Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Mistä mekko kaasolle?

Saturday, September 06, 2008

Mistä mekko kaasolle?

Yksi keskeisimmistä ja vaikeimmista häävalmistelujen osa-alueista saatiin eilen päätökseen, kun löysimme morsiamelle täydellisen hääpuvun! Koska edellinen postaukseni aiheeseen liittyen aiheutti lievää hämmästystä niin tarkennuksen vuoksi: morsian on hyvä ystäväni - Minttu on ollut naimisissa jo vaikka miten kauan... Ilokseni sain suuren kunnian toimia kaasona!

Nyt, kun se tärkein mekko on valittu, voikin alkaa pohtia kaason pukeutumista. Alustavien suunnitelmien mukaan väriksi tulisi tummanpunainen. Pidän tummanpunaisesta ja pukeudun siihen oikein mielelläni. Ensimmäisten nettiharavointien jälkeen tosin kyseistä sävyä on aika huonosti saatavilla. Yllättävää.
Forever21:n mekko on aika kivan ja klassisen mallinen. Väri on kyllä enemmän tumma vadelma tai puolukka kuin syvä hehkuva tummanpunainen. Ja ehkä haluaisin hiukan peittävämmän yläosan ja aikuismaisemman mallin...

TopShopin mekko on ihan violetti - eli värinä ei sinnepäinkään, mitä haetaan - mutta yläosan malli on mielestäni parempi kuin edellisessä. Helmakin näyttää kuvassa vähemmän pikkutyttämäiseltä kuin Forever21:n mekossa, vaikka periaatteessa ne ovat aika samanlaiset.
Asos.comin mekko on puolestaan kirkkaanpunainen... Malli on mielestäni edestä erittäin kaunis - tosin takaa sama mekko on niin avonainen, että ei kyllä oikeasti tulisi kysymykseen, vaikka väri toimisikin. Joku tuollainen kaulussysteemi ja olkapäät paljaaksi jättävä malli voisi olla tosi kiva. Juhlava ja avoin, muttei paljasteleva.
Net-a-porterista löytyi sävyltään ja malliltaan upea mekko. Lela Rosen kapealinjainen kokonaisuus saa ilmettä yläosan kauniista laskoksista ja kaulushärpäkkeestä. En edes vaivautunut ottamaan hintaa ylös, niin paljon se ylitti teoreettisen budjettini.
Tämäkin kirkkaanpunainen suloisuus löytyi Net-a-porterista. Oikeastaan se on makuuni ihan liian avoin, mutta yläosan laskosliehukkeet ovat niin kauniit, että voisin kyllä muuttaa mieleni. Vakavin ongelma tämän Aquascutumin mekon kanssa on sama kuin edellisenkin, joten mahdollisten puutteiden pohtimisella on lähinnä teoreettista merkitystä.

Todennäköisesti lähestyvä joulujuhlakausi lisää tummanpunaisten mekkojen tarjontaa ihan riittävästi, mutta mikäli sopivaa ei löydy, alan itse ompeluhommiin. Malli voisi muistuttaa esim. tätä Oasiksen kaunista kotelomekkoa. Toisaalta vesiputousmaisesti drapeerattu kokonaisuus olisi ajankohtaisempi, esim. Warehouselta löytyy kivan mallinen tulppaanimekko.

Pitääkin alkaa selata kaavalehtiä...

Labels: ,


Comments:
Asos-mekko on aivan ihana!<3
 
toi vika mekko on kyllä ihan täydellinen, todella kaunis. hinta sen mukainen..
 
Moumou: Bilemekkona se toimisi vallan erinomaisesti. Selkä on valitettavasti ihan liian avonainen kaason mekoksi - tai ylipäätään häihin.

Aija: Jotenkin tuntuu, että aika monet pukeutumisongelmat saisi kyllä ratkaistua rahalla, jos ei olisi budjetin kanssa ongelmia... ;D
 
Tuo Oasiksen kotelomekko on kuin tehty sinulle! Joten nyt vaan kangasta etsimään ja ompelukone esiin! :)
 
Asoksen kirkkaanpunainen mekko on kyllä aivan ihana! :)
 
Jennil: Pengoin tuossa päivällä valtavaa kangasvarastoani ja löysin upean tummanpunaisen thai-silkin. Se sopisi erinomaisesti kotelomekon raaka-aineeksi. Tosin sitä on kyllä valitettavan vähän, mutta eiköhän siitä jotenkin taiteilemalla saisi hyvän...

A.K: Kaulus ja pääntien seutu ovat kyllä tosi kivat tuossa Asoksen mekossa!
 
Herranjumala kun tuo F21 mekko on upea ja suloinen. Ihailin sitä yksi päivä jo nettikaupassa, ja hyvä etten klikannut sitä ostoskoriin ja tehnyt samantien tilausta! Love it. <3
 
Nyt on pakko käyttää tilaisuutta hyväksi, nimittäin täältä löytyy toinen tuleva kaaso ja sen verran on kysymyksiä pääni sisään kertynyt että olisi kiva päästä jakamaan niitä. Etenkin uudesta näkökulmasta olisi kiva kuulla vastauksia (:
Eli, oletko järjestämässä hääjuhlaa samalla periaatteella kuin kaaso järjestää Suomessakin? Koska häät pidetään? Onko suunnitelmia juhlien varalle jo paljon?

Ps. Asoksen mekko on kuolettavan söpö!
 
Sara: Se on kieltämättä tosi suloinen. Todennäköisesti päädymme kuitenkin johonkin kapeampaan versioon...

Becka: Itselläni ei ole kokemuksia kaasona toimimisesta Suomessa. Täällä käsittääkseni kaason tehtävänä on toimia ennen häitä apuna kaikissa järjestelyissä, järkätä polttarit ja juhlan aikana pitää huolta morsiamen hyvinvoinnista. Suunnitelmat ovat jo aika pitkällä - ja syytä onkin sillä häät ovat jo joulukuussa. Onneksi meitä kaasoja on kaksi samoin kuin bestmanejä. Lisäksi hommissa auttaa toastmaster, joka hoitelee juhlien sujumisen sitten itse h-hetkellä.
 
Välttämättä et tietty halua olkaimetonta, mutta New Lookilla olisi tämmöinen. On ainakin punainen. :D

Myös La Redoute myy vaikka minkäsorttista punaista mekkoa. Varsinkin tämä on mun mielestä kaikessa yksinkertaisuudessaan varsin sievä. Tosin en tiedä millä ehdoin ne toimittaa ulkomaille.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?