tai Brasilia. Olisi aivan mahtavaa päästä kumpaankin paikkaan.

Rakastan myös suurkaupunkeja, pidän kaupunkilomista itseasiassa enemmän kuin rantalomista. Parhaat matkani ovat sijoittuneet Lontooseen ja Hollantiin, jossa vietin aikaa Amsterdamissa ja söpössä pikkukaupungissa nimeltä Oss. Todellakin haluan päästä Hollantiin uudelleen, en olisi edes uskonut ihastuvani paikkaan niin paljon. :)

-Heiwi
 
Unelmieni matkakohteita on älyttömän monia, sillä haluan nähdä hirmuisen erilaisia kohteita, aina New Yorkista sademetsiin! Ykkössijalla taitaa kuitenkin olla Englanti, sillä olen kai pienen ikäni pitänyt kyseisestä maasta!

Matkustellut en ole kuin sinne Ruotsiin ja Viroon mutta kyllä se tästä vielä lähtee... ;)
 
oikeastaan mikä vaan kelpaisi! oon matkustellut niin vähän, että jos alkaa miettiä, ei tiedä, mistä aloittaisi... huh.
 
Unelmieni matkakohde on varmaankin New York, koska siellä en ole vielä käynyt.

Parhaat kokemukset ovat Pariisista. Siinä on vaan niin monta hyvää puolta, ettei niitä pystyisi edes luettelamaan.
 
Unelmien matkakohde on ainakin tällä hetkellä Kuuba <3 Näin syksyn työkiireiden keskekellä kaipaa lämpimään kiireettömään ympäristöön.

Jokainen matkakohde on omalla tavallaan ollut ainutkertainen mutta eiköhän Berliini ainakin ole ollut yksi parhaista!
 
Unelmien matkakohde on ollu jo aikoja Lontoo ja Toronto, mutta koska molemmat reissut on aika varmasti tuloillaan, niin vaihdan sen ilosesti Nykkiin.

Parhaan matkani ikinä oon tehny nykyiseen asuinpaikaan tänne Skotteihin. Voittaa kaikki turistirysät kuusnolla ja viihdyn täällä järjettömän hyvin^^
 
Kreikan saaristo on lumoava. Mykonos,Lesbos,Paros... Silti, unelmissani tällä hetkellä on Skotlanti ja erityisesti Edinburgh.
 
Unelmien matkakohde on täl hetkel New York.
Lontoo on suosikkimatkakohde!
Tuplaan!
 
New Yorkiin olisi hienoa päästä!:) Tai jonnekin Thaimaaseen...

Kreeta taitaa olla kivoin paikka jossa olen käynyt... ja tiety hyviä kokemuksia on myös joistakin Pohjoismaiden paikoista.:)
 
Kyllä Pariisi on ehdoton lemppari kohde. New York olisi ihana joskus nähdä. Sitä odotellessa.
 
Unelmien matkakohde olisi joko ehkä suurkaupunki kuten Tokio tai sitten jokin pieni saari tropiikissa ilman turistirysiä varustettuna loputtomalla rantaviivalla. Saahan sitä unelmoida :)

Mahtavin paikka jossa olen käynyt oli ehkäpä Egypti. Punainen meri teki minuun vaikutuksen. Tosin hauskimmat matkat olen tehnyt Unkarissa joten... jotain siltä väliltä! :-D
 
Tällä hetkellä unelmieni matkakohde on Uusi-Seelanti, jossa keskittyisin surffaamaan ja nauttimaan muutenkin ulkoilmaelämästä. Toisaalta matkustaisin mieluusti myös Alpeille.

Mikään tähänastisista matkoistani ei ole ollut huono, mutta ehkä ykkössijaa pitää kuitenkin Egypti.

-piikki-
 
Unelmieni matkakohde olisi ehdottomasti Antarktis. Joko haluaisin itse mantereelle tai sitten jollekin risteilylle joka kiertää rannikkoa. Kallista lystiä.

