Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Maanantai-arvonta, Max Factor -meikkejä!

Monday, October 06, 2008

Maanantai-arvonta, Max Factor -meikkejä!

Hyvää ja raikasta syysmaanantaita! Nythän on maanantai-arvonnan aika. Hops!

Muotilehti-junkieta kiinnostaa kovasti, mitä muotilehtiä (tai naistenlehtiä) ihmiset lukevat tietoa ja inspiraatiota saadakseen. Jossain vaiheessa ajattelin, että intohimoinen muotiblogien lukeminen vähentäisi magazine-himoani, mutta toisin kävi! Tällä hetkellä luen vähintään yhtä paljon muotilehtiä kuin ennenkin, mutta ehkä hiukan eri tavalla. Muotireportaasit kuvineen ovat nousseet entistä tärkeämmäksi ja sivut, joille on koottu sattumanvaraista kampetta (plocksida på svenska, mutta miksiköhän mahtavat kutsua näitä suomeksi...) sivuutan selaamalla. Lokakuun ensimäisen maanantain kisakysymys on:

Mitä muotilehtiä luet? Mikä on lempilehtesi? Miksi?

Kaikki maanantain aikana tämän postauksen kommenttilaatikkoon vastanneet osallistuvat viikon palkinnon arvontaan, joka on:
Max Factorin Masterpiece Max ripsiväri (musta) ja uutuushuulipuna, sävy 610 Angel Pink.

Vastausaikaa on maanantaihin keskiyöhön asti. Voittaja ilmoitetaan täällä blogissa tiistai-iltana, jonka jälkeen voittajalla on torstaihin aikaa ilmoittautua. Perjantaina arvotaan tarvittaessa uusi voittaja.

Entiseen tapaan on mahdollisuus tuplata voittotsäänssinsä laittamalla linkin arvontaan omassa blogissaan. Koska vastausaikaa on vain yksi päivä, pitäisi linkinkin osua maanantaille. Linkistä kannattaa laittaa maininta kommentteihin, että osaan tehtailla kaksi arpalippua.

Tämän maanantain kysymys on siis:

Mitä muotilehtiä luet? Mikä on lempilehtesi? Miksi?

Labels:


Comments:
Haluaisin lukea todella monia lehtiä, mutta rahan ja ajan puutteen takia olen keskittynyt vain Suomen Elleen ja Cosmopolitanin lueskeluun. Tuplaan!
 
Viime aikoina olen lukenut InStyleä ja Glamouria, joista ensiksi mainitty on lemppari.
 
Trendiä ja satunnaisesti Elleä. Demiä luen eniten mutta se ei oo muotilehti, tosin on siinä jotain pientä asiaa aina muodistakin.. Demi on mun lemppari. Ja Trendi jos pitää olla muotilehti.
 
Luettua tulee satunnaisesti Trendiä, Elleä ja Oliviaa. Jälkimmäinen noista mielestäni paras. Sitten paljon myös eri sisustuslehtiä.
 
Luen kaikki mahdolliset. Kotiin tulee tilattuna Trendi, Olivia ja MeNaiet, jotka ovat myös mielestäni parhaimpia. Etenkin Trendi on viime aikoina yllättänyt positiivisesti parantumalla. Liekö vaikutusta sillä, että blogeissa taannoin puhuttiin tason laskemisesta. Päätoimittaja lehdellä vaihtuu, saas nähdä millaiseksi tyyli muuttuu.

Irtonumeroina ostan monia kotimaisia ja ulkomaisia lehtiä sen mukaan mikä kulloinkin on tyrkyllä paikallisessa S- marketissa. Suomen Elleä en ole ostanut sitten kolmen ensimmäisen numeron jälkeen. Oli minullekin pienoinen pettymys.
 
Niin. Unohtui edellisesta. Tuplaan.
 
Luen Trendiä, satunnaisesti suomen Elleä ja Oliviaa, ja todellla harvoin, pari kertaa vuodessa ostan Voguen. Ei-muotilehdistä lemppari on Demi, muotilehdistä Vogue tai Trendi.
 
En lue mitään muotilehtiä! Haha, aika tylsä ihminen olen. Ei kiinnosta laittaa rahaa sellaiseen, löytyy ne trenditiedot netistäkin. Mielestäni Suomessa ei ole oikein mitään hyvää muotilehteä (myönnän, että en ole edes avannut suomenkielistä Elleä, mutta Ellet ovat yleensä täynnä eniten ns. inspiraatiokuvia ja vähemmän mielenkiintoista tekstiä). Trendillä voisi olla edellytykset nousta ihan ykkösmuotilehdeksi Suomessa, tosin matkaa silläkin on vielä.
 
Kotiin kannettuna luen Trendiä, johon tosin alan olla hyvin kyllästynyt. Kaupasta ostan satunnaisesti Ellen, mutta muotilehtien ehdoton ykkönen olisi nähdäkseni InStyle. Paksu ja hyvä!
 
Luen oikeastaan aika vähän muotilehtiä nykyään, koska tuntuu, että inspiroivinta antia tarjoavat nykyään muotiblogit. :) Luen kuitenkin satunnaisesti Trendiä, Elleä, Oliviaa sekä Ranskan Vogueta. Ostelen myös silloin tällöin irtonumeroita satunnaisista ulkomaisista lehdistä.
 
tykkään lukea Páp-lehteä ja Elleä (suomen). Muista en niin välitä, Trendi kyllästyttää jo.
 
tykkään lukea Páp-lehteä ja Elleä (suomen). Muista en niin välitä, Trendi kyllästyttää jo.
 
