Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ensi viikon huippujuttu!!

Friday, October 24, 2008

Ensi viikon huippujuttu!!

Ensi viikolla tapahtuu jotain ihan älyttömän mielettömän hauskaa!! Häppeningiä on valmisteltu kaikessa hiljaisuudessa jo viime keväästä lähtien ja nyt vihdoinkin on h-hetken aika. Kysymyksessä on siis reissu, joka tuo liudan rakkaita bloggarikollegoita pariksi päiväksi vieraakseni tänne Tukholmaan! Siellä täällä reissusta onkin jo näkynyt juttua...

Kaikki alkoi alkukeväällä, kun Visit Swedenin PR Manager Johanna otti yhteyttä ja kysyi ehtisinkö kahville, kun hänelle oli yhtäkkiä jäänyt hetki vapaa-aikaa ennen kotimatkaa. Kahvikupposen äärellä kerroimme toisillemme töistämme, opiskeluistamme ja tietty pälätimme bloggaamisesta. Aika pian kummankin meidän mielestä täydellisen mahtava idea oli saanut ensimmäisen muotonsa:

Me haluamme tehdä Tukholman reissun Suomen eturivin muotibloggareitten kanssa!
Visit Swedenillä asiaan suhtauduttiin varovaisen positiivisesti ja kun Viking Line ja Rica Hotel Kungsgatan tulivat mukaan ja lupasivat kustantaa laivamatkat ja majoitukset, totesimme, että hyvältä näytää. Matka toteutuu!
Kun vielä PUB lupasi tarjota meille lounaan ja Yasuragi kylpylävierailun illallisineen uskalsimme laittaa kutsut maailmalle.

Matkaan on siis lähdössä: Salla, Honey Junkie, Jenni, Nelliina, Tuhlaus, Anna-Maria, MouMou ja Ranna
Kylpylöimisen ja risteilemisen lisäksi ohjelmassa on tapaamisia mielenkiintoisten ihmisten kanssa, muotisuunnittelijoiden, täkäläisten muotibloggareitten jne. Ja vierailemme show roomissa tutustumassa ensi kevään juttuihin... sekä tietenkin shoppailemme!!
Matkan aikana on osallistujille varattu mahdollisuus bloggaamiseen - eli varmasti ainakin jonkin verran kuulumisia kiirii lukijoillekin jo heti paikan päältä. Lisäksi luvassa on kilpailuja ja muuta mukavaa. Eli Stay Tuned - niinkuin täällä muotiblogosfäärissä tavataan sanoa...

Valitettavasti emme voineet ottaa mukaan kuin rajallisen määrän osallistujia, mutta toivottavasti seuraatte ikimuistoista reissua blogiemme välityksellä.

Tuskin maltan odottaa keskiviikkoon, kun porukka saapuu tänne vietettyään hauskan illan ja yön laivalla!!

Labels:


Comments:
Älä lietso mun matkapaniikkia!:D Olen ihan solmussa täällä, apua!<3 Kiitos, että pääsin mukaan. *hali*
 
MouMou: Pitää munkin saada vähän hehkuttaa!! Tosi mielettömän kiva tavata keskiviikkona! :)
 
Kotikatsomoissakin odotetaan reissuraportteja! tosi hienoa, että tällainen toteutuu.
 
Apuaaa, alkaa kohta jo jännittämään! :D
 
Vaikuttaa ihan älyttömän hauskalta idealta, odotan jo raportteja :)
 
Todella huippua että tällainen reissu on saatu järjestettyä, ja ennen kaikkea se että matkan toteutukseen on osallistunut noin monta yritystä! Olen ihan yllättynyt, koska olen elänyt siinä luulossa ettei bloggaamista niin kovin paljoa arvosteta. Mutta upea homma!