Käymistäni paikoista olen eniten viihtynyt Amsterdamissa ja Lontoossa, arkkitehtuuri ja kaupunkimiljöö viehättävät.
 
unelmien matkakohde on joku iso kaupunki, ei missään nimessä mikään aurinkoranta. Dubin, jonne suuntaan kolmen viikon kuluttua pitää kyllä listan kärkisijoja kiitettävästi. Olen myös aina halunnut mennä Australiaan! Melbourne siis varmaankin :D olipa hankalasti selitetty


paras matkani kohdistui hollantiin, jossa vietin pari kuukautta työharjoittelussa nelisen vuotta sitten. juuri tuo työjakso oli mahtavin reissuni kyseiseen maahan. ihmiset ovat niin ystävällisiä ja ruoka on erinomaista;D
 
Unelmien matkakohde on tällä hetkellä Intia, haaveilen kaukomaille!
Paras matka oli Maltan reissu kaikkien ystävien kanssa, matkan ihanuuden teki juuri seura,ei välttämättä itse kohde.
 
Unelmien matkakohde on Japani tai Austraalia, parhaan lomani olen viettänyt Kreetalla :)
 
Unelmien matkakohde on Australia. Lisäksi haluaisin Pariisiin ja New Yorkiin, mutta Australia on sellainen ikiaikainen unelma. Suosikkikohteitani ovat Praha ja Pietari, lisäksi tykkään kovasti Espanjasta.
 
Unelmieni matkakohde olisi Etelä-Afrikka. Ensi vuonna unelmani saattaa toteutua, suunnitelmissa on matka Afrikkaan!

Paras paikka jonne tähän mennessä olen matkustanut on varmaankin Kreeta, olen valitettavasti käynyt vain pakettimatkoilla suomalaisten suosikkimatkakohteissa :D
 
Unelmieni matkakohde... Lämpimistä ja trooppisista paikoista ehdottomasti Malediivit, kaupunkilomalla suuntaisin varmasti New Yorkiin, Lontooseen tai Miamiin :)

Parhaat matkani.. Kanada on tällä hetkellä kärkisijalla, mahtavia maisemia ja upeita kohteita!

-elli Pretty Visionsista. =)
 
Mikä on unelmiesi matkakohde? Miksi? Mikä on mahtavin paikka, minne olet matkustanut?


Unelmien matkakohde olisi New York, Los Angeles tai Espanja kokonaisuudessaan. Suurin haaveeni on muuttaa ulkomaille jossain vaiheessa ainakin opiskelemaan, ehkä jopa pysyvästi asumaan. Nyki ja Losi kiehtovat suuruutensa takia. Espanjan kulttuuri kiehtoo minua ja erityisesti kieli on rakastettava.
Hmm. Mahtavin paikka jonne olen matkustanut on varmaankin Tukholma. En ole reissannut kuin pohjoismaissa ja baltiassa.
 
Unelmien matkakohde...Intia voi olla yksi.

Hollannista on hyviä muistoja.:)
 
Unelmien matkakohde on jossain lämpimässä paikassa kuten Mauritiuksella. Paras matkakohde on ollut varmaan Egypti, mutta viime viikkoinen Tukholmakin oli kyllä ihastuttava ;)
 
Unelmien matkakohde varmaankin New York ja Afrikka. Tosin Jamaika ja Alaska kiinnostaa myös paljon. Se tosiasia on kuitenkin, että kaikkialle haluaisin lähteä, jopa niihin paikkoihin joissa olen jo ollut :-) Eli matkustelu kelpaa kyllä.

Paras matkakohde missä olen käynyt hmm.. asuin vuoden Espanjassa, eli Fuengirolasta on muodostunut vähän toinen koti, tunnen sen paikan ihan täydellisesti. Miamin South Beach oli kyllä aivan loistava paikka myös, sinne lähtisin koska vain uudestaan!
 
Unelmien matkakohde olisi ehdottomasti joku etelän lämmin rantalomakohde, vaikka vieläpä sellainen, että sen yhteydessä olisi joku iso kaupunki. Realistinen, mahdollinen matkakohde olisi vaikkapa Espanja. Parhaat lomani ovat vielä tekemättä, mutta esim. Roomassa oli ihan mukavaa :).
 
New York olisi jotain niin täydellistä.

Paras matka oli ehkä Thaimaa, se oli jotenkin niin erinlaista. Tykkäsin tosin myös Englannista.(weymouth ja lontoo)
 
- Suurkaupungit houkuttelevat kaikkein eniten. New York, Pariisi, Lontoo ja Barcelona keikkuvat matkakohdelistan kärjessä. En oikeestaan edes tiedä miksi ne niin kovin kiinnostavat, mutta kai niissa vain on sitä jotain.

