Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Maanantai-arvonta, kosmetiikkaa ja luksuspesuainetta!

Monday, October 27, 2008

Maanantai-arvonta, kosmetiikkaa ja luksuspesuainetta!

Reipasta maanantaita jälleen täältä kisastudiolta! Ihana aloittaa tämä upean kutkuttavan jännä viikko kunnon arvonnalla!

Viikon kysymys (kiitokset kysymysideasta blogin vakkarilukijalle!):

Mikä on mielestäsi paras deodorantti? Miksi?

Kaikki maanantain aikana tämän postauksen kommenttilaatikkoon vastanneet osallistuvat viikon palkinnon arvontaan, joka on:
Hanky Panky -merkkinen herkille alusasuille tarkoitettu pesuaine ja Oliv-sarjan neitsytoliiviölyä sisältävä Energy Mask.

Vastausaikaa on maanantaihin keskiyöhön asti. Voittaja ilmoitetaan täällä blogissa tiistai-iltana, jonka jälkeen voittajalla on torstaihin aikaa ilmoittautua. Perjantaina arvotaan tarvittaessa uusi voittaja.

Entiseen tapaan on mahdollisuus tuplata voittotsäänssinsä laittamalla linkin arvontaan omassa blogissaan. Koska vastausaikaa on vain yksi päivä, pitäisi linkinkin osua maanantaille. Linkistä kannattaa laittaa maininta kommentteihin, että osaan tehtailla kaksi arpalippua.

Tämän maanantain kysymys on siis:

Mikä on mielestäsi paras deodorantti? Miksi?

Labels:


Comments:
Paras deodorantti on mielestäni oriflamen silk and cashmere. Sain sitä ihan vahingossa poikaystäväni mummilta, ja siitä lähtien olen käyttänyt sitä. Tuttu ja turvallinen, eikä mitään ongelmia sen kanssa :)

Linkitän arvonnan tänään blogiini :D
 
Rexona girl Tropical Power. Tuoksuu ihanalta eikä päästä hajuja läpi.;)
 
Tämä on itse asiassa ollut todellinen teema nyt... Green Fashion Freak Nei kirjoitti aiheesta ja rupesin itsekin miettimään aisaa. Ensinnäkin mullahan on tällä hetkellä antiperspirantti eikä deodorantti ja olisi ehkä syytä olla se deodorantti. Olen kuitenkin sellainen homssu että hyvä kun muistan käyttää, niin ei ole oikein tullut mietittyä. Joka tapauksessa parempi kuin tämänhetkinen, jossa on lisäksi ällö kukkaistuoksu (älä kysy miksi sen valitsin), on ollut Erisanin hajusteeton, jota käytin pari viime vuotta.

Mutta oikeastaan se oikea deodorantti on juuri etsinnässä!
 
Absolutt Torr kerran viikossa käytettynä. Hilitsee tehokkaasti hikoilua, joten vähentää muun deodorantin tarvetta. Muina päivinä ihan tottumuksesta kuitenkin vielä Rexona Crystal suihke. En ole itselleni parempaa löytänyt ja tuoksu sopivan raikas. Tottakai olisi mieluummin ilman alumiinin lisäämistä kainaloihinsa, mutta eipä sitä kehtaisi näyttää hikilänttejäkään.
 
Apteekin Bats toimii minulla parhaiten! Pitää kainalot kuivina ja on hellävarainen.
 
Ehdottomasti Clarinsin roll on ja ihan yhtä hyvä Biothermin roll on. Ja molemmat parhaita samoista syistä: Jokseenkin tuoksuttomia, jolloin tuoksu ei "häiritse" hajuvesivalintaa ja toisaalta jos haluaa olla tuoksuton, nämä eivät kainalosta käryä. Ehdottoman luotettavia, kainalo ei ala päivän mittaan epämiellyttävästi tuoksahtamaan. Molemmat ovat hellävaraisia iholle. Molemmat ovat melko riittoisia. Hintakaan ei ole ihan järkyttävä. Suosittelen lämpimästi!
 