Ja ottakaa tytöt reissusta paljonpaljon kuvia, pitäkää hauskaa, shoppailkaa paljon ja kertokaa ihan kaikki!! :D
 
voiko kysyä, että minkä vuoksi nämä tälläiset ovat vain ns. eturivin bloggaajille? olen itse ahkera blogien lukija, ja olisi kiva, jos matkalle olisi valittu muutama tuntemattomampikin kirjoittelija.

muutenkin on hieman ikävää, että suomen bloggaritkin on pistetty ns. kasteihin.

haluan kuitenkin toivottaa ihanaa reissua teille kaikille, kuulostaa loistavalta!
 
minna, niillä eniten lukijoita = eniten mainosta yrityksille?
 
pakkauskriisi argh! Voi tulla aika suuri laukku mukaan :D

Minusta on vänskää että oma harrasteblogini on muka eturivin blogi, siis minun, tavallinen tyttö Tampereelta! En olisi ikinä uskonut moista kun aloittelin bloggausta :)
 
"Muutenkin on hieman ikävää, että suomen bloggaritkin on pistetty ns. kasteihin." Samaa mieltä, ikävää, kun homma on menossa Ruotsin malliin.
 
mä olenkin niiin tämän pienen loman tarpeessa. Ei ole ehkä ikinä duunissa pää keittänyt niin pahasti kuin tällä viikolla ja huominen on kans ihan kamala päivä. :P Eli odotan tiistaita todella innolla. Mun ja Nelliinan tyttöreissu alkaa jo Tampereelta kun tullaan kimppakyydillä. :D
 
Hassua miten jotkut tarttuu tohon "eturivin" muotibloggaajille-ilmaisuun, jonka itse koen kuitenkin lähinnä läppänä. Ei kai se nyt ole vielä mitään kasteihin jakamista, jos nyt sattuu olemaan yksi reissu, jonne on voinut kutsua rajallisen määrän tyyppejä. Ainakin itse ymmärsin, että me matkaan kutsutut ollaan aika pitkälti mintun henk. koht valintoja. Muutamia erityylisiä, pitkään kirjoittaneita bloggajia, joita hän itse seuraa. Olenko oikeassa?

Mut onhan sulla Minttu toki niin valtaisa asema, että juuri sinä voit jakaa Suomen muotibloggaajat eri kasteihin. ;D
 
Sugar Kane: No eikö olekin!! Raportteja tulee aivan varmasti! :)

Salla: Jee! Niin alkaakin!!

Patentti: Uskon, että jutusta tulee tosi kiva ja paljon hauskoja reissukertomuksia blogeihin! :)

Kate: No kukas kissan hännän nostaa, jossei... ;D

Minna: Reissu on tarkoitettu Suomen eturivin bloggareille, mutta paikkoja oli vain nämä kahdeksan. Eli mukaan lähtevät ovat eturivin bloggareita, mutta se ei tarkoita, että vain he olisivat sellaisia. Mielellämme olisimme kutsuneet mukaan 20 tai jopa 30 eturivin bloggaria, mutta sellaiseen ei valitettavasti ollut mahdollisuutta.

Getpalmd: Kyllähän se tietysti hiukan noinkin menee, mutta ei lukijamäärä mikään ainoa kriteeri voi olla.

Nelliina: Samaa aika moni suihkussa/autotallissa/peilin edessä aloitellut rokkitähti tuumaa... Eli mitenkäs minusta näin suosittu tuli. Ei muuta kuin Rock on girl!! ;D

Liisa: Tarkoitus ei ollut jakaa ketään kasteihin, matkalle vain ei ollut enempää paikkoja. Eturivin bloggareita on mielestäni monta monta muutakin, mutta juuri nämä kahdeksan eturivin bloggaria lähtevät meidän matkalle tällä kertaa. :)

Tuhlaus: Nojoo... Toisaalta läppä, mutta toisaalta hei - blogilistan kärkipäät hallussa, Suomen pisimpään bloganneet muotibloggarit mukana - kyllä sitä mun mielestäni voi eturiviksi kutsua, vaikka vähän kieli poskessa.