- Tähän astiset matkat ovat suuntautuneet lähinnä suomeen ja pariin naapurivaltioon. Olen tehnyt tasan yhden kauemmas suuntautuvan matkan, joten kai se Ranskan riviera on ykköseksi laitettava.
 
Bora Bora on unelmien matkakohde. Näin kuvat jostain matkaesitteestä ja ihastuin.

Paras lomakohde on ollut Dominikaaninen tasavalta.
 
Unelmien matkakohde olisi Samoan saaret ja Uusi-Seelanti.. huoh..

Paras matkakohde..hmm, vaikea päättää voittaja.. Rakastuin Firenzeen reilireissullani vuonna -98, ehkä se sitten :)
 
Unelmien matkakohteeni olisi tällä hetkellä Italia tai Etelä-Ranska. Tai sittem Dublin tai Lontoo. Näitä unelmakohteita riittää! :) Kaikissa näissä minua kiinnostavat maisemat, ihmiset, ruoka.. ja tietysti perus New York olisi ihana nähdä! Kivoin paikka, jossa olen käynyt on Riika, siellä oli vaan niin tunnelmallista. :)
 
Unelmien matkakohteita löytyisi varmaankin niin paljon kuin olisi aikaa ja rahaa käytettävissä.
Tällä hetkellä unelmissa olisi kuitenkin Uusi-Seelanti upeine maisemineen ja vaellusmahdollisuuksineen. Päräyttävin kokemus tähän mennessä on ollut Singapore, jossa pystyi melkein kokemaan puoli aasiaa yhdessä maassa.
 
Haluaisin matkustaa Espanjan lämpöön! Parhaat missä oon ollu on New York, Lontoo ja Pietari.
 
Tokio ja New York kiinnostavat tällä hetkellä eniten. Isot kaupungit ylipäätänsä. Mahtavin paikka, jossa olen saanut aikaa viettää, on Pariisi. Siihen kaupunkiin ei yksinkertaisesti voi kyllästyä! Unelmissa on, että pääsisin asumaan siellä jossain vaiheessa elämääni.
 
karibian saaret ja New York, mutta kylläkin Miami houkuttaa. haluaisin New Yorkiin koska sielää on niin paljon nähtävää. Ja sitten kaikki ne ihanat kaupat. Karibian saareille koska turkoosi vesi ja valkoinen hiekka kuulostaa ihan paratiisilta. Ihanin paikka missä olen ollut on kyllä Gran Canaria. Hauskinta siinä oli ihanat ihmiset, ruoka oli maailman parasta ja kaupat! Halaun takaisin.
 
unelmien lomakohde olisi ranska. olisi ihana ottaa kuvia ranskalaisista ihmisistä ja rakennuksista. olisi tietty ihanaa kierrellä ranskalaisia kenkäkauppoja ;)
 
Unelmien matkakohde olisi Lontoo, en ole siellä vielä käynyt ja nähtävää riittäisi.
New Yorkiin haluan mennä vielä uudestaan, kun ei kaikkea kerennyt tehdä viikon aikana.
 
Tällä hetkellä kelpaisi ihan mikä tahanssa reissu ihan mihin tahansa. Unelmalta tuntuisi pelkkä löhöloma jossain aurinkoisessa paikassa - olkoot yksityinen lemmenlomasaari tai turistirysä.
 
Unelmien matkakohde tällä hetkellä olis Italia. Rakastuin maahan viime kesänä, ja haluan päästä Roomaan uudestaan, siellä oli niin mieletöntä. Ja pelkästään yhteen kaupunkiin en juuttuisi, vaan tietty reissuun kuuluisi rantalöhöilyä ja vaikka Alpeillekin olis kiva päästä! :D On se Italia monipuolinen maa ;)

Tuplaan!
 
Unelmien matkakohde olisi New York tai Intian länsirannikko, sensijaan tähänastisista paras on ollut Berliini karulla kauneudellaan ja mahtavilla bileillään. -Cvalda
 
Unelmien matkakohteina olisivat tällä hetkellä New York sekä Barcelona. Mahtavimman matkani olen tainnut tehdä Coloradoon, jonne voisin myös palata.
 
