Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Maanantai-arvonta, Noa Noa meikkipussi!

Monday, October 13, 2008

Maanantai-arvonta, Noa Noa meikkipussi!

Maanantai - JaHUU! ;D

Tämän viikkoinen maanantai-arvontakysymys utelee kampaajalla käymiseen liittyviä tapojasi.

Viikon kysymys:

Kuinka usein käyt kampaajalla? Käytkö aina samalla kampaajalle vai vaihteletko esim. tarjousten perusteella? Täydennätkö kampaamokäyntejä "kotihoidoilla" (hiusten värjäys kotona tai otsiksen trimmaus jne...)?

Kaikki maanantain aikana tämän postauksen kommenttilaatikkoon vastanneet osallistuvat viikon palkinnon arvontaan, joka on:
Noa Noan suloinen meikkipussi vihreään taittavaa grafiitinharmaata niinipunosta. Lisäpisteitä punapilkullisesta vuorista!

Vastausaikaa on maanantaihin keskiyöhön asti. Voittaja ilmoitetaan täällä blogissa tiistai-iltana, jonka jälkeen voittajalla on torstaihin aikaa ilmoittautua. Perjantaina arvotaan tarvittaessa uusi voittaja.

Entiseen tapaan on mahdollisuus tuplata voittotsäänssinsä laittamalla linkin arvontaan omassa blogissaan. Koska vastausaikaa on vain yksi päivä, pitäisi linkinkin osua maanantaille. Linkistä kannattaa laittaa maininta kommentteihin, että osaan tehtailla kaksi arpalippua.

Tämän maanantain kysymys on siis:

Kuinka usein käyt kampaajalla? Käytkö aina samalla kampaajalle vai vaihteletko esim. tarjousten perusteella? Täydennätkö kampaamokäyntejä "kotihoidoilla" (esim. hiusten värjäys kotona tai otsiksen trimmaus jne...)?

Labels:


Comments:
kampaajalla käyn ylensää 3-5 kertaa vuodessa ja vaihtelen että löytäisin sen parhaan (ja koko hoito että ei värjäystä kotona tai mitään muuta)
 
Käyn kampaajalla noin puolentoista kuukauden välein kun juurikasvu alkaa näkyä liikaa :D Nyt vihdoinkin olen löytänyt sen THE KAMPAAJAN jolla olen nyt siis muistaakseni yli vuoden käynyt.
Kotona en uskalla hiuksiini koskea!
 
Käyn kampaajalla kolmisen kertaa vuodessa. Pitkät hiukset kun eivät niin kauhean usein kampaajakäsittelyä välttämättä tarvitse. Aiemmin kävin usein eri paikoissa, mutta sitten löysin "luottokampaajani", jolla olen käynyt nyt jo muutaman vuoden ajan. Kotona en hiuksiani saksilla (enkä juuri väriaineillakaan) käsittele, liian suuret riskit huonoon lopputulokseen näillä taidoilla ;).
 
Tosi harvoin...Keskiarvo noin kaksi kertaa vuodessa:) Tosin nyt olen löytänyt niin hyvän kampaajan että tulee varmaan käytyä vähän useammin.
Kotonakin olen kyllä värjäillyt sen verran monia kertoja, että ikäviä yllätyksiä ei koskaan satu. Ja käytän vain parturikampaamotuotteita hiuksiin!
 
Käyn kampaajalla varmaan parista kerrasta viiteen kertaan vuodessa. Yleensä värjäytän ja leikkautan hiukseni ammattikoulussa. Siellä menee aina koko päivä, mutta hinta on oikein sopiva opiskelijan lompakolle. Enkä ole siitä lopputuloksestakaan niin nökönuuka; mulla harvoin edes on etukäteen mitään kovin selvää toivetta.

Kotona tulee sitten saksittua otsatukkaa ja joskus jopa värjättyä, jos ei tuonne amitsuun ehdi. Joskus hiusmallin sitä vaatiessa olen käynyt "oikealla" kampaajalla vain leikkauttamassa tukkani ammattikoulukäyntien välissä. Silloin kyseessä on ollut aina sama lempparipaikka.

Viimeisin kampaamokäynti tuli kylläkin hoidettua lomamatkalla Virossa, siellä kun on niin paljon halvempaa kuin täällä, eikä se ammattikoulukaan kesäisin auki ole.
 
Käyn kampaajalla n. kuukauden välein ja käyn aina samalla, koska hän tietää, mitä hiukseni tarvitsevat ja osaa toteuttaa ideani.Olen pari kertaa siistinyt etuhiuksiani ja sitä en tee enää koskaan, koska jälki oli aivan kamalaa :D
 
Käyn kampaajalla noin 6-8 viikon välein. Mulla on lyhyt hiusmalli, joten sitä täytyy leikata usein, ettei näytä ihan hurjalta ;)

Käyn aina samalla kampaajalla, koska meillä menee jutut niin hyvin yhteen. Olen käynyt tuolla samassa paikassa 6 vai 7 vuotta :)

En tee kotona mitään kikkoja hiuksilleni, sillä käyn niin usein kampaajalla.

Anu
 
Käyn kampaajalla puolentoista kuukauden välein, värjäys ja leikkaus, puolipitkät hiukset. En itse koske hiuksiini pitkällä tikullakaan :) Käyn samalla luottokampaajallani, koska hän tuntee tyylini ja saa parhaat puoleni kasvoista esiin kivoilla kampauksilla ja väreillä.
-Saga-
 
Käyn kampaajalla n. 3kk välein ja aina sillä samalla luotettavalla, jolla olen käynyt usean vuoden. Kotonakin joutuu silloin tällöin värjäämään, kun alkaa juurikasvu liikaa häiritsemään.
 
Käyn kampaajalla yleensä vasta äärimmäisessä hädässä, kun letti roikkuu naamalla niin etten eteeni näe. Ja sitten punastelen nolona siinä kampaajantuolissa... Käyn aina samalla kampaajalla, joka on äitini tuttu.
Kotona ei ole tullut vähään aikaan värjäiltyä, olen nyt niin tyytyväinen tähän omaan sävyyni (kerrankin!).
 
Käyn kampaajalla 4-8 viikon välein ja olen kampaajalleni uskollinen. Hyvän löydettyäni en muilla enää käy, tutusta kampaajasta on hyötyä. Ajan myötä alkaa saada lahjoja ja alennusta ja kampaaja tuntee tyylini ja hiusteni historian.
 
Lähden aina kampaajalta pahan mielen saattelemana, kun olen antanut vahingossa napsia hiuksiani aivan liikaa. Kampaamon ovesta ulos astuessani päätän, että nyt alkaa puoleen väliin selkään ulottuvien hiusten kasvatus, mutta neljän kuukauden päästä istun samaisen kampaamon penkissä kamalassa hiuskriisissä ja noidankehä saa taas jatkumoa!