Tällä hetkellä luen lähinnä Oliviaa, Trendiä ja Vogueta. Joskus myös Gloria ja Elle saattaa ostoskoriin napsahtaa. Lempilehteni tällä hetkellä on Olivia, jota ainoana lehtenä tilaan. Siinä on paljon luettavaa ja sopivassa suhteessa muotia, kosmetiikkaa ja muita juttuja. Tuplaan tämän päivän postauksessa!
 
Olen Suomeen palattuani ostanut pari Trendiä ja pari Oliviaa, jotain kesätarjouksia jotka sisälsi vanhan numeron, nyt en kuitenkaan sitten syyskuun ole tainnut ostaa mitään, mutta juuri eilen mietin pitäisikö uusin Trendi ostaa. Trendiä muistan myös lukeneeni joskus 15-vuotiaana eli se on pitänyt pintansa jo kauan.
 
Paras muotilehti taitaa olla kotimainen Olivia, yleensä se on paljon paksumpi kuin trendi ja siinä parempia artikkeleita. Trendi välillä yrittää liikaa ja asioista tehdään ihan kummallisia. Myös Gloriaa tulee luettua välillä, vaikka se onkin hieman vanhemmille suunnattu. Cosmopolitanissa hirvittää jo se kansikin..

Ulkomaisia muotilehtiä en oikein lue, koska haluan että artikkelit ovat helppolukuisia (Eli suomenkielisiä ;)) ja niiden hintakin hipoo kipukynnystäni.
 
Suomen Elleä lueskelen silloin tällöin ja italialaisia lehtiä nyt lähinnä..
 
Suomalaisista Olivia on paras, sitten Trendi. Ulkomaalaisista ostelen brittiElleä, Companya (paras!), Nylonia, satunnaisesti myös InStylea ja Glamouria. Edelleen ikävöin brittiläistä NewWomania :/
 
Trendiä ja Demiä, vaikkei se mikää muotilehti olekkaan, mutta siinä esitellään erikoisia ja yksilöllisiä vaatteita, toisin kuin useissa muotilehdissä joissa esitellään vain suorinta huutoa olevia(olen liian väsynyt muistamaan oikeita sanaa, siksi lause saattaa kuulostaa järjettömältä)
 
En hirveästi lue muotilehtiä blogien lisäksi, mutta Trendiä tulee joskus luettua/ostettua/tilattua. Siinä on mielestäni mukavaa se, että löytyy muitakin kun muotia koskevia juttuja. Kolumnitkin on yleensä hyviä.
 
Koska olen niin "ahkerasti koulua käyvä" minulla on harmittavan vähän aikaa lukea oikeastaan mitään muotilehteä. Haluaisin niin kovasti selata kaikki Ellet ja Voguet, mutta nyt riittää nipin napin aikaa sille surullisenkuuluisalle Trendille, joka kyllä täyttää minun muotilehti loven ihan hyvin.

tuplaan!
 
Luen tosi vähän muotilehtiä, koska ne on jotenkin aivan liian tylsiä! mieluiten luen äidin kotivinkkiä :D Muotivinkit kaivan yleensä muotiblogeista, jotka on huomattavasti viihdyttävempiä, kun lehdet.
invisible_cherry(at)hotmail dot com
 
Luen satunnaisesti Trendiä ja Oliviaa. Pidän muotilehdistä, joissa on enemmän kivoja tekstejä kuin kuvia. Esimerkiksi ensimmäisen Suomen Ellen hankkimisen jälkeen en ole kyseiseen lehteen kapsahtanut. Aivan älyön määrä mainoksia ja vieläpä tuotteista, joihin tavallisella pulliaisella ei todellakaan ole varaa.
 
Luen Trendiä ja Oliviaa. Tykkään hyvien juttujen ja kauniiden kuvien lisäksi myös laadukkaasta ulkoasusta. Suomen Ellen taitto on ihan uskomattoman tökerö, enkä pysty keskittymään asiaan ollenkaan..
 
Olivia on mun ehdoton lempparilehti tällä hetkellä. Tykkään myös Ellestä, vaikka tosi monet sitä haukkuvatkin :D Ulkomaisista suosikkejani on Marie Claire ja ruotsin Elle.
 
¨Minä en pahemmin muotilehtiä lue, kuten en muitakaan, kun en ole vielä löytänyt sellaista lehteä, josta olisin valmis maksamaan sen tilauksen verran.
 
Lempilehteni ei ole mikään muotilehdistä vaan American Scientist! Mutta jos muotilehtilinjalle keskitytään, niin viime aikoina olen enenevässä määrin keskittynyt Vogueen, vaikka ennen olinkin sitä mieltä, että se on toimituksellisesti aivan yliarvostettu. Onhan siinä vieläkin enemmän mainoksia kuin tekstiä, mutta se kai on lehden pointtikin... Yhdessä vaiheessa tykkäsin New Woman-lehdestä, mutta en tiedä onko sitä enää olemassakaan. Siinä oli hyvää huumoria, oikeanhintaisia hankintoja, kaikkea kivaa.
 
Olin aikoinani Trendin tilaaja, mutta siihen lehteen kypsyin totaalisesti jo vuosia sitten.
Selkeä ykkönen on nyt Marie Claire, jonka yhdysvaltalainen julkaisu tulee kotiin kannettuna. Tykkään muoti- ja kauneusjuttujen lisäksi MC:n reportaaseista; on hyvä että lehti ei ole ihan täynnä vain kauniita kuvia. Ulkomailta tulee reissuilla usein ostettua paikallinen Glamour, jossa viehättää sisällön lisäksi myös kompakti koko. Näitä vieraankielisiä (muita kuin englanti)tulee säilytettyäkin aika pitkään kotona, voi sitten palautella mieliin espanjan sanastoa kun tarve iskee :)

Linkitän arvonnan blogiini!
 