New York olisi aivan mahtava paikka shoppailu tarjonnan ja nähtävtyyksien puolesta sinne jos pääsisi niin olisin onnenellisin tyttö tässä maailmassa ;D
 
Unelmieni matkakohde olisi joku jättikaupunki, joka olisi esim. New yorkin kaltainen kulttuurien sulatusuuni. Pidän paljon valokuvaamisesta joten sieltä niitä kuvia saisi ainakin räpsittyä kyllästymiseen asti.

En ole koskaan ollut Euroopan ulkopuolella, mutta paras matkani taisi olla pari vuotta sitten Madeiralla. Viiden tähden hotelli, ystäviä ja mukulakivillä päällystettyjä ja pikkuputiikeilla ja hedelmätoreilla reunustettuja pikkukatuja. :)
 
mahtavin paikka on taatusti ranska löytyy sukua ja on jotenkin niin hieno oon asunukkin
 
Haluaisin ehdottomasti päästä Uuteen-Seelantiin! Serkkuni on asunut siellä muutaman vuoden, joten "pienen" säästökuurin (lennot n.2000e) jälkeen matka voisi onnistuakin.
Italia on paras tähänastisista matkakohteistani, erityisesti Gardajärven alue.
 
Unelmien matkakohde on Barcelona, koska olen jo monta vuotta haaveillut pääseväni sinne. En oikein osaa selittää miksi, se kaupunki vaan kiehtoo mua :) Paras matkakohde on varmaankin ollut Italian Garda-järvi :)
 
Tällä hetkellä Soul voisi piristää maanantai-iltaa ihan kivasti... :D Kaikki ne ihmiset ja koko kulttuuri!
Kivoin paikka missä olen käynyt on varmaan Saksan pienet kylät. Jotenkin niin tunnelmallisia ja ihania :)
 
New York! Se olisi unelma kohteeni. Mutta toisena tulee kyllä thaimaan ranta :)
 
Itse tahtoisin lentää nyt Japaniin :) Olisi vaan niin ihanaa<3

Haluan voittaa!
 
Unelmien matkakohde varsinkin nyt ennen kylmää talvea olisi Espanja. Olisi kiva päästä jonnekin lämpimään. Espanjan kulttuuri on myös aina kiinnostanut.

Paras matka oli varmaankin viime kesäinen Tukholman reissu.
 
Unelmieni matkakohde on Kaakkois-Aasia, haluaisin lämpöön ja näkemään sen kolkan ihmeitä ja luontoa.

Mahtavimman paikan tittelistä kisaa Lontoo ja Japani. Lontoo on ihana sekoitus tuttuutta ja kaikkea, kun taas Japanissa kaikki on niin erilaista ja kaunista.
 
Olen muotivirtauksia noin 20 vuotta myöhässä mutta yhä unelmieni reissu olisi interrail ympäri Eurooppaa. Kauniit kaupungit ja erilaiset kohteet kiehtovat.. Miten paljon näkisikään yhdessä kuukaudessa!

Aikaisemmista reissuistani parhaiten mieleen ovat jääneet Amsterdam ja Milano, sillä rakastan kaupunkilomakohteita!
 
Unelmieni matkakohde on New York. Olen halunnut käydä siellä jo monen vuoden ajan ja tulevaisuudessa suunnitelmissani on muuttaa sinne. New York on yksinkertaisesti vain unelma paikka..
Mahtavin paikka jossa olen käynyt on Riika. Siellä oli todella ihanaa.
 
Unelmien matkakohde voisi olla joko New York (shoppailuparatiisi!) jossain päin Aasiaa (ihanaa ruokaa!). :-D
 
Unelmieni matkakohde olisi RTW eli maailmanympäri. Haluaisin niin kovin olla piiitkään reissussa ja nähdä erilaisia maita ja kulttuureja.

Upein paikka jossa olen käynyt, on Laos. Upeat vuoristomaisemat, luonto ja vesiputoukset, Mekong-jokea unohtamatta.
 
