Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Une Parisienne...

Friday, October 10, 2008

Une Parisienne...

Mintulla on takana tasan puoli lukukautta ranskan opintoja, joten otsikon oikeellisuudesta ei oteta vastuuta. Aika tylsää muuten, että monesti alkeiskursseilla on tosi paljon valealkajia, jotka itseasiassa osaavat kieltä varsin hyvin. Kerrankin Folkunversitetin italian alkeiskurssilla oli tyyppi, joka oli asunut kaksi vuotta Milanossa!

Olkoonkin ranskan kielitaidon kanssa vähän niin ja näin, eilen Patoufilta hankkimani hiukan jakkumainen paita huokuu ihanaa pariisitar-eleganssia!
Paita on muuten ohutta ja pehmeää puuvillakangasta, mutta kauniit pyöreät kaulukset ja nappilista on tukevampaa vohvelimaista materiaalia. 3/4 pituiset hihat on kevyesti rypytetty ja mustat napit valkoisella nappilistalla antaa kivat polka-dots efektin.
Ajatuksenani on yhdistää paita mustiin maskuliinisiin housuihin ja mataliin nauhakenkiin. Tavoitteena hiukan garcon-tyyppinen tunnelma... Varmasti paita toimisi myös hameen kanssa - lopputulos olisi ainakin hyvin peri-naisellinen.

Patoufin putiikki löytyy tosiaan Vasastanista osoitteesta Norrbackagatan 36. Suosittelen lämpimästi pistäytymistä! Toinen putiikin merkeistä on astetta Patoufia glamourimpi Pimpinette.

Eilisen päivänasu-postauksen yhteydessä toivottiin kokokuvaa violetista Kylie dress -mekosta. Tässä nyt ensi hätään henkarissa roikkumisversio. Kunnon kuva tulee heti, kun paikalle ilmestyy mallin tai valokuvaajan hommiin suostuva henkilö... :)
Livenä mekko on hiukan violetimpi eikä noin "harmaa" kuin kuvassa... Sävy on kuitenkin hyvin tumma ja miellyttävä eikä lainkaan kova - niinkuin violetti saattaa helposti olla.

Labels: , ,


Comments:
Oi, miten suloinen tuo paita! <3
Tuo mekko ei tosiaan kovin violetilta tuossa kuvassa näytä. Luulenpa, että itse tykkäisin joka tapauksessa siitä mustasta enemmän.
 
Ihana paita :o
 
Toi paita on ihan täydellinen!
 
Micci: Niin.. Kyllä musta on aina musta!! :D

Anna-Elina: Voi kiitos!!

Cerisier: No eikö olekin!? Hurmaannuin ihan täysin. :)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?