Säännöllisesti luen Trendiä, nyt tosin sekin alkaa kyllästyttää. Suomen Elleäkin luen, mutta aion luopua siitä kokonaan, aika huttuinen lehti. Oliviaa (yllättävän hyvä!) ja Cosmoa (yök) luen satunnaisesti kuntosalilla.

Nyt suomalaisiin lehtiin kyllästyttyäni moneen kertaan himoitsen ulkomaisia muotilehtiä, mutta opiskelijabudjetilla niistä tulee karsittua ensin. Tuntuu suurelta menoerältä ja jotenkin "turhuudelta" kuitenkin, varsinkin kun nyt pitäisi lukea kaikkea muuta. Onneksi ranskan tätini hemmottelee minua ajoittain ranskan tuliaisilla ja paikallisilla muotilehdillä, nam. :)
 
InStyle, Harpers Bazaar, Vogue ja Gloria. Muuten naistenlehdistä juttujen puolesta tykkään eniten vanhan kunnon Me Naisista :)

/AKA
 
Luen Trendiä ja välillä suomalaista ja britti-Elleä. Myös Olivia noussut suosikiksi. :)
 
En lue paljoakaan muotilehtiä, blogeja tulee seurattua lehtienkin edestä. Elle on kuitenkin lemppari.
 
Trendiä ja Oliviaa tulee lueskenneltua. Trendi syöksähtää ihan kotiin asti joka kuukausi, mutta yleensä tulee kaupasta haettua tuo Oliviakin. Silloin tällöin myös Suomen Elle.
 
Lopetettuani Trendin tilauksen on muotilehtien lukeminen jäänyt tosi vähälle. Toisinaan kuitenkin eksyn Akateemisen lehtihyllylle, ja sieltä matkaan tarttuu yleensä (brittien) Glamour. Tai sitten joku muu lehti, jossa kuvat ovat herkulliset - muotilehdissä tärkeintä on nimenomaan silmänilo!
 
Plaza Kvinna ja Chic ovat ruotsalaisista lehdistä suosikkejani. Myös In Style lähtee usein matkaani lehtihyllyltä.

Ja tuplaan eli linkitän!
 
Mihin mä lehtiä, mulla on blogit ;D
Kyllähän mä ostelisin lehtiä vaikka joka päivä, vaan ei opiskelijalla ole varaa.. Lempilehteni on Cosmo, jota kaikki tuntuvat vihaavan :D
 
Itse en seuraa tiiviisti oikeastaan mitään yksittäistä muotilehteä. Kaupassa nappaan mukaani aina lehden, jossa on kiinnostavin kansikuva ja kiinnostavimmat otsikkoaiheet. Tällä hetkellä kotiin tulee Trendi & Cosmopolitan, joista kumpikaan ei kyllä ole lempparini. Toisin sanoen minulla ei siis taida olla lempilehtiä, sillä luen satunnaisesti vähän kaikkia(: Ps. Laitoin linkin blogiini, eli tuplaan voittomahikset!
 
Luen muotilehtiä tosi satunnaisesti, koska ei ole oikein varaa tilata mitään... Eli äidiltä tai kirjastosta ;) Mutta luen Trendiä, Oliviaa, Menaisia, Kauneus&Terveuttä...
 
Luen Trendiä ja Britti-Glamouria säännöllisesti, satunnaisesti myös Oliviaa, Britti-Vogueta ja -Elleä sekä Saksan Glamouria. Ensinmainitut ovat ehdottomasti lemppareitani. -Cvalda
 
Pakko kallistua Trendiin, joka tulee kotiovelle asti, eikä yleensä luottamusta petä. ;)

Herkulliset palkinnot :P
 
Luen Elleä, tilasin sen kokeilunhalusta kun se alkoi ilmestyä. Trendi tuli ennen minulle, se oli ihan hyvä lehti.
 
Itse asiassa, mulla on käynyt just päinvastoin, sillä en lue enää oikeastaan mitään muotilehtiä kun olen alkanut seuraamaan muoti- ja tyyliblogeja. Ennen luin lähinnä Trendiä ja Elleä.
 
Itellä ei ole tarpeeks rahaa et voisin tilata/ ostaa lehtiä, mutta kirjastossa luen trendiä + satunnaisesti jotain muita, jos jää aikaa... Mutta mun lemppari on trendi.
-Hansku
 
Trendi taitaa olla paras lehti. Sen lisäksi luen Elleä ja satunnaisesti Oliviaa sekä Menaisia. Tuplaan.
 
Ainiin hyvää Mintun päivää!
 
Suomalaiset: Olivia, Trendi

Ulkomaiset: Elle (Britti, Saksa) ja InStyle. Kallis hinta vaikuttaa kyllä usein ostopäätökseen...

Huom. lehtien luku on vähentynyt reippaasti blogien seuraamisen myötä!
 
Ensinnäkin hyvää Mintunpäivää!
Luen suomalaisista Trendiä ja Elleä, Cosmoa tilaan myös mutta en tiedä kuinka muotilehdeksi se nyt taas luetaan, satunnaisesti sitten taas brittivoguen, ellen, InStylen etc.
Lempilehdeksi (jos nyt pysytellään suomalaisissa) on nousemassa tuo Elle monipuolisuutensa takia.

Niin ja mainitsin kilpailun blogissani tänään.
 