Unelmieni matkakohdetta en osaa tarkasti nimetä, mutta kriteereinä sille ovat se, että siellä on hyvin lämmintä ja loistavat shoppailumahdollisuudet. Olen hirveä vilukissa ja kaipaan lähes koko ajan johonkin lämpimämpään paikkaan ja kunnolliset shoppailumahdollisuudet takaavat hyvän lomamielen. ;-) New York ja Lontoo ovat olleet parhaat paikat, joissa olen vieraillut. Tiettyyn aikaan vuodesta New York täyttää myös unelmieni matkakohteen kriteerit. :-)
 
Mikä on unelmiesi matkakohde? Miksi? Mikä on mahtavin paikka, minne olet matkustanut?

Itse pidän kauheasti Kreikasta, mutta olen hirmuisen kiinnostunut kaikesta eksoottisesta! Tarvitseeko sitä sen enempää perustella - kaikkea pitää kokeilla. Ja kyllä, Kreikka on edelleenkin mahtavin paikka, missä olen ollut.
 
Tahtoisin matkustaa barcelonaan. Mieluisin matkakohde tähän mennessä on ollut Lontoo. Siellä voi shoppailla ja nauttia kulttuurista.
 
Unelmien matkakohde Banaanimaa ja New York.

Lontoo paras matka tähän mennessä.
(Jos sitä Tallinnaa ei lasketa;)
 
Unelmien matkakohde Alanya<3 Poikaystävän kanssa jos vielä pääsisi.
Tähän mennessä parasta en oikein tiedä, en ole ollut ulkomailla ikinä:((!! Eli sanon vaikka Ahvenanmaa x)Se on erikoisin paikka missä olen käynyt.
 
tahtoisin kovasti päästä muutamiin Euroopan pääkaupunkeihin shoppailemaan ja uima-altaalle ottamaan aurinkoa... rooma, pariisi ja ateena olisivat ihania. myös lontoo ja kööpenhamina ovat houkuttelevia! ibiza olisi kiva biletyspaikka ;)
mä en ole ikinä ollut ulkomailla (paitsi tallinnassa), joten olisi kiva päästä joskus jonnekin matkalle! :)
 
ai niin ja tuplaan!
 
Minua houkuttaisi eniten tällä hetkellä päästä jonnekin etelän lämpöön lekottelemaan. Joku paratiisisaari Karibianmerellä voisi olla hyvä vaihtoehto!

En ole kauhean paljon elämässäni matkustellut, mutta Slovenia on jäänyt mieleen todella kauniina ja kiinnostavana maana.
 
Unelma paikka. Ei pysty päättämään :D. Joku ihana iso kaupunki Pariisi ja new York kiinnostavat paljonkin :D. Kuitenkin olis kiva jos olis ihanaa rantaa :)

Itse en oo vielä käynyt kuin Espanjassa Kanarialla. Tykkäsin kuitenkin :)
 
Tällä hetkellä varmaankin New York, jonne pääsenkin ensi lauantaina! :-) jee! Se tulee olemaan varmastikin mahtavin matkakokemus. Lontoo on ollut tähän asti ykkösenä.
 
Unelmieni matkakohde tällä hetkellä on ehdottomasti jokin shoppailuparatiisi kuten New York, sinne kun pääsisi niin kaikki olisi hyvin ! Ainakin hetken :D New Yorkissa kiehtoo myös se, että siellä on enemmän ulkomaalaisia kuin amerikkalaisia ?! Ja olisiko ihanampaa kaupunkia, kuin sellainen jossa kaikki (ainakin ruoka)paikat ovat aina auki :)

Mahtavin paikka jonne olen matkustanut on ehdottomasti Englannin rannikolla sijaitseva Torquay, joka on aivan ihana paikka,kesäisin +30, kauniita maisemia, rakennettu seitsemän kukkulan päälle, parhaimmista vaatekaupoista koostuva kävelykatu yms <3
 
En ole oikein koskaan käynnyt missään (ruotsinlaivat ja tallinnan kylpyläloma, ei lasketa :D). Joten toiveena olisi ensiksikin päästä jonnekin. Pienenä haaveena on kyllä matka New Yorkiin tai sitten Budepestiin Unkariin (jälkimmäinen tuntuu todennäköisemmältä :D) Pääasia kumminkin että pääsisi jonnekin :)
 
Unelmien matkakohde olisi minulla varmaankin New York. Semmoinen suurkaupungin syke olisi pakko joskus kokea. :) Lontoo ja Pariisi olisivat seuraavia ja ehkäpä ensi vuonna olen jommassa kummassa käynytkin..;)

Olen käynyt aika monissa maissa, mutten osaa laittaa niitä paremmuusjärjestykseen. Bulgariassa oli mahtavaa olla kaveriporukalla, mutta esimerkiksi Hollannissa kun asuin siellä viikoin perheessä pääsi tutustumaan kulttuurin paremmin, mikä oli oikein mukava kokemus.
 
