Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Maanantai-arvonta, Venus Breeze!

Monday, September 15, 2008

Maanantai-arvonta, Venus Breeze!

Niin sitä ollaan kuulkaas jo pitkällä syksyssä! Toiveet intiaanikesästä voi vähitellen unohtaa, mutta eikös suhteellisen sivistynyt fashionista trimmaa luonnon suomaa turkispeitettä myös pimeän aikana? Jotenkin tuntuu jopa, että esim. brazilian wax -tyyppisiä hiukan radikaalimpia menetelmiä olisi mukavampi testata ensimmäistä kertaa näin syksyllä, kun mahdolliset ei-toivotut reaktiot on helppo peittää vaatteilla. Tämän maanantain kilpailukysymys liittyy aiheeseen eli:

Mielestäni paras tapa päästä eroon ei-toivotusta karvoituksesta on:

Vahaus kosmetologilla/vahaan itse, se on halvempaa/vanha kunnon höyläys/miksi ihmeessä - karvat ovat ihania/muu konsti, mikä?

Kaikki maanantain aikana tämän postauksen kommenttilaatikkoon vastanneet osallistuvat viikon palkinnon arvontaan, joka on:
Gillette Venus Breeze -höylä old school -tyyppiseen karvanpoistoon.

Vastausaikaa on maanantaihin keskiyöhön asti. Voittaja ilmoitetaan täällä blogissa tiistai-iltana, jonka jälkeen voittajalla on torstaihin aikaa ilmoittautua. Perjantaina arvotaan tarvittaessa uusi voittaja.

Entiseen tapaan on mahdollisuus tuplata voittotsäänssinsä laittamalla linkin arvontaan omassa blogissaan. Koska vastausaikaa on vain yksi päivä, pitäisi linkinkin osua maanantaille. Linkistä kannattaa laittaa maininta kommentteihin, että osaan tehtailla kaksi arpalippua.

Tämän maanantain kysymys on siis:

Mielestäni paras tapa päästä eroon ei toivotusta karvoituksesta on:

Vahaus kosmetologilla/vahaan itse se on halvempaa/vanha kunnon höyläys/miksi ihmeessä - karvat ovat ihania/muu konsti, mikä?

Labels:


Comments:
Vastaan muu konsti, mikä; nyppiminen.
Rakastan tätä kidutusta <3
 
Epilointi, mikään ei siloita sääriä paremmin!
-Heta
 
Itse tulee vahailtua tosin talvella mennään karvat on pop asenteella, sillä oma atooppinen ihoni ei kestä minkäänlaista karvanpoisto operaatiota kuivuessaan liiaksi.
 
Kesällä vahaan, talvella höylään säännöllisen epäsäännöllisesti. Epilaattori on tosin jo pitkään ollut hankintalistalla...
 
Itse höylään karvat pois.Se on kuitenkin kivuton operaatio :)
 
Vahaan itse koska olen kosmetologi :D mutta jos asuisin vanhan koulukaverini kanssa samassa kaupungissa, kävisin ehdottomasti hänellä sokeroinnissa ja samalla juoruamassa päivän parhaat jutut :)
 
nyppiminen!
harmi tuo venus käyttää eläinkokeita :(
 
Höyläilen, sillä vahaamaan en itse ryhdy ja kosmetologilla käymiseen ei budjetti veny. Epilaattoria kokeilin kerran, se oli karmeaa.
 
Käytän perinteisesti höylää, se on niin helppo. Tosin vahauksessa käynti houkuttelee, mutta hinta ei!
 
Itse käytän höylää, kun nää mun säärikarvat tykkää kasvaa sellaista vauhtia, että helpointa ja nopeinta on ottaa höylä käyttöön. Kerran kokeilin jotain Venuksen vahaussysteemiä, mutta ei toiminut sitten yhtään. Voisin joskus mennä sellaiseen laser-juttuun, joka poistaa karvat melkein pysyvästi (vai mikskä niitä nyt kutsutaan..?).
 
höyläys, mutta epilointi olisi haluttu menetelmä, kunhan saisi ostettua sen laitteen :P
 
Ihan perus höylä :D
 
Varmaan se olisi vahaus kosmetologilla jos varat ja viitsimys riittäisi (tai joidenkin ihoalueiden osalta laserhoito). Nykyisessä tilanteessa se paras keino on kuitenkin ehdottomasti epilaattori. Vähemmän suttuista ja vähemmän kivuliasta ja helpompaa kuin vahaus, ainakin minulla. Ja tulos on yhtä hyvä ellei parempikn kuin vahaamalla (kun vahaamalla aina jää joku karva jonnekkin, jos siis itse tekee.)
 