Hiusten värjäyksen suoritan yleensä kotona, koska värjäys ja leikkaus pitkähköihin hiuksiin on melko kallista lystiä. Pelkkä raidoitus leikkauksen kera oli viimeeksi siinä satasen paikkeilla.
 
Käyn kampaajalla aina kun siltä tuntuu eli väri näyttää liian vaalealta tai hiukset ovat kasvaneet liian pitkäksi. Varmaan kahden kolmen kuukauden välein. Jossain vaiheessa värjäsin välillä kotona, mutta kyllästyin siihen hankaluuteen ja nyt kampaaja hoitaa kaiken.
 
Kuinka usein käyt kampaajalla? Käytkö aina samalla kampaajalle vai vaihteletko esim. tarjousten perusteella? Täydennätkö kampaamokäyntejä "kotihoidoilla" (esim. hiusten värjäys kotona tai otsiksen trimmaus jne...)?

Käyn kampaajalla noin 6-8 viikon välein, otsis vaatisi hieman useammin, mutta opiskelijabudejtilla ei oikein rahat riitä. Varsinkaan kun en halua käydä "missä tahansa"...

Värjään hiukset noin 4-5 kertaa vuodessa kampaajalla, en ole koskaan värjännyt itse hiuksia eikä niitä oikeastaan tule itse saksittuakaan.

Käyn aina samassa kampaamossa, mutta kampaaja vaihtelee. Itse en todellakaan juokse halvimman perässä, vaan käyn siellä mikä on hyväksi todettu. Eipä ole vielä ikinä tarvinnut itkeä huonosti leikattujen tai muuten pilalle menneiden housten takia.
 
Käyn kampaajalla ehkä kolmen kuukauden välein. Olen nyt onneksi löytänyt yhden kampaajan josta tykkään, niin olen häntä suosinut. Värjäyksen olen tehny kotona AINA ja on ne suurin piirtein aina onnistunukin, kerran tais tulla vähän vihertävä... Otsista myös leikkelen itse, nyt just suunnittelen suoran otsiksen leikkaamista, koska en pelkön otsiksen takia viitsis/raaskis mennä kampaajalle.
 
Itse käyn aina samalla kampaajalla. Ennen hommaan kului suhteettomasti rahaa, sillä hiusten pidennyksiä sai käydä hoidattamassa melkein 1,5 kuukauden välein. Nylyisin nautin helposta polkkatukasta, joten kampaajakäynneissä säästää, kun enää tarvitsee käydä noin 3 kk:n välein. Lisäksi olen löytänyt kaupan hyllyltä uuden tuotteen, vaalean juurivärin. Paketti maksaa alle kympin, joten sillä saavuttaa melkoisen säästön, jos vertaa kampaajan laittaman värin hintaan tuntivelotuksineen.
 
Olen käynyt samalla kampaajalla jo 6 vuotta, sen verran tyytyväinen olen ollut hänen palveluihin. :) Vuodessa tulee käytyä n. neljä kertaa eli kolmen kuukauden välein. Kotona sitten vähän trimmailen otsatukkaa itse, ettei pelkästään sen takia tarvitsis kampaajalle mennä.
 
Kampaajalla käyn muutaman kuukauden välein. Löysin reilu vuosi sitten luottokampaajan, joka nyt yllättäen muutti pohjois-suomeen. Nyt olenkin vailla hyviä vinkkejä, mihin suuntaan seuraavaksi ;)
 
Minä _en_käy_ kampaajalla. Olen aina värjännyt hiukset itse, ja huomatessani aikoinani, että aina parantelin kampaamokäyntien tuloksia vielä itse, päätin yrittää leikatakin hiukset omatoimisesti. Ympäristön reaktioista päätellen homma onnistui sen verran hyvin, että tapa on jäänyt... Samalla saan hiljaisesti boikotoitua kampaamojen politiikkaa hinnoitella miesten hiustenleikkuut halvemmiksi kuin naisten.
 
Vaihtelee. Joku 4-5 kertaa vuodessa on varmaan yleisin. Toisinaan kun rahat on tiukilla värjäilen hiukset itse ja annan latvojen hapertua :D

Tällä kertaa voisin tuplata tsäänssini!
 
Ehkä kerran vuodessa, joskus en niinkään "usein" ;) En vaan juuri koskaan ole tyytyväinen tulokseen. Kotiväreillä saa usein paremman tuloksen. Leikkaus sujuu joko äidin tai ystävän toimesta.
 
Käyn kampaajalla todella harvoin, viimeksi olen käynyt viime maaliskuussa! Mitään en ole sen jälkeen hiuksilleni tehnyt, täytyy myöntää. Pitäisi kyllä kohta jo mennä taas.. Vaihtelen kampaajaani aina vähän fiiliksen (ja rahatilanteen) mukaan, ketään luottokampaajaa ei ole. Kotona on tullut värjättyä mooonet kerrat.

tuplaan!
 
Käyn kampaajalla kuuden viikon välein. Joka kerta leikataan ja värjätään. Käyn aina samalla kampaajalla, hyväksi havaittua ei kannata vaihtaa ihan helpolla. Vaihdan tyyliä noin kolme kertaa vuodessa. Joskus kesällä olen joutunut itse värjäämään hiukseni sen takia kun sekä kampaaja että minä olemme olleet lomalla niin, että käynnin väliksi on tullut sellaiset 10 viikkoa. En leikkaa hiuksiani itse koskaan.
 
Käyn harvoin, koska mulla on pitkät hiukset. Otsista leikkaan itse tai joku muu, värjään itse yleensä. Ei oo rahaa käydä kampaajalla värjäämässä..
 
Itselleni kampaajalla käyminen on pitkän ajan jälkeen muodostunut kuuakusittaiseksi tavaksi, tähänkin on kyllä osasyy siinä, että mulla on serkku luottokampaajana :)
Aijemmin kun mulla oli useiden suosien ajan rastat, kävin kampaajalla pari kertaa vuodessa laitattamassa juurikkoa parempaan kuosiin ja kunnon värjäyksessä, muutoin värjäys ja otsatukan huolto sujui kotioloissa. Nykyisin värjäytän ja leikkautan hiukseni suunnilleen kerran kuussa, aina samassa kampaamossa, aina samalla kampaajalla.
 
Noloa myöntää että viimeksi kampaajalla olen käynyt puolitoista vuotta sitten :o En ikinä ole tyytyväinen lopputulokseen, vaikka kuinka veisi mallikuvan ja olen kyllästynyt etsimään "sitä oikeaa" kampaajaa. Niinpä leikkelen hiukseni itse tai joskus äitikin.
Hiustenvärjäyskin kotosalla 2-3 kk välein.
 