Tällä hetkellä unelmieni matkakohde on Lontoo<3 Kaikki kuvat ja jutut, joita olen siitä kaupungista nähnyt ja kuullut, vain vetävät niin kovasti puoleensa!

Olen matkustellut vain täällä kotosuomessa ja joskus miljoona vuotta sitten Ruotsissa, että... No, ehkä se Ruotsi ja Tukholma ovat sitten se mahtavin paikka, mihin olen matkustanut! :D
 
Tällä hetkellä unelmoin matkasta joko Pariisiin tai New Yorkiin :)
 
Tällä hetkellä olen eniten innoissani Etelä-Afrikasta koska ollaan oikeasti lähdössä sinne. Tähän mennessä on ollut upeinta ehkä Etelä-Amerikassa.

Ja jos raha ja muut ei olis ollut häämatkan esteenä Madagaskar olis ollut ehdoton suosikki!

Laitanpa linkin blogiini samalla kun julistan oman arvontani tulokset... Vedin juuri laput ja sinunkin nimi sieltä tuli eli käyhän illemmalla kurkkaamassa ;)
 
huh, pistit pahan - unelmien matkakohteita on miljoona, mutta ehkä kuitenkin kerran elämässä Jenkkilään. Siellä Minua kiinnostaisi N.Y. En ole paljoa reissannut, mutta Kööpenhamina oli ihan kiva.
 
New York, Tokio ja Lontoo ovat kaikki unelmien matkakohdelistalla.

Paras matka oli ehkä Budapestiin tai Espanjaan tosi monta vuotta sitten. Italia, Irlanti ja Yhdysvallat(Iowa) olivat kanssa aika mielenkiintoisia.

Tuplaan.
 
Australia on aina kiinnostanut. Ehkä kenguruiden, koalojen ja tietenkin auringon takia :)! Tähänastisista kohteista olen eniten tykännyt Bruneista ja Malesiasta.
 
Fijille ois ihana päästä, vois vaa loikoilla rannalla!
Paras reissu on tähän mennessä ollu Barcelona, siellä oli vaan niin ihanaa!
 
LontooLontooLontoo!! Ihanin paikka missä olen matkustanut ja tylsästi sanon että se on edelleenkin unelmieni kohde :)
 
Thaimaa, Koh Similan. Paratiisisaari: viidakkoa, aurinkoa, valkoista perunajauhohiekkaa, maukasta ruokaa, ja upeat vedenalaiset maisemat (mm. kilpikonnia, merikäärmeitä!).

eppis

eppis@mymail.fi
 
Tanska tai New York, sinne olisi kiva päästä ! Jaa Englanti on ollut paras paikka ! Aivan loistava ! :))
 
oioi ja unohdin sanoa että tuplaan ! tyhmä-minä : ((
 
Paras paikka, johon olen matkustanut on näin perinteisesti Pariisi. Olin odottanut sinne pääsyä niin kauan ja olihan se sitten hienoa :)

Unelmien matkakohde tällä hetkellä (kun katson ikkunasta ulos tuonne kylmään ja pimeään) olisi jossain lämpimässä. Gambia esimerkiksi kiinnostaisi kovasti, lähinnä sen takia, että olen viime aikoina opiskelujen kautta tutustunut afrikkalaiseen kulttuuriin.
 
Unelmien matkakohde olisi New York, koska siitä olen kuullut ja nähnyt niin paaaljoon!

Paras matkani tähän mennessä on ollut Thaimaan-matka. Sinnekin olisi kiva päästä uudestaan.
 
Elämäni upein reissu suuntautui Australiaan enkä kyllä saanut siitä kylläkseni vaan haaveilen paluusta sinne. Unelmieni matka veisi samaan syssyyn eli Australian kautta maailman ympäri. Miksi tyytyä unelmissa koko maailmaa vähempään..

-Sasha
 
New Yorkista olen haaveillut varmaan 12 vuotiaasta asti. Muutenkin USA kiehtoo eniten, mutta NY on se ykkönen minne lähtisin jos nyt saisin minne vain lähteä.