Trendi tulee luukusta kerran kuussa. Ja sisko kantaa Oliviansa mulle luettavaksi. Molemmista tykkään kyllä, Trendi on ehkä enempi mulle suunnattu ja Olivia vähä vanhemmille, mutta Oliviaa luotsaa maanmainio Niina Leino (oon edelleen katkera, että se jätti Trendin!).
Sitten satunnaisesti MeNaisia ja Cosmoa.
Ruotsin Glamour tulee ostettua irtonumerona aika usein, se on ihan huippu! <3
 
Itse tilaan trendiä, muuten luen satunnaisesti Elleä. En kauheasti ostele muotilehtiä, koska ovat niin kalliita, mutta vierailen melkeimpä päivittäin Voguen, InStylen, Glamourin... sivustoilla ! Onneksi suurimpien muotilehtien nettisivutkin ovat melko hyvätasoisia =)
 
Cosmopolitan! Se on juuri täydellinen sisältönsä suhteen.:)
 
Ostan jo työnikin takia lähinnä ruotsinkielisiä naistenlehtiä, eli yleensä DVn ja Ellen, en kuitenkaan joka kuukausi. Silloin tällöin ostan myös Olivian, mikä on tällä hetkellä suomalaisista lempparini. Trendi piti tuota paikkaa ennen, mutta se on jotenkin huonontunut mielestäni. Ostin silti sen viimeisimmän numeron... :P
 
Luen pääosin vaan Cosmoa ja Trendiä, ihan kukkaron hyvinvoinnin vuoksi,Suomen Elle ei iske yhtää muhun ja ei-muotilehdistä minäkin Demiin luotan. Ihan kuitenki muotimuoti-lehtien sijasta luen mieluummin blogeja :)
 
Trendiä ja Me Naisia jonka äiskä on mulle tilannut ja itseasiassa lämpenen lehdelle koko ajan enempi, olen tainnut tulla vanhaksi. Sisustuslehtiä luenkin sitten laidasta laitaan.
 
Trendi on ainut mikä tulee kotiin :) Silloin tällöin ostan myös britti-Ellen.
 
Trendi on hyvä koska se on täynnä oikeaa asiaa. Suomen elleä en koska se on täynnä tyhjänpäiväisiä ja keskeneräisen näköisiä juttuja.
Ally!
 
Luen trendiä ja oliviaa. Olivia varmaankin suosikkina tällä hetkellä, jotenkin vain laadukkaampi:)



(swan_89@luukku.com)
 
Luen InStyleä, trendiä ja suomen Elleä (Elleen olen hieman pettynyt kylläkin).
 
Ennen haalin itselleni läjäpäin muotilehtiä, mutta nykyään luen ja tilaan vain Trendiä koska tuntui että samat jututhan niissä kaikissa on :) Lisäksi joskus saatan ostaa Ellen ja WADin
 
Luen Elleä, Vogueta, Trendiä, InStylea, ja niistä lempparini on InStyle ihan vain hyvän sisältönsä vuoksi.
 
Oikeastaan vain trendiä nykyään :)
 
Luen Oliviaa, satunnaisesti Trendiä, britti Elleä ja Vogueta.

Kotimaisia lähinnä ajanviihteeksi ja ulkolaisia inspiraatioiden & kielitaidon ylläpitämiseksi.
 
Cosmoa ja Trendiä satunnaisesti. :D
 
Lueskelen kauneus ja terveys ja oliviaa.. Ne on mun lempilehtiä myös. Toisinaan joitain ulkomaalaisia tulee selailtua ja lueskeltua.
 
Luen hirmu monia lehtiä mutta tilaan vain Elleä (suom.) ja Miss Mixiä. Irtonumeroina ostan mm. Trendiä ja Demiä... Hankala sanoa mikä olisi siis lempi lehteni, mutta varmaan se on joko miss mix tai elle, joten sanotaan vaikka Elle. Lehti sisältää yleensä niin paljon asiaa ja kauniita kuvia.
 
Unohdin laittaa äsköiseen että tuplaan! :D
 
En lue lehtiä, paitsi satunnaisesti kirjastossa. Silloin luen cosmopolitania tai jotain random lehteä.

Lähinnä lueskelen näitä muotiblogeja, paljon mielenkiintoisempaa, ja halvempaa.

Jos meinaat arvonnan suorittaa paperilappusten avulla, minun omaani voi kirjoittaa vaikka marianna :)
 
Lähinnä tulle lueskeltua Glamouria ja Olivia on kiilannut salakavalasti ostoskoriin yhä useammin nykyisellään. Molemmat mukavan helppolukuisia olematta ihan täyttä hömppää (vaikka etenkin Glamour melko läheltä liippaakin).
 
Luen monia monia lehtiä! Lemppareita ovat Trendi, InStyle, Olivia ja ranskan Vogue. Tykkään lehdistä joissa on paljon valmiiksi koottuja vaatekokonaisuuksia, haastatteluja, editorial-kuvia ja kauneusvinkkejä :)
 
ellet voguet ja kaikikki tollaset muotilehet tulee paljon inspiraatiota ja ne kuvat on ihanii
 
Luen muotilehtiä hyvin vähän, sillä harvoin saan niistä mitään irti, omaan tyyliini. Tosin suomalaisia hyviä muotilehtiä ei oikein olekaan, jotain ulkomaalaisia kun on lukenut, niin ne miellyttää enemmän!
Ehkä jotain Trendiä tulee eniten luettua kun kouluun tilataan sitä.

Tuplailen vielä tänään!
 
Luen Demiä, Miss Mixiä, ruotsinkielistä Frida ja Okej. Jag tietenkin Elle, suomi sekä ruotsi.
Miksi? Koska muoti, vaatteet ja julkkikset kiinnostavat.
Mikä on lempi lehteni? Se on kyllä Demi, hamri vaan että se ilmestyy joka neljäs viikko.
 