Ja muistat varmaan, miten näitä kastituksia oli muinoin vaikka kuinka... Oikein blogeja, jotka luokitteli muotiblogeja hyviin, huonoihin, lupaaviin jne. Ja monet teki kaikenlaisia pisteytys- ja arviointijuttuja. No, hursomhelst, reissulle ei ollut kuin nämä paikat (aluksi vain 6, mutta saatiin Johannan kanssa puhuttua kaksi lisää), joten kaikki eivät millään voi tulla mukaan. :)
 
Oh my..
 
Juu, aika selvähän se on että jos ruotsalaiset yritykset/ruotsin valtio lähtee tällaiseen, niin haluavat valita niitä eniten ihmisiä tavoittavia blogeja. Eivät kuitenkaan tekemisen ilosta asiaan panosta vaan ihan oma hyöty motiivina. Eikä siinä kai ole mitään vikaa, noinhan ne yritykset toimii.
 
Wau! Kuulostaa huippuhauskalta. Pitäkäähän meidät muut bloggaajat ajan tasalla.
 
On se hassua, että aina kun bloggareille järjestään jotain kivaa siitä syntyy negatiivisuutta. :(

Jännittää jo kovasti tuo matka! Vaatekriisi iskee...Ihana päästä taas Tukholmaan! :)
 
Tuuli: :)

Slux: There ain't such thing as a free lunch... ;D

May: Yess - raporttia tulee!! :)

Anna-Maria: Moni ehkä ajattelee, että miksi minä en päässyt, jos tuo kerran pääsi... ja siitä voi tulla paha mieli. Ihan ymmärrettävää.

Tosi kiva nähdä keskiviikkona!! :)
 
"Blogilistan kärkipäät hallussa, Suomen pisimpään bloganneet muotibloggarit mukana" - juuri tuo kohta ihmetyttää minua. Eihän noista mukaan lähtevistä ole kaikki blogilistan kärkipäässä, osa ei ole edes top 50 joukossa! Ilmeisesti melko randomilla on arvottu tuo "kärkijoukko". Mukaan lähtevät taas ne, jotka ovat jo muutenkin saaneet ihan tarpeeksi median huomiota osakseen, aina samat tyypit. Ei ihme, jos joitain bloggareita harmittaa, kun porukka jaetaan näin kasteihin. Pelkkänä muotiblogien lukijanakin harmittaa tuo juttu, vaikka se ei tietenkään minulle kuulukaan.

Mukavaa reissua nyt kumminkin!
 
Liisa: Tosi hurjan kurja kuulla, että Johannan kanssa innoissamme valmistelema juttu, joka meidän mielestämme tosi hauska myös lukijoiden kannalta, on sinusta noin negatiivinen asia. Mistään kasteihin jaosta ei ole kysymys - eikö jo se, että mukana on erilaisia, eri ikäisiä, erityyppisiä ja blogilistalla eri sijoille sijoittuvia bloggareita ole siitä todiste? Tietenkään en kiistä sitä etteikö valinta olisi ollut melkoisen subjektiivinen (ei siis tosiaankaan mikään arvonta :D). Eihän ole mitään viranomaista, jolta olisimme kysyneet ketkä saamme tasapuolisuuden nimissä kutsua mukaan. Ajattelimme, että muotiblogeja lukevasta suuresta yleisöstäkin olisi kiva, että mukana olisi kirjava joukko, minkä ansiosta reissusta saadaan luettavaksi monenlaisia erilaisia juttuja. Olen vilpittömästi pahoillani, jos sinun lempibloggarisi ei ole mukana reissuporukassa, mutta niinkuin olen jo moneen kertaan sanonut, paikkoja oli vain kahdeksan (aluksi vain kuusi, mutta taistelimme Johannan kanssa kaksi lisää) ja rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että ihan jokaikistä suomalaista muotiblogia en seuraa. Mikä ei tietenkään johdu siitä etteivätkö ne ehkä olisi aivan yhtä mainiota kuin ne joita jo seuraan.
 
A) En ymmärrä miten 3 näistä valituista henkilöistä on päässyt mukaan (Moumou, Jenni ja Tuhlaus). Heillä on aivan hirveät tai niin yli tavalliset tyylit kuin olla ja voi. Itse saan ainakin hävetä vaan silmät päästäni kotona kun nämä edustavat meitä suomalaisia bloggaajia.
Ei näin, ei todellakaan näin.
Miksi Suomesta pitää aina antaa mahollisimman juntti kuva?
Olemme jo valmiiksi aina pari vuotta Ruotsia jäljessä ja nyt tämä.
B) Miten ihmeessä nuo ovat päässeet mukaan, mutta ei esim. Ia, Johanna, Sharon, Rosa-Fiona ja moni muu jotka oikeasti eivät olisi saaneet MINKÄÄNLAISTA häpeän tunnetta aikaiseksi.
 
Mä en ymmärrä, miten joku viittii kirjoitella tommosia negatiivisia kommentteja tosta jutusta, musta on tosi mahtavaa että tommonen juttu on saatu järjestettyä! Negatiiviset kommentit taitavat olla kateutta;)

Toivottavasti teille tulee oikein kiva matka ja odotan innolla matkajuttuja:)
 
Sori, mutta kateutta tämä ei ikävä kyllä ole tällä kertaa vaan vilpitöntä hämmästystä ja häpeämistä enempikin.
 
joo. Tais tulla Mintulla nyt paha moka, kun ei älynnyt järjestää kansanäänestystä siitä ketä matkalle olisi pitänyt ottaa.
Itsellä on täällä ihan tippa linsissä anonyymin puolesta, kun hän joutuu nyt meidän junttien takia häpeämään suomalaisuuttaan. :D
 
Anonymous & Tuhlaus: Niinpä niin... Tarkoitushan ei ollutkaan, että bloggarit tulisivat tekemään vaikutusta Tukholmassa vaan että Tukholma tekisi vaikutuksen bloggareihin. :)
 
Tuossa anonyymin kommentissa särähtää nyt kyllä aika pahasti korvaan ilmaisu "meitä suomalaisia bloggaajia". Tuosta voi vetää suoran johtopäätöksen, että kommentin jättäjällä itsellään on blogi, jota hän ei kuitankaan ole linkittänyt kirjoituksensa yhteyteen.
Taisi kommentti hävettää liikaa?
 
P.S. Kiitokset vielä aivan mahtavasta reissusta!
Oli tosi kiva viimein tavata. :)
 
OMG, mitä kommentteja täällä on!

Katkeria sanoi kettu pihlajanmarjoista.

Ei ole kaukaa haettu kun suomalaisten sanotaan olevan kateellista kansaa. Hävettää teidän toiminta, anonyymit ja muut "miss katkeruudet"!

Ja sitten te reissaajat ja Minttu, on ollut kiva seurata reissuanne eri blogeista, kivaa näyttää olleen! Itsekin haaveilen shoppausreissusta Tukholmaan ja hyviä vinkki-vinkkijä olen reissustanne saanut. <3
 
"On se hassua, että aina kun bloggareille järjestään jotain kivaa siitä syntyy negatiivisuutta. :("

Eikö noin puhuta aina, kun jollekin muulle tapahtuu jotain kivaa?

En nyt sitten tiedä, että ketkä ovat listojen kärjessä tms, kun en alaa niin seuraa. Jotenkin silti tekee pahaa tällanen kulutusjuhla, mutta niin ne markkinat elää.

Toivottavasti homma kuitenkin sujui hyvin!

Ps. Mikä juttu tää nyt on yleistää väkeä suomalaisiksi bloggaajiksi? Miten suomalaiset bloggaajat eroavat niistä suomalaisista, jotka seuraavat blogeja kirjoittamatta itse? Arf.

Ja vaikka jollakin kommentoineella onkin blogi, niin ei kai mitään mahti pakota linkkaamaan sitä jokaiseen keskusteluun, jos se ei vaikka millään liity aiheeseen?
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?