Dubai on käymistäni paikoista upein! Kohteessa yhdistyy lomakohteelle kaksi tärkeää asiaa; aurinko ja shoppailumahdollisuudet. Sinnekkin voisin mieluusti lähteä uudestaan.
 
Unelmieni matkakohde on Kairo jonne haluan päästä katsomaan pyramidit.

Paras matkakohde on ollut Niilin risteily.
 
Minun unelmien matkakohde on Alaska. Oi, ne maisemat! Enkä pistäisi pahitteeksi Etelä-Amerikan maiden läpi reissaamista :)minusta noissa on vaan ne maisemat huikeita, ainakin sen perusteella mitä on matkaohjelmia tullut katsottua:)

Mahtavin paikka on ehdottomasti Islanti. Sydämeni jäi sinne, rakastuin paikallisten tyyliin ja muutenkin niin välittömään ilmapiiriin. Sinne tahdon takaisin!
 
haluisin lähteä kreikkaan ja rentoutua koko viikon ajan.
 
This comment has been removed by the author.
 
This comment has been removed by the author.
 
New York ja Pariisi nyt houkuttelisi. Olin lokakuun alussa Lontoossa, ja sinnekin kyllä mieluusti lähtisin uudestaan :)
 
Unelmieni matkakohteitani ovat mm. New York, Pariisi, Milano, Ateena, Tokyo ja vaikka mitä muita. Suurten kaupunkien tunnelma viehättää ja olisi ihana tutustua mahdollisimman moniin suurkaupunkeihin ja niiden kuuluisiin nähtävyyksiin ja paikkoihin.

Mahtavin paikka johon olen matkustanut on Lontoo. Asuessani englannissa Lontoon esikaupungissa, pääsin tutustumaan myös Lontoon kaupunkielämään. Brittiläinen kulttuuri on mielenkiintoista ja muutenkin elämä Lontoossa ja muissa ympäristön pikkukaupungeissa on aivan omanlaistansa.

Tuplaan.
 
Unelmieni matkakohde olisi Itävallan jokin talvikeskus. Pääsisi ulkoilemaan ja mäkeen auringon paisteessa.

Paras kaupunkimatkakohteeni on ollut Amsterdam. Kaupunki on kaunis ja persoonallinen. Hollantilaiset ovat ystävällisiä
ja välittömiä.
 
Unelmieni matkakohde olisi Itävallan jokin talvikeskus. Pääsisi ulkoilemaan ja mäkeen auringon paisteessa.

Paras kaupunkimatkakohteeni on ollut Amsterdam. Kaupunki on kaunis ja persoonallinen. Hollantilaiset ovat ystävällisiä
ja välittömiä.
 
Unelmieni matkakohde on Etelä-Amerikka. Erityisesti Chile on ollut unelmissani pitkään.

Paras matkani...apua, vaihtoehtoja on niin monia! Vastaan kuitenkin Praha, koska kaupunki oli niin kaunis ja matkaseura ihanaa :)
 
Amsterdam, hollantilainen design ja galleriat täytyy päästä näkemään.
Nyt käydyistä paikoista pieni pohjois-Itlialainen Bassano del Grappa on jäänyt mieleen.
 
Unelmien matkakohde olisi jossain lämpimässä auringossa, koska en ole koskaan ollut rantalomalla. Ehkäpä Thaimaa tai Egypti olisivat mukavia.

Ihanin paikka missä olen käynyt on ehdottomasti Pietari, koska se on todella kaunis kaupunki ja ihmiset ovat ystävällisiä.

Linkitin arvontasi myös blogiini. :)
 
Unelma olisi päästä Aruballe tai jonnekkin suur kaupunkiin tai hmm. En itekään ole vielä varma minne.

Mahtavin paikka missä olen ollut on vähän vaikea, sillä oon ollut vain Norjassa ja Ruotsissa, mutta voin toki sanoa, että Tromssa viehätti kovasti ja sinne palaan ehkä vielä uudestaankin.
 