Itse käyn kampaajalla liian harvoin vaikka rakastan kampaamokäyntejä, keskimäärin kolme kertaa vuodessa =) Käyn nykyään ystävälläni joka opiskelee parturi-kampaaja linjalla.
Enkä pelkää myöskään itse leikkailla hiuksiani, esim. jos otsis kasvaa yli mitoistaan korjaan sen itse =)Enkä värjäile hiuksiani vielä, koska oma värini on vielä niin vaalea !
 
Käyn aina tarvittaessa, yleensä ehdin kyllä päästää hiukset liian huonoon kuntoon ennen kuin saan aikaiseksi mennä. Käyn samassa liikkeessä aina, mutta kampaaja siellä vaihtelee. Ennen värjäsin ja välillä vähän saksinkin kotona, mutta nykyään luotan vain kampaajaan :)
 
käyn kampaajalla noin kolmen kuukauden välein. Ja aina samalla kampaajalla tietenkin! Väleissä sitten paras kaverini jeesaa ja värjäilee juurikasvua pois ja joskus leikkaa kuolleita latvojakin...

Tuplaan!
 
Käyn kampaajalla n. parin kuukauden välein (välissä värjään juurikasvun kotona). Viime viikolla käydessäni uudessa kaupungissa paikan valitsi opiskelija-alennukset, ja se että seuraavaksi aamuksi löytyi tilaa.

Kotona oon joskus saksinut ite otsatukkaa mutta en kyllä muuta uskaltaisi, hui.
 
Kävin tänä syksynä elämäni ensimmäistä kertaa kampaajalla..yleensä hiusteni leikkuun suorittaa äiti tai joku kaveri.
En koe tarpeelliseksi tuhlata rahojani kampaajalla, koska pitkät hiukseni saa kuosiin ihan kotikonsteinkin :D
 
Käyn kampaajalla varmaan noin 6 tai 7 viikon välein. Jos väli menee liian pitkäksi niin värjään kotona tai otan yhteyttä kampaajaksi opiskelevaan ystävään, joka sitten vähän napsii otsatukkaani pois silmiltä kahvi ja pulla -palkalla. :>
 
Käyn kampaajalla parin kuukauden välein, ja olen löytänyt minulle juuri oikean kampaajan, jota en tule vaihtamaan kuin äärimmäisen pakon edessä! Ennen jouduin hieman trimmaamaan otsista kotona, mutta nyt kasvatan sitä pois, joten yritän olla kajoamatta hiuksiini itse...
 
Käyn kampaajalla ehkäpä kerran puolessa vuodessa, hiukset kun värjään kotona itse.
Suosin yhtä kampaajaa, hän on vain niin mukava ja ymmärtää aina mitä tarkoitan ja haluan hiuksilleni käyvän. Paikkakin on niin kotoisa ja mukava.

syps (swan_89@luukku.com)
 
Käyn kampaajalla 2-4 kertaa vuodessa, en käy yleensä samalla, vaan menen uusille että löytäisin itselle luottokampaajan.
Hiusvärit kotona laittaa äiti, ja niin taitavasti että menee ihan täydestä, kaikki on aina ihan että "oikeesti voiko sun äiti värjätä meillekkin" :)
 
Olen siinä mielessä onnekas yksilö, että vaaleat hiukseni ovat pysyneet vielä näihinkin päiviin saakka täysin vaaleina ja mielestäni kivan värisinä, joten niin kauan kuin pysyn tässä värissä (kyllästymisen merkkejä on kyllä jo havaittu..) ei hiuksilleni tarvitse tehdä paljon mitään perussiistimistä lukuun ottamatta. Käyn siis kampaajalla n. kerran puolessa vuodessa siistimässä mallin ja latvat ja joskus myös laittamassa jotain raitoja kirkkauden säilyttämiseksi.

Olen löytäny omat favourite-kampaajan, joka on ammattitaitonsa lisäksi tajuttoman hyvä terapeutti (;
 
Käyn aina samalla, mutta TODELLA harvoin!:D Olen pihi, joten käyn kampaajalla n. puolen vuoden välein ja sitten korjailen kotona...;)
 
Käyn puolen vuoden välein samalla kampaajalla fiksauttamassa tukkaani. Rastat eivät tarvitse joka kuukausittaista käyntiä ;)
Suunnitelmissa olis vaalentaa pari pötköä kotona, mutta muuten en hoida hiuksiani kuin pesemällä ja irtohiuksia pujottelemalla. Rastat on helppohoitoiset. TUPLAAN!
 
Käyn harvoin eli noin pari kertaa vuodessa. Kampaajalla ei ole niin väliä, koska en käy niin usein, että olisin kiintynyt johonkin tai huomannut jonkun olevan parempi kuin muut. Itse värjäilen hiuksia ja leikkaan hiuksenikin usein. Halvempaa, mutta olisihan se kiva kampaajallekkin tallustella. :)
 
Käyn noin kolmen kuukauden välein, mutten sääännöllisesti. Kaikki varmaankin tietävät sen aamun, kun herätessä huomaa tarvitsevansa kampaamokäyntiä välittömästi ja toteaa ettei kestä päässään olevia hiuksia enää sekuntiakaan. Joskus värjäilen kotona, mutta olen ajatellut luopua siitä, koska käsittely tuntuu rasittavan ohuita suomalaishiuksia. Minulla ei ole vakikampaajaa.
 
Isoäiti on kampaaja :D joten "oikealla" kampaajalla olen käynyt kaksi kertaa elämäni aikana...Muuten ehkä 3-5kertaa vuodessa...
 
En käy kampaajalla. Äitini leikkaa hiukset ja itse värjään ne. :D
 
minä käyn kampaajalla hyvin satunnaisesti ja harvoin. minulla ei ole luottokampaajaa vaan vaihtelen jatkuvasti. olisi kyllä ihana löytää kampaaja, joka oppisi tuntemaan tyylini ja hiukseni, ja joka tietäisi mitä tehdä ja mistä pidän. toisaalta, en juurikaan värjää hiuksiani ja pitkiä hiuksia ei tarvitse edes kovin usein pätkiä.
 
Minulla on lyhyehköt, paksut ja piikkisuorat hiukset, joilla on vahva oma tahto!

Käyn kampaajalla neljän-viiden viikon välein. Joka toinen kerta leikkautan ja värjäytän, joka toinen kerta sitten pelkkä leikkaus saa riittää. Mielelläni laittaisin värin joka kertakin, mutta en millään raski. Vakikampaajani on löytänyt minulle niin hyvän värin, ettei juurikasvu häiritse aivan kamalasti vielä parin kuukauden tauon jälkeenkään.

Kampaajalta ostetuilla, väripigmenttiä sisältävillä shampoilla ja hoitoaineilla kotona sitten yritän pitää tilannetta yllä.

Kristiina
 
Kampaajalla käyn suunnilleen kolmen kuukauden välein. "Oman" kampaajani löysin puolitoista vuotta sitten, itse raksin etuhiuksia kampaamokäyntien välillä, Fiskars on siinä kova sana :D.
 
Jaa-a, aika harvoin! Yleensä saksin itse, lopputulos on useimmiten sitä, mitä haluan ja rahallisesti aika edullinen. :>
 
Käyn kampaajalla yleensä parin-kolmen kuukauden välein ja vaihtelen kampaajaa usein. Kotona en viitsi tehdä hiuksiini mitään. :D
 
Käyn kampaajalla n. kolmen kuukauden välein, Samalla kampaajalla käyn. Hän on perhetuttava, ja saan vähän alennusta. Hän on myös paras kamaaja jossa oon ollu. Kotona trimmaan otsiksen aina tarvittaessa.
 
käyn kampaajalla aika harvoin, sillä pitkä tukka ei vaadi jatkuvaa malliinleikkausta. Olen viihtynyt pitkään tummassa tukassa joka on niin helppo värjätä kotikonstein, että mieluusti säästän sen 100e joka menisi kampaajalla.
 
Käyn hyvin harvoin kampaajalla. Leikkuutukset hoitaa systeri (viimeksi huonolla menestyksellä) ja värjäilen itse. Eio varaa.
 
Kampaajalla käyn noin 8 viikon välein. Se on hyvä väli lyhyille hiuksille, jotka kasvavat suht nopeasti. Värikään ei pysy siistinä sen kauempaa.

Edellisellä kampaajallani kävin monta vuotta, mutta nyt olen löytänyt uuden ja entistä paremman!

Kotona en enää värjää, enkä otsistakaan leikkaa.
 
Käyn kampaajalla parikolmekertaa vuodessa. Ennen kävin useammin, koska tykkäsin värjäyttää hiukset mielummin ammattilaisen käsittelyssä, mutta nykyään opiskelijabudjetilla mennään, niin kampaaja on harvinaista herkkua. Muuten äiskäni värjäilee hiukseni (tai no kirkastaa vain väriä välillä vaaleilla raidoilla) ja tekee sen hyvin. :) Ite sitten leikkaan hiukset.

Käyn yleensä kahdella kampaajalla, riippuen olenko kotopuolessa vaiko maalla sukuloimassa. Molemmista kampaajista pidän, tekevät hyvää työtä.
 
Pyrin käymään kampaajalla kerran 1-2 kuukaudessa eli silloin kun tyviväri alkaa ahdistaa liikaa. Mulla on ollut sama luottokampaaja jo 10 vuotta, mutta pari vuotta sitten muuttaessani takaisin "kotiin" oon ollut aivan hukassa :D vieläkään en oo löytänyt sopivaa kampaajaa, mut en luovuta!

Olin pari viikkoa sitten toista kertaa elämässäni hiusmallina ja ah <3 Se kampaaja ja nää hiukset. Jos voi koskaan rakastua niin nopeasti niin tuona päivänä :D Surku tuli kun kuulin miehen asuvan 300 km päässä musta. Kuka nyt laittaa mun hiukset (aamuisin ;))?
 
Ennen vaihtelin kampaajaa fiiliksen mukaan, mutta muutaman viime vuoden olen käynyt hyvällä ystävälläni, joka opiskeli parturi-kampaajaksi ja tekee erittäin hyvää jälkeä.
Käyn noin kahden kuukauden välein, joskus kuukausittain, riippuen siitä että haluanko kasvattaa pidemmiksi vai enkö.
Kuukauden välein jos käyn, niin käyn yleensä vain ohentamassa latvoja, sillä mun hiukset on ihan törkeen paksut.
 
Kampaajalla tulee käytyä aika harvoin, ehkä kaksi kertaa vuodessa. *nolo*
Yleensä kampaajalle tulee lähdettyä kun hiukset on kasvanut auttamattomasti ulos mallistaan/muuten liian pitkäksi/kaksihaaraisia alkaa olla enemmän kuin laki sallii/kaipaa jotain radikaalimpaa muutosta jota ei uskalla itse tehdä.
Muuten hiusten perusvärjäykset ja otsatukan trimmaus hoituu kotosalla.
 
This comment has been removed by the author.
 
Kampaajalle silloin kun otsis kasvaa liian pitkäksi. Ikinä en nuorena käynyt kampaajalla, vaan äitini leikkasi minulta hiukset. Nykyään olen alkanut käymään kampaajalla, koska äitillä ei ole sitä veitseä millä saa kerrostetuksi hiukset. Kampaajalla siis n. 3-4 kertaa vuodessa, ja aina pelkkä leikkaus. Vakiokampaajani on vaan niin paras. Kerran kävin yhdessä toisessa paikassa niin hiukset menivät aivan pilalle.
 
Kampaajalla pyrin käymään 3kk välein mikäli rahatilanne antaa myöten. Tarjousten perässä en mene, koska käyn aina samalla kampaajalla johon luotan ja joka tuntee minut, tyylini ja hiuslaatuni jne. Tällä hetkellä hiusmallini on niiin helppo, ettei kotona tarvi tehdä mitään muuta kuin hoitaa hiuksia hyvin niin ne pysyvät hyvinä.
Linkki blogissa -> Tuplaus (:
 
käyn kampaajalla 1-2kk välein. Yleensä käyn samassa kampaamossa mutta kampaajat vaihtelevat. Yleensä en tee kotona hiuksilleni mitään.
 
Käyn kampaajalla kun hiukseni sitä vaativat ja yleensä silla samalla, koska äitini varaa aina ajan. Nyt ajattelin ensimmäistä kertaa mennä varaamaan itse kampaamoajan yhdeltä lupaavalta vaikuttavalta kampaajalta.
Sävytän hiuksiani joskus kotona ja tehohoitoja ym. teen välillä.

Linkitin blogiini! :)
 
Tähän väliin on pakko antaa yksi nettivinkki, kun hiuksista puhutaan: lookfantastic.comista saan käyttämäni hiustuotteet (redken)postikukuineen puolet halvemmalla kuin Suomesta (Helsingistä), joten olen siirtynyt tottalisesti tilailemaan putelit tuolta...
-Saga-
 
En ole vielä löytänyt omaa luottokampaajaa (joka on tietysti jokaisen naisen unelma), enkä muutenkaan käy säännöllisesti kampaajalla. Tukassani ei ole mitään varsinaista mallia, eli se saa kasvaa pituutta pitkiäkin aikoja ja värinkin laitoin ennen itse markettipakkausten avulla. Nyt olen kuitenkin sukeltanut hiusmallimaailmaan ja hyväkuntoisen tukkani ansiosta saan keikkoja ainakin kerran kuussa. Siis tukkani värjätään (tai ainakin juurikasvu) kerran kuussa, kuolleet latvat pätkitään pois ja lähden kotiin kassi täynnä muotoilutuotteita ja shampoita, sillä palkkaahan ei keikoista makseta. Hieno diili siis. Suosittelen! :)
 
Niin ja siis linkitin myös omaan blogiini :)
 
Viimeksi kävin kampaajalla pari kuukautta sitten. Nykyään käyn kyllä muutaman kerran vuodessa kampaajalla, mutta ennen edellistä kampaamokertaa en ollut käynyt seitsemään vuoteen saksittavana. :D Äiti napsi hiuksia pitkän aikaa, ja itsekin olen jonkin verran niitä välillä tasoittanut. Ja kavereillakin on aina välillä ollut näppinsä pelissä. ;) Mutta enää en tyydy moiseen, sillä kampaaja saa aikaiseksi siistin lopputuloksen eikä epätasaisia latvoja. :D
 
Itseasiassa käyn melko harvoin kampaajalla. Vasta kun huomaan latvojeni huonon kunnon, on pakko sännätä kampaajalle. Yleensä käyn samassa kampaamossa, tosin kampaaja vaihtelee välillä (:
 
Kampaajalla käyn pienetkin hiusten leikkaukset ja värjäykset laittamassa. Itse en edes uskalla tasottaa otsiksia.
 
Kun tukkani oli vielä lyhyt, kävin kampaajalla aina kuuden viikon välein. Varasin seuraavan ajan aina edellisellä kerralla. Muutettuani Helsinkiin, olen joutunut kovasti etsimään uutta vakkarikampaajaa, mutta nyt luulen sen löytyneeni. Olen aina ollut tarkka hiuksistani, ja halunnut usein uutta, mutta nyt kasvattamisen yhteysessä olen päässyt vähän retuperällä. Nyt edellisestä leikkuu/värjäyskerrasta on neljä kuukautta, mikä on minusta törkeän kauan! Enkä koskaan värjää kotona! Etuhiuksia pitäisi leikata useammin, mutta niin monta kertaa olen ne pilannut, että enää en uskalla. ;)

Linkitän tämän tuota pikaa, joten saat heti askarrella minulle kaksi arpalappua. :)
 
Kampaajalle tulee mentyä 4-6 vuodessa - hiusten kunnon mukaan. "Oman" kampaajani löysin noin kuusi vuotta sitten ja olen ollut niin tyytyväinen ettei ole ollut tarvetta vaihtaa. Kotona en uskalla tehdä hiuksille mitään kovin radikaalia vaan mieluummin käyn ammattilaisen "käsittelyssä". Joskus olen kokeillut sävytteitä ja leikellyt enimpiä kaksihaaraisia pois.
 
Käyn kampaajalla yleensä 1-2kk välein tosin nyt kulunut varmaan jo 3 kuukautta tyvikasvusta, tyviväristä, juurikasvusta, (what ever) päätellen. Ja joskus käyn tietyllä kampaajalla mut jos sinne on kauhee ryysis ja kampaaja aika menis jonnekki ziljoonan viikon päähän niin meen jollekki random kampaamolle. Ja yleensä tulee leikkaus ja tyviväri, tosin nyt oon aatellu jotain isompaa juttua..
 
Käyn kampaajalla korkeintaan kolme kertaa vuodessa. Useammian pitäisi käydä, otsatukka ainakin vaatisi. Värjään hiukset noin pari kertaa vuodessa kotona, koska en raaski maksaa siitä superhintaa.
En ole vieläkään löytänyt (edes melkein) täydellistä kampaajaa, jonka tuoliin voisi stressittä istahtaa ja olla pelkäämättä pahinta. Puhumattakaan että uskaltaisin antaa tehdä jotain radikaalia kuontalolleni. Ois niin mahtavaa "omistaa" luottokampaaja!!
Teini-iästä lähtien olen joka toinen kerta itkut tirauttanut astuessani puljuista ulos.
MIKS SE ON NIIIN VAIKEETA?
 
Käyn kampaajalla noin kerran vuodessa. Käyn aina samalla vakikampaajalla. Värjään hiuksia tosi harvoin, tällöin aina kotona, hiuksia en itse uskaltaisi leikata! :)
 
En varsinaisesti käy kampaajalla, koska paras ystäväni on kampaaja ja hän tulee aina kotiini laittamaan hiukseni. Näin hoituu hyvin helposti leikkaus, värjäys ja jopa kampaukset juhliin! Koskaan ei ole ongelmaa saada kampaajalta aikaa, kun voi vaan kutsua kaverin kahville ja "ainiin, voisitkos laittaa mun hiukset samalla":) Hän saa värit edullisesti tukusta, joten maksan hänelle yleensä värjäys & leikaus operaatiosta n. 10 e. Halvalla lähtee!:D Ei suostu enempää kuulemma ottamaan kunhan on kahvit ja tarjottavat kunnossa... hah...
 
käyn kampaajalla noin 3-4 kertaa vuodessa enkä tee mitään kotihoitoja menis tukka ihan lopullisesti sekasin=) käyn yleensä myös samammal tiinalla jolla olen käunyt pikkutyöstä asti tuplaan!
 
mieheni äiti ja sisko ovat kampaajia, joten periaatteessa pääsisin aina ilmaiseksi + saisin tuotteetkin. mutta asuvat kaukana, ei tule käytyä siis kampaajalla, kun en oikein osaa etsiä sopivaa uudesta kaupungista :( värjään siis itse ja leikkaankin tarvittaessa, onneksi pitkä, musta tukka antaa aika paljon anteeksi...
 
Käyn HARVOIN, ehkä pari kertaa vuodessa. Useimmiten kaveri leikkaa huonot latvat pois. Hiuksiani en värjää :)
 
Käyn kampajalla joka kuudes viikko. Vaihdan aika usein , mutta kyllä se sama kampajia osaa hommansa. ( en tee mitään koti juttui)
 
Käyn kampaajalla tositosi harvoin, koska äiti tasoittaa hiukset ja värjäilen itse. Tänä vuonna en ole käynyt ollenkaan.
 
Sopivasti. Pyrin käymään joka toinen kuu, mutta yleensä venyy joka kolmanteen. Väriä kirkastan kotosalla, mutta hiuksiani en uskalla itse saksia. Kampaajan yhteydessä kuitenkin sekä leikkaan että värjään.
 
Käyn tosi harvoin kampaajalla, oon viimeks vuosi sitten käyny! Leikkelen itse tosi paljon, ei oo pilalle mennyt leikkaukset (vielä:D) ja sitte äiti ja sisko usein värjää kotona, tulee halvemmaks ja kivat värit on tullu :)

Tuplaan, kerron blogissa kun kohta kirjoitan postauksen.
 
Käyn kampaajalla aika harvoin, usein samalla, mutta joskus vaihtelen. :p

Kotona trimmailen otsistani.

Hiuksiani ei ole värjätty, vaan ne ovat oman väriset.
 
Kampaajalla 1 krt/1-2 kk :) Luottokampaaja, eli en vaihtele tarjousten perusteella. En tee kotivärjäyksiä ja oikeastaan tehohoitoja tms. tulee myöskin harvemmin käytettyä.
 
Käyn kampaajalla melko harvoin, ehkä 3 kertaa vuodessa. Olen löytänyt luottokampaajani pari vuotta sitten, siitä en luovu! :D
 
Käyn kampaajalla muutaman kuukauden välein. Niin kauan yleensä samassa paikassa, kunnes kyllästyn :) Itse värjäilen hiuksiani aina silloin tällöin ja joskus tulee otsistakin lyhenneltyä.
 
hyvin satunnaisesti, käyntien välillä saattaa vierähtää useampi kuukausi. oma hiusvärini on (vaikka itse sanonkin) kauniin ruskea, joten luovuin värjäämisestä jo vuosia sitten. rahat on säästynyt ja tukkakin paremmassa kunnossa:) pitkä hieman rikottu mallikaan ei säännöllistä leikkuuta kaipaa, latvoja tasaillaan silloin tällöin.
 
Käyn kampaajalla suunnilleen parin kuukauden välein. Melko kauan olen myös käynyt samalla kampaajalla. Kotona en tee oikeastaan muuta kuin hoidan hiuksia niille sopivilla tuotteilla. :)
 
Käyn kampaajalla ehkä noin 1½ - 2kk välein. Ja kampaaja on yks perhetuttu, joten sillä tulee käytyä, enkä paljoo uskalla vaihdella. Kerran ku menin yhdelle eri ihmiselle ja se leikkas ihan eri tavalla ku oisin tahtonu ni sen jälkee ei oo tullu käytyy :D
Ja iha parturissa värjäykset (raidat kyllä välillä kotonakin) ja muut leikkuut.
 
Käyn kampaajalla ehkä noin 4 kertaa vuodessa leikkauttamassa hiukseni kunnolla, mutta otsista joudun käydä lyhentämässä paljon useammin, sillä saksilla en usakalla itse koskea hiuksiini :D Kotona värjäilen hiuksia, mutta en kovin usein sillä käytän niitä värejä jotka kuluvat aijan myötä pois, joten juurikasvua ei näy.
 
Käyn kampaajalla n. 2-5 kuukauden välein ja yleensä aina samalla kampaajalla. Kotona värjään hiukset noin kerran kuukaudessa.
 
Ennen kävin kampaajalla noin 4kertaa vuodessa.Nykyään hyvä ystäväni leikkaa hiuksenI! :D Ei tarvitse maksaaa ;)
 
Kampaajalla käyn nykyään aika harvoin, kun yritän nyt kasvattaa hiuksiani. Ehkä n. 3 kertaa vuodessa. Uudessa kaupungissa en ole vielä vakiokampaajaa löytänyt. Itse värjäilen hiukseni, sillä jostain syystä kampaajalla tehdyt värjäykset ovat minulla järjestään epäonnistuneet. Tuplaan ja linkittelen blogiini tänään!
 
Ainakin kerran kuussa. (opiskelen kampaajaksi)
 
Olen varsin iloisessa asemassa, sillä (kummi)tätini on kampaaja! Hän on hyvin nuori, vain minua 15-vuotta vanhempi joten ajatukset kohtaavat aikalailla täydellisesti, mitä hiuksiin tulee. Olen käynyt hänen luonaan aina valmistumisesta asti, vaikka matkaa onkin reilusti, n. 15km. Käyn kampaajalla n. kerran kahdessa kuukaudessa, riippuen kuinka nopeasti juurikasvu alkaa näyttää pahalta ja tulevia tilaisuuksia ajatellen (koulukuva!). Kotona en ole muuta kuin nyhtänyt otsista lyhyemmäksi, se kun kasvaa ihan mieletöntä vauhtia.
 
Kampaajalla käyn noin 2-3 kertaa vuodessa. Käyn nykyään aina samalla, koska Vihdoinkin olen löytänyt kampaajan, joka on kanssani samalla aaltopituudella.
Silloin kun minulla oli paljon lyhyemmät hiukset, saatoin värjäillä hiuksia paljonkin kotona ja vaihtaa väriä usein. Nyt näitä pitkiä hiuksia olen piristänyt raidoilla.
 
Kävin kampaajalla viimeksi reilu vuosi sitten :---) Leikkelen kotona, tai sisko leikkaa yleensä. Ja värjään kotona myös. Nyt olisi tosin aika mennä kampaajalle napsimaan otsis.

Tuplaan !
 
Käyn kampaajalla 2-3 kuukauden välein ja aina samalla kampaajalla. Hiukset värjään kotona.
 
Käyn kampaajalla oikeastaan vähän rahatilanteen mukaan, yleensä kuitenkin n. kolmen kuukauden välein vähintään. Yleensä luotan vakkarikampaajaan, tai ainakin kampaamoon. Tyvikasvu tulee värjättyä usein kotona, leikkelemään en uskaltaudu paitsi ehkä kaksihaaraisia :D
 
Kampaajalla vierailut vaihtelevat omalla kohdallani aika paljon, tällä hetkellä yritän kasvatella hiuksiani pitemmiksi joten tasoittelen vain latvoja silloin tällöin. Minulla on ollut jo pitemmän aikaa sama luottokampaaja joka tietää mitkä värit ja mallit mulle passaa :)
Olen kyllä itsekin tätä pehkoa joskus leikannut, mm. otsatukka viime keväänä (josta tuli itse asiassa tosi hyvä!) mutta sen radikaalimpia leikkauksia en uskalla lähteä toteuttamaan.
Värjäilen välillä kotona hiuksia ja jos haluan raitoja niin ne kampaajalla.
 
Käyn kampaajalla kun tukka näyttää kaamealta ja se kaipaa vaalennuspesua. Eli... noin 3 krt vuodessa, jos rahaa olisi niin useammin. Samalla kampaajalla käyn, koska hän tietää mikä minulle sopii ja antaa poientä alennusta.
Kotona parturoin etuhiuksia ja joskus muinoin värjäsinkin, mutta nyt kun kuontalo on vaalentunut en enää uskalla. ;)
 
Minä olen sellainen kausiluontoinen kampaajalla kävijä. Välillä käyn puolentoista-kahden kuukauden välein ja välillä saattaa vierähtää vuosi, etten siisti kuontaloani kertaakaan. Itse en saksilla tukkaani koske. Värjäyksiä en harrasta, en kotona enkä kampaajalla - tosin kerran olen uskaltanut pesussa lähtevän kevytvärin tukkaani laittaa ja toinen kerta on varovasti suunnitteilla.

Olen kerran löytänyt täydellisen kampaajan, jolla kävin uskollisesti neljä vuotta. Paikkakunnan vaihdos kuitenkin ajoi minut kauas luottokampaajastani. Nyt olen siinä tilanteessa, että pitäisi ensi kertaa uskaltautua oudolle kampaajalle ja toivoa parasta. :S
 
Kävisin kampaajalla ihan varmasti kerran kuussa jos budjetti antais periks! Rakastan malliin leikattua tukkaan, jolle usein ei tarviikkan tehdä aamusin paljoa mitään, mut opiskelijan on "tyydyttävä" 2-3 kuukauteen, toisille seki on paljon:D Miulla on vakikampaaja joka on mammalomalla tällä hetkellä, eikä tiedä palaako vanhalle paikalleen vielä vuosiin, oon saanu kutsun suoraan kotiin mutta Sannan tuolipaikassa on ollu tähän asti kestävimmät värit mitä vanhasta kotikaupungista löysin, joten jatkoin aikani käyntiä samassa kampaamossa mutta eri kampaajilla, enkä pettyny kertaakaan! Nyt on kuitenki löydettävä uus kampaaja, galashielsin valikoima on vaikuttanu lupaavalta ja kohta miun pitäiski varata uus aika, vähän kyllä hirvittää kieltämättä:D Niin nopeesti ne kasvaa kuitenki takas että hirveetä tuhoa tälle reuhkalle ei kukaan voi tehdä:D
 
Käyn kampaajalla pari kolme kertaa vuodessa, kavereidenkin saatan antaa rapsia jos siltä tuntuu :D Kampaaja on sama. Kotona saatan värjätä, sillä kampaamossa en raaski :D
 
Käyn kampaajalla pari kolme kertaa vuodessa, kavereidenkin saatan antaa rapsia jos siltä tuntuu :D Kampaaja on sama. Kotona saatan värjätä, sillä kampaamossa en raaski :D

^^^^ laitoin äsken saman mutta se ei ottanut nimimerkkiä niin laitanpa nyt sen tähän (sori kun tuli kahesti)

pinnipinni
 
Parturissa tulee käytyä varmaankin 4-8 kertaa vuodessa, riippuu siitä, mitä hiuksille on tehty, eli miten nopeasti juurikasvu tai mallista uloskasvaminen (onhan tuo sana...?) alkaa häiritsemään.

Kampaajani on sama, itseasiassa isoveljen kihlatun kautta löydetty ihanainen, joka osaa muokata jo netistä tulostetusta kuvasta omiin hiuksiini istuvan mallin. Ja jolta saa ns. kanta-asiakasalennusta, mikä on aina plussaa... ;D

En värjää tai leikkaa hiuksiani itse, en uskalla - onnistuisin kuitenkin pilaamaan hiukseni jotenkin.
Saa nähdä kuitenkin, josko sitä riskeeraisi jossain vaiheessa ystävyyden erään ihmisen kanssa ja antaisi hänen koskea hiuksiini.:)
 
Minä käyn kampaajalla noin kolmen kuukauden välein. Hiusten pituus on viime aikoina vaihdellyt lyhyestä polkasta olkapäille, joten tuo tahti on aika sopiva. Olen käynyt viimeiset kymmenen vuotta samalla kampaajalla. Tiedän, että kuulostaa jämähtäneelle, mutta oikeasti en ole. Kun se oikea löytyy, siitä pitää pitää kiinni. Itse en kotona tee mitään: en napsi otsista, en aja niskaa enkä varsinkaan värjää/sävytä. Kaltaseni poropeukalo jättää tuon kaiken ammattilaiselle.
 
Oon käynyt viimeksi n. 3-4 v sitten, sen jälkeen sisko tasoitellut. Nyt menossa pitkästä aikaa hääkampausta varten ja keväällä ois tarkotus pistää tukka poikki pitkästä aikaa semmoseks lyhyeks jollainen se on yleensä ollut... Sitten oiskin kiva löytää vakkaripaikka ja eiköhän se ole kaverin kampaamo, jos sais myös pikkaisen edullisemmin leikkuut.
 
Käyn kampaajalla noin parin kuukauden välein ja välillä tuttuni leikkaa ne:)
 
Käyn kampaajalla noin viiden viikon välein, ettei hiukseni (tai lähinnä otsatukka) kasva pois mallista. Olen käynyt samalla kampaajalla nyt puolitoista vuotta ja ihan tyytyväinen olen ollut. Raitoja tulee otettua pari kertaa vuoteen. Kotona en uskalla tehdä mitään hiuksilleni, sillä takana on muutama epäonnistunut värjäysyritys.
 
käyn yleensä kampaajalla ihan vaan hiusten leikkuussa, ehkä pari kertaa vuodessa. otsikset saan leikattua itse ja viime kerralla kaverini leikkasi latvani ilmaiseksi, säästän kyllä hyvin! värjätä minun ei tarvitse ollenkaan, tämä punainen tukka kun on niin "kiva" (kaikkien mielestä) itsessään.

tuplaan :)
 
En ole käynyt kampaajalla varmaan vuoteen, kasvaan tukkaani ja leikkaan itse kaksihaaraiset veks.

maarianhamina(at)jippii.fi
 
Käyn kampaajalla pari kertaa vuodessa. Käyn samassa kampaamossa mutta eri kampaajilla, lisäksi ystävättäreni on leikannut hiukseni pari kertaa :-) Värjään hiukset muutaman kuukauden välein ja otsista leikkailen sen tullessa silmille.

linkkaan blogiin!

t. ida
 
Hiukseni pääsevät kampaajan käsittelyyn noin kahden kuukauden välein, siinä välissä pitää itse leikellä otsista pois silmiltä ja pistää vähän väriäkin :) Ja lempparikampaaja löytyy, mutta joskus aina tilanteen vaatiessa tulee hairahduttua jonnekin muualle...
 
Kampaajalla käyn noin 2-3kk:n välein ja tähän asti aina samassa paikassa, mutta seuraavaksi vaihdan. Otsista olen itse saksinut, en muuta :)
 
Käyn kampaajalla n.2x vuosi ja itse trimmaan välillä. Vaihtelen kampaajaa joka kerta sillä kyllästyn äkkiä tyyliin. Jokainen kampaaja antaa myös erilaisia vinkkejä ja huomaa kasvoistani erilaisia piirteitä joita en itse eikä muut kampaajat ole homanneet. Eli jatkuvaa muuttumisleikkiä.

Olen hiusten extreme-kokeilija ja olen ollut myös kalju ja hiukset uusiutuu äkkiä joten niiden kanssa on mukava kikkailla ja äkkiähän ne taas kasvaa.
 
Käyn kampaajalla ehkä 4 kertaa vuodessa. Kampaaja on eri melkein joka kerta koska asun pienella paikkakunnalla ja täällä kampaajien aikataulut ovat täynnä. en harrasta kotihoitoa. :)
 
Käyn kampaajalla ehkä 1-2 kertaa vuodessa. Mieluusti kävisin aina samalla mutta erään pitempiaikaisen vakkarini lopetettua olen ollu vähän hukassa ja käyny vähä siellä sun täällä löytämättä hyvää "korvaajaa". Enpä juuri täydennä "kotihoidoilla" kun ei tule nykyään pahemmin kotivärjäilyäkään harrastettua. Lähinnä mutsi joskus hiusten latvoja tasottelee. ;)
Jätän linkityksen tällä kertaa väliin kun on jo sen verran myöhäkin..
 
En osaa sanoa, kuinka monta kertaa käyn kampaajalla vuoden aikana, mutta aina silloin jos hiukset on tarvitsevat jotain uutta, värjäystä tai leikkausta. Käyn kummitädilläni, muihin en varmaan osaisi luottaa, koska olen aina käynyt hänellä.
Kotona en hiuksiini uskalla koskea :D
 
Viimeisen kolmen vuoden aikana en ole tainnut käydä kuin kerran kampaajalla, muuten on serkku tai joku muu ilmainen leikannut. Värjäilenkin itse, olen vähän laiska satsaamaan hiuksiini ja opiskelijana ei hirvesti voi pistää rahaa tukkaansa, kun välttämättömämpiäkin rahareikiä löytyy. Paikallisen ammattikoulun kampaamopalveluja pitäisi kyllä kokeilla.
 
Käyn kampaajalla n. 2 kuukauden välein, sillä lyhyt malli tarvitsee usein trimmausta. Minulla on kolmisen vakiokampaamoa, joissa käyn. Suosikkia ei ole vielä löytynyt :).
 
Käyn kampaajalla aivan liian harvoin! Viimeksi tuli käytyä elokuussa, ja sitä edellinen kerta ajoittui lähes tarkalleen vuoden taakse. Eli kerran vuodessa -tahdilla mennään :D Puolustukseksi täytyy todeta, että yleensä siis kaveri hoitaa hiusten tasoituksen ja kerrostamisen. Itse hoidan värjäyksen. Ja kampaajista en edes oikein pidä, tuppaavat useimmiten vain pilaamaan hiukset.
(Nimim. nirso :D)
 
Käyn kampaajalla 1,5-3 kuukauden välein. Viime aikoina olen värjännyt hiukset kotona, mutta nyt kun kai blondaan niin mielummin menen kampaajalle niin ei satu vahinkoa.
 
Heissan. Minä käyn kampaajalla noin kahden kuukauden välein ja nykyään aina samalla kampaajalla. Kampaajani osaa aina rohkeasti leikata hiuksiani,välillä liiankin rohkeasti. Kotona hiuksiani hoidan yleensä itse.Nykyään poikaystäväni hoitaa hiustenvärjäykseni pullasutia apunakäyttäen ja iskä leikkailee latvojani aina silloin tällöin isoilla fiskarseilla :

Zeni
 
mä en oikeestaan nykyään käy kampaajalla ollenkaan! Mulla on kaveri joka osaa leikata hiukset hienosti ja äiti värjää, joten ei tarvetta kuluttaa niin suuria määriä rahaa siihen. :)

Ja tässä postauksessa linkitän:
http://stylecandygoodie.blogspot.com/2008/10/haloo.html
 
kampaajalla käyn parin kuukauden välein ja pakkot ätä lettiä on kotona trimmaila. reuhka kasvaa sitävauhtia että otsahiuksen on naamalla ennenko mitään ehtii sanoa, ja säästösyistä värjään hiukseni itse, siis äitini värjää. (=
 
Käyn yleensä samalla kampaajalla, kunnes kyllästyn ja etsin uuden vakkarin. Hiukset värjään aina itse. Värinä on musta eikä raitoja ole, joten se käy helposti itse. Ja kyllähän se säästää suuren summan rahaa.
 
Kampaajalla käyn jotain 2-5 kertaa vuodessa, silloin kun oikeastaan tukka alkaa näyttämään todella kamalalta. :) Olen löytänyt luottokampaajan ja myös usein äitini saa tai joutuu toimimaan kampaajanani. :)
 
mä käyn kampaajalla n.3 kuukauden välein. Käyn monilla kampaajilla just tarjoutten perusteella :) Laittelen kotona ite joskus väriä ja trimmailen otsista kans ite muuten se ehtii kasvaaa ihan yli pitkäksi!
Nimimerkki: maikki
 
Käyn yleensä aina samassa kampaamossa leikkauttamassa hiukseni, värjäämisen hoidan sitten illalla kotona (ei opiskelijoilla ole varaa :<). Tällä hetkellä olen käynyt kampaajalla noin 1-2 kertaa vuodessa, koska kasvatan hiuksiani :)

- Elmokki
 
Pyrin käymään 3 kuukauden välein kampaajalla eli noin 4 kertaa vuodessa. Valitettavasti todellinen luku taitaa olla lähempänä kahta :D Hahaa.
Käyn aina samalla, olen käynyt lapsosesta asti. Raudanluja ammattitaito vetää puoleensa ja plussana halvat hinnat. En ole koskaan värjännyt hiuksia, otsatukkaa ei ole ja lapsena tuli sen verran saksittua omaa tukkaa että kokemus on opettanut että ei kannata kokeilla itse :)
 
enpä muista milloin viimeksi olisin käynyt kampaajalla, siitä on mooonta vuotta, leikkelen yleensä itse. Mutta mulla oli rastat jonkin aikaa, joten eipä tullut kampaajalla sinä aikana käytyä.
 
Käyn noin 3 kertaa vuodessa kampaajalla ja kampaaja on aina sama. :) olen koko ikäni käynyt tällä samalla kampaajalla, vaikkei se välttämättä ole edes paras :D en oo testannu muita kampaajia :D kotona välillä väriään tyvikasvun pois, mutta suuremmat muutoksen parturissa :)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?