Mä en oikeastaan käytä dödöä, koska en hikoile ja suurin osa dödöistä saa herkän ihoni kutiamaan. Joskus oilen käyttänyt Niveaa ja se sopikin minulle. Eli sitä käyttäisin, jos käyttäisin.

Tuplaan.
 
Itse olen hetken käyttänyt Doven Original-deodoranttia, joka on antiperspirantti eikä sisällä alkoholia ja lupaa suojaa 24 tunniksi. No siihen se ei kyllä pysty, mutta kehuja voisin antaa miellyttävästä ja miedosta tuoksusta ja kohtalaisen hyvästä tuoksusta. Varoa pitää, sillä tuotee sotkee helposti. Olen itse mestari tässä, sillä sotken luonnollisesti joka aamu vaatteeni dödöllä.

Haluaisin deodorantin ilman myrkkyjä, jotka eivät aiheuttaisi minulle rintasyöpää tms. Mutta olen kuullut, etteivät muutamat tällaiset tuotteet sitten toisaalta aja ollenkaan asiaansa, eli haju pääse pahasti läpi. Kehittelisipä joku tällaisen loistotuotteen.
 
Itse tykkään ihan perinteisestä Lumenen rollosta. Ihoni on todella herkkä, se ei kestä lainkaan alkoholia sisältäviä deodorantteja, eikä mitään hajusteita. Lisäksi tuo pitää hyvin raikkaana.
 
Aloin käyttää nyt Doven uutta cucumber fresh (?) - tuoksuista, oikeastaan ihan todella raikkaan tuoksun takia :) Toimii arkikäytössä ja jos hikoilen sen yli niin olen kuitenkin menossa suihkuun.
 
Rexona girl Tropical power minullakin. Tykkään tuoksusta, ja se sopii melko herkälle iholleni hyvin.
Mainitsin arvontasi blogissani!
 
Paras on ehdottomasti Nivean Dry comfort-stick! Ja hyvänä kakkosena Rexonan Crystal clear aqua, vaikka roll-on on huono koostumukseltaan..
 
Olen käyttänyt Rexonan roll on deodorantteja. Tuoksu on hyvä ja pitää hajut kurissa.
 
Mikä on mielestäsi paras deodorantti? Miksi?

Jackpotin dödö on lemppariani ihanan tuoksunsa ansiosta. Kuva purnukasta löytyy tämän: http://muotijatrendit.blogspot.com/
2007/12/lukijan-toive-luottotuotteet.html postauksen alusta. :)
 
Mä käytän Rexonan useampia tuoksuja roll on-muodossa! Ei oo vaan yhtä suosikkia.
 
Tuplaan mahollisuuteni linkittämällä!
 
Dove Stick Invisible Dry

Mulla oli nuorempana tosi vaikea löytää hyvä deodorantti, välillä ei uskaltanut käyttää T-paitoja kun aavisti, että hikoilee niihin länttejä. Tommonen stick deodorantti on ainut mikä mulla toimii hyvin, voin sanoa, että enää ei ole minkäänlaisia ongelmia! T-paitojakin käytän ihan huoletta. En tiedä sitten mistä johtuu, että toimii niin hyvin?
 
Olen pärjäillyt jo vuosia perus-Rexonalla. Mutta sen pitää olla se, missä on aloe veraa ja ehdottomasti roll-onina. Teini-ikäisenä kainaloni olivat jatkuvasti märät, mutta nykyisin en hikoile kainaloista käytännössä lainkaan edes jumpassa. Onko se sitten dödön ansiota, dödön oikeanlaisen käytön ansiota vaiko joku ihan fyysinen juttu - en tiedä.
 
Oma suosikkini on oranssikorkkinen Adidas for Women Intensive -antiperspirantti. Edulliseksi markettitavaraksi todella hyvä pito (jopa parempi kuin monissa kokeilemissani apteekkituotteissa) - ei ole pettänyt ikinä, vaikka hikoilen rankan liikuntaharrastuksen takia todella paljon useita kertoja viikossa.
 