Luen satunnaisesti Glamouria, Trendiä, Oliviaa, Gloriaa ja tällä hetkellä kotiin tulee vielä Demikin, vaikka sen olen jo pitkän aikaa halunnut lopettaa. Glamour taitaa olla lempparini, vaikka muutkin ovat melkein yhtä hyviä :)
 
Yleensä lehtihyllystä lähtee mukaan joko britti-Elle tai Harper´s bazaar. Lisäksi mulle tulee kotiin kannettuna Olivia, jos se nyt muotilehdeksi lasketaan.
 
En lue säännöllisesti kuin Trendiä, jota tilaan. Silloin tällöin ostan suomalaisista lehdistä Olivian ja ulkomaisista Ellen tai Voguen. :) Lemppariani en osaa oikein sanoa, kun tosiaan säännöllisesti tulee vain Trendi kahlattua..

tuplaan! :)
 
Luen Demiä ja kaverilta saan aina luettavaksi Cosmopolitanin ja Trendin. Joskus saatan ostaa irtonumerona esim. Suomen Ellenkin :)
 
Kotiin tulee Trendi ja sitä luen, viime aikoina en kyllä ole löytänyt siitä kovinkaan paljon kiinnostavia juttuja. Cosmopolitan tulee myös ja se on suosikkini, mutta se ei varsinaisesti ole muotilehti..

- heiwi ( heiwim@windowslive.com )
 
Luen MeNaisia, Oliviaa ja Trendiä. Näistä Olivia on yllättänyt minut positiivisesti ja onkin noista kolmesta ehkä juuri se parhain ja monipuolisin.
 
Luen vähän sitä sun tätä. Jos on hieno kansikuva tai hyvältä vaikuttavia kansitekstejä niin otan lehden. Yleensä näihin kuuluu trendi, olivia, ruotsin elle, cosmopolitan, ranskan vogue ja se ah niin ihana ja pakollinen demi :D Lempilehti on hmm, ehkäpä trendi tai olivia, sillä kirjoittajat on ihanan napakoita ja huumorin osaavia. Joka numerossa jotain hauskaa joka kiinnostaa tai hienoja kuvia kollaasien väkertelyyn. Me like !
 
Luen ulkomaiden Ellejä ja suomalaisia Oliviaa ja Trendiä. Tällä hetkellä lemppari on Olivia.
 
Muotilehdistä luen lähinnä Trendiä ja Suomen Elleä, tosin niitäkään en välttämättä joka kuukausi :) Lisäksi luen joskus lehtiä, joissa on sivuaiheena muoti ja vaatteet.
 
En lue oikeastaan mitään varsinaisia muotilehtiä. Tilaan Cosmopolitania, se riittää :) Joskus satunnaisesti saatan ostaa Trendin, Ellen tai jonkun muun.
 
Suomalaisista muotilehdistä eniten tulee luettua Oliviaa, mutta ulkomaalaisista tykkään enemmän, harvoin vaan raskin ostaa kun ovat niin kalliita... Mutta niistä Elle, Cosmopolitan, Vogue, InStyle ja Glamour ovat suosikkejani, ja viimeisestä tykkään vielä pienen koonsa takia.
Näppärä!
Tuplaan blogissa.
 
Koska olen köyhä opiskelija, en tilaa kotiin mitään lehtiä, vaan käyn lukemassa kirjastossa Trendiä useimmiten, joskus myös Oliviaa. Kaupassa tulee selailtua erimaiden muotilehtiä, Stockmannilla on hyvät valikoimat. :)
Tuplaan!
 
Luen niitä muotilehtiä, mitä käteen sattuu tulemaan, mitään tiettyä lehtä en hanki tai tilaa. Yleensä katselen tredenjä ym. Ellestä, Cosmosta ja MeNaisista.
 
Muotilehdistä Elleä (suomen joskus harvoin UK, Trendiä satunnaisesti. Elle on se lemppari en kyllä tiiä miks :DD. Aina myös ajattelen ostaa InStylen ja Glamourin, mutten sitten osta. Enkä sitäkään tiedä miksi :DD
 
Luen mielelläni Marie Claire lehteä. Jotenkin se tuntuu mukavammalta kuin esim. Cosmo, enemmän mielenkiintoisia juttuja.
 
Tällä hetkellä mulle tulee MeNaiset,joka on mun mielestä suomalaisista naisten lehdistä ehkä paras. :D Sellasista enemmän muotilehdistä paras on ehkä Olivia, jos noin niinku kotimaisia ajatellaan.
 
Rakastan Olivia lehteä, ostin tarjouksesta ensimmäisen ja samana iltana oli pakko laittaa tilaukseen. Harvoin innostun jostain lehdestä näin paljon :) ja ikää minulla tosiaan on 22, eli en varsinaisesti kuulu heidän kohderyhmäänsä =P

seitti_@suomi24.fi
 
Luen ja tilaan Oliviaa sekä Me Naisia. Jos saan käsiini (en osta), kaikki muukin käy: Trendi, Suomen Elle (joka on muuten aikas huono), Gloria (joka on aika täti) ja Anna jne.
 