Unelmieni matkakohde on ollut jo kauan Tokio! Japanilaisten vieraanvaraisuus, mahtavat ruoat ja kaikki vetävät minua kohti nousevan auringon maata :>

Mahtavin matkani on ollut Pariisiin, siellä vain tunsi olevansa kuin kotonaan kun pääsi hipelöimään kaikkia niitä Diorin ja Chanelin vaatteita, syömään uskomattoman maukkaita ruokia ja sisäistämään Pariisilaisen tunnelman!
 
New York on unelmieni matkakohde, koska siellä kaikki on niin isoa. :)

Paras matkani on se, kun olin viime syyslomalla Los Angelesissa.
 
Unelmissani teen Australian kiertomatkan: Sydney, Canberra, Melbourne, Adelaide, Perth, Alice Springs, Darwin, Cairns, Brisbane (nämä järjestyksessä X, ilman kiirettä, niin että myös matkanvarrelle osuviin paikkoihin voi pysähtyä).

Jännin matkakohde tähän mennessä on varmaankin Islanti. Sieltä löytyy jokaiselle jotakin: luontoa, shoppailtavaa, "iltamenoa" (tätini käyttämä termi!)

Lottovoittoa odotellessa... ;)
Hippiäinen
 
Unelmien matkakohde olisi New York, sillä olin siellä viimeksi vain viikon eikä se riitä alkuunkaan.

Paras matka oli ehkä viime uutenavuotena poikaystävän kanssa Tunisian Sousseen, ilmat eivät olleet ne parhaimmat mutta maa on ihana!

tuplin.
 
Unelmien matkakohde ois Espanja, en ole koskaan ollut ulkomailla joten jonnekkin lämpimään ois kiva päässä :( Ja koska en ole koskaan ollut ulkomailla niin paras paikka minne olen matkustanut on mummola, sieltä tullessa tuntuu kuin olisi käynyt aikamatkalla menneeseen, sai olla taas pieni tyttö ilman murheita ja mutustaa mummon leipomaa omenakakkua ja katsoa vanhoja piirretyjä ja valokuvia :)
 
Unelmien matkakohde olisi Australia ja Amerikka.
Mahtavin paikka jossa olen käynyt on Lontoo ja Madeira.
 
kaikista eniten oon pitäny new yorkista! eniten shoppailtavaa ja eniten nähtävää, vaikka oonkin aika paljon jo maailmaa nähnytkin. :)
 
Unelmoin reissusta Islantiin. Jotenkin ne vastakohdat siellä kiehtoo.

Parasta on ollut Meksikossa.
 
This comment has been removed by the author.
 
Minulla ei ole varsinaista unelmien matkakohdetta, sillä haluaisin kiertää koko maailman. Haaveilen siitä, että vielä joku päivä voimme poikaystäväni kanssa irtautua arjesta ja lähteä usean kuukauden reissuun. Haluaisin tehdä road tripin halki Jenkkilän, matkustaa halki Venäjän Siperian junalla, kiertää Etelä-Amerikkaa ristiin rastiin, nähdä Afrikan savannit ja päästä Aasiaan.
Unelmien matkakohteeni voisi siis olla koko maapallo :)

Parhaan matkan nimeäminen on myös järjettömän vaikeaa. Euroopan suurkaupungit olen nähnyt ja kokenut, ja suosikin valitseminen on vaikeaa. Sanon silti kuitenkin Rooman, sillä rakastan kaupunkia ihan jo pelkästään sen historiansa vuoksi. Siinä kaupungissa on niin paljon nähtävää ja koettavaa.
 
Minun unelmieni matkakohde olisi Azorit, olen kuullut siitä niin paljon hyvää ja nähnyt kauniita kuvia. Karibia tulee hyvänä kakkosena.

Parhain lomani on ollut Italiassa, Garda-järvellä.
 
Heip, vieläkö on maanantai? :)

Unelmien matkakohde voisi olla junamatka Kiinaan.

Paras matkakokemukseni oli elämyksenä Angkor Wat Kambodzassa ja rentoutumismielessä kaupunkimatka Roomaan...
 
Unelmieni on New York. Luonnollisesti :D. Sinne jos paasisi vaikkapa kahdeksi kuukaudeksi tallustelemaan, oivoi!

Tahan astista suosikkia taas on vaikea valita, kun on niin samantyyppisista paikoista kyse, kaupunkilomista Euroopassa. Joka paikkaan liittyy niin erilaisia ja eritavalla ihania muistoja, etta parasta paikkaa on todella vaikea valita.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?