Useimmiten höylään, koska se on helppo ja kivuton tapa päästä karvoita eroon. Joskus myös vahaan itse, mutta se ei aina tuota toivottua tulosta... Täytyisi varmaan panostaa kyllä vahaukseen/epilaattoriin, kun jatkuva höyläys alkaa raastaa ihoa. Talvisin höyläilenkin harvemmin kuin kesällä.
 
Talvisin käytän yleensä höylää ja kesällä epiloin mekkokelien vuoksi.
 
Mulla on käytössä mikä keino milloinkin: höylä, nyppiminen, epilointi ja vahaus. Vähän fiiliksen, vuodenajan, tilanteen ja kohteen mukaan.
 
Ihan höylällä vaan, joskus saatan vahata.
 
Käytän höylää tai epiloin.
 
Höylä. Vahausta tai epilointia en ole kokeillut, pelkään kipua, haha :)
 
Höyläys, tosin vahausta olen ajatellut testata.
 
Miesten Gillette! Muuhun en vaihda - paitsi ehkä tuohon Breezeen ;)
 
Epilointi on parasta! Sääriin, kainaloihin ja käsivarsiin. Ihanaa.

- Cvalda
 
Itse höylään, se on kivutonta ja helppoa eikä jätä mitään punaisia näppyjä kun vain käyttää tarpeeksi vaahtoa mukana!:) Vahaaminen ok myös.
 
Vahaan itse, mutta jos on kiire tyydyn sheivaamaan.
Jos rahatilanne antaisi periksi, haluaisin siirtyä diatermiaan :)
 
Epilaattori!:) Rakastan sitä, sillä se poistaa karvat juurineen ja OIKEASTI vähentää niiden kasvua. Talvella karvat saavat pysyä, paitsi kainaloissa.
 
Vähän riippuen, mutta sanon että höyläys ja nyppiminen. TBS:n sokerointijuttu on myös ollut ihan hyvä, mutta aika ei vaan aina riitä, haluaisin myös joku kerta ihan jonkun ammattilaisen tekemän sokeroinnin. (:
 
Kesäisin sokerointi ja talvisin perinteinen höyläys :)
 
Vanhalla kunnon höyläyksellä mennään. Pitäisi kyllä olla hieman ahkerampi toisinaan..
 
Höyläys. Epilointi aiheuttaa läjän sisäänpäinkasvaneita karvoja ja tulehtuneita karvatuppeja, vahauksella onnistun aiheuttamaan vain suunnattoman määrän kipua karvojen jäädessä paikoilleen, ja kosmetologin palveluihin ei opiskelijalla vain yksinkertaisesti ole varaa... :) Eli kunnes paremman keinon löydän, jatkan karvastoni höyläilyä...
 
Niin yksinkertaisesti vastattuna, että höylä.
 
Vanha kunnon höyläys ja voiteet :D TUPLAAN ! :D
 
Höyläyys!!
 
Vanha kunnon höyläys: olen niin herkkä kivulle, etteivät muut vaihtoehdot tule kyseeseen. Olisihan se toki kivempi vahata, niin olisi silosääret pidemmän aikaa :)
 
Vanha kunnon höyläys. Mitä sitä koululaisen rahanmäärää johonkin kosmetologiin tuhlaamaan! :D Tuplaan!
 
Höyläys, mutta epilaattori olisi myös minulla hankintalistalla, tosin en tiedä kestänkö moista kidutusta joten voi olla että jätän hankkimatta :D
 
Höylä, vaikka se onkin niin saamarin ärsyttävää touhua. :D
 
Höyläilen, paitsi kesäisin bikinirajojen sokerointi, ja joskus sokerointia muutenkin, jos varaa. Tulos kestää kauan eikä edes satu niin paljon kuin luulisi.
 
Nyt kyllä tulisi palkinto tarpeen, oma varsi on mennyt hukkaan mutta teriä kyllä löytyisi!
Olen yrittänyt opetella käyttämään epilaattoria, mutta mukavuudenhalun iskiessä käytän kyllä lähinnä höylää. Epiloidut kainalot ovat aivan mielettömän pehmeät eikä karvakaan kasva niin teränänä ja kutisevana takaisin. Sääretkin pitäisi totuttaa epilointiin, mutta kyllä se edelleen sattuu!
 
Itse höylään lähes aina, mutta joskus myös epiloin. Se vain sattuu niin paljon! Vahaus taas ei oikein toimi omalla kohdallani :s
 
Vanha kunnon höyläys, tuntuu turvallisemmalta :D ja tuplaan!
 
Kyllä tuo ihan vanha kunnon höylä on käytössä ja puhtaasti rahan takia. Epilaattorin osto on harkinnassa.
 
Kylmävahaliuskat ovat olleet aika pop, mutta ne eivät aina ihan riitä yksistään vaan on otettava höylä kaveriksi. Vastaan silti vaha:)
 
vanha kunnon höyläys on mun juttu, oon miettinyt jotain vahauksia mutta mutta...

ps. blogistani löytyy linkitys!
 
vanha kunnon höyläys:)
 
höylään, enkä juuri muuta ole kokeillutkaan. karvat tosin tulevat inhottavan nopeasti takaisin. säärikarvat kylläkin saavat talvella aika ajoin rehottaa suht kiitettävästi, koska ei vain jaksa kun niitä harva näkee monen kerroksen läpi. epilaattorin olen kuitenkin suunnitellut jossain vaiheessa hankkivani :)
 
Höyläyksellä mennään. En oo muuta kokeillutkaan :) Epilaattorin ostamista oon kyllä suunnitellut, mutta en oo vielä saanut aikaiseksi.
 
Höylään, vaikka vahaamista itse olisi tarkoitus kokeilla vielä uuden kerran.

Tuplaan myös blogissani.
 
Epilaattoria käytän pääsääntöisesti, tosin jos sattuu olemaan kiire tartun höylään :)
 
Herkille alueille (kainalo, bikini) ehdottomasti höylä, muuten sääret otan epilaattorilla, joka on kustannus-hyötytehokkuudeltaan ehdottomasti helpoin ja paras. Kiireessä voi ottaa sääretkin höylällä.
 
Vahaan itse, se todellakin on halvempaa. :)
 
höyläys. köyhä opiskelija kun olen :D niin ei ole varaa kosmetologille säännöllisesti. höyläys poistaa karvat hyvin, miinuksena vain arvet joskus :(
 
vahaan sääret, muut paikat höylään (koska en ole hyvää vahaa löytänyt niihin, sellaista joka siis poistaisi karvat eikä ärsyttäisi ihoa)
 
Vahaus kosmetologilla/vahaan itse se on halvempaa/vanha kunnon höyläys/miksi ihmeessä - karvat ovat ihania/muu konsti, mikä?

Joko höylään tai epiloin, riippuu kuinka paljon aikaa on käytettävistä tai sitten että kumman jaksan tehdä :D
 
En ole aikaisemmin nyppinyt karvojani joten ehkä olisi aika?
-voitinko??
 
Paras tapa on ehdottomasti sokerointi. Mutta laiskana tyttönä tyydyn siihen että höylään. Ja tavallaan se on jopa parempi koska ei tarvitse kasvattaa sitä sänkeään vaan saa höyläillä vaikka joka päivä!
 
höyläys, kaikista muista jää karvoja.


riika2@luukku.com
 
Vahaan itse, (The Body Shop Sugarings!!) tai tarvittaessa höylään.
 
Vanhakunnon höyläys ja pinsetit siistimiseen.
 
Vanha kunnon höyläys.
 
höylään, mutta voisin ajatella myös vahaa käyttäväni, ei vaan ole tullut tähän mennessä vielä kokeiltua :) jotenkin se pelottaa vähemmän kuin epilointi, joka sattuu kuulemma ihan jumalattomasti :>
 
Sääret epiloin, kainalot ja bikinirajat höylällä. Voi kunpa kipukynnys antaisi sen verran periksi, että saisi kainalotkin höylättyä..
 
Vanha kunnon höyläys :)
 
Höyläilen, koska taidan sen parhaiten kotona, eikä siihen mene liian kauaa. Karvani eivät myöskään ole niin tummat eivätkä kasva niin nopeasti, että tarvisi koko ajan olla poistelemassa karvoja muutenkaan.
 
Yleensä höyläys. Talvella sääret saavat kyllä olla ihan rauhassa yleensä.
 
Mielestäni paras tapa päästä eroon ei toivotusta karvoituksesta on se vanha tuttu höylääminen, ainakin jos sääristä puhutaan. Vahaamista inhoan mutta epilaattori kyllä kiinnostaisi..:)
 
höyläys, helppoa ja kivutonta
 
Höylään.
 
höyläily...nopein ja yksinkertasin:)
 
Olen käyttänyt weet kylmävahaliuskoja (:
 
Vaikka miten haluisin sanoa että karvat on ihania, ni en vaan voi:D Kainalot ja bikinirajan vahaan kaikista mieluiten, lähinnä pitkän keston takia, mutta jalat ei oo pahemmin tykkäilly moninkertasesta vahauksesta, joten niille näytetään höylää. Inhoon vaan sitä pikkusänkeä, joten oon harkinnu sijoittavani laserpoistoon. Idea tosin on harkinnan alla ja pitää ottaa selvää, kannattaisko hoito hommata Kanadassa, seuraavan kerran kun sinne oon menossa vaiko missä..
 
Kunpa voisi sanoa että karvat on kavereita, mutta ei, eli kotona höyläys. Edullista ja kivutonta, joskus vahaan, mutta harvoin.

Ja tuplaaaaan !
 
Höyläys helppouden takia, silloin tällöin vahaus pitkäkestoisuuden takia :)
 
höyläys tai epilaattori ! joskus myös nyppiminen (::
 
Epilointi ja höyläys kun ei jaksa aina epiloida :D
 
Kyllä mä siihen höylään luotan, joskus satunnaisesti kokeilen jotain uusia karvanpoistovoiteita tms. Oon kyllä miettinyt epilaattorin ostoa.
 
Säärten jabikinirajan vahaus, muut höylällä.. Ja itse tietysti.. Talvella yritän välttää liikaa hinkkaamista ihon kuivumisen takia.
 
Itse tulee höyläiltyä jalkojani ja joskus myös nypin karvat pois tylsyyden iskiessä ! <; tuplaan ja linkitän tän päivän postaukseeni tästä kisasta :)
 
vanhaa kunnon höyläystä ei mikään voita!
 
-Vanha kunnon höyläys, koska se on maailman helpoin tapa poistaa säärikarvat! :)
 
fiilaten ja höyläten mennään
 
höyläten!
 
Höylällä lähtee omat karvani! Opiskelu budjettini on sen verran pieni että harmittaa aivan tajuttomasti että naisille tarjotut höyläys vaahdot ovat niin kalliita, joten tyydyn usein ostamaan halvempia miehille parranajoon tarkottuja vaahtoja. Nämä ovat herkälle iholle (kasvot) tarkotettuja, joten oma atooppinen iho ei tästä ärsyynny. Käytän usein isäni partavaahtoa ja hän kummastelee suuresti miten vaahto voi niin nopeasti loppua ;)
 
Vanha kunnon höylä on käytössä. Tarpeeksi edullinen ja tuskaton menetelmä. Harkinnassa kuitenkin joku vähän tehokkaampi tapa, täytyy harkita.

Vinkkasin tästä blogissani.
 
Höylällä pärjään. Sokerivahausta kokeilin kerran ja mielisin uudelleen, mutta paikkakunnallani ei ole sokerivahaajaa.. Pitäisi etsiä, missä on lähin! :)
 
Höylää käytän. Tarpeeksi simppeli ja nopea:-)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?