Doven kurkku-vihreätee rollona, ihanan tuoksuista, kuivuu nopeasti, eikä jätä tahroja vaatteisiin!

pst tuplaan linkittämällä!
 
rexonan aloe vera, sillä se on iholle tarpeeksi hellävarainen ja toimii myös.

eppis

eppis@mymail.fi
 
Itse asiassa minulla ei edes ole suosikkideodoranttia :O Ostan aina mitä sattuu :P
 
Tämänhetkinen suosikkini on Rexonan girl Tropical Power...namituoksu ja toimii!

Haikailen myös Dorothy Grayn tuoksuttoman Spin -deodorantin perään, jota en ole aikoihin nähnyt kauppojen hyllyissä. Ehkä pitäisin katsastaa netin tarjonta sen suhteen :D
 
Itse käytän apteekista saatavaa Triple Dryta. En tiedä onko se paras mutta estää ainakin hikoilua tehokkaasti; itse en välttämättä niin tehokasta tarvisikaan.
 
En osaa sanoa, mikä ois paras. Nyt oon tykänny ihan vaan Rexonan jostain aika neutraalista, ei haise hiki. Mutta että edelleen tosiaan etsin sitä parasta dödöä...
 
Adidaksen dödöt on parhaita. Ei rupea hiki haisemaan ja tarjolla on raikkaita eri tuoksuisia versioita, jotka ovat kuitenkin niin kevyen tuoksuisia, ettei muut huomaa tuoksua, joten voi käyttää hajuvesiä samalla. Rexona on pettänyt niin monesti, että siirryin kokonaan adidakseen. =)
 
Rexona on tuttu ja turvallinen:)

Tuplaan!
 
Tykkään kaikista Rexonan dödöistä, koska ne tuoksuvat raikkaille ja eipä tule päivän mittaan hiki yhtään vaikka kuinka heiluisi ;) tällä hetkellä käytän rexonan aloe veraa.

- sandra
 
Nivean pure invisible, ei jätä jälkiä mustiin vaatteisiin ja ei tuoksu millekkään.
 
Paras deodorantti omasta mielestäni on Dermosili E-vitamin stick. Deodorantti on alumiiniton, ei jätä jälkiä vaatteisiin ja tuoksuu ihanalle. Pitää myös epäilyttävät hajut hyvin poissa.
 
Rexona biorythm. Se pitää hienhajun poissa ja kainalot tarpeeksi kuivina. Olen kokeillut apteekin tuotteita, tavallisia kaupan dödöjä eikä oikein mikään ole tahtonut toimia. Kovin vahvojakaan en voi käyttää herkän ihon takia, joten olin iloisesti yllättynyt tuosta Rexonasta, aiemmat Rexonat olivat minut pettäneet
 
Paras deodorantti on ehdottomasti Dermosilin Deostick E, tuoksuu aivan ihanalta ja muutenkin hyvä. :) tunnustan myös, että käytän satunnaisesti saman merkin miesten dödöä, ei tuu ainakaan mitään hajuhaittoja. :D
 
Paras deodorantti on mun mielestä Doven sensitive -spray dödö. En oo kokeillu niin montaa, mut tää on kyllä ihanan hajunen. Ja toinen suosikki on rexona crystal. Ihanan raikas tuoksu
 
Palmolive aromatherapy. Ihan tosi hyvän tuoksuista. Ihan kuin olisi juuri tullut suihkusta kun sitä laittaa.
 
Rexonan stickit ovat ainakin mulla toimineet, aloe vera ja biorythm on parhaita. Stickit on mukavempia sen vuoksi ettei niitä tarvitse kuivatella roll-onin tapaan, mulla lienee jonkin asteinen pakkomielle siitä etten voi laittaa paitaa päälle ennen kuin kainalot on kuivat :D
 
Itseasiassa en ole tainnut löytää vielä sitä parasta... mutta tällä hetkellä käytössä oleva Rexona girl (tropical power) on ollut mieleen. Tehokas on ollut ja pakkauskin on kivan tyttömäinen. :)
 
Adidaksen vihree. en kyllä muista minkä niminen on. Ihanan hajunen, ja halpa
 
Minulla on käytössä Lushista ostettu dödö, joka on sellainen kimpale, jota hierotaan kainaloon. Pitää hyvin ja on luonnonmukainen. Nimi on aromaco tai aromarant, seuraavaksi kokeilen aromacremea, sitä ei viimeksi ollut, kun pääsin Lushiin. Suosittelen kokeilemaan!
 
Paras deodorantti, minun makuun, on Nivean energy fresh-lemongrass (se semmoinen turkoosi puteli) <3 love it!
 
Hyvä kysymys!

Suosikkideodoranttini oli, nimenomaan siis oli, Adidaksen ennen valmistama lähinäkyvällä pullolla ja sinisellä korkilla varustettu roll-on. Olisiko nimi ollut Fresh.

Sarjapa muuttui, eivätkä uudet tuotteet vakuuta. Deodorantti miellytti tuoksultaan, mutta parasta siinä oli se, että vaatteet pysyivät siisteinä. Ja kainalotkin luonnollisesti kuivina.

No, tällä hetkellä kainaloon menee jotakin Rexonaa, joka on varustettu "white mark protection" -merkillä. Tuoksu voisi olla miellyttävämpikin. Myös Nivean vastaavanlainen lasipullossa on ihan ok.

Täydellinen deodorantti on siis edelleen (jälleen) hakusessa.
 
Nivean Sensitive Balm roll-on on ollut pettämätön kumppani jo monen vuoden ajan. Hajusteeton puikko ei ole koskaan aiheuttanut ihottumaa toisin kuin muut.
 
En sitten parhaimmuudesta tiedä, koska olen aina ollut tähän yhteen ja samaan tyytyväinen enkä ole koskaan mitään muita käyttänytkään... Tuote on siis Herbinan deodorantti tuoksultaan Viola. Toimii ihan hyvin ja tuoksukin on mukava, tykkään :)

Ai joo, tuplailen kohta puoliin linkityksellä!
 
Rexona Girl Tropical Power samoilla perusteluilla kuin aikaisemmilla vinkkaajilla =)
 
Paras deodorattihan on selvästi Doven Silk Dry. Ei inhottavaa tunnetta mikä roll-oneista jää, ihana tuoksu ja toimii ! :)

Tuplaus ;)
 
Tällä hetkellä käytän Adidaksen deodoranttia. Kaikista kokeilemistani paras, sillä tuoksu on hyvä, pitää hyvin eikä tuoksu muutu pahaksi hikoillessakaan. Haluaisin kuitenkin vaihtaa alumiinittomaan dödöön, mutta en ole löytänyt vielä yhtäkään varteenotettavaa ehdokasta. Mitähän mieltä muut ovat mineraalikivestä tms.?
 
Nivean Energy Fresh, hyvän tuoksuinen ja pitää hien hajun poissa 24h :)
 
Dermosilin Fresh Balance -antiperspirantti, koska se on tehokas mutta miedontuoksuinen ja sopii herkälle iholle. Mitäpä muuta voi vaatia. :)
 
Taitaa olla Rexona Girlin sellainen vaaleanpunainen roll-on. Ah mikä tuoksu! :)
 
Rexona Girl Tropical Power on mielestäni paras deodorantti. tuoksuu myös ihan oko
 
Täydellinen deodorantti on vielä hakusilla, mutta esimerkiksi Dovea, Niveaa, Rexonaa ja Herbinaa on tullut kokeiltua kyseenalaisin tuloksin. Rexona girlin pinkki tuote sekä Herbinan pinkki (pinkkejä siis...) ovat toimineet ehkä parhaiten, joten sanotaan että ne. :)

Ja tällä kertaa linkitän. ;)
 
ABSOLUT TORR, koska se toimii!
 
Paras deodorantti on Rexonan vaaleanlilassa purkissa oleva herkälle iholle tarkoitettu roll-on, koska se pitää hienhajun poissa eikä aiheuta ihottumaa mulle kuten niin monet muut tökötit :)
 
Rexonalta kaikki :) Toimii hyvin ja niitä saa kaikista kaupoista, jos vaikka sattuisikin loppumaan.
 
Ehdottamasti paras dödö on Rexonan women biorythm body responsive stickinä! Jättää kyllä valkoista vaatteisiin, mutta tottuneena käyttäjänä osaan jo pukea itseni etten osu vaatteisiin kainaloilla. :) Ihanan tuoksuinen ja pitää kainolot varmasti kuivina minkä tahansa hikijumpan jälkeen. Muut deodorantit eivät yllä samanlaiseen lopputulokseen. ja kokeiltu on vaikka mitä! :D
 
Hah, Rexonan aloe vera! How cool is Rexona! :)
 
En ole koskeen hirveästi hikoillut, joten ei ole ikinä ollut tarvetta löytää parasta dödöä. Tuoksun ja tunnun puolesta jo vuosia on ollut suosikki Herbinan roll on ja tuoksu mieto ja neutraali yleensä joko Linum tai Camomilla.
 
Paras on Nivean pearl beauty. Miksi? Koska se sopii minun atoopiselle iholle ja koska se ei jätä mitään tahroja vaateisiin..
 
Voi ei, en ole vielä löytänyt parasta dödöä, kunpa sellainen luottodödö tulisikin vastaan. Haluaisin löytää ehdottomasti luonnonmukaisen, myrkyttömän,toimivan huippudödön.
 
Rexonan roll-on dödöt:) Niihin vain on tottunut ja kivalta tuoksuu.
 
Tällä hetkellä itse kovin pidän siitä Doven dödöstä, joka on sellaisella keltaisella korkilla varustettu :---) onpas hyvin selitetty! Joku sitruuna ruoho tms se on :)

jaaa tuplaan !
 
Paras dödö, hmm. Tykkään ihan perus Rexonista, tarpeeksi miedot tuoksut, että voi sitten laittaa hajuvettä :-)
 
Nivean dry comfort on vakkarikäytössä. Joskus urheilin paljon ja totesin, ettei ko. tuote ärsytä kainaloita ja pitää hyvin hajut poissa.
 
Mikä on mielestäsi paras deodorantti? Miksi?

- EN ole löytänyt suosikkia vielä. Aina kun edellinen loppuu ostan summassa jonkun ja toivon sen olevan se oikea :D Yleensä siinä tökkii tuoksu koostumus tai se ei tee hyvää vaatteelle, esim. nivean Roll'on jää ikävästi paitoihin.
 
kesäisin, matkustaessa ja kun hikoiluttaa paljon (treeni ym): rexona joka ei jätä jälkiä mustaan vaatteeseen

arkikäyttö: mineraalidödö DeoCrystal. Eli sellainen kivijuttu. Ei päästä hienhajua läpi, mutta ei hillitse varsinaista hikoilua. Eli jos hikoilee niin ei haise yhtään, mutta kainalot voivat olla aika kosteat. Kestää törkeän kauan! Miinuksena on, että tarvitsee levitykseen vettä (eli ei reissuun)
 
Rexona girl Tropical Pover deodorantti on mieleinen, koska yksinkertaisesti se tuoksuu hyvälle. :) Superpitävää deodoranttia en ole löytänytkään, joten etsiskelen vielä.

Linkitän blogissa! ;)
 
käytän the body shopin aloe-dödöä. sopii herkälle iholleni, eikä sisällä hajusteita. pitää hienhajun tehokkaasti kaukana. perushyvä deodorantti kun muutenkin tapaan suosia body shoppia.
 
En ole kokenut hyvää deodoranttia joka pitäisi aina ja ihan koko ajan. valitettavasti.
 
Tämä jota käytän nyt niin on kyllä tosi huono, mutta tuoksuu niin hyvältä :D. En kyllä oikein tiedä sen nimeäkään kun kaikki tekstit on kulunut, paitsi isolla kirjoitettu Boum :D
 
Paras deodorantti on mielestäni Rexona girl Tropical Power. En ole parempaa löytänyt ja tuoksu sopivan tyttömäinen ja raikas, tuote ajaa asiansa ja pitää hien poissa hyvin.

maarianhamina(at)jippii.fi
 
Tämä on allergisen ihmisen toivepostaus! Ihoni herkistyy usein deodoranteille, joten joudun vaihtamaan usein ja mielelläni vaihdan aina merkkiäkin. Nytpä saa vinkiksi monia hyviksi koettuja tuoksuja, eikä tarvitse ostaa ihan summassa. Tällä hetkellä käytän Herbinan MarjaSpa:ta ja pidän tuoksusta.

Sirpa
 
Bats! sopivan hellävarainen mutta "pitävä" ;)
 
Doven go fresh-deodoranttisuihke on tällä hetkellä käytössä ja olen tyytyväinen!
 
ööö..tää on nyt hieman visaisempi tapaus, sillä perusdödönä käytän vain niitä markettie hyllyiltä löytyviä perusdödöjä (tällä hetkellä Palmolive) ja ne riittävät minulle hyvin :D

Kerran sain kuitenkin Laura Biagiotin roll-onin ja se on taivaallinen. Valitettavasti vaan aika arvokas, joten sitä ei käytetä usein :D
 
Oon käyttäny nuita Rexonan roll-onneja. Ei mulla mitään suosikkia oo. Ostan mitä sattuu.
 
Mä suosittelen lämpimästi mineraalideodoranttikiveä!

Mulla alkoi runsas vuosi sitten kesällä doedorantti tekemään ihottumaa kainaloihin ja samoihin aikoihin törmäsin markkinoilla tuollaiseen uuteen tuttavuuteen. Vain kivi kraanan alle ja sitten kainaloihin. Aiemmin välillä mulla deodorantit petti tai niistä jäi ikäviä jälkiä vaatteisiin. Tämän kanssa ei mitään ongelmia ja on tuoksuton. Löytyy myös apteekeista.
 
Apteekin Triple Dry, se pelasti jatkuvilta märiltä länteiltä jossain paidoissa ja nyt voi käyttää kaikkia ihania paitoja jotka jäi silloinkäyttämättä kun kärsin hikiläikkä ongelmasta ei petä koskaan, lupaan ;D
 
olen juuri lopettanut alumiinia sisältävien deodoranttien käytön. Tällä hetkellä käytössä Urtekramin tuoksuton deo crystal. Olisin mielelläni ostanut tuoksullisen, mutta vaihtoehdot olivat eukalyptus ja ruusu, jotka molemmat olivat ihan hyvän ja luonnollisen tuoksuisia, mutta pullossa niin voimakkaita, että pelkäsin tuoksuvani kurkkupastillilta/mummulta :)
Tiukempia tilanteita varten minulla on hyllyssä jotain anti white marks -merkittyä kaupan antiperspiranttia (rexona/dove/palmolive), joista jälkimmäinen on suosikkini.
 
herbina on paras dödömerkki :) ne on kivoimman tuoksusia ja kun yleensä en hikoile paljoa niin riittää toi herbina vaikkei se kovin 'vahvaa' olekaan.
 
absolut torr on hyvä ja erittäin tehokas antiperspirantti. dödöjä vaihtelen, eikä suosikkia ole.
 
Doven kurkku-vihreä tee, jotenkin vain niin raikas eikä tunkkainen niinkuin muut kokeilemani.
 
Adidaksen vihreäkorkkinen! Tuoksuu hyvälle ja toimii myös esim. extremespinningissä..:)
 
Erittäin paljon hikoilevalle hikipeikolle sopivimpia ovat Driple Dry ja Absolut Tor.
 
Absolutt Torr, koska sitä tarvitsee laittaa vain kerran viikossa ja kainalot todellakin pysyvät kuivina.
 
Oli hirveän vaikeeta löytää se paras, mutta se taitaa olla apteekin Bats. Tosi tehokas eikä varmasti haise.
 
Käytän kristallideodoranttia, koska se ei sisällä alumiinia, tuoksuja tai alkoholia. Turvallinen ja luonnonmukainen vaihtoehto :)
 
Ai hitto, unohtu. Linkitän blogiini!
 
nivean pearl beauty koska se toimii eikä ole tahmainen!
-jonnu-
 
Absolut Torr. Ei niistä marketin deodoranteista tai antiperspiranteista ole mihinkään.
 
Olen todennut omassa käytössäni parhaaksi antiperspirantiksi apteekeissa myytävän Batsin. Olen tykännyt siitä, koska se on tehokas, mutta ei kuitenkaan ärsytä kainaloita.
 
Erisanin hajusteeton, mutta vielä parempi vaihtoehto saisi toki löytyä. Hajusteettomuus on kyllä itselle aika tärkeä ominaisuus.
 
Dermosilin Energie Deo Roll-on tai Vichyn perusdeo. Atoopikolle täydellisiä, toimivat kuin unelma!
 
Käytän Body Shopin aloe vera-deoa ja ihan päteväksi aineeksi on todettu :)
 
Mie tykkään ihan perus Rexonan aerosoleista. Tuoksuni on niin ihana, että en halua siihin mitään erikseen hajustettuja dödöjä sekoittaa :)
 
Favoran antiperspirantti onaika jees... seuraavaks olis tosin tarkotus kokeilla tuota apteekista saatavaa Triple dry:ta :)
 
Paras on Doven Silk Dry, ei kuivata kainaloita, ja kuivuu yllättävän nopeasti, joten best ! Ja pitää taatusti kuivana.
 
Forever Living Productsin Aloe Vera -dödö. Siinä ei ole alumiinisuoloja. Ei tuki ihohuokosia. (En linkitä.)
 
Minä luotan Nivean Fresh (tms) deororanttiin. Monien kokeilujen jälkeen olen aina palannut siihen takaisin, muut eivät toimi yhtä hyvin.
 
En ole vieläkään löytänyt kyllin hyvää dödöä ! Kaikki nihkeytyy viimeistään treenatessa. Käytän perus Rexonaa. Paremman puutteessa.. Lempparia ei ole :(

-Minttumus
 
Vastaa nyt vielä, kun omaa dödöäni ei näemmä ole viekä mainostettu.

Itse haluan siis myös alumiinittoman EI-antiperspirantin, eli luonnonmukaisen ja turvallisen deon.
Valintani on tällä hetkellä Dr. Hauschkan Fresh deodorantti, joka on siis alumiiniton luomu deo. Hyvä ja pitää minulla hien hajun poissa. Kovin voimakkaasti hikoileville ei ehkä kuitenkaan toimisi, sillä saattaa silti päästää kosteuden läpi jos kovin märästi hikoilee.

Mineraalikiviä pidän myös hyvinä vaihtoehtoina mutta antiperspiranteja en suostuisi käyttämään, koska en usko huokosten tukkimisen olevan terveellistä (kun parempi on kuona-aineiden on tulla ulos kun jäädä sisään) ja onhan noita epäilyksiä esitetty myös alumiinisösjen yhteydestä rintasyöpiin. Mitään varmaa tutkimustietoa tuosta tosin ei käsittääkseni vielä ainakaan ole, vain epäilyjä.

Vanhasen Nooran Kemikaalicoktail blogia kannattaa seurailla jos luomukosmetiikat sun muut kiinnostavat.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?