Voisin lukekeakin lehtiä, jos siihen olisi varaa. Pidän kuitenkin muotiblogeja paljon kiinnostavimpina kuin -lehtiä.
 
trendiä ja oliviaa on tullut luettua, parempi on mielestäni ehdottomasti olivia.

eppis

eppis@mymail.fi
 
Itse luen joskus trendia, joskus elleä, riippuu mitä aiheita kyseisessä lehdessä on :)
 
Säännöllisen epäsäännöllisesti tulee ostettua Trendiä ja Oliviaa, ulkomaalaisia (ID, Vogue, Elle..) aina kun rahatilanne sen sallii, siis harvoin. Ainoa naistenlehti, jota luen täysin säännöllisesti on Anna, jota äitini tilaa ja jonka hän aina luettuaan lahjoittaa minulle. Huh kun annan itsestäni nuukan kuvan.. :D
 
Olen palavasti rakastunut Oliviaan. En kyllä tiedä lasketaanko sitä muotilehdeksi, mutta paras Suomessa ilmestyvä lehti se kyllä on!

Aivan IHANAT palkinnot muuten :O
 
Vogueita useimmiten. Joskus Trendi, Elle yms. Tällä hetkellä ei ole varaa tilata, joskus ostan irtonumeroita ja joskus käyn lukemassa kirjastossa. Pakko myöntää että harvoin luen niitä lehtiä, vaan selaan lähinnä katsellen kuvia. :--)
 
Luen säännöllisesti Trendiä, Elleä ja uusimpana Oliviaa, joka on päätynytkin heti suosikikseni. Oliviassa on mielestäni hyvin asiaa ja tietysti paljon juttuja muodista ja kauneudesta jne.
 
Trendi, Cosmo, Olivia, Elle ja InStyle. Tällä hetkellä lemppari ehkä Trendi :) Ulkomaiset lehdet parempia, mutta opiskelijalle kalliita :(
 
Säännöllisesti luen Trendiä, ja epäsäännöllisesti Oliviaa. Lainaan kirjastostamme aika usein ranskan elleä :--)

Tuplaaaaan !
 
Muotiblogien lukeminen on omalla kohdalla selvästi vähentänyt tarvetta lueskella muotilehtiä. Muoti ei kiinnosta niin paljon että sitä joka tuutista jaksaisi, ja blogeista saa ilmaista hömppää irti ihan tarpeeksi.
Edes junalukemista ei varmaan tule enää ostettua kun kannettava ja netti kulkevat silloinkin mukana.

Ainoastaan lempilehti Image tulee enää tilattuna kotiin, senkin satunnaiset muotijutut riittävät mulle mainiosti.
 
luen todella harvoin muotilehtiä, lähinnä oon keskittynyt näihin blogeihin. mutta trendiä ehkä eniten :)
 
Omat suosikkini ovat tällä hetkellä Glamour ja Eve, suomalaisista ehdottomasti Olivia.
 
Mitään tiettyä suosikkia ei ole ja luen aika vaihtelevasti erilaisia muotilehtiä. Trendi, Elle ja Cosmo ovat kuitenkin ne, joita tulee eniten ostettua. Valitsen lehden aina sisällön ja sen hetkisen kiinnostuksen perusteella, joten irtonumeroiden ostaminen sopii minulle paremmin kuin kotiin tilaaminen.
 
Kahmin kaikkia muotilehtiä ja nuorten lehtiä hyllyiltä.. :D vaikea on nimetä lempparia. usein käteen kyllä tulee teenvogue, jos se tarpeeksi muotilehti on.
 
Tilaan Trendiä ja silloin tällöin ostan jonkun ulkomaisen lehden, vaikkapa Glamourin tai Ellen :) Suomen Elle tosin oli suuri pettymys :|
 
Olivia on tällä hetkellä paras kotimainen muotilehti ja se tulee mulle kotiin. Damernas världiä ja ruotsin Elleä ostelen pitääkseni kielitaitoa yllä... ;)
 
Luen demiä ja seventeeniä. Mutta lempi muotilehteni9 on trendi
 
Muotilehtien varsinainen lukeminen jää usein vähemmälle ja pääosassa on kuvien kuolailu. Tähän tarkoitukseen eivät suomalaiset muotilehdet oikein sovellu huonon kuvatarjontansa takia, vaan juuri ne jättipaksut mainoksia(eli mainoskuvia) pursuavat ulkomaiset versiot kuten Elle ja Vogue ovat parhaat. Viimeksi hankin espanjalaisen version Voguesta.
 
Luen suomalaisista Elleä, Trendia sekä joskus Oliviaa. Elle ja Trendi ovat hintaansa nähden melko huonoja, mutta Olivia on yllättävän hyvä. Lisäksi kotiin tulee Menaiset ja Gloria, mutta en sanoisi niitä muotilehdiksi. Irtonumeroina ostelen myös britanian ja ranskan Vogueta ihan jo niiden ihanien kuvien takia: )
 
Mitä muotilehtiä luet?
-Eri maiden Vogueita,Suomen Elleä sekä Trendiä

Mikä on lempilehtesi? Miksi?
-Hmm...Voguet,rakastan niitä kuvia ja mainoksia ;o) ja tietysti jututkin ovat loistavia !
 
Luen lähinnä suomalaisia muotilehtiä, Trendiä, Elleä.. Oikeastaan en kuitenkaan kutsuis noita varsinaisiksi muotilehdiksi. Suomessa lehdet on ihan sika kalliita, muuten lukisin myös ulkomaalaisia. Suosikkini on Olivia, ihana taitto!
 
Lempilehtiäni ovat Elle ja Vogue joista luen enimmäkseen Britanian versioita. Nämä lehdet ovat paksuja ja niissä on oikeasti jotain kiinnostavaa luettavaa sekä PALJON kauniita kuvia toisin kuin esim. Suomen Ellessä joka tuntuu matkivan kaiken brittiEllestä muuttaen vain kielen suomeksi :D
 
Itse tulee selailtua kirjastossa Trendi ja Olivia ja satunnaisesti lukaisen kaverin äidille tulevan MeNaiset-lehden. Näistä Olivia kuitenkin miellyttää eniten. Lisäksi selaan suurimman osan käteeni osuvista lehdistä melkolailla lajityypistä riippumatta :D
 
Trendiä tilaan, joka onkin ihan ok. Oliviaa satunnaisesti, joka tuntuu ainakin silloin tällöin luettuna freshiltä vaihtoehdolta. Ulkomaisista mukaan tarttuvat välillä jotkin brittiläiset, saksalaiset tai ruotsalaiset lehdet, jotka valitsen sattumanvaraisesti yleensä kannen perusteella.
 
Trendi ja Olivia ovat vakiot, silloin tällöin brittivogue ja -elle.
 
Luen Seventeeniä, vaikkei varsinaisesti mikään muotilehti olekaan. Sopii kuitenkin mun ikäluokalle parhaiten :D
 
Ehdottomasti Trendi! Mahtava sarkastinen asenne toimituksella, paljon kiinnostavia artikkeleita ja monipuolinen tarjonta. Luen kyllä ulkomaalaisiaki muotilehtiä, mut etenki nyt kun on muuttanu pois Suomesta niin Trendi kyllä nousee entistä isommaks suosikiks. Nettilehdistä paras on Dirrty. Honey Junkien takia tähän törmäsin ja jäin totaalisesti koukkuun:D MAHTAVIA kuvia, niin täynnä inspiraatiota ja niin erilaisia^^
 
Enimmäkseen luen Elleä (joka taitaa olla tämän hetken lempparini) ja Trendiä sekä Oliviaankin olen tutustunut! Muoti, kauneus ja tyylit kiinnostavat <3
 
Mitä milloinkin ehdin - en yleensä PELKKIÄ muotilehtiä, vaan esim. Olivia on aika kova sana <3
 
Mitä muotilehtiä luet?
- Luen enimmäkseen Oliviaa, Trendiä, britti Elleä ja Vogueta. Satunnaisesti luen myös muiden maiden Ellea ja Vogueta, sekä eri maiden Glamouria. Joskus ostan jonkun sellaisen lehden mihin en ole ennen tutustunut ja sen jälkeen huomaan haluanko jatkossa lukea vai jääkö kerta ostokseksi. :)

Mikä on lempilehtesi? Miksi?
- Lempilehti taitaa tällä hetkellä olla kotimaisista Olivia ja ulkolaisista britti Vogue. Niissä vaan on kaikkea mistä pidän.
 
silloin harvoin kun opiskelijabudjetistani raaskin muotilehden ostaa, ostan voguen, instylen tai ellen(melkein minkä maan tahansa, paitsi suomen!). kaikista paras lehti kylläkin on collezioni(haute couture), jota en raaski suolaisen about 40 euron kappalehinnan vuoksi ostaa koskaan... onneksi koululle tilataan sitä, joten siellä pääsee ainakin uudet numerot lukemaan. :) paras lehti se on mahtavien kuvien takia, loputon inspiraation lähde. <3
 
Eniten luen Trendiä, koska sitä olen tilannut jo puolenvuoden ajan, mutta myös Cosmopolitania ja Oliviaa tulee luettua silloin tällöin, jos on rahaa tai kaverilta saa lainaan. Muitakin lehtiä tulisi varmasti luettua jos ne olisivat hieman halvempia :/
 
vautsi, onpa niin kiva palkinto että pakko vastata :)

Elikkäs, en oikeastaan lue näitä suosituimpia cosmopolitania, glamouria yms. koska tuntuu että niissä käydään aina vaan samoja asioita uudestaan ja uudestaan.. :/
Niiden sijaan olen löytänyt Kauneus & Terveys lehden, johon olen täysin hullaantunut! Siitä löytyy toki uusimmat muoti-ilmiöt, mutta myös paljon näkökulmia ja tietoa kauneudesta. Lehdessä on aina uudet ajankohtaiset aiheet. Eniten pidän lehdessä ehkä siitä, että se ei varsinaisesti tyrkytä mitään ja siitä löytyy varmasti jokaiselle jotain :)
 
Olivia on ensimmäinen muotiin keskittyvä lehti, jonka olen tilannut kotiin. Muuten olen satunnaisesti lukenut Trendiä ja InStyleä.

Oliviasta tykkään kyllä tällä hetkellä eniten. En tosin ole kovin uskollinen lukija, joten lukemani lehdet vaihtuvat kausittain.
 
This comment has been removed by the author.
 
Suomalaisista lehdistä lempparini on ehdottomasti Olivia! Tästä olen paasannut jo omankin blogini puolella monet kerrat, se vaan on tosi kiinnostava ja monipuolinen lehti (:
Sain myös vkloppuna käsiini Kauneus&terveys-lehden, sekä Saran ja olin molemmista positiivisesti ylättynyt. Täytyisi ehkä tutustua noihin paremminkin!

Ulkomasista suosikkeina ovat Elle ja Glamour, joista löytyy sopivassa suhteessa kaikkea. Lisäksi ostan satunnaisesti myös visuaaliseen nälkääni Veljeä ja Nylonia.
 
Ihan kaikenlaisia muotilehtiä tulee luettua. Suosikiksi on noussut suomen Elle joka on mielestäni parantanut kerta kerralta. Olivia on myös yksi suosikeistani.
 
Luen Trendiä, joskus myös suomen ja amerikan elleä. Tykkään muotikuvista paljon, niistä saa kivaa inspiraatiota. Tykkään myös jutuista, joissa kerrotaan eri suunnittelijoista. Luen myös demiä, mutta se ei ole muotilehti, vaikka jotain trendi-juttuja sielläkin on :)

nams mitä palkintoja! ♥
 
Tilaan Trendiä eli sitä luen vakituisesti. Sitten välillä ostan Elleä tai satunnaisesti jotain muuta lehteä. Lisäksi luen MeNaisia sillon tällön, kun äiti tilaa sitä. Lemppari on Trendi :)
 
Britannian Elle ja Vogue. Suomalaisista luen Oliviaa ja Trendiä.

aadaiida
 
Trendi ja Gloria on ne yleisimmät mitä tulee luettua :D
 
Kotiin tulee Trendi, jota luen aina vakituisesti. Yleensä kun muotilehdet ovat niin kalliita! Onnekseni työskentelen kampaamossa, jonne luonnollisesihan tulee aina uusimmat lehdet. Satunnaisilla työtauoilla tulee siis myös luettua niitä omalle kukkarolle kalliimpiakin lehtiä! ;)
 
Olen ollut Trendin uskollinen tilaaja jo monta vuotta, joten se on tietty lemppari. Luen myös brittien Glamouria ja Elleä. Suomalainen Elle on mielestäni ihan kamala, ärsyttää suunnattomasti kun melkein kaikki jutut tuntuu olevan käännetty muitten maitten Elleistä.
 
En oikeastaan lue hirveästi mitään muotilehtia, blogit on enemmän minun makuuni, kun päivittyvät kohtuu reaaliaikaisesti.

Mutta tykkään (varsinkin UKn) Ellestä ja Trendikin on ihan hauska nasevan hauskaan sävyynsä. :)
 
Nykyään en tilaa mitään lehteä, vaan käytän nettiä. Sieltä löytyy kaikkea mahdollista muodista.
 
Trendiä, ja Imagea (elämäntyylilehtenä näen sen) ja ei oikein muita - Trendinkin aina vain vanhemmilla käydessä. Olivian ostin viime kuussa mielijohteesta, ja vaikutti lupaavalta. Ulkomaalaisia äiti tuo toisinaan ulkomailta mutta aika höttöä on noiden sisältö yleensä, puolet mainoksia ja loput "oi olen niin laiha"- tarinoita.
 
En lue muotilehtiä, tai ainakaan niitä ei tule kotiini. Mikäli on saatavilla, selailen kaiken mahdollisen kyllä läpi, mutta en näe mitään syytä ostaa kallista lehteä, kun lähes samat kuvatkin löytyy netistä (ja juttuja harvemmin luen :D)
 
Lähinnä luen Trendiä. Uusi tuttavuus on Olivia, josta olen kyllä tykkäillyt paljon, jopa enemmän kuin Trendistä. Suomen Elleäkin on tietysti tullut lueskeltua, mutta se ei kyllä ole kovinkaan laadukas lehti.
 
Trendi on ehdoton lemppari, koska se on suomalainen, naseva ja ihan hyvin ajan tasalla. tykkään kun siinä on kaikkea muodista, kauneudesta, ruuasta, sisustuksesta menovinkkeihin.
tuplaan! :)
 
luen brittiversiota ellestä ja marie clairesta. Englannin elle on lemppari. Monipuolinen sisältö, ei mikään kärpäslätkä, upeat editorialit sekä minusta brittiellessä vain esitellään parhaiten uusimmat trendit! englantilaiset merkit ovat mieleeni ja on kivaa bongata sivuilta mm. topshopin ja miss selfridgen uutuuksia.
 
Luen vain Trendiä, koska se on helpoiten saatavilla suomesta. Elleä haluaisin mieluusti lukea, mutta koska perheemme keskittää kaikki rahat sisustuslehtiin (: D) tyydyn näin ollen äidin kotiin kiikuttamiin Trendeihin.
-tiiass
 
Aikas satunnaisesti luen mitään muotilehtiä. Blogit ja muu netin tarjonta on jo niin ylenpalttista, ettei kaipaa enää painettua versiota, varsinkaan niillä hinnoilla, mitä ne ansiokkaammat muotilehdet maksaisi opiskelijalle..

Suomalaisista parhaimpina lehtinä pidän Gloriaa ja Elleä. Ulkomailla käydessä tulee haalittua kaikenlaisia uusiakin tuttavuuksia mukaan. Tärkeintä ovat ispiroivat kuvat ja kollaasit, mutta toisaalta sitä kaipaa myös hyvin kirjoitettuja juttuja ja riittävää maanläheisyyttä.
 
Kotimaisista Olivia taitaa olla paras ja ulkomaisista ranskalainen Vogue tai brittien Marie Claire. Mitään lehteä en tosin tilaa ja irtonumeroitakin ostan harkitusti, esim. syksyn numeroita joista saa inspiraatiota koko talvelle tai jos lehdessä on joku tietty editoriaali tai artikkeli jonka haluan säästää. Ruotsissa käydessä tarttuu tosin usein mukaan paikallinen Elle ja DV jotka on enemmän "kertakäyttötavaraa".
 
Luen Trendiä, sillä se on Suomen paras muotilehti sen inspiroivien juttujensa ja kuviensa vuoksi. Sekä ajoittain britanian, amerikan ja ranskan Vogueta, välillä britanian Elleäkin.
 
Demiähän mä lueskelen, tosin muotilehti se ei ole. Mutta jos nyt ei sitä lasketa niin
Gloriaa, Trendiä... Mut niitäkin aika harvoin.
 
Luen Demiä ja MeNaisia vakituisesti, Elleä, Vogueta ja Trendiä jos satun käymään vaikka kaverilla, jolla on jotain lehtiä. Demi on kyl lemppari, ku se on monipuolinen